- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
canım bildiğim kadarıyla başlangıç saati sayılıyorKafama göre takılıyorum ama merAk ediyorum 2saatte bir emzirdiğimizde emzirmeye başladıgınız saati mi yoksa bitiş saatini mi sayıyorsunuz
bizim doktorda 2 aylıkken daha doğru sonuç veriyor dedi. Bence sende 1 hafta bari geçirKızlar saglık ocagındaki ebe kalca ultrason için bir ayı bir hafta gecsin dedi daha net olur diyo hastanede 1 ay olunca gel dedi napsam ki???
Geçmiş olsun. Tekrarı olmasın canım benim.Kizlar cok korktum
Bebegim reflu yastigi ile dizlerimdeydi
Uyutmaya calisiyrdum
Buyuk oglan yanima oturdu
Birden ayagi ile yastiga bi vurdu
Bebek kaydi, ayaklarimi uzattim refleksle, bacaklarindan kaptim tam kafasi yere vurmak uzereyken
Allah korudu
İnsallah bacagini incitmemisimdir
Bir cirladim o an
Ogluma da kizdim
Of ya
Rota vitüsü yoğun ishal, kusma yapan bir virüs. Hastahanede yatmadan atlatmak mümkün değil.Rota virüsü aşısı nedir bizim yaşadığımız ilde sağlık Allah a emanet olduğu için bununla ilgili bişey söylenmedi
Bilgisi olan varmı sizin doktorlar bu konu ile ilgili ne söylüyorlar
ilk kizimda 1 aylikken yaptir demisti hastane simdi 2 aylikken yapiyorlarmis artik daha iyi sonuc vermesiicinKızlar saglık ocagındaki ebe kalca ultrason için bir ayı bir hafta gecsin dedi daha net olur diyo hastanede 1 ay olunca gel dedi napsam ki???
asilar gunu gunune olacak diue bisey yok hatta cocuk grip gibi hastaysa kendileri iyilessin de oyle getir diyolar bazen hafta sonuna denk geliyo resmi tatil.oluyo 1 hfta 10 gun gecmeyince sorun olmaz diye biliyorumKızlar bu asıları günü gününe yaptırmak sartmı. Bizimki 22sineydi ama hafta sonuna denk geldi. Bugunde esim işten izin alamadı. Yarına kaldı. Umarım sorun olmaz
2.cocuk olana kdar kizima nerdeyse hic kizmamistim bebek soz konusu olunca ben de kiziyorum bisey olacak diye korku icindeyim tuvalete nasil.gittigimi bilmiyorum gecen gun opcem diye bebegi karnina bi bastirdi yaninda olmama ragmen ani hareketlerine engel olamıyorum bile bile yapmiyor ama parmağını gozune soktu kafasina oyuncagi hizlica kac kere vurdu farkinda olmadan bebegi hirpaliyo cok da engel olmak istemiyorum kardesini sevmesine ama kucucuk bebek aglayinca bagiriyorum ister istemez küsüp baska odaya gidip ic çekiyo agliyo napcm bilemiyorumKizlar cok korktum
Bebegim reflu yastigi ile dizlerimdeydi
Uyutmaya calisiyrdum
Buyuk oglan yanima oturdu
Birden ayagi ile yastiga bi vurdu
Bebek kaydi, ayaklarimi uzattim refleksle, bacaklarindan kaptim tam kafasi yere vurmak uzereyken
Allah korudu
İnsallah bacagini incitmemisimdir
Bir cirladim o an
Ogluma da kizdim
Of ya
İnşallah canım :)
Gelecek dediğin sadece on gün var aramızda veya 12 hesaplayamadım :) bir haftadır gündüz uykuları çok kısa gaz sancısı çok çekmedik şükür onun dışında iyiyiz işte :) gece uykularınız nasıl?
Cidden cok buyuk zarar verebilirler2.cocuk olana kdar kizima nerdeyse hic kizmamistim bebek soz konusu olunca ben de kiziyorum bisey olacak diye korku icindeyim tuvalete nasil.gittigimi bilmiyorum gecen gun opcem diye bebegi karnina bi bastirdi yaninda olmama ragmen ani hareketlerine engel olamıyorum bile bile yapmiyor ama parmağını gozune soktu kafasina oyuncagi hizlica kac kere vurdu farkinda olmadan bebegi hirpaliyo cok da engel olmak istemiyorum kardesini sevmesine ama kucucuk bebek aglayinca bagiriyorum ister istemez küsüp baska odaya gidip ic çekiyo agliyo napcm bilemiyorum
Oha yabu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
2960 gr doğmuştu kilo alımı fazla dedi
eğer böyle giderse çocuk doktoruna götürün dedi aile hekimi
sizin bebişlerin de kilo alımı böyle mi
işkillendim
Bi haftaya kadar sarkabiliyor diye hatirliyrm cnmKızlar bu asıları günü gününe yaptırmak sartmı. Bizimki 22sineydi ama hafta sonuna denk geldi. Bugunde esim işten izin alamadı. Yarına kaldı. Umarım sorun olmaz
Tesekkur ederim insallahGeçmiş olsun. Tekrarı olmasın canım benim.
Helal olsun sanakızlar merhabalar uzundur takip edemedim
umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..
özledim sizi ya...
kızımla 1500 km yol yaptık . 1 nişan töreni 1 düğüne katıldık
geze geze tatil yapıyoruz konaklaya konaklaya aile arkadaş ziyaretleri dışarı gezmeleri
tabi çoğu zamanım bebek bakım odalarında geçiyor ama evde olmaktan iyidir
2. ay aşımız çarşamba günü
bu arada koca göbeğimle abiye de giydim elbisem balık ben balina :)
artık kilo verme işlemi durdu..göbüş gitmiyor
Sagol cnmOy canm Allah korumus ya aman kontrol et bi sure sen yine ama skntı olmamıstır yakalamıssın sukur. O da kucuk annesi bilerek yapmamıs ama o panikle kızman da normal alırsın sen gönlünü:)
Sagol cnmUcuz atlatmışsın canım yakalamışsın ya bişey olmaz.
Off birazdan aşıya gidecez. Hiç sevmiyorum şu işi. Morarana kadar ağlıyor bizim kız.
Bi de rota aşısı için hangisini tercih ediyorsunuz? Eczacımda rotarix varmış. Tek dozu 175 TL dedi.
E cnm dogumdan sonra uc ay kullancaz zaten Demir ilaciniGünaydın arkadaşlar.
Ortalama aynı şeyleri yaşıyoruz.
Biraz büyüdüler ele avuca geldiler daha bş sevimli oldular sanki dimi..
Bu arada emzirirken midesi bulanan var mı? Ben öyleyim. Galiba demir eksikliğindenmiş.. başlayayım gyno ferro mu içmeye bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?