2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar saglık ocagındaki ebe kalca ultrason için bir ayı bir hafta gecsin dedi daha net olur diyo hastanede 1 ay olunca gel dedi napsam ki???

Kafama göre takılıyorum ama merAk ediyorum 2saatte bir emzirdiğimizde emzirmeye başladıgınız saati mi yoksa bitiş saatini mi sayıyorsunuz
canım bildiğim kadarıyla başlangıç saati sayılıyor

Kızlar saglık ocagındaki ebe kalca ultrason için bir ayı bir hafta gecsin dedi daha net olur diyo hastanede 1 ay olunca gel dedi napsam ki???
bizim doktorda 2 aylıkken daha doğru sonuç veriyor dedi. Bence sende 1 hafta bari geçir

Geçmiş olsun. Tekrarı olmasın canım benim.

Rota virüsü aşısı nedir bizim yaşadığımız ilde sağlık Allah a emanet olduğu için bununla ilgili bişey söylenmedi
Bilgisi olan varmı sizin doktorlar bu konu ile ilgili ne söylüyorlar
Rota vitüsü yoğun ishal, kusma yapan bir virüs. Hastahanede yatmadan atlatmak mümkün değil.
Ücretli bir aşısı var. 2 ya da 3 doz halinde yapılıyor. Bebekte gıdaya alerjik bir durum varsa ya da yatkınlık varsa tetiklediği söyleniyor.
Herkes rota virüsü kapacak diye bir şey yok, ama benim oğlanın doktoru yaptırmamızı tavsiye etti.
Doktor hangi aylarda yapılacağını söylüyor. 2-4 ya da 3-5-7 aylarda olabiliyor.

ilk kizimda 1 aylikken yaptir demisti hastane simdi 2 aylikken yapiyorlarmis artik daha iyi sonuc vermesiicin

Kızlar bu asıları günü gününe yaptırmak sartmı. Bizimki 22sineydi ama hafta sonuna denk geldi. Bugunde esim işten izin alamadı. Yarına kaldı. Umarım sorun olmaz
asilar gunu gunune olacak diue bisey yok hatta cocuk grip gibi hastaysa kendileri iyilessin de oyle getir diyolar bazen hafta sonuna denk geliyo resmi tatil.oluyo 1 hfta 10 gun gecmeyince sorun olmaz diye biliyorum

kızlar merhabalar uzundur takip edemedim
umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..
özledim sizi ya...

kızımla 1500 km yol yaptık . 1 nişan töreni 1 düğüne katıldık
geze geze tatil yapıyoruz konaklaya konaklaya aile arkadaş ziyaretleri dışarı gezmeleri
tabi çoğu zamanım bebek bakım odalarında geçiyor ama evde olmaktan iyidir
2. ay aşımız çarşamba günü

bu arada koca göbeğimle abiye de giydim elbisem balık ben balina :)
artık kilo verme işlemi durdu..göbüş gitmiyor

kızlar merhabalar uzundur takip edemedim
umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir..
özledim sizi ya...

kızımla 1500 km yol yaptık . 1 nişan töreni 1 düğüne katıldık
geze geze tatil yapıyoruz konaklaya konaklaya aile arkadaş ziyaretleri dışarı gezmeleri
tabi çoğu zamanım bebek bakım odalarında geçiyor ama evde olmaktan iyidir
2. ay aşımız çarşamba günü

bu arada koca göbeğimle abiye de giydim elbisem balık ben balina :)
artık kilo verme işlemi durdu..göbüş gitmiyor

2.cocuk olana kdar kizima nerdeyse hic kizmamistim bebek soz konusu olunca ben de kiziyorum bisey olacak diye korku icindeyim tuvalete nasil.gittigimi bilmiyorum gecen gun opcem diye bebegi karnina bi bastirdi yaninda olmama ragmen ani hareketlerine engel olamıyorum bile bile yapmiyor ama parmağını gozune soktu kafasina oyuncagi hizlica kac kere vurdu farkinda olmadan bebegi hirpaliyo cok da engel olmak istemiyorum kardesini sevmesine ama kucucuk bebek aglayinca bagiriyorum ister istemez küsüp baska odaya gidip ic çekiyo agliyo napcm bilemiyorum

Öyle deme 1 günde bile inanılmaz değişiyor huyu,bazen gündüz uyuyor bazen gece bazen az bazen tedirgin edecek kadar çok.Hiç düzen oturtamadık daha.Ama bu aralar daha bir huysuz sanki dediğin gibi uyuyor ama kısa süreli 15-20 dakika sonra sesi geliyor eyvahhh diyorum:)))

bu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
2960 gr doğmuştu kilo alımı fazla dedi
eğer böyle giderse çocuk doktoruna götürün dedi aile hekimi
sizin bebişlerin de kilo alımı böyle mi
işkillendim

Cidden cok buyuk zarar verebilirler
Cok dikkatli olmamiz lazim
Napalim kizmak zorunda kaliyrz bazen
Bebegim kafasinin ustune koltuktan asagi düşüyordu resmen aklim gitti, nasil cirladim
Hesap edemiyr ki kardesinin yastiktan düşeceğini
Ona gore yastiga tekme atmak basit bi oyundu
Sonra geldi ozur dilerim anne dedi
Ne anliyorsa
Oda daha cok kucuk yavrum
Hatta oda bebek daha yaa

bu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
2960 gr doğmuştu kilo alımı fazla dedi
eğer böyle giderse çocuk doktoruna götürün dedi aile hekimi
sizin bebişlerin de kilo alımı böyle mi
işkillendim
Oha ya
İnsani korkkutmaya yer arıyorlar
Ne guzel almis iste
Normal iki ayda
Anne sutu devam mi

Helal olsun sana
İyi becerdin kucucuk bebisle
Hosgeldin
Ozlrdikkk

Oy canm Allah korumus ya aman kontrol et bi sure sen yine ama skntı olmamıstır yakalamıssın sukur. O da kucuk annesi bilerek yapmamıs ama o panikle kızman da normal alırsın sen gönlünü:)
Sagol cnm
Allah kimseye yasatmasin boyle kazalar
Geldi hemen ozur dilerim anne dedi
Opustuk konustuk

Sagol cnm

E cnm dogumdan sonra uc ay kullancaz zaten Demir ilacini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…