O kilo hemen gider zaten :)Hanımlar selam:₺ Haftasonu fatihi olarak aranızdayım:) oğlanla dağ bayır gezdik sağolsun hiç sorun çıkartmadı sürekli benim yanımda durmak istemesi dışında:) Hatta iki saat kadar mahsur kaldık bir yerde, bizi götüren adamın arabası bozulunca, orada bile sefa yaptı:)
Haftasonu dana gibi yediğim için 1 kg aldım, dayaklığım ama halledicem :))
Siz nasılsınız?
benimkide 3400 dogdu 6 kıloya yaklastık sanırım, 2 aylıgız bence normalbu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
2960 gr doğmuştu kilo alımı fazla dedi
eğer böyle giderse çocuk doktoruna götürün dedi aile hekimi
sizin bebişlerin de kilo alımı böyle mi
işkillendim
Benim oglumda 2950 gram dogdu 2. Ayinda kilomuz 5100du. Cok mu fazlaymis. Benim gozume hala zayif geliyor ama boyumuz uzun biraz 61 cmdi. Boya gidiyoruz biz babaya cekmis. 190 boy baba ben var 160bu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
işkillendim
Canim o kdar milim milim.hesaplama sonucta makine degil bebeklerimiz o aciktiginda yine ister zatenKafama göre takılıyorum ama merAk ediyorum 2saatte bir emzirdiğimizde emzirmeye başladıgınız saati mi yoksa bitiş saatini mi sayıyorsunuz
Ben hep 2. Ayda cektorecegim canim doktor oyle dediKızlar saglık ocagındaki ebe kalca ultrason için bir ayı bir hafta gecsin dedi daha net olur diyo hastanede 1 ay olunca gel dedi napsam ki???
Mevlid vardı dün, yine cumadan görümceler ve kaynana geldi. Tabi ben yine fenalıklar geçirdim, cumartesi onlarla akvaryuma gittik merak ediyorlarmış. Pazar günüde mevlid yapıldı İPek kız sesler yüzünden hiç uyumadı. Bugün büyük görümce ve kızı gitti, evdeki seste gitmiş oldu, bebekcik sabahtan beri uyuyor. Kayınvalide ve küçük görümce h.sonuna kadar bizde bakalım neler olacak..Günaydın kuzum:) sağolasın. Sen nasılsın, İpek kız nasıl?
Moralim bozuk kızlar.. geçen hafta devlet hastanesinde çocuk doktoruna gitmiştim kalça ultrason icin.. ilgisizce davranıp fiziksel muayeneyle iki bez bağlamamı söylemişti. Ultrason icin 182den randevu almamı. Bişey mi gördünüz dedim farklılık var biraz demişti. Ikibez bağlıyorum bir haftadır ama bugün baktım bogumlar bir bacakta 1 tane fazla. Bir boğum da diğerinden daha şiş. Devlet hastanesi ortopedi yoğun olduğu icin gun vermiyor özel bakicam simdi anadolu yakasında kalça ultrason cektierenler nerde çektirdi fiyatlar nasıl. Çok moralim bozuk. Nolur bişey çıkmasın
Benim kız 2670 gr doğdu. Şu an 5200 gr civarında. Anne sütüyle alınan kiloları sorun etmiyorlar diye biliyorum.bu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
işkillendim
Canım hoşgeldin:) tatilin iyi geçiyor umarım:)bu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
işkillendim
İyi ki çıktı:) bir gaz bir gaz... akşamları 7-9 arası fıkfıkfık ya ağlıyor ya da memede durmak istyor. Omzumda gaz çıkart, arabayı at siteyi gezdir.O kilo hemen gider zaten :)
Bebise de iyi gelmiştir gezmek ohh
Biz dun ciktik
Bnmki ne disarida durdu ne evde
Gece uyudu sadece
Kirkiniz cikti sizinde
Hadi bakalim
Canım benimki daima 3 günde bir yapıyor ortalama. Günde birkaç kezden böyle düşüşe geçmediyse önemli bi şey yoktur bence, varsa kulak çubuğu işe müdahale et ama çok lazımsa. Ikınmayı da bilmesi önemli benceKızlar bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor?ne yapmam lazım zeytinyağı ile sildim poposunu ama fayda etmedi
Bacım kilo için yardım lazımsa burdayım. Ama sen zaten güzel kadınsın, bir dirhem et bin ayıp örtermiş, takma:)beatrices acaba beni beğenmiyor mu artık tribindeyim. Dün akşam tartıştık biraz sonra konuştu birazcık ama tam istediğim gibi değildi :)
Bugün gaza gelip rejime başladım her yendiğimi yazıyorum, tekrar aşık olsun banala
İyi yapmışsın. Arkadaşımın oğlu 6. Hastalık oldu. Tek nedeni virüs. Damlacıkla bulaşıyor (hapşiırık öksürük öpücük vs) artık öpüp dıranlarda mı oldu (çünkü kendileri dahil herkes öpüyor çocuğu ağzından burnundan, bi de sigara içiyorlar) yoksa avm'de gezmekten mi oldu bilemedim.Arkadaşlar iyi haftalar :)
Dün mevlüt yaptık sonunda geçti bu da. Bebeği okuma yapılan odada dolaştırılıyomuş, ben de istemedim. Zorla oturttular kadınların ortasına :) biri kucağına almak istedi vermedim. Biri öpcek oldu öptürmedim :) ananeye ver gezdirsin falan dediler vermedim. Allahtan Rüya 'da sıkıldı hemen ağlamaya başlayınca kaçtın hemen arka odaya. Kadınlar güldü bana.
Ne bileyim ben bebek mevlütüne gitmemiştim hiç. Bi de yalapşap ellemek öpmek isteyen olur diye korktım panik yaptım heralde.
Bunu da atlattık çok şükür. Şimdi sırada ikinci ay aşıları var. Umarım onu da ateşsiz atlatırız.
Hipp. Pişik yok, parfümlü koku yok. Ben memnunum. İlk günden beri kullanıyorum.Kızlar bebislerinizin altını hangi marka ıslak mendille siliyorsunuz bn daha cesaret edemedim kare pamuk alıyoruz ıslatıp kutuya sıralıyorum onunla temizliyorum daha hiç pişik olmadık ama pamuk ugrastiriyor ıslak mendil daha pratik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?