2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Presentil olayını ben pek çözemedim yada baktığım sitedeki çizelge çok karışıktı. Sen hangi siteden takip ediyorsun?

Geçmiş olsun, çözümü olan birşey sıkıntı varsa bile, üzülme.
Ataşehir Kadıköy Şifa'da çektirdim, 215 lira. Özel sigorta karşılamıyor, orada sgk da geçmiyor.
Central'ın fiyatı uygun olabilir, sgk da geçiyor hem de bebek dostu bir hastahane. Ara, fiyat al istersen.

Presentil olayını ben pek çözemedim yada baktığım sitedeki çizelge çok karışıktı. Sen hangi siteden takip ediyorsun?
Oğlanın doktorunun kendi yaptırdığı takip çizelgesi var. Oğlanın gelişimini de oradan takip ediyor. Kucağımdan bırakınca foto çekip koyarım istersen.

Çok teşekkürler canım senin güzelliğin
Saç baş makyaj yapmaya başladım tekrar ama o göbek ve baseni hiç birşey kapatamaz.
Online diyetisyenler var onları araştırmaya başladım, birde hareketsizlik çok bende çok üşemiyorum :)

KIRMIZILIKUCUKKIZ canım sıkma canını, dur bakalım ne dicekler. Bizim dr yan yatrma yastığı kullanma diye mail attı bana, çift bez ve bir beden büyük bez tak demiş. Allahın izniyle hiç bişey çıkmıcak korkma

Şu korktuğum ağda işini hallettim.korktuğum gibi olmadı. Diğer yerler nasılsa aynı acı yani .şimdi kontrole rahat rahat gidebilirim :)
Doktor da çok bızıklamaz umarım :)ultrasonla baksın bitsin gitsin işte :)

Kızlar bişe dicem yine geliyor isyanlar
Benim kız gündüz sallanmadan uyumuyor. Dizimden indirince de uyku süresi çok kısa. Sallanmadan uyuyan bebek var mı merak ediyorum.Ama dışarı çıkınca hiç uyanmıyor, anası gibi gezmeyi çok seviyor.
Bir de şöyle iki üç gün uykusuz. Daha sonra bi gün hiç uyanmıyo.
Biz bu işi nasıl düzene sokacağız, umarım kolay olur.

Bende kare pamukla siliyorum ama pişik oldu ıslak mendil dısarda kullanıyorum uni baby yenidoğan ıslak mendili

Benimki kucagımda yürüyoruz birde ninni uydurdum öyle uyuyor
Bugğn yataga koydum o ninniyi söyledim beşiğide hafif salladım uyudu bir ninni uydurun dünliyolar uyku vakti oldugunu anlıyolar

Bir kere bile sallamadım:) kucakçı olabilir, yalan yok ama sallama filan yok

Bir kere bile sallamadım:) kucakçı olabilir, yalan yok ama sallama filan yok

Ya işte bişeye alışıyolar sonuçta.Benim cadı kucağıma alınca hep meme arıyo. Bir de emmek isteyince bi ses çıkarıyı hüü diye. Kaç ondan sonra :)Gaz çıkarırken bile omzumu emmeye çalışıyo. Tummy time yaptırıyorum yastığa örtüye saldırıyo. Kız herşeyi yemek istiyo anlamadım gitti. Fazla emince kusmasa aç dicem ama açlıktan değil bununki

Kizlar emzirirken patlıcan tuketimini doktoru ile konusan oldu mu hic
Hem alerjen hem nikotinli. Bakla gibi emzirme süresince ve hatta bebe 3-4 yaşına gelene kadar tavsiye edilmeyen gıdalardan.
Ama yersen bir şey de olmayabilir. Doktor bana çikolata, kuruyemiş bakla ve bebeğin tepki verdiği şeyler dışında bi yasak getirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…