- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Presentil olayını ben pek çözemedim yada baktığım sitedeki çizelge çok karışıktı. Sen hangi siteden takip ediyorsun?Canım hoşgeldin:) tatilin iyi geçiyor umarım:)
Kilo alımı aşırı fazla değil bence, kaç presentil fazla? Mama veriyor musun? Benim enik 1400 aldı bir ayda, bir presentil fazla dedi. 3190 doğmuştu, 3090' a düşmüştü.
Geçmiş olsun, çözümü olan birşey sıkıntı varsa bile, üzülme.Moralim bozuk kızlar.. geçen hafta devlet hastanesinde çocuk doktoruna gitmiştim kalça ultrason icin.. ilgisizce davranıp fiziksel muayeneyle iki bez bağlamamı söylemişti. Ultrason icin 182den randevu almamı. Bişey mi gördünüz dedim farklılık var biraz demişti. Ikibez bağlıyorum bir haftadır ama bugün baktım bogumlar bir bacakta 1 tane fazla. Bir boğum da diğerinden daha şiş. Devlet hastanesi ortopedi yoğun olduğu icin gun vermiyor özel bakicam simdi anadolu yakasında kalça ultrason cektierenler nerde çektirdi fiyatlar nasıl. Çok moralim bozuk. Nolur bişey çıkmasın
Oğlanın doktorunun kendi yaptırdığı takip çizelgesi var. Oğlanın gelişimini de oradan takip ediyor. Kucağımdan bırakınca foto çekip koyarım istersen.Presentil olayını ben pek çözemedim yada baktığım sitedeki çizelge çok karışıktı. Sen hangi siteden takip ediyorsun?
Çok teşekkürler canım senin güzelliğinBacım kilo için yardım lazımsa burdayım. Ama sen zaten güzel kadınsın, bir dirhem et bin ayıp örtermiş, takma:)
Saçını başını biraz toparla, sat çocuğu evdekilere bi fön çektir. Bak ne güzel olacak:)
Çok iyi olur canım, sadece erkek için değildir umarımOğlanın doktorunun kendi yaptırdığı takip çizelgesi var. Oğlanın gelişimini de oradan takip ediyor. Kucağımdan bırakınca foto çekip koyarım istersen.
Kız için de var Şu enik bi uyusun, hallederim:)Çok iyi olur canım, sadece erkek için değildir umarım
Çok teşekkürler canım senin güzelliğin
Saç baş makyaj yapmaya başladım tekrar ama o göbek ve baseni hiç birşey kapatamaz.
Online diyetisyenler var onları araştırmaya başladım, birde hareketsizlik çok bende çok üşemiyorum :)
Ay nasıl ferahlamışsındır :)Şu korktuğum ağda işini hallettim.korktuğum gibi olmadı. Diğer yerler nasılsa aynı acı yani .şimdi kontrole rahat rahat gidebilirim :)
Doktor da çok bızıklamaz umarım :)ultrasonla baksın bitsin gitsin işte :)
Bende kare pamukla siliyorum ama pişik olduKızlar bebislerinizin altını hangi marka ıslak mendille siliyorsunuz bn daha cesaret edemedim kare pamuk alıyoruz ıslatıp kutuya sıralıyorum onunla temizliyorum daha hiç pişik olmadık ama pamuk ugrastiriyor ıslak mendil daha pratik
Benimki kucagımda yürüyoruz birde ninni uydurdum öyle uyuyorKızlar bişe dicem yine geliyor isyanlar
Benim kız gündüz sallanmadan uyumuyor. Dizimden indirince de uyku süresi çok kısa. Sallanmadan uyuyan bebek var mı merak ediyorum.Ama dışarı çıkınca hiç uyanmıyor, anası gibi gezmeyi çok seviyor.
Bir de şöyle iki üç gün uykusuz. Daha sonra bi gün hiç uyanmıyo.
Biz bu işi nasıl düzene sokacağız, umarım kolay olur.
Bir kere bile sallamadım:) kucakçı olabilir, yalan yok ama sallama filan yokKızlar bişe dicem yine geliyor isyanlar
Benim kız gündüz sallanmadan uyumuyor. Dizimden indirince de uyku süresi çok kısa. Sallanmadan uyuyan bebek var mı merak ediyorum.Ama dışarı çıkınca hiç uyanmıyor, anası gibi gezmeyi çok seviyor.
Bir de şöyle iki üç gün uykusuz. Daha sonra bi gün hiç uyanmıyo.
Biz bu işi nasıl düzene sokacağız, umarım kolay olur.
Ogullarim hic bi zaman bu skalaya giremediler
Bir kere bile sallamadım:) kucakçı olabilir, yalan yok ama sallama filan yok
Hem alerjen hem nikotinli. Bakla gibi emzirme süresince ve hatta bebe 3-4 yaşına gelene kadar tavsiye edilmeyen gıdalardan.Kizlar emzirirken patlıcan tuketimini doktoru ile konusan oldu mu hic
Süpersin, buldum bizimde aşı defterinin arkasında varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?