2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hergün yedim nerdeyse bizde patlıcan biner kozartması eksik olmaz, domates soslu, yoğurtlu. Haftada 1 ya kızartma ya yemeği o yüzden kiloda eksik olmuyor işte :)
Bebek açısından sorun olmadı henüz inşallah olmaZ çok seviyorum patlıcanı

Normalde günde 2 kere yapıyorum doktorumuzu aradım gliserin fitil verdi..ıkınmasında sorun yok gazlı bir bebek olduğu için hep ıkınma modunda

bu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
2960 gr doğmuştu kilo alımı fazla dedi
eğer böyle giderse çocuk doktoruna götürün dedi aile hekimi
sizin bebişlerin de kilo alımı böyle mi
işkillendim
Maşallah sütün yaramış ne güzel ayın 28 inde 2 aylık olcaz kendim tartıyorum şuan 4,8 daha doğum kilosu 2950

Bebek küçük olduğu için tutamıyor olabilir mi tatlım. İstersen emzirme pozisyonları ile ilgili videolara bi bak. Ama sakın pes etme. :)

Benimki erken doğdu tam tutmaya başladı ağzı pamukçuk oldu iyice emmek istemedi.agzindan ucunu kaçıriyoe surekli

Kızlar bu asıları günü gününe yaptırmak sartmı. Bizimki 22sineydi ama hafta sonuna denk geldi. Bugunde esim işten izin alamadı. Yarına kaldı. Umarım sorun olmaz

Yok canım bir hafta on güne kadar gecirilebiliyor

Kızlar bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor?ne yapmam lazım zeytinyağı ile sildim poposunu ama fayda etmedi

Ben sabah akşam yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim doktor tavsiyesi

Kızlar saglık ocagındaki ebe kalca ultrason için bir ayı bir hafta gecsin dedi daha net olur diyo hastanede 1 ay olunca gel dedi napsam ki???

Biz 53 günlükken cektirdim

Benim kızda sürekli kafasıni çevirmeye çalışıyor elini sıkıyor karnını oynatıyor falan.benimde gözüm hep üzerinde öyle olmasa neler neler yapabilir.ben de büyük kızıma kızıyorum arada ama sebebi kardeşe baglamiyorum kinlenmesin diye

Haklısın bana da öyle bir kamp gerekiyor ama evde bir büyük kız olunca emzirme olayı sürekli bölünüyor bizimki birazda ondan oldu şimdi emzirme destekleyici sistem var onu uygulamaya çalışıyorum

Prima yenidoğan lar için

Kizlar emzirirken patlıcan tuketimini doktoru ile konusan oldu mu hic

Ben sormadım ama tüketiyorum

Ben önüme hangi ıslak mendil gelirse onunla silşyorum. Tabi önce iyice yıkıyorum. Cok şükür pişik olmadık hiç

Kızlarr çok üzgünüm...1 ay aşısı için sağ.ocağına gittik.bebeğim 3000gr doğmuştu şimdi 3150gr olmuş hemşire çok korkuttu b3ni ters giden bişiler var dedi.üstelik sürekli emziriyprum ve mama takviseyi yapıyorum 3 öğün...sadece geceleri uyuyo nasılsa diye pek kaldırmıyodum...6 saat kesintisiz uyuyordu.sizce kaldırmadığım içinmi kilo almıyor

Kac günlük bebeğin? Nickinin yanınada yazarmısın?ona göre yorum yapalım

Canim 6saat cok fazla 1.aydan sonra doktor 6 saat bekleyebilrsnz dedi uyanmazzsa eger

Kv m boğum ların farklı olmasından anlaşılır dedi benim bir gorumcemde kalça çıtığı varmış ameliyat olmuş bebekken o yüzden kv m anlar diye onunla bakıyoruz bacaklarına. Dizlerine bakmadım canım bir sonraki alt açmada bakayım. Teşekkür ederim

Sağol canım bakıyorum hemen sgk yok zaten o yüzden sgk geçmesi sorun değil.

Yan yatma yastığında yatıyor canım doğduğundan beri. Ama yüzüstü yatmayı seviyor yan yatmak mi iyi geliyormuş ki.. Umarım seninki de benimki de sağlıklıdır canım..

Sabahın 6 sindan beri uyumayan kızım şuan uyudu inşallah uyanmaz diye dua ediyorum aşırı yoruldum hem çocukla uğraş hemde yemek yap kafam kazana döndü kızima ne oldu niye uyumuyor anlamadım oturup iyice ağlayasım var

Canım nasıl gidiyor?

Arkadaş gün nasıl geçiyor anlamıyorum... sabah kalkınca hanımefendinin poposunu yıka, temizle. Üstünü değiştir, karnını doyur, gazını çıkar, eğle, uyut... uyanınca bi fasıl daha aynı terane.., sonra akşam olsun duşunu aldır, giydir, yedir, uyut yine...hele bir de dışarı çıkıyorsak tamam... tabi bu arada kendi işlerini de yapmaya çalış falan derken bi sabah oluyor, bir de akşam...
bende mi bir sıkıntı var diye düşünüyorum...
bugün sadece ütü yapabildim, başka bir şey yok...

Kesinlikle emzirirken baş dönmesi yaşayanlardanım ve evet Demir eksikliğindenmiş canım, kan ilacını ihmal etme benim gibi
Emzirirken icimdrn bisey cekiliyo gunduz de olsa uyuyorum. Bebek cok emerse ama. Acaba bu neden

bu arada kızım iki aylık 5520 gr olmuş..
2960 gr doğmuştu kilo alımı fazla dedi
eğer böyle giderse çocuk doktoruna götürün dedi aile hekimi
sizin bebişlerin de kilo alımı böyle mi
işkillendim
Benim doktor fazla kilo alirsa kusmasi gazi artar. Cok asiri alirsa da reflu sikintimiz olur onla ugrasmak zorunda kaliriz dedi. Anne sutu kilosuysa cok da takilmiyolar yani. Bebek istahliysa emmek istiyosa kilo ondan aliyosa cok da takmiyolar

Annemdeyken salliyo o ama ben alismasin diye sallamiyorum. Çünkü ben ayagimda sallayamam zor geliyo o bana
Benimki goguste yatmayi seviyo. Dik sekilde kucagima aliyorum basini omzuma dayiyo. Ben de arkadan gaz cikarir gibi pitpitliyorum. O sarsintiyi seviyo uyuyo oyle bence cok rahatsiz bi pozisyon ama

Ha sen baston almadin gule gule kullanin canim benim ben okdar bile veremem uhuu cok pahali arabalar
Bende yeni aldım joie marka 600 TL çok beğendim. Çok hafif. Kullanması basit. 360 derece dönüyor. Bu araba. Travel sistem olduğu için 600 ayni benzeri var travel olmadığı için 400 bi bak istersen. E bebek de. Fotodaki benim aldığım

Guzelmis canim gule gule kullanin bakalim orayada

Oo ütü yapmışsın daha ne :) ben yemeğimi zor yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…