2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar gogsum cok.yumusak sutum mu bitiyor ya
Aynı soruyu bende soracaktım yazayım dedim sende yazmışsın eskisi gibi sert değil üç gündür ama bebek yarım saat emdikten sonra bile sıkınca geliyor süt ve birinden emerken diğerinin altına bardak koyuyorum akıyor süt diye ve o akan süttede fazla değişiklik yok miktarında bebekte 2saat 3saat sonra acıkıyor emince bilemedim ki normal bişey mi yoksa sütüm mü azalıyor

Kızlar bu asıları günü gününe yaptırmak sartmı. Bizimki 22sineydi ama hafta sonuna denk geldi. Bugunde esim işten izin alamadı. Yarına kaldı. Umarım sorun olmaz
Sorun degil biz beş gün geciktirdik doktor izindeydi.

Benim de aynı şekilde ama bardak koymuyorum akmaya başladımı boşta kalan kolumun iç kısmını tampon yapıyorum duruyor ... bebek sütü emdikçe geliyor süt ama iste mama verdim ben mide büyüdü süt bebeğe az gelmeye başladı... malesef... Allah hepsine sağlıklı ömürler versin inşallah..

Tesekkur ederim.makinem yok ama iki aydir sorun yoktu.temizligine dikkat ediyordum.
Zaten sadece ust dudagin onunde var suan.yayilmasa bari.
Sorunsuz haftasonu gecirdivinize sevindim

Gözlerim kararıyor benim de ve sanki diskodan çıkmışım gibi kafamin içinde hoparlörden kalma sesler yalnız değilsin geçecek hepsi

Gözlerim kararıyor benim de ve sanki diskodan çıkmışım gibi kafamin içinde hoparlörden kalma sesler yalnız değilsin geçecek hepsi
Banyoda yaptırdık gene fayda etmedi hala uyumadi ne yapmalıyım bilmiyorum ya sabır

Canım aksine yan yatmayacak, bacaklarını hangi pozisyonda daha rahat açıyorsa öyle olacak. Kundak yapmak ve yan yatırmak yok. Bir beden büyük bez al, bacakların aralık kalması lazım. Benimki sırtüstü yatıyor bacaklarını rahat açıyor büküyor, ufak şeylerde giydirme rahat rahat hareket ettirsin. İlk aylarda değerlerin bozuk çıkması normalmiş, 2. Ay tam oturur önemli olan o zamanki değer

uzines selam canım aptamil comformil aldık bugün sonunda. Acayip koyu bir mama dr Brown biberondan akmıyor Bebek çekerken yorgun düştü. Kutunun üzerinde yazıyor kıvamı koyu olduğu için geniş biberonla verin diye. Avent biberonların var onlardan denicem. Nette araştırma gaz ve kabızlık sorununa karşı olarak geçiyor. Kusma vs olmadı henüz vereli 2 saat oldu. İnşallah sevmiştir

Karni tok gazi yoksa uyur ben de ağlayıp dururken mamaya alıştırdım anca uyuyor karnı doyunca.. üç gündür gaz sancisiyla mücadele ediyoruz mahvoldum

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bugün iki burun deliginede 2 damla serum fizyolojik damlattim demin banyodan sonra hapşurdu ikisinden de sümük geldi aspiratör le çektim sümüğün birinde azcık kan vardi niye ki ya çok korkuyorum sabah 6 dan beri uyumadi da uykusu var uyuyor ağlayarak uyanıyor kafam dönmeye başladı iyice yoruldum acaba biseyimi var

Kızlar bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor?ne yapmam lazım zeytinyağı ile sildim poposunu ama fayda etmedi
Canm Benimde öyleydi Annemle tartışma dövüş sabunu fitil gibi küçük kesti popısundan içeri koydu kulak Çubuğu ile zeytinyağı ile biraz içini biraz dışını yagladı sonra beni emiyordu 10 dk ya kalmadan bi baktım tüm bez kaka ama boş yer Yok 3 kez kakasını yaptı arka arkaya çocuğum içi dolmuş 4 ci gündü artık sende dene sabunda çıkmıştı aynı büyüklükte :)

Canım doktor bana aspiratör çok kullanma kılcal damarlarına zarar verirsin eskiden bunlarmk bardı dedi bende damlatıyorum sonra görünürde ise cekiyorum hemen az yada kulak çubuğu ile alıyorum tam ıslanmamıştır belki olabilir

Zaten çoğunu çıkarmıştı canım ya yeni yeni kullanır oldum aspiratörü inşallah zararlı bişey yoktur

Zaten çoğunu çıkarmıştı canım ya yeni yeni kullanır oldum aspiratörü inşallah zararlı bişey yoktur
Yoktur canım sorun olmaz sen takılma sadece bundan sonrası icin dedim bizlerde bile oluyor ya kanama hafif normal bende basta temizliyordum doktor öyle söyleyince sindi nadir işte görünürde ise alıyorum burnu küçük kulak çubuğu iyice itiyor çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…