Aynı soruyu bende soracaktım yazayım dedim sende yazmışsın eskisi gibi sert değil üç gündür ama bebek yarım saat emdikten sonra bile sıkınca geliyor süt ve birinden emerken diğerinin altına bardak koyuyorum akıyor süt diye ve o akan süttede fazla değişiklik yok miktarında bebekte 2saat 3saat sonra acıkıyor emince bilemedim ki normal bişey mi yoksa sütüm mü azalıyorKizlar gogsum cok.yumusak sutum mu bitiyor ya
Tam 1 aylıktı dün...Kac günlük bebeğin? Nickinin yanınada yazarmısın?ona göre yorum yapalım
Sorun degil biz beş gün geciktirdik doktor izindeydi.Kızlar bu asıları günü gününe yaptırmak sartmı. Bizimki 22sineydi ama hafta sonuna denk geldi. Bugunde esim işten izin alamadı. Yarına kaldı. Umarım sorun olmaz
Benim de aynı şekilde ama bardak koymuyorum akmaya başladımı boşta kalan kolumun iç kısmını tampon yapıyorum duruyor ... bebek sütü emdikçe geliyor süt ama iste mama verdim ben mide büyüdü süt bebeğe az gelmeye başladı... malesef... Allah hepsine sağlıklı ömürler versin inşallah..Aynı soruyu bende soracaktım yazayım dedim sende yazmışsın eskisi gibi sert değil üç gündür ama bebek yarım saat emdikten sonra bile sıkınca geliyor süt ve birinden emerken diğerinin altına bardak koyuyorum akıyor süt diye ve o akan süttede fazla değişiklik yok miktarında bebekte 2saat 3saat sonra acıkıyor emince bilemedim ki normal bişey mi yoksa sütüm mü azalıyor
Sabahın 6 sindan beri uyumayan kızım şuan uyudu inşallah uyanmaz diye dua ediyorum aşırı yoruldum hem çocukla uğraş hemde yemek yap kafam kazana döndü kızima ne oldu niye uyumuyor anlamadım oturup
Tesekkur ederim.makinem yok ama iki aydir sorun yoktu.temizligine dikkat ediyordum.Öncelikle mantarın oluşma nedeni iyi sterilizasyon yapılmaması. Senin kuzun mama alıyor, biberon ve emzik için makina var mj bilmiyorum sizde ama, yoksa bile iyi bir kaynatma şart.
Mikostatin damla veriyor doktorlar. Geçmiş olsun
Banyoda yaptırdık gene fayda etmedi hala uyumadi ne yapmalıyım bilmiyorum ya sabırGözlerim kararıyor benim de ve sanki diskodan çıkmışım gibi kafamin içinde hoparlörden kalma sesler yalnız değilsin geçecek hepsi
Canım aksine yan yatmayacak, bacaklarını hangi pozisyonda daha rahat açıyorsa öyle olacak. Kundak yapmak ve yan yatırmak yok. Bir beden büyük bez al, bacakların aralık kalması lazım. Benimki sırtüstü yatıyor bacaklarını rahat açıyor büküyor, ufak şeylerde giydirme rahat rahat hareket ettirsin. İlk aylarda değerlerin bozuk çıkması normalmiş, 2. Ay tam oturur önemli olan o zamanki değerKv m boğum ların farklı olmasından anlaşılır dedi benim bir gorumcemde kalça çıtığı varmış ameliyat olmuş bebekken o yüzden kv m anlar diye onunla bakıyoruz bacaklarına. Dizlerine bakmadım canım bir sonraki alt açmada bakayım. Teşekkür ederim
Sağol canım bakıyorum hemen sgk yok zaten o yüzden sgk geçmesi sorun değil.
Yan yatma yastığında yatıyor canım doğduğundan beri. Ama yüzüstü yatmayı seviyor yan yatmak mi iyi geliyormuş ki.. Umarım seninki de benimki de sağlıklıdır canım..
Banyoda yaptırdık gene fayda etmedi hala uyumadi
Bi kac gundur benimde oyle ve yawrum zor doyuyor. 5 dakkada doyan bebegim dakikalarca emiyor. Ve cok ofkeli emerken hircin oyle degildi bi kac gundr boyle. Takmanaya calisiyrn ama durum buKizlar gogsum cok.yumusak sutum mu bitiyor ya
Günde 30 gr alıcakmış ona göre hesapla bnmde yrn 1 ay ve tartılacak yazarımTam 1 aylıktı dün...
Canm Benimde öyleydi Annemle tartışma dövüş sabunu fitil gibi küçük kesti popısundan içeri koydu kulak Çubuğu ile zeytinyağı ile biraz içini biraz dışını yagladı sonra beni emiyordu 10 dk ya kalmadan bi baktım tüm bez kaka ama boş yer Yok 3 kez kakasını yaptı arka arkaya çocuğum içi dolmuş 4 ci gündü artık sende dene sabunda çıkmıştı aynı büyüklükte :)Kızlar bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor?ne yapmam lazım zeytinyağı ile sildim poposunu ama fayda etmedi
Canım doktor bana aspiratör çok kullanma kılcal damarlarına zarar verirsin eskiden bunlarmk bardı dedi bende damlatıyorum sonra görünürde ise cekiyorum hemen az yada kulak çubuğu ile alıyorum tam ıslanmamıştır belki olabilirKızlar bugün iki burun deliginede 2 damla serum fizyolojik damlattim demin banyodan sonra hapşurdu ikisinden de sümük geldi aspiratör le çektim sümüğün birinde azcık kan vardi niye ki ya çok korkuyorum sabah 6 dan beri uyumadi da uykusu var uyuyor ağlayarak uyanıyor kafam dönmeye başladı iyice yoruldum acaba biseyimi var
Zaten çoğunu çıkarmıştı canım ya yeni yeni kullanır oldum aspiratörü inşallah zararlı bişey yokturCanım doktor bana aspiratör çok kullanma kılcal damarlarına zarar verirsin eskiden bunlarmk bardı dedi bende damlatıyorum sonra görünürde ise cekiyorum hemen az yada kulak çubuğu ile alıyorum tam ıslanmamıştır belki olabilir
Yoktur canım sorun olmaz sen takılma sadece bundan sonrası icin dedim bizlerde bile oluyor ya kanama hafif normal bende basta temizliyordum doktor öyle söyleyince sindi nadir işte görünürde ise alıyorum burnu küçük kulak çubuğu iyice itiyor çünkü :)Zaten çoğunu çıkarmıştı canım ya yeni yeni kullanır oldum aspiratörü inşallah zararlı bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?