2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hadi ya inşallah 3ay daha takviyesiz yeter sütüm inşallah elimi tampon yapmayı bende denedim canım akmıyordu ama bebek bidaha o memeyi emene kadar iyice ağırlaşıp ağrı yapmaya başladı bende tekrar bardağa başladım

Aslında bana korse aldırmadı. Ben kendim aldım. Spor yaparken terletir dedi. Evde kaslarını kullan güçlensin dedi doktor

Fıstık galiba başka bir arkadaş sormuştu aptamil conformili ama heraldr buradan da okumuştur

o mide bulantisi bende de oluyo acliktan dedim ilk basta tokken de acken arada bi bulanti geliyo demirim cok dusuk degil benim cok kisiye sordum kimsenin bulanmiyomus bi sen soyledin 2 olduk :)
Psikolojik de oluyormuş aslında ama benimki demir eksikliği büyük ihtimalle.

Allah korumuş verilmiş sadakan varmış. Ama ne kadar dikkat etsek de çok minikler henüz ben korkuyorum her an herşey olabilir diye de yaşıyoruz işte ....

Benimkiler sevmedi onu, bir de hemen acıkıyorlardı, geri normal aptamile döndüm.

Kurumus sumuktur sen cekınce de tahrıs olmustur ondan kan vardır kanımca

Gayet normal
Hep boyle olacak kı
Buyuyunce rahat eder ınsan herhalde
Ben tam rahat ederım deıdm hamıle kaldım
Sımdı yazdıklarına ılave
Siğer oglumun da bakımı var
Ona yemek yap yedır çişini yaptır uyut
Oynat
Mahvoldum anlatamamm

Ayyy çok zor tam sabır işi. Benimkiler de biri uyuyor diğeri uyanıyor kendime ait zamanım hiç yok. Ama şükürler olsun iyi ki varlar kuzucuklarımız.

Allah korusun canım. İyi düşünelim iyi şeyler olsun, sağlıklı haberlerini bekliyoruz.
Benim kız 2670 gr doğdu. Şu an 5200 gr civarında. Anne sütüyle alınan kiloları sorun etmiyorlar diye biliyorum.
Maşallah bebeğe :))
Unibaby yenidoğan oslak pamuk kullandım hep hiç pişik yok bizde de. Mersin sıcağındayım bir de hoş hep klimadayız ama olsun, ilk zamanlar hep yıkıyodum totoyu ama çoğunlukla üşeniyorum sağlam kaka yaptığında yıkıyorum günlük banyosu zaten var, belki pişik bu sebepten olmamıştır. Unibaby stoğum bitti ama şimdi ebebek markası Baby&me den aldım. Kampanya da vardı ıslak pamuk yine yenidoğanlar için çok me
Bir kere bile sallamadım:) kucakçı olabilir, yalan yok ama sallama filan yok
Ya ben sallamıyorum ama benim bu annem ne kadar sallamaya meraklı artık sallama değilde ona yaylanmayı öğrettim. Annemde sevdi bu hareketi Allahtan bizim oğlan ayakta sallanınca daha bir cin oluyor da annemde vazgeçiyor ama yine de bazen işe yarıyor ben bile sallıyorum değişik yani durumlar, bu arada az önce karnı doydu şimdi yatağında kendi kendine ıgh ıgh mıgh huu gibi garip sesler çıkarıyor yaklaşık yarım saattir, bende kk okuyorum şimdi daldı uykuya... olabildiğince kendi kendine uykuya alıştırmaya çalışıyorum..
Ama en önemli şey sallama falan değilde memede uyutmaya alıştırmamak çünkü ileride uyku eğitiminde o sıkıntı yaratıyor diye biliyorum..
Yenidoğan bebek 6 saat kesintisiz uyumaması lazım sarılık falan mı var acaaba?
Emzirirken icimdrn bisey cekiliyo gunduz de olsa uyuyorum. Bebek cok emerse ama. Acaba bu neden
Bende öyle nasıl bir uykum geliyor gübdüz uykusu hayatta yapamazdım şimdi uyuyorum, uyumak da iyi süt yapıyor.. benimki biraz demir eksi
Bu anneler hep aynı, dediğin gibi göğüste bizimkide çok seviyor bende bayılıyorum ama bu swferde

Kızlar bnm bebişim sürekli elini açıp kapıyor yani bunu gün içimde 5 kez falan yapıyor böyle olan varmı birde su süt artırmada işe yarayanlar neler paylaşsak

Bugün 40 ımız çıkacak inşallah komşularımız ufak bir hazırlık yapmış bize çok mutluyuz.

Dün ilk defa avm gezdik oglumla cok basarılıydı, biraz mızırdanmıştı boynerdeki bir çalışan bana kabin ayarladı güzel güzel emzirdim altını değiştirdim ohh misss.

Bu arada mayo almaya çıkmıştım göğüslerim efsane olmuş ama hiç bir bikini üstü olmuyor (hala mayo giymemekte direniyorum yalnız) ordan pırtlıyor buradan fışkırıyor neyseki buldum bir tane edepli bişey ama durum vahim.. :)

Bu arada gazını kakasını biraz zorlansada rahat çıkarıyordu lactamil çay içiyordum bir arkadas. Humana kimyon rezene cayı göndermil eşimle fazlaymış onlarda gexe yatarken içtim. Gece altını değiştirdipimde öyle güzel yaptı ki kakasını oyle guzel çıkardı ki bence humananın etkisi bilginiz olsun..

Bu arada gezerken kucağa almaya kalkan densizler her yerde. Tanrı bizi korusun onlardan..

Bende oyle akardi iste hepama artik akmiyo ondam dedim acaba bitiyomu diye insalah bitmiuodur ya

Ya sama helal olsn gercektem ben birak yemek yaayai uemek yemeue vakit bulamiuotum sen buyuk cocugunla.nasil ilgileniuosun Allah dagina gore kar veriri dedikleri bu olsa gerek masallah canim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…