Hadi ya inşallah 3ay daha takviyesiz yeter sütüm inşallahBenim de aynı şekilde ama bardak koymuyorum akmaya başladımı boşta kalan kolumun iç kısmını tampon yapıyorum duruyor ... bebek sütü emdikçe geliyor süt ama iste mama verdim ben mide büyüdü süt bebeğe az gelmeye başladı... malesef... Allah hepsine sağlıklı ömürler versin inşallah..
Aslında bana korse aldırmadı. Ben kendim aldım. Spor yaparken terletir dedi. Evde kaslarını kullan güçlensin dedi doktorEvet canım vesile oldun Allah razı olsun :)
Evet ya nerden nereye... geldiler artık hayatımızın anlamı oldular :)
58günlük olduk üç gün sonra falan 2.ay aşımız var ve ben şimdiden tedirginim..
Oğlum kucakta yarım saat dans edip zıplamayınca uyumuyor bi sorun olmadı çok şükür ama dikkatli olmak lazım dediğin gibi
58 günlüğüz ve 3.günden beri gece gündüz korse takıyordum üç gün oldu bırakalı spor ve yürüyüş yaparken takmak mı lazımmış
Evet kaçamak yapmıştım ama yemedi malesef... çok sıkıldım ilaç içmekten vitamin içmekten neyse az kaldı dayanayım bari..E cnm dogumdan sonra uc ay kullancaz zaten Demir ilacini
Fıstık galiba başka bir arkadaş sormuştu aptamil conformili ama heraldr buradan da okumuşturuzines selam canım aptamil comformil aldık bugün sonunda. Acayip koyu bir mama dr Brown biberondan akmıyor Bebek çekerken yorgun düştü. Kutunun üzerinde yazıyor kıvamı koyu olduğu için geniş biberonla verin diye. Avent biberonların var onlardan denicem. Nette araştırma gaz ve kabızlık sorununa karşı olarak geçiyor. Kusma vs olmadı henüz vereli 2 saat oldu. İnşallah sevmiştir
Psikolojik de oluyormuş aslında ama benimki demir eksikliği büyük ihtimalle.o mide bulantisi bende de oluyo acliktan dedim ilk basta tokken de acken arada bi bulanti geliyo demirim cok dusuk degil benim cok kisiye sordum kimsenin bulanmiyomus bi sen soyledin 2 olduk :)
Benimde öğürme hissi bir atraksiyon yok yani..benim basim dönmüyor hani boyle cok yersin miden bulanır ya oyle oluyo
Allah korumuş verilmiş sadakan varmış. Ama ne kadar dikkat etsek de çok minikler henüz ben korkuyorum her an herşey olabilir diye de yaşıyoruz işte ....Kizlar cok korktum
Bebegim reflu yastigi ile dizlerimdeydi
Uyutmaya calisiyrdum
Buyuk oglan yanima oturdu
Birden ayagi ile yastiga bi vurdu
Bebek kaydi, ayaklarimi uzattim refleksle, bacaklarindan kaptim tam kafasi yere vurmak uzereyken
Allah korudu
İnsallah bacagini incitmemisimdir
Bir cirladim o an
Ogluma da kizdim
Of ya
Benimkiler sevmedi onu, bir de hemen acıkıyorlardı, geri normal aptamile döndüm.uzines selam canım aptamil comformil aldık bugün sonunda. Acayip koyu bir mama dr Brown biberondan akmıyor Bebek çekerken yorgun düştü. Kutunun üzerinde yazıyor kıvamı koyu olduğu için geniş biberonla verin diye. Avent biberonların var onlardan denicem. Nette araştırma gaz ve kabızlık sorununa karşı olarak geçiyor. Kusma vs olmadı henüz vereli 2 saat oldu. İnşallah sevmiştir
Onları Allah koruyor kesınlıkleAllah korumuş verilmiş sadakan varmış. Ama ne kadar dikkat etsek de çok minikler henüz ben korkuyorum her an herşey olabilir diye de yaşıyoruz işte ....
Kurumus sumuktur sen cekınce de tahrıs olmustur ondan kan vardır kanımcaKızlar bugün iki burun deliginede 2 damla serum fizyolojik damlattim demin banyodan sonra hapşurdu ikisinden de sümük geldi aspiratör le çektim sümüğün birinde azcık kan vardi niye ki ya çok korkuyorum sabah 6 dan beri uyumadi da uykusu var uyuyor ağlayarak uyanıyor kafam dönmeye başladı iyice yoruldum acaba biseyimi var
Bebegın sık emmıstırKizlar gogsum cok.yumusak sutum mu bitiyor ya
Gayet normalArkadaş gün nasıl geçiyor anlamıyorum... sabah kalkınca hanımefendinin poposunu yıka, temizle. Üstünü değiştir, karnını doyur, gazını çıkar, eğle, uyut... uyanınca bi fasıl daha aynı terane.., sonra akşam olsun duşunu aldır, giydir, yedir, uyut yine...hele bir de dışarı çıkıyorsak tamam... tabi bu arada kendi işlerini de yapmaya çalış falan derken bi sabah oluyor, bir de akşam...
bende mi bir sıkıntı var diye düşünüyorum...
bugün sadece ütü yapabildim, başka bir şey yok...
Ayyy çok zor tam sabır işi. Benimkiler de biri uyuyor diğeri uyanıyor kendime ait zamanım hiç yok. Ama şükürler olsun iyi ki varlar kuzucuklarımız.Gayet normal
Hep boyle olacak kı
Buyuyunce rahat eder ınsan herhalde
Ben tam rahat ederım deıdm hamıle kaldım
Sımdı yazdıklarına ılave
Siğer oglumun da bakımı var
Ona yemek yap yedır çişini yaptır uyut
Oynat
Mahvoldum anlatamamm
Allah korusun canım. İyi düşünelim iyi şeyler olsun, sağlıklı haberlerini bekliyoruz.Moralim bozuk kızlar.. geçen hafta devlet hastanesinde çocuk doktoruna gitmiştim kalça ultrason icin.. ilgisizce davranıp fiziksel muayeneyle iki bez bağlamamı söylemişti. Ultrason icin 182den randevu almamı. Bişey mi gördünüz dedim farklılık var biraz demişti. Ikibez bağlıyorum bir haftadır ama bugün baktım bogumlar bir bacakta 1 tane fazla. Bir boğum da diğerinden daha şiş. Devlet hastanesi ortopedi yoğun olduğu icin gun vermiyor özel bakicam simdi anadolu yakasında kalça ultrason cektierenler nerde çektirdi fiyatlar nasıl. Çok moralim bozuk. Nolur bişey çıkmasın
Maşallah bebeğe :))Benim kız 2670 gr doğdu. Şu an 5200 gr civarında. Anne sütüyle alınan kiloları sorun etmiyorlar diye biliyorum.
Unibaby yenidoğan oslak pamuk kullandım hep hiç pişik yok bizde de. Mersin sıcağındayım bir de hoş hep klimadayız ama olsun, ilk zamanlar hep yıkıyodum totoyu ama çoğunlukla üşeniyorum sağlam kaka yaptığında yıkıyorum günlük banyosu zaten var, belki pişik bu sebepten olmamıştır. Unibaby stoğum bitti ama şimdi ebebek markası Baby&me den aldım. Kampanya da vardı ıslak pamuk yine yenidoğanlar için çok meKızlar bebislerinizin altını hangi marka ıslak mendille siliyorsunuz bn daha cesaret edemedim kare pamuk alıyoruz ıslatıp kutuya sıralıyorum onunla temizliyorum daha hiç pişik olmadık ama pamuk ugrastiriyor ıslak mendil daha pratik
Ya ben sallamıyorum ama benim bu annem ne kadar sallamaya meraklı artık sallama değilde ona yaylanmayı öğrettim. Annemde sevdi bu hareketi Allahtan bizim oğlan ayakta sallanınca daha bir cin oluyor da annemde vazgeçiyor ama yine de bazen işe yarıyor ben bile sallıyorum değişik yani durumlar, bu arada az önce karnı doydu şimdi yatağında kendi kendine ıgh ıgh mıgh huu gibi garip sesler çıkarıyor yaklaşık yarım saattir, bende kk okuyorum şimdi daldı uykuya... olabildiğince kendi kendine uykuya alıştırmaya çalışıyorum..Bir kere bile sallamadım:) kucakçı olabilir, yalan yok ama sallama filan yok
Yenidoğan bebek 6 saat kesintisiz uyumaması lazım sarılık falan mı var acaaba?Kızlarr çok üzgünüm...1 ay aşısı için sağ.ocağına gittik.bebeğim 3000gr doğmuştu şimdi 3150gr olmuşhemşire çok korkuttu b3ni ters giden bişiler var dedi.üstelik sürekli emziriyprum ve mama takviseyi yapıyorum 3 öğün...sadece geceleri uyuyo nasılsa diye pek kaldırmıyodum...6 saat kesintisiz uyuyordu.sizce kaldırmadığım içinmi kilo almıyor
Bende öyle nasıl bir uykum geliyor gübdüz uykusu hayatta yapamazdım şimdi uyuyorum, uyumak da iyi süt yapıyor.. benimki biraz demir eksiEmzirirken icimdrn bisey cekiliyo gunduz de olsa uyuyorum. Bebek cok emerse ama. Acaba bu neden
Bu anneler hep aynı, dediğin gibi göğüste bizimkide çok seviyor bende bayılıyorum ama bu swferdeAnnemdeyken salliyo o ama ben alismasin diye sallamiyorum. Çünkü ben ayagimda sallayamam zor geliyo o bana
Benimki goguste yatmayi seviyo. Dik sekilde kucagima aliyorum basini omzuma dayiyo. Ben de arkadan gaz cikarir gibi pitpitliyorum. O sarsintiyi seviyo uyuyo oyle bence cok rahatsiz bi pozisyon ama
Ay sagol canim ya insalah bitmezBebegın sık emmıstır
Benım de yumuşak
Bıtmez oyle kolay kolay :)
Bende oyle akardi iste hepama artik akmiyo ondam dedim acaba bitiyomu diye insalah bitmiuodur yaAynı soruyu bende soracaktım yazayım dedim sende yazmışsın eskisi gibi sert değil üç gündür ama bebek yarım saat emdikten sonra bile sıkınca geliyor süt ve birinden emerken diğerinin altına bardak koyuyorum akıyor süt diye ve o akan süttede fazla değişiklik yok miktarında bebekte 2saat 3saat sonra acıkıyor emince bilemedim ki normal bişey mi yoksa sütüm mü azalıyor
Ya sama helal olsn gercektem ben birak yemek yaayai uemek yemeue vakit bulamiuotum sen buyuk cocugunla.nasil ilgileniuosun Allah dagina gore kar veriri dedikleri bu olsa gerek masallah canim gercektenGayet normal
Hep boyle olacak kı
Buyuyunce rahat eder ınsan herhalde
Ben tam rahat ederım deıdm hamıle kaldım
Sımdı yazdıklarına ılave
Siğer oglumun da bakımı var
Ona yemek yap yedır çişini yaptır uyut
Oynat
Mahvoldum anlatamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?