2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kan degerlerim iyiydi demir ilaci bile kullanmadim o yuzden ondan degildir diye düşünüyorum ana bi vitaminin tetikledigi kesin. Vitamin ilacini hep unutuyorum icmiyorum
Anneler de napsın onlar bizi oyle buyutmus. Ayakta sallamak bana zor geliyo kucakta pispislamak da ona.

Arkadaşlar ACilll bi sorum olucak
Bebeği köpüklü yeşil kaka yapan anneler yardimci olabilir mi????
Bizim ki bikaç gündür köpük köpük yeşil kaka yapıyor..Ateş huzursuzluk vs gibi bi sıkıntı yok sadece sumuksu uzayan yeşil köpük lu kaka yapıyor nedeni ne olabilir yaşayan anneler neler yaptınız

Usutme alerjı
Yedıklerını gozden gecır cnm
Bide üşütmüş olabılırmısınkz

Usutme alerjı
Yedıklerını gozden gecır cnm
Bide üşütmüş olabılırmısınkz

iki aydır böyle bi problem yoktu yeni oldu
enfeksiyon olması için kaka sayısının fazla olması ateş huzursuzluk vs olmasi gerekir dimi
kaka en fazla iki kere yapıyor ama köpük köpük
nette Dr yazısını okudum çok beslenmekten kaynaklı olur besin alerjisi olamaz bunun için de kesinlikle diyet yapmayın yazmış
Bende herzaman kinden farklı şeyler yemedim
Üsutmüs olabiliriz yada çok beslenmekten olabilir diye düşünüyorum ama
Bu durumu yaşayan anneler vardı onlar napti acaba düzeldi mi bu durum

Ayyy çok zor tam sabır işi. Benimkiler de biri uyuyor diğeri uyanıyor kendime ait zamanım hiç yok. Ama şükürler olsun iyi ki varlar kuzucuklarımız.
Kesinlikle, iyi ki varlar valla... şükürler olsun...

Çalışmaya başlayınca ne halt edeceğimi düşünüyorum da

Günaydııınnnnn herkese, bugün sabahın köründe Adacığı anneanneye bırakıp kendimi attım dışarıya...
Kuaföre gidip röflemi yaptıracağım, bakalım kaç saat sürecek... nasıl gözümde büyüyor anlatamam..
Ufak ufak artık kendimizi bakıma almaya başlamanın zamanı geldi kızlar... yoksa bu işin sonu pek hayır değil... desperate housewifes şeklinde takılır kalırız maazallah...

Köpük köpük olması sut urunlerinden oluyor
Dr bana az tuket dedı
Az bile yesem köpük oluyor
Artık ben yemıyrm

Ay ne guzel olursun nasıl ıyı gelır
Ohh super olacak
Bende istyrm kuafore gıtmek

Ya sama helal olsn gercektem ben birak yemek yaayai uemek yemeue vakit bulamiuotum sen buyuk cocugunla.nasil ilgileniuosun Allah dagina gore kar veriri dedikleri bu olsa gerek masallah canim gercekten
Cnm aslımda ben cok keyıf duskunu bır ınsanımdır
Başa gelınce yapıyor ınsan :)

Yok yok yavaş yavaş herkes kabuğundan çıkmaya başladı, ilk bir ay zormuş anladık bundan sonrası daha zor olabilir belki ama o ilk tanışmadaki şaşkın halimizden daha iyi olacaktır bence :)

Benimkiler sevmedi onu, bir de hemen acıkıyorlardı, geri normal aptamile döndüm.
Mamayı verdikten sonra kesintisiz 4.5 saat uyudu sonra kendim uyandırdım emzirmek için, sabah öyle bir kaka yaptıki, bezden taşacak diye korktum :) sanırım sevdi ve işe yaradı. 2 gün hiç yapmamıştı, huzura erdi resmen mışıl mışıl uyuyor. Demek ki her Bebek'te etkisi farklı. Zeytinyağı veriyor musun? Bizim dr eğer kaka yapmıyorsa karnı gerginse, gaz ilaçlarının yanı sıra günde 1 çay kaşığı verebileceğimizi söyledi.

Yok yok yavaş yavaş herkes kabuğundan çıkmaya başladı, ilk bir ay zormuş anladık bundan sonrası daha zor olabilir belki ama o ilk tanışmadaki şaşkın halimizden daha iyi olacaktır bence :)
Kesinlikle haklısın bende kendime gelmeye başladım, dün akşam evdekilere bırakıp yürüyüşe çıktım artık aklım kalmıyor. Önceden aklım kalır diye bırakamıyordum şimdi daha rahatım

Annem bebeğe bakmak istemiyor, eşim hemen bakıcıya veya kreşe vermek istemiyor. Benim için kesinleşti 6 ay ücretsiz izin alacağım. İşverene bunu söylemek çok zor geliyor, geçen gün arayıp ne Zaman döneceksin, seni bekliyoruz dediler.
Bana kalırsa çalışmayı ve sosyal hayatımı çok özledim. 4 aylıkken annem dışında kimseye bırakmak istemiyorum bende..
@beatrices noterden yazı göndermem gerektiğini söylemiştin, kaç gün öncesinde gitmeliyim yazı göndermek için?

Fitil işe yaradı sanırım zaten sabun gibiydi fitil yumuşak kıvamlıydı..inşallah gerek kalmaz bidaha sağol canım aklımda olsun :)

Bugün 1 aylık olduk aşı vurulduk kilosu 4.700 yani birbucuk kilo almış biraz fazla ama sıkıntı yok dedi.pişik için hametan yazdı demir ilacıma devam edicekmişim
Kuafore gittim agda işlerimide hallettim
Emzirme odeneği için ziraate gittik ama ayın 8-14 arası bu parayı cekebiliyomuşuz haberiniz olsun
beatrices ben özel okuldayım toplu paramı sgk dan alıcam değil mi bir de ne zmn gideyim bir basvuruya gerek varmı muhasebeye hastanenin verdiği belgeleri ilettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…