- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Benim kan degerlerim iyiydi demir ilaci bile kullanmadim o yuzden ondan degildir diye düşünüyorum ana bi vitaminin tetikledigi kesin. Vitamin ilacini hep unutuyorum icmiyorumBende öyle nasıl bir uykum geliyor gübdüz uykusu hayatta yapamazdım şimdi uyuyorum, uyumak da iyi süt yapıyor.. benimki biraz demir eksi
Bu anneler hep aynı, dediğin gibi göğüste bizimkide çok seviyor bende bayılıyorum ama bu swferde
Usutme alerjıArkadaşlar ACilll bi sorum olucak
Bebeği köpüklü yeşil kaka yapan anneler yardimci olabilir mi????
Bizim ki bikaç gündür köpük köpük yeşil kaka yapıyor..Ateş huzursuzluk vs gibi bi sıkıntı yok sadece sumuksu uzayan yeşil köpük lu kaka yapıyor nedeni ne olabilir yaşayan anneler neler yaptınız
Usutme alerjı
Yedıklerını gozden gecır cnm
Bide üşütmüş olabılırmısınkz
Kesinlikle, iyi ki varlar valla... şükürler olsun...Ayyy çok zor tam sabır işi. Benimkiler de biri uyuyor diğeri uyanıyor kendime ait zamanım hiç yok. Ama şükürler olsun iyi ki varlar kuzucuklarımız.
Çalışmaya başlayınca ne halt edeceğimi düşünüyorum daGayet normal
Hep boyle olacak kı
Buyuyunce rahat eder ınsan herhalde
Ben tam rahat ederım deıdm hamıle kaldım
Sımdı yazdıklarına ılave
Siğer oglumun da bakımı var
Ona yemek yap yedır çişini yaptır uyut
Oynat
Mahvoldum anlatamamm
Köpük köpük olması sut urunlerinden oluyoriki aydır böyle bi problem yoktu yeni oldu
enfeksiyon olması için kaka sayısının fazla olması ateş huzursuzluk vs olmasi gerekir dimi
kaka en fazla iki kere yapıyor ama köpük köpük
nette Dr yazısını okudum çok beslenmekten kaynaklı olur besin alerjisi olamaz bunun için de kesinlikle diyet yapmayın yazmış
Bende herzaman kinden farklı şeyler yemedim
Üsutmüs olabiliriz yada çok beslenmekten olabilir diye düşünüyorum ama
Bu durumu yaşayan anneler vardı onlar napti acaba düzeldi mi bu durum
Ay ne guzel olursun nasıl ıyı gelırGünaydııınnnnn herkese, bugün sabahın köründe Adacığı anneanneye bırakıp kendimi attım dışarıya...
Kuaföre gidip röflemi yaptıracağım, bakalım kaç saat sürecek...nasıl gözümde büyüyor anlatamam..
Ufak ufak artık kendimizi bakıma almaya başlamanın zamanı geldi kızlar...yoksa bu işin sonu pek hayır değil... desperate housewifes şeklinde takılır kalırız maazallah...
Inan çalışmak cok ıyı gelıyor insanaÇalışmaya başlayınca ne halt edeceğimi düşünüyorum da
Cnm aslımda ben cok keyıf duskunu bır ınsanımdırYa sama helal olsn gercektem ben birak yemek yaayai uemek yemeue vakit bulamiuotum sen buyuk cocugunla.nasil ilgileniuosun Allah dagina gore kar veriri dedikleri bu olsa gerek masallah canim gercekten
Yok yok yavaş yavaş herkes kabuğundan çıkmaya başladı, ilk bir ay zormuş anladık bundan sonrası daha zor olabilir belki ama o ilk tanışmadaki şaşkın halimizden daha iyi olacaktır bence :)Günaydııınnnnn herkese, bugün sabahın köründe Adacığı anneanneye bırakıp kendimi attım dışarıya...
Kuaföre gidip röflemi yaptıracağım, bakalım kaç saat sürecek...nasıl gözümde büyüyor anlatamam..
Ufak ufak artık kendimizi bakıma almaya başlamanın zamanı geldi kızlar...yoksa bu işin sonu pek hayır değil... desperate housewifes şeklinde takılır kalırız maazallah...
Mamayı verdikten sonra kesintisiz 4.5 saat uyudu sonra kendim uyandırdım emzirmek için, sabah öyle bir kaka yaptıki, bezden taşacak diye korktum :) sanırım sevdi ve işe yaradı. 2 gün hiç yapmamıştı, huzura erdi resmen mışıl mışıl uyuyor. Demek ki her Bebek'te etkisi farklı. Zeytinyağı veriyor musun? Bizim dr eğer kaka yapmıyorsa karnı gerginse, gaz ilaçlarının yanı sıra günde 1 çay kaşığı verebileceğimizi söyledi.Benimkiler sevmedi onu, bir de hemen acıkıyorlardı, geri normal aptamile döndüm.
Kesinlikle haklısın bende kendime gelmeye başladım, dün akşam evdekilere bırakıp yürüyüşe çıktım artık aklım kalmıyor. Önceden aklım kalır diye bırakamıyordum şimdi daha rahatımYok yok yavaş yavaş herkes kabuğundan çıkmaya başladı, ilk bir ay zormuş anladık bundan sonrası daha zor olabilir belki ama o ilk tanışmadaki şaşkın halimizden daha iyi olacaktır bence :)
Canım benimde çok yumuşak, sıktığımda süt hemen gelirdi şimdi biraz daha sert sıktığımda geliyor. Basende dolu dolu oluyor özellikle gece ve akşam saatlerindeBende oyle akardi iste hepama artik akmiyo ondam dedim acaba bitiyomu diye insalah bitmiuodur ya
Fitil işe yaradı sanırım zaten sabun gibiydi fitil yumuşak kıvamlıydı..inşallah gerek kalmaz bidaha sağol canım aklımda olsun :)Canm Benimde öyleydi Annemle tartışma dövüş sabunu fitil gibi küçük kesti popısundan içeri koydu kulak Çubuğu ile zeytinyağı ile biraz içini biraz dışını yagladı sonra beni emiyordu 10 dk ya kalmadan bi baktım tüm bez kaka ama boş yer Yok 3 kez kakasını yaptı arka arkaya çocuğum içi dolmuş 4 ci gündü artık sende dene sabunda çıkmıştı aynı büyüklükte :)
Bugun gittik aşı için malesef bugunde olmadı. Belirli bi günü varmış. Yarın saat 10a kadar gelin dedi. 10dan sonra yapılmıyomuşSorun degil biz beş gün geciktirdik doktor izindeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?