2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rapor bitişinden bir on gün önce göndersen iyi olur. Ama haber de ver istersen. Yarım çalışmayı düşünmez misin peki?

Sgk'lı çalışıyorsun sanırım. Rapor bitimini takip eden ay içerisinde alınıyor. Edevletten takip edilebilir. Muhasebeye raporu verip, bitiş tarihini işlemelerini hatırlatman lazım. Aynı şekilde 8-14 arası yatıyor.

Maşallah
Anne sutu alıyorsa sorun yok
Total kılosuda ıyı
Tebrıkler

Gercekten çalışmak cok ıyı gelıyor ınsana
Ne ıs yapıyorsun cnm sen?
Altı ay sonra bakıcı mı tutacaksınız
ce

Ya ben de Meme ve mama birlikte gidiyorum. Aptamil veriyorum günde 3 kez ve kızım bir gün kaka yaparsa diğer gün yapmıyor. Zeytinyağ takviyesi de yapıyorum günde bir çay kaşığı. Bu mamayı yemeye başlayınca sende bir değişiklik olursa yazar mısın canım lütfen... ona göre ben de değiştirebilirim işe yarayacaksa sindirimde...

Gercekten çalışmak cok ıyı gelıyor ınsana
Ne ıs yapıyorsun cnm sen?
Altı ay sonra bakıcı mı tutacaksınız

ce
Yönetici asistanı adı altında ön muhasebe, idari işler, satınalma vs. herşeyi yapıyorum. :)
6 aydan sonra kreşe verebiliriz veya bakıcı olabilir.
İşe dönecek olan arkadaşlar neler yapacaksınız?

Kızlar aranızda serum fizyolojik sprey kullanan varmı. Doktor kızıma verdi ama burnuna sıkarken korkuyorum. Bi kereden sıkmam lazım sanırım ama cesaret edemedigim için yawas yavas sıkıyorum ve bu sebeplede derinlere gitmiyo. Kullanan varsa bilgi verebilşrmi acaba

Biz kullanıyoruz tek seferde sıkıp hemen cekiyoruZ bekleyince genzine kaçmasin diye hızlı yapiyoruz.ben kafasinı tutuyorum eşim sıkıyor cekiyor hemen.doktor öptürmeyin dedi öpülünce burnu tıkanıyor dedi dikkat ettim gercekten doğru.

Korkmana gerek yok canın. Eğer korkuyorsan aylık kontrolde doktora rica edebilirsin gösterir, ben rica ettim öğretti bize. Sıkcaksın sırtüstü yatarken. Boğuluyo gibi oluyo sonra yan çevirceksin kafasını. Ağlıyo biraz sinirlendiği için. Sonra eğer sümük varsa burnunda gözüken hapşurup çıkaramazsa otribebeyle çekiyorum. Onda da ağlıyo.tabi çok nazik çekiyorum.
Başlarda ben de korkuyodum ama rahatlıyolar sonra :)

Canım bizdede vardı yeşil kaka normal dedi doktor köpük için tahlil istedi oda temiz çıktı yediğin bişeyden olabilir dedi bi kaç güne düzeldi özel bişey yapmadım

Canım maşallah ne yiyosun içiyosun bize de söyle

Kızlar hangi marka emzirme sütyeni kullanıyorsunuz? Ben pentiden almıştım zayıfladığım için bol gelmeye başladı. Şöyle toparlayan var mı önerebileceğiniz..

Ben sürekli kullanıyorum benmki sprey değil damla olandan korkma hiçbişey olmaz zararlı bişey değil sonuçta yutsada bişey olmaz

Arada sıkıyoruz grnelde peceteyi inceltip sümüğe ulasıp one cekiyorz spreyi tek hızlı basmalısın

Yönetici asistanı adı altında ön muhasebe, idari işler, satınalma vs. herşeyi yapıyorum. :)
6 aydan sonra kreşe verebiliriz veya bakıcı olabilir.
İşe dönecek olan arkadaşlar neler yapacaksınız?
Yarım gün bakıcı dediğin gibi zor ama imkansız değil. Devlet de maddi olarak destek oluyormuş, okudum kanunu.
Ben evden çalışacağım. Haftada bir iki gün giderim sanırım. İşyerim kabul ediyor, aslında başka çareleri de yok:) Ocak ayına kadar böyle gitmeyi düşünüyorum. Ondan sonra bakarım, belki kendime bir büro ya da iş açarım.
Bebeği kreşe veririm diyordum, karşı da değilim kreşe ama imkan varken yetişebildiğimce bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…