Günaydın şekerim, sana da:)Gunaydin guzel annelerr
Sağlıklı mutlu günler
Rapor bitişinden bir on gün önce göndersen iyi olur. Ama haber de ver istersen. Yarım çalışmayı düşünmez misin peki?Annem bebeğe bakmak istemiyor, eşim hemen bakıcıya veya kreşe vermek istemiyor. Benim için kesinleşti 6 ay ücretsiz izin alacağım. İşverene bunu söylemek çok zor geliyor, geçen gün arayıp ne Zaman döneceksin, seni bekliyoruz dediler.
Bana kalırsa çalışmayı ve sosyal hayatımı çok özledim. 4 aylıkken annem dışında kimseye bırakmak istemiyorum bende..
@beatrices noterden yazı göndermem gerektiğini söylemiştin, kaç gün öncesinde gitmeliyim yazı göndermek için?
Sgk'lı çalışıyorsun sanırım. Rapor bitimini takip eden ay içerisinde alınıyor. Edevletten takip edilebilir. Muhasebeye raporu verip, bitiş tarihini işlemelerini hatırlatman lazım. Aynı şekilde 8-14 arası yatıyor.Bugün 1 aylık olduk aşı vurulduk kilosu 4.700 yani birbucuk kilo almış biraz fazla ama sıkıntı yok dedi.pişik için hametan yazdı demir ilacıma devam edicekmişim
Kuafore gittim agda işlerimide hallettim
Emzirme odeneği için ziraate gittik ama ayın 8-14 arası bu parayı cekebiliyomuşuz haberiniz olsun
beatrices ben özel okuldayım toplu paramı sgk dan alıcam değil mi bir de ne zmn gideyim bir basvuruya gerek varmı muhasebeye hastanenin verdiği belgeleri ilettim
MaşallahBugün 1 aylık olduk aşı vurulduk kilosu 4.700 yani birbucuk kilo almış biraz fazla ama sıkıntı yok dedi.pişik için hametan yazdı demir ilacıma devam edicekmişim
Emzirme odeneği için ziraate gittik ama ayın 8-14 arası bu parayı cekebiliyomuşuz haberiniz olsun
beatrices ben özel okuldayım toplu paramı sgk dan alıcam değil mi bir de ne zmn gideyim bir basvuruya gerek varmı muhasebeye hastanenin verdiği belgeleri ilettim
ceAnnem bebeğe bakmak istemiyor, eşim hemen bakıcıya veya kreşe vermek istemiyor. Benim için kesinleşti 6 ay ücretsiz izin alacağım. İşverene bunu söylemek çok zor geliyor, geçen gün arayıp ne Zaman döneceksin, seni bekliyoruz dediler.
Bana kalırsa çalışmayı ve sosyal hayatımı çok özledim. 4 aylıkken annem dışında kimseye bırakmak istemiyorum bende..
@beatrices noterden yazı göndermem gerektiğini söylemiştin, kaç gün öncesinde gitmeliyim yazı göndermek için?
Kalmaz insallah çocuğumuz kaka yapınca sevindirik oluyoruz :)Fitil işe yaradı sanırım zaten sabun gibiydi fitil yumuşak kıvamlıydı..inşallah gerek kalmaz bidaha sağol canım aklımda olsun :)
Mamayı verdikten sonra kesintisiz 4.5 saat uyudu sonra kendim uyandırdım emzirmek için, sabah öyle bir kaka yaptıki, bezden taşacak diye korktum :) sanırım sevdi ve işe yaradı. 2 gün hiç yapmamıştı, huzura erdi resmen mışıl mışıl uyuyor. Demek ki her Bebek'te etkisi farklı. Zeytinyağı veriyor musun? Bizim dr eğer kaka yapmıyorsa karnı gerginse, gaz ilaçlarının yanı sıra günde 1 çay kaşığı verebileceğimizi söyledi.
Aslında çok güzel olur ama yarım gün bakıcı nasıl ayarlanır bilmiyorum.Rapor bitişinden bir on gün önce göndersen iyi olur. Ama haber de ver istersen. Yarım çalışmayı düşünmez misin peki?
Yönetici asistanı adı altında ön muhasebe, idari işler, satınalma vs. herşeyi yapıyorum. :)Gercekten çalışmak cok ıyı gelıyor ınsana
Ne ıs yapıyorsun cnm sen?
Altı ay sonra bakıcı mı tutacaksınız
ce
Biz kullanıyoruz tek seferde sıkıp hemen cekiyoruZ bekleyince genzine kaçmasin diye hızlı yapiyoruz.ben kafasinı tutuyorum eşim sıkıyor cekiyor hemen.doktor öptürmeyin dedi öpülünce burnu tıkanıyor dedi dikkat ettim gercekten doğru.Kızlar aranızda serum fizyolojik sprey kullanan varmı. Doktor kızıma verdi ama burnuna sıkarken korkuyorum. Bi kereden sıkmam lazım sanırım ama cesaret edemedigim için yawas yavas sıkıyorum ve bu sebeplede derinlere gitmiyo. Kullanan varsa bilgi verebilşrmi acaba
Kızlar aranızda serum fizyolojik sprey kullanan varmı. Doktor kızıma verdi ama burnuna sıkarken korkuyorum. Bi kereden sıkmam lazım sanırım ama cesaret edemedigim için yawas yavas sıkıyorum ve bu sebeplede derinlere gitmiyo. Kullanan varsa bilgi verebilşrmi acaba
Canım bizdede vardı yeşil kaka normal dedi doktor köpük için tahlil istedi oda temiz çıktı yediğin bişeyden olabilir dedi bi kaç güne düzeldi özel bişey yapmadımiki aydır böyle bi problem yoktu yeni oldu
enfeksiyon olması için kaka sayısının fazla olması ateş huzursuzluk vs olmasi gerekir dimi
kaka en fazla iki kere yapıyor ama köpük köpük
nette Dr yazısını okudum çok beslenmekten kaynaklı olur besin alerjisi olamaz bunun için de kesinlikle diyet yapmayın yazmış
Bende herzaman kinden farklı şeyler yemedim
Üsutmüs olabiliriz yada çok beslenmekten olabilir diye düşünüyorum ama
Bu durumu yaşayan anneler vardı onlar napti acaba düzeldi mi bu durum
Bugün 1 aylık olduk aşı vurulduk kilosu 4.700 yani birbucuk kilo almış biraz fazla ama sıkıntı yok dedi.pişik için hametan yazdı demir ilacıma devam edicekmişim
Aynen öyle nelere kadir bu evlat sevgisi :)Kalmaz insallah çocuğumuz kaka yapınca sevindirik oluyoruz :)
Ben sürekli kullanıyorum benmki sprey değil damla olandan korkma hiçbişey olmaz zararlı bişey değil sonuçta yutsada bişey olmazKızlar aranızda serum fizyolojik sprey kullanan varmı. Doktor kızıma verdi ama burnuna sıkarken korkuyorum. Bi kereden sıkmam lazım sanırım ama cesaret edemedigim için yawas yavas sıkıyorum ve bu sebeplede derinlere gitmiyo. Kullanan varsa bilgi verebilşrmi acaba
Arada sıkıyoruz grnelde peceteyi inceltip sümüğe ulasıp one cekiyorz spreyi tek hızlı basmalısınKızlar aranızda serum fizyolojik sprey kullanan varmı. Doktor kızıma verdi ama burnuna sıkarken korkuyorum. Bi kereden sıkmam lazım sanırım ama cesaret edemedigim için yawas yavas sıkıyorum ve bu sebeplede derinlere gitmiyo. Kullanan varsa bilgi verebilşrmi acaba
Yarım gün bakıcı dediğin gibi zor ama imkansız değil. Devlet de maddi olarak destek oluyormuş, okudum kanunu.Yönetici asistanı adı altında ön muhasebe, idari işler, satınalma vs. herşeyi yapıyorum. :)
6 aydan sonra kreşe verebiliriz veya bakıcı olabilir.
İşe dönecek olan arkadaşlar neler yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?