2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugun gittik aşı için malesef bugunde olmadı. Belirli bi günü varmış. Yarın saat 10a kadar gelin dedi. 10dan sonra yapılmıyomuş
Bize de persembe gelin dedi çok direttik aşı açmıyorum ziyan olur dedi doktoru çağıralım dedik sonra hemen yeni açılmış buldu yaptı.

Benim oğlan hergün 4_5kez kaka yapıyordu mamadan sonra günde bir yada iki günde bir oldu. Aptamil mama iz..

Yönetici asistanı adı altında ön muhasebe, idari işler, satınalma vs. herşeyi yapıyorum. :)
6 aydan sonra kreşe verebiliriz veya bakıcı olabilir.
İşe dönecek olan arkadaşlar neler yapacaksınız?
Benimkide belirsiz..
Ücretsiz beni zorlar.
Kaynana bakarım demişti ama bir aydır tatilde bir kez arayıp sormadı nasıl diye sevmiyor demekki.artık baktırmam ona
Bana mecburlar diye düşünmesin.
Annemde bebeği çok seviyor. Bakarım diyor ama kararsızım sadece yarım gün kısmında baktırabilirim oda iki ay zaten...

Offf cok karışık. Ücretsizde hiç işime gelmiyor..

Ben kullanıyorum. Kırk takla atıyorum. Canı kıymetli bizimkinin.

Burdayım tatlım...
Yaramaz sayesinde eskisi gibi yazamıyorum.
Sende durumlar nedir?
Beni biliyosun artık:)
Bir tavsiyen var mı? İşe başlama, bebek bakımı konusunda? :)

Yarı zamanlı çalışma gerçekten çok faydalı. 60 gün de olsa. Sonrasında düzgün bir kreş iyi olabilir.
Bazı arkadaşlarım komşularına baktırıyor yarım günde. Evde bebeği, çocuğu olan ya da aranızın iyi olduğu kimse varsa, makul bir ücretle halloluyor.
Bir de Gündüzbakım evleri var. Yarım gün bırakılabilir, sonra 6 ay bitip yarım gün bitince tam güne çevrilebilir.
Bir de bakıcıbulma siteleri var, saatli bakanlar da var. Onlara da bir bakılabilir.
Bir arkadaşım da şöyle yaptı, bebeğe hediye gelen altınları maaşına böldü, o kadar zaman ücretsiz izin aldı

Canım maşallah ne yiyosun içiyosun bize de söyle
Bende beklemiyordum çünkü memede kalma süresi kısaydı ve memeyle savasıyodu Zorla tıkıyodum memeyi..ebe cekimi kuvvetlidir yetiyodur dedi
Yediklerim ise tahin helvası,humana still tea,ara ara bulgur pilavı,kuru dut,hurma,kuru sogan arada,bazen dereotu
Bunların dısında yemek ayırt etmiyorm herseyden azar yerim

Çalış diyorsun yani:)
Yarım gün için birine baktırmam sanırım.
Annem yol üzeri ona bırakırım. Benim işyerimede yakın sayılır. Böylelikle ücret ödemeden hallederim. Ödersemde koca kişisinin haberi olmaz:)))
Ay bugun koca kişisinin doğum günü sözlü bile kutlamadım.. Gıcığım bu ara ona...
Halbuki 4gün önce bişey yokken ortada, tlf almış bana:)

Yarım iyidir hem paran olur hem bebeğine bakarsın:)
Abi şu kocaya takma işi nedir çalışan kadın evde boş kalınca bebekle, daha da çok takıyor galiba
Bak benimki iş için yurtdışına gidiyor, güle güle gitsin, ben de yazlığa kaçarım deyip geçiyorum.
Adamı özleyeceğim, enik babasını özler, babası da onu özler ama iş bu gidecek işte :)

Ayyy bizimkide gitse keşke teklif ediyorum tatile git diye. Tutmuş bizimle tatil planı yapmış... Yazlık iyi fikirde iki aylık bebekle otel tatili yapamam herhalde hele bide 6-8 saat yol hiç gidemem.
Ben ona takmışım bebekten sonra onu hiç önemsememişim öyle diyor. Değersiz hissettirmişim falan:)))

On beş gündür hergün 45 dk yürüyorum. Dün sezaryen yerinin sağ tarafı baya bir ağrıdı. Çok mu hareket ettim acaba,? Başladınız mı spora yürüyüşe?

Herşey dahil ise gitsene kızım. Nefes alırsın.

Evet keşke bizde de öyle etki yapsaydı. Biz zeytinyağı damlatıyoruz mamaya ara sıra. 3 günde bir iyi çıkıyorlar ama sorun yok çok şükür. Doktor bir haftaya kadar normal dedi rahatım o yüzden.

Kızlar bebeğimin kafasının sağında ve solunda damar belirgin olduğunu farkettim kabarık bi şekilde duruyordu doktorumuzu aradım bingildagi çökük mu yoksa siş mi bi bak dedi eğer şişse yarın getirin dedi Bn de baktım çökük değil ama şiş de değil kafasiyla aynı hizada bilemedim kafam karıştı bide siz bakın sizin ki nasıl kızlar strese girdim hergün ayrı sıkıntı

Herşey dahil ise gitsene kızım. Nefes alırsın.

A aydogdu06 fistik annenle iyi olmana sevindm bence de yarim gun annen baksn sonra sen isi gitmen iyi olacak aklin kalmayacaksa tatil fikrinide degerlendr derim cektrieceksen tatilde de cektirebilrsin bay kocaya sende hem hincini alirsin hemde tatil ohh

Benim oğlanınki çökük. Umarım önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…