2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İşte ruh bu! kocaya heryerde çektirilir, tatilden geri kalma.
Sen nasılsın hatun? Bir görünüp bir kayboluyorsun:)

Bende sevindim.
Buyuk kizim iyilesti cok sukur.atesi birkerelik 37-38 arasi oldu.ama tum vucudu beneklerle dolmustu.simdi hepsi kurudu.
Kucuge gecmedi cok sukur.
Bugun 2. Ay asilarimizi olduk sabah. Simdi biraz mız mız.ama atesi simdilik 36,4.

E koca kişisini mutlu et o zaman...

Herşey dahil ise gitsene kızım. Nefes alırsın.
Evet herşey dahilmiş 10gün.
Tatlım benim bebiş sizinkiler gibi değil çok yaman çok. Çok az uyuyor sürekli ağlıyor kucak istiyor doymuyor vb...
Tek derdim etraftaki insanları rahatsız etmemek. Orda insanlar dinlenmeye geliyor bizim sıpanın sesini çekmesinler diyorum.
Yinede son dk fikrim değişebilir

Hıncım alınacak gibi değil ama çaktırmıyorum:)
Annemle iyi olduk şükür. Torun etkisi sanırım. Yinede her an küsebilir:)
Ailemle kötü olunca çok mutsuz oluyorum, farkettim de...
E koca kişisini mutlu et o zaman...
Çok ağrılı günden sonra bir daha denedik bebek yağı ile daha iyiydi...
Sanırım en mutlu olacağı şey bu olay. Hiç içimden gelmiyor, kızgınım yaaa..
Bu arada doğum günü onun için önemlidir. Bakalım napcak:)

Sizin enikler kahkaha atıyor mu? Benimki uykusunda manyak profesörler gibi gülüyor :)
5 günlükten beri gülüyor, refleks dedim geçtim de, gece uyurken kahkaha atınca insanın poposu korkudan tavana vuruyor
Ay çok şekerdir yaa :)
Bizimkide çok gülüyor canım, bazen gözleri bir yere dikip öyle gülüyor, melekler güldürür derler, tırsıyorum :))

Ya aptamil conformil için bilgi bekleyen arkadaş kimdi? Bütün gün düşün düşün kafayı yicem

İşte ruh bu! kocaya heryerde çektirilir, tatilden geri kalma.
Sen nasılsın hatun? Bir görünüp bir kayboluyorsun:)
Buralardayim be hatunda keyfim kacik benim kocayi ne yapsam.diye dusnuyorum annemler gelecek yine olaylar olaylar bikttim valla iki taraf arasinda kalmaktan ya beat banada akil versene nasil cikacagim bu isin.icinden nerde yanlis yapiyorumda hep uzulen ben.oliyorum

Bacım kendini üzüyorsun da ondan. Aç ağzını yum gözünü iki tarafa da aynı anda. Sizin yüzünüzden lohusalığım rezil oldu, bencilsiniz, bana hiç acımanız yokmuş sevginiz yokmuş diye. Üstüne bir baygınlık. Oh yallah
Bir cinnet herşeyi çözer.

Sagol canim ya vala moraller sifir buaralar hep gidecek doye korkuyorum
Gitmez gitmez merk etme sen hep iki yıl emzircem agzından taşacak sutler diye motive et kendini:)

Hahahahah süpersin ya koptum valla:)))

Sakın kendi başına plan yapmasına izin.verme koca kisisi tadını bı alırsa sonra ipin ucunu kaçırır.sen bence git tatile belki yaman bebeğine de iyi gelir hem tecrübeli biri olarak ya şimdi git yada 3 yaşına kadar bekle.1 ve 2 yaşında çocuklar tatil inan tatilden çok eziyet.bizim büyük 2 yaşındayken gittiğimiz tatilde ağlamış tim bu kadar para verdim bunun için mi diye.
Bende istiyorum birkaç gün kaçmak yakın bir yerlere.

Bende bazen bu yöntemi en etkili olduğuna inanıyorum

Ben tüm hamileligim boyunca çocuk ilk okula gidene kadar yarim gün iş yarım maaş soylentisinin gerçekleşmesini bekledim ama her zamanki gibi sadece soylentide kaldı.ben ücretsiz e cikicam bir yaşına kadar getirebilsem kendm sonra bı yoluna bakicaz. Aslında kv var ama onu eve bı sokarsam ömür billa bizim evden çıkmaz zaten böyle bı fırsat bekliyor

Ahahaha vala hepsini yapiyom kocama demedim kalmiyo iste bi bayilsam o varken bak nasi etekleri tutusacak amaa yok anam gozum bike kararmiyo bizimkilere yansitmak.istemiyorum ki onlara sevimli damat imaji cizmeye calisyorim.yoksa hayatta gelmezler bidaha ama iste nerdee

mmelll canım sana çok soruyorum ama bir şeyler sorucam.benim kız mama içince cok az içiyor 30 cc falan sut sagip verince 75 cc içiyor.mama koyu olduğu için yoruluyor olabilir mi sen mama olarak ne kullaniyorsun bide bu hortumu temizlerken sabunlu su kullaniyor musun

Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayi kullaniyoruz

Sizin enikler kahkaha atıyor mu? Benimki uykusunda manyak profesörler gibi gülüyor :)
5 günlükten beri gülüyor, refleks dedim geçtim de, gece uyurken kahkaha atınca insanın poposu korkudan tavana vuruyor
Biri gülümsüyor diğeri uykusunda kahkaha atıyor :)

Kızlar sizce spor için en uygun saat hangisi

Yönetici asistanı adı altında ön muhasebe, idari işler, satınalma vs. herşeyi yapıyorum. :)
6 aydan sonra kreşe verebiliriz veya bakıcı olabilir.
İşe dönecek olan arkadaşlar neler yapacaksınız?
Ben özel bir okulda yöneticilik yapıyorum, Ağustos'un son haftası başlayacağım okula. Kızıma da annem ve kızkardeşin dönüşümlü bakacak. Arada da zorda kaldığımızda ise babaanne seçeceğimiz var.
Süt iznimi haftada 1 gün olarak Cumartesi kullanmayı planlıyorum böylece Haftasonu 2 gün ben evde olabileceğim.
Eşim kendi işini yapıyor bu sebeple saat sıkıntısı yok,o da destek olacaktır... diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…