İşte ruh bu!
Yalnız olmadığıma sevindim:)Ayniyiz.
E koca kişisini mutlu et o zaman...Çalış diyorsun yani:)
Yarım gün için birine baktırmam sanırım.
Annem yol üzeri ona bırakırım. Benim işyerimede yakın sayılır. Böylelikle ücret ödemeden hallederim. Ödersemde koca kişisinin haberi olmaz:)))
Ay bugun koca kişisinin doğum günü sözlü bile kutlamadım.. Gıcığım bu ara ona...
Halbuki 4gün önce bişey yokken ortada, tlf almış bana:)
KatılıyoreeeHerşey dahil ise gitsene kızım. Nefes alırsın.
Evet herşey dahilmiş 10gün.Herşey dahil ise gitsene kızım. Nefes alırsın.
Hıncım alınacak gibi değil ama çaktırmıyorum:)
Çok ağrılı günden sonra bir daha denedik bebek yağı ile daha iyiydi...E koca kişisini mutlu et o zaman...
Ay çok şekerdir yaa :)Sizin enikler kahkaha atıyor mu? Benimki uykusunda manyak profesörler gibi gülüyor :)
5 günlükten beri gülüyor, refleks dedim geçtim de, gece uyurken kahkaha atınca insanın poposu korkudan tavana vuruyor
Buralardayim be hatunda keyfim kacik benim kocayi ne yapsam.diye dusnuyorum annemler gelecek yine olaylar olaylar bikttim valla iki taraf arasinda kalmaktan ya beat banada akil versene nasil cikacagim bu isin.icinden nerde yanlis yapiyorumda hep uzulen ben.oliyorumİşte ruh bu!kocaya heryerde çektirilir, tatilden geri kalma.
Sen nasılsın hatun? Bir görünüp bir kayboluyorsun:)
Bacım kendini üzüyorsun da ondan. Aç ağzını yum gözünü iki tarafa da aynı anda. Sizin yüzünüzden lohusalığım rezil oldu, bencilsiniz, bana hiç acımanız yokmuş sevginiz yokmuş diye. Üstüne bir baygınlık. Oh yallahBuralardayim be hatunda keyfim kacik benim kocayi ne yapsam.diye dusnuyorum annemler gelecek yine olaylar olaylar bikttim valla iki taraf arasinda kalmaktan ya beat banada akil versene nasil cikacagim bu isin.icinden nerde yanlis yapiyorumda hep uzulen ben.oliyorum
Gitmez gitmez merk etme sen hep iki yıl emzircem agzından taşacak sutler diye motive et kendini:)Sagol canim ya vala moraller sifir buaralar hep gidecek doye korkuyorum
Hahahahah süpersin ya koptum valla:)))Bacım kendini üzüyorsun da ondan. Aç ağzını yum gözünü iki tarafa da aynı anda. Sizin yüzünüzden lohusalığım rezil oldu, bencilsiniz, bana hiç acımanız yokmuş sevginiz yokmuş diye. Üstüne bir baygınlık. Oh yallah
Bir cinnet herşeyi çözer.
Ayyy bizimkide gitse keşke teklif ediyorum tatile git diye. Tutmuş bizimle tatil planı yapmış... Yazlık iyi fikirde iki aylık bebekle otel tatili yapamam herhalde hele bide 6-8 saat yol hiç gidemem.
Ben ona takmışım bebekten sonra onu hiç önemsememişim öyle diyor. Değersiz hissettirmişim falan:)))
Bacım kendini üzüyorsun da ondan. Aç ağzını yum gözünü iki tarafa da aynı anda. Sizin yüzünüzden lohusalığım rezil oldu, bencilsiniz, bana hiç acımanız yokmuş sevginiz yokmuş diye. Üstüne bir baygınlık. Oh yallah
Ahahaha vala hepsini yapiyom kocama demedim kalmiyo iste bi bayilsam o varken bak nasi etekleri tutusacak amaa yok anam gozum bike kararmiyo bizimkilere yansitmak.istemiyorum ki onlara sevimli damat imaji cizmeye calisyorim.yoksa hayatta gelmezler bidaha ama iste nerdeeBacım kendini üzüyorsun da ondan. Aç ağzını yum gözünü iki tarafa da aynı anda. Sizin yüzünüzden lohusalığım rezil oldu, bencilsiniz, bana hiç acımanız yokmuş sevginiz yokmuş diye. Üstüne bir baygınlık. Oh yallah
Biri gülümsüyor diğeri uykusunda kahkaha atıyor :)Sizin enikler kahkaha atıyor mu? Benimki uykusunda manyak profesörler gibi gülüyor :)
5 günlükten beri gülüyor, refleks dedim geçtim de, gece uyurken kahkaha atınca insanın poposu korkudan tavana vuruyor
Ben özel bir okulda yöneticilik yapıyorum, Ağustos'un son haftası başlayacağım okula.Yönetici asistanı adı altında ön muhasebe, idari işler, satınalma vs. herşeyi yapıyorum. :)
6 aydan sonra kreşe verebiliriz veya bakıcı olabilir.
İşe dönecek olan arkadaşlar neler yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?