2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugun benim velet odasinda uyurken birden bi ciglik atmaya basladi sanki bi yerini kesiyolar. Normal uyanma bagirisi fln degil. Odaya nasil gittigimi bilemedim. Besikte kivraniyo bagiriyo. Meger beyefendi elini sacina dolamis cekiyo. Bagirdikca daha cok cekiyo cektikce daha cok agliyo. haline mi guleyim biseyi olmadigina mi sevineyim bilemedim

Bebelac gold veriyorum ben. Hiç kabız olmadı. Değiştirecek olursan aklında olsun

Bakalım beni nasıl bir süpriz bekliyor bugün 40 ı uçurduk

Spreyler bebeklere kullanılmıuor. Bir yaş üstüne veriyorlar ama...

Benim manyak onu beş günlükten beri yapıyor:) unutmuyor da:) geçen gün kafasında havlu var, havluyu çekerken aynı şekilde bağırıyordu zındık

Bugun 2. Ay asilarimizi yaptirdik saat 11 de.kizimin atesi en son 37 olçtum.ama saatlerdir gozleri kapali buyuk hasta insanlar gibi inliyor.bacaklarini havaya kaldirip one dogru gergin birsekilde uzatiyor.eli ayagu buz gibi bu sicakta uzun kollu tulumunu giydirdim.
Normal mi.hastaneye gitsek mi

Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayi kullaniyoruz
Biz aptamile başladık sonrada devam ettik..

Nolmuş yani. Benimde
Kel oğlum keltoş oğlum var...

beatrices Merve ye verdiğin taktiğe bayıldım. Bir köşeye yazdım lazım olursa..
Akıllı hatunsun vesselam...

Benim manyak onu beş günlükten beri yapıyor:) unutmuyor da:) geçen gün kafasında havlu var, havluyu çekerken aynı şekilde bağırıyordu zındık
Uyanikken biz de alisigiz kendi kendine dururken birden viyakliyosa sacini cekiyodur kesin diyoruz ama uykuda ilk oldu. Derin uykuda top patlatsan uyanmayan adam oyle ciyakladiysa saglam canini yakmis demek ki Sacli olmanin cilesi ellerini kesfetmesinin bedelini saclari ödüyo. Buyudukce daha eglenceli olmaya basliyo bu annelik isi

Şapşik ya

Atesi varsa giydirme takip et atesini. Ates dusurucu vermismiydin

Ya aptamil conformil için bilgi bekleyen arkadaş kimdi? Bütün gün düşün düşün kafayı yicem
Cnm ben bayadir giremiyorum foruma ama ben olabilir miyim acaba? Burda konustuktan sonra biz conformil aldik 1 kutu bitirdik lakin bebegimin kilo alimi gene yavasladi o yuzden tekrar aptamile donduk..
Bu arada artik sadece 1 kez emiyo kizim gunde. cok ac olunca tahammul edemiyo emmeye, benim sut de az olunca.. laktamax okumustum burda son carem ve umidim o kaldi. Siparis verdim bekliyorum. Insallah ise yarar yoksa biz yolumuza sadece mamayla devam edicez artik..

Canım bebek yağı kullanmak iyi değil diye biliyorum. Cabs glide marka jeli tavsiye ederim.
Tatile de çık yani. Düşündüğün şeye bak. O zamab hayatın boyunca herşeyden kısıtlancakmısın. Bence bizde çocukla yaşanan rezaletlere alışmalıyız kınadıklrımı yaşamamız lazım dimi :)

Laktamax ı ben tavsiye ettim. Eğer iki kere alırsam, gece emzirmeme rağmen, sabah uyandığımda yatak, üstüm başım, emzirirken oğlanın üstü heryer süt oluyor. Günde bir kere alırsam tam geliyor.
Unuttuğum günler akşamına sütüm yetmiyordu. Umarım işine yarar :)

Benim oğlumda aynısı, bir bakıyorum el kafada sıkı sıkı yumruk yapmış birde yoluyor saçlarını çok gülüyoruz haline evet :)

Eklentiler

• 20170725_225704.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 85
Aynen tamam sendin canım :)
Ben faydasını görmeye başladım dicektim. İnşallah kilo alımı bizde yavaşlamaz. Benim sütte az gibi ve emerken ağlıyo sinirleniyor, benimde sadece mamaya dönmem çok uzun sürmez gibi geliyor

Maşallah size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…