Ben hala pentiden aldıklarımı kullanıyorum, onların dışında da rahat bulamadım başka maalesef..Kızlar hangi marka emzirme sütyeni kullanıyorsunuz? Ben pentiden almıştım zayıfladığım için bol gelmeye başladı. Şöyle toparlayan var mı önerebileceğiniz..
Ben kuzumYa aptamil conformil için bilgi bekleyen arkadaş kimdi? Bütün gün düşün düşün kafayı yicem
Bebelac gold veriyorum ben. Hiç kabız olmadı. Değiştirecek olursan aklında olsunYa ben de Meme ve mama birlikte gidiyorum. Aptamil veriyorum günde 3 kez ve kızım bir gün kaka yaparsa diğer gün yapmıyor. Zeytinyağ takviyesi de yapıyorum günde bir çay kaşığı. Bu mamayı yemeye başlayınca sende bir değişiklik olursa yazar mısın canım lütfen... ona göre ben de değiştirebilirim işe yarayacaksa sindirimde...
Bakalım beni nasıl bir süpriz bekliyor bugün 40 ı uçurdukEvet herşey dahilmiş 10gün.
Tatlım benim bebiş sizinkiler gibi değil çok yaman çok. Çok az uyuyor sürekli ağlıyor kucak istiyor doymuyor vb...
Tek derdim etraftaki insanları rahatsız etmemek. Orda insanlar dinlenmeye geliyor bizim sıpanın sesini çekmesinler diyorum.
Yinede son dk fikrim değişebilir
Hıncım alınacak gibi değil ama çaktırmıyorum:)
Annemle iyi olduk şükür. Torun etkisi sanırım. Yinede her an küsebilir:)
Ailemle kötü olunca çok mutsuz oluyorum, farkettim de...
Çok ağrılı günden sonra bir daha denedik bebek yağı ile daha iyiydi...
Sanırım en mutlu olacağı şey bu olay. Hiç içimden gelmiyor, kızgınım yaaa..
Bu arada doğum günü onun için önemlidir. Bakalım napcak:)
Spreyler bebeklere kullanılmıuor. Bir yaş üstüne veriyorlar ama...Kızlar aranızda serum fizyolojik sprey kullanan varmı. Doktor kızıma verdi ama burnuna sıkarken korkuyorum. Bi kereden sıkmam lazım sanırım ama cesaret edemedigim için yawas yavas sıkıyorum ve bu sebeplede derinlere gitmiyo. Kullanan varsa bilgi verebilşrmi acaba
Benim manyak onu beş günlükten beri yapıyor:) unutmuyor da:) geçen gün kafasında havlu var, havluyu çekerken aynı şekilde bağırıyordu zındıkBugun benim velet odasinda uyurken birden bi ciglik atmaya basladi sanki bi yerini kesiyolar. Normal uyanma bagirisi fln degil. Odaya nasil gittigimi bilemedim. Besikte kivraniyo bagiriyo. Meger beyefendi elini sacina dolamis cekiyo. Bagirdikca daha cok cekiyo cektikce daha cok agliyo.haline mi guleyim biseyi olmadigina mi sevineyim bilemedim
Ben sma kullanıyorum..oğlum ilk defa kabız oldu acaba mamadanmı bilmiyorum haftaya kontrolde dpktora sorucam bakalım değiştir derse değiştiricemMama kullanan arkadaşlar hangi mamayi kullaniyoruz
Biz aptamile başladık sonrada devam ettik..Mama kullanan arkadaşlar hangi mamayi kullaniyoruz
Bugun benim velet odasinda uyurken birden bi ciglik atmaya basladi sanki bi yerini kesiyolar. Normal uyanma bagirisi fln degil. Odaya nasil gittigimi bilemedim. Besikte kivraniyo bagiriyo. Meger beyefendi elini sacina dolamis cekiyo. Bagirdikca daha cok cekiyo cektikce daha cok agliyo.haline mi guleyim biseyi olmadigina mi sevineyim bilemedim
Uyanikken biz de alisigiz kendi kendine dururken birden viyakliyosa sacini cekiyodur kesin diyoruz ama uykuda ilk oldu. Derin uykuda top patlatsan uyanmayan adam oyle ciyakladiysa saglam canini yakmis demek ki Sacli olmanin cilesiBenim manyak onu beş günlükten beri yapıyor:) unutmuyor da:) geçen gün kafasında havlu var, havluyu çekerken aynı şekilde bağırıyordu zındık
Şapşik yaBugun benim velet odasinda uyurken birden bi ciglik atmaya basladi sanki bi yerini kesiyolar. Normal uyanma bagirisi fln degil. Odaya nasil gittigimi bilemedim. Besikte kivraniyo bagiriyo. Meger beyefendi elini sacina dolamis cekiyo. Bagirdikca daha cok cekiyo cektikce daha cok agliyo.haline mi guleyim biseyi olmadigina mi sevineyim bilemedim
Atesi varsa giydirme takip et atesini. Ates dusurucu vermismiydinBugun 2. Ay asilarimizi yaptirdik saat 11 de.kizimin atesi en son 37 olçtum.ama saatlerdir gozleri kapali buyuk hasta insanlar gibi inliyor.bacaklarini havaya kaldirip one dogru gergin birsekilde uzatiyor.eli ayagu buz gibi bu sicakta uzun kollu tulumunu giydirdim.
Normal mi.hastaneye gitsek mi
Cnm ben bayadir giremiyorum foruma ama ben olabilir miyim acaba? Burda konustuktan sonra biz conformil aldik 1 kutu bitirdik lakin bebegimin kilo alimi gene yavasladi o yuzden tekrar aptamile donduk..Ya aptamil conformil için bilgi bekleyen arkadaş kimdi? Bütün gün düşün düşün kafayı yicem
Evet herşey dahilmiş 10gün.
Tatlım benim bebiş sizinkiler gibi değil çok yaman çok. Çok az uyuyor sürekli ağlıyor kucak istiyor doymuyor vb...
Tek derdim etraftaki insanları rahatsız etmemek. Orda insanlar dinlenmeye geliyor bizim sıpanın sesini çekmesinler diyorum.
Yinede son dk fikrim değişebilir
Hıncım alınacak gibi değil ama çaktırmıyorum:)
Annemle iyi olduk şükür. Torun etkisi sanırım. Yinede her an küsebilir:)
Ailemle kötü olunca çok mutsuz oluyorum, farkettim de...
Çok ağrılı günden sonra bir daha denedik bebek yağı ile daha iyiydi...
Sanırım en mutlu olacağı şey bu olay. Hiç içimden gelmiyor, kızgınım yaaa..
Bu arada doğum günü onun için önemlidir. Bakalım napcak:)
Laktamax ı ben tavsiye ettim. Eğer iki kere alırsam, gece emzirmeme rağmen, sabah uyandığımda yatak, üstüm başım, emzirirken oğlanın üstü heryer süt oluyor. Günde bir kere alırsam tam geliyor.Cnm ben bayadir giremiyorum foruma ama ben olabilir miyim acaba? Burda konustuktan sonra biz conformil aldik 1 kutu bitirdik lakin bebegimin kilo alimi gene yavasladi o yuzden tekrar aptamile donduk..
Bu arada artik sadece 1 kez emiyo kizim gunde. cok ac olunca tahammul edemiyo emmeye, benim sut de az olunca.. laktamax okumustum burda son carem ve umidim o kaldi. Siparis verdim bekliyorum. Insallah ise yarar yoksa biz yolumuza sadece mamayla devam edicez artik..
Benim oğlumda aynısı, bir bakıyorum el kafada sıkı sıkı yumruk yapmış birde yoluyor saçlarını çok gülüyoruz haline evet :)Bugun benim velet odasinda uyurken birden bi ciglik atmaya basladi sanki bi yerini kesiyolar. Normal uyanma bagirisi fln degil. Odaya nasil gittigimi bilemedim. Besikte kivraniyo bagiriyo. Meger beyefendi elini sacina dolamis cekiyo. Bagirdikca daha cok cekiyo cektikce daha cok agliyo.haline mi guleyim biseyi olmadigina mi sevineyim bilemedim
Aynen tamam sendin canım :)Cnm ben bayadir giremiyorum foruma ama ben olabilir miyim acaba? Burda konustuktan sonra biz conformil aldik 1 kutu bitirdik lakin bebegimin kilo alimi gene yavasladi o yuzden tekrar aptamile donduk..
Bu arada artik sadece 1 kez emiyo kizim gunde. cok ac olunca tahammul edemiyo emmeye, benim sut de az olunca.. laktamax okumustum burda son carem ve umidim o kaldi. Siparis verdim bekliyorum. Insallah ise yarar yoksa biz yolumuza sadece mamayla devam edicez artik..
Maşallah size :)Laktamax ı ben tavsiye ettim. Eğer iki kere alırsam, gece emzirmeme rağmen, sabah uyandığımda yatak, üstüm başım, emzirirken oğlanın üstü heryer süt oluyor. Günde bir kere alırsam tam geliyor.
Unuttuğum günler akşamına sütüm yetmiyordu. Umarım işine yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?