Aaa hadiya hiç bilmiyodum. Damlalıkla damlatsam olurmu pekiSpreyler bebeklere kullanılmıuor. Bir yaş üstüne veriyorlar ama...
Canım 3 ünü aynı günde mi vurdurdun maşallah atessiZ atlatmissiniz ya darısı bizlerin başına geçmiş olsun :)Bizde dün 2 ay asimizi olduk çok şükür aksamı ateşsiz atlattik.darisi sizlere ve diğer asilara olsun inşallah
Evet goruntu aynen buBenim oğlumda aynısı, bir bakıyorum el kafada sıkı sıkı yumruk yapmış birde yoluyor saçlarını çok gülüyoruz haline evet :)
Bizim ki 4 5 günü buluyo canım neler yapıyorum çare yok canı isteyince yapıyo. Bazı bebekler kilo almaya meyimliyse böyle oluyormuş bizim ki 3340 gr doğdu şimdi tosuncuk oldu maşallahKızlar bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor?ne yapmam lazım zeytinyağı ile sildim poposunu ama fayda etmedi
Canım hepsini bigünde mi yaptırdın ya kıyamam kuzuna nasıl oldu iyimi şimdiBugun 2. Ay asilarimizi yaptirdik saat 11 de.kizimin atesi en son 37 olçtum.ama saatlerdir gozleri kapali buyuk hasta insanlar gibi inliyor.bacaklarini havaya kaldirip one dogru gergin birsekilde uzatiyor.eli ayagu buz gibi bu sicakta uzun kollu tulumunu giydirdim.
Normal mi.hastaneye gitsek mi
Aralarında kaç yaş var merak ettim2.cocuk olana kdar kizima nerdeyse hic kizmamistim bebek soz konusu olunca ben de kiziyorum bisey olacak diye korku icindeyim tuvalete nasil.gittigimi bilmiyorum gecen gun opcem diye bebegi karnina bi bastirdi yaninda olmama ragmen ani hareketlerine engel olamıyorum bile bile yapmiyor ama parmağını gozune soktu kafasina oyuncagi hizlica kac kere vurdu farkinda olmadan bebegi hirpaliyo cok da engel olmak istemiyorum kardesini sevmesine ama kucucuk bebek aglayinca bagiriyorum ister istemez küsüp baska odaya gidip ic çekiyo agliyo napcm bilemiyorum
Oy maşallah tebarekallah saçına ya o yumuk ellerinden öptüm :)Benim oğlumda aynısı, bir bakıyorum el kafada sıkı sıkı yumruk yapmış birde yoluyor saçlarını çok gülüyoruz haline evet :)
Ucuz atlatmışsınız canım. Rabbim korusun yavrularımuzı. Dediğin gibi o da küçük o an oyun amaçlı yaptı ama farkında olmadan Nasıl zarar vereceğini bilmeden.Cidden cok buyuk zarar verebilirler
Cok dikkatli olmamiz lazim
Napalim kizmak zorunda kaliyrz bazen
Bebegim kafasinin ustune koltuktan asagi düşüyordu resmen aklim gitti, nasil cirladim
Hesap edemiyr ki kardesinin yastiktan düşeceğini
Ona gore yastiga tekme atmak basit bi oyundu
Sonra geldi ozur dilerim anne dedi
Ne anliyorsa
Oda daha cok kucuk yavrum
Hatta oda bebek daha yaa
Hayir vermemistimAtesi varsa giydirme takip et atesini. Ates dusurucu vermismiydin
Azonce mama yedirdim hemen hemen hepsini kustu.Canım hepsini bigünde mi yaptırdın ya kıyamam kuzuna nasıl oldu iyimi şimdi
43 güBenim oglumda 2950 gram dogdu 2. Ayinda kilomuz 5100du. Cok mu fazlaymis. Benim gozume hala zayif geliyor ama boyumuz uzun biraz 61 cmdi. Boya gidiyoruz biz babaya cekmis. 190 boy baba ben var 160
O boğumlar benim de dikkatimi çekti yoktur inş bi sıkıntı yaaa. Üzülme sende inş sıkıntısız Atlatırsınız cnmKv m boğum ların farklı olmasından anlaşılır dedi benim bir gorumcemde kalça çıtığı varmış ameliyat olmuş bebekken o yüzden kv m anlar diye onunla bakıyoruz bacaklarına. Dizlerine bakmadım canım bir sonraki alt açmada bakayım. Teşekkür ederim
Sağol canım bakıyorum hemen sgk yok zaten o yüzden sgk geçmesi sorun değil.
Yan yatma yastığında yatıyor canım doğduğundan beri. Ama yüzüstü yatmayı seviyor yan yatmak mi iyi geliyormuş ki.. Umarım seninki de benimki de sağlıklıdır canım..
Cnm ben bayadir giremiyorum foruma ama ben olabilir miyim acaba? Burda konustuktan sonra biz conformil aldik 1 kutu bitirdik lakin bebegimin kilo alimi gene yavasladi o yuzden tekrar aptamile donduk..
Bu arada artik sadece 1 kez emiyo kizim gunde. cok ac olunca tahammul edemiyo emmeye, benim sut de az olunca.. laktamax okumustum burda son carem ve umidim o kaldi. Siparis verdim bekliyorum. Insallah ise yarar yoksa biz yolumuza sadece mamayla devam edicez artik..
Aynen tamam sendin canım :)
Ben faydasını görmeye başladım dicektim. İnşallah kilo alımı bizde yavaşlamaz. Benim sütte az gibi ve emerken ağlıyo sinirleniyor, benimde sadece mamaya dönmem çok uzun sürmez gibi geliyor
Canım 3 ünü aynı günde mi vurdurdun maşallah atessiZ atlatmissiniz ya darısı bizlerin başına geçmiş olsun :)
Azonce mama yedirdim hemen hemen hepsini kustu.
Ama simdi birazdaha iyi gibi.enazindan gozlerini acti.ben konusurken bakistik arada gulumsedi.ateside 37,8 oldu ilac verecem simdi
Tesekkur ederiz biz de sizi öptükOy maşallah tebarekallah saçına ya o yumuk ellerinden öptüm :)
Bakarsın malına sahip de olur ileride bak bırakmıyor hiç birşeyini akıllını bıdıkBizim ki 4 5 günü buluyo canım neler yapıyorum çare yok canı isteyince yapıyo. Bazı bebekler kilo almaya meyimliyse böyle oluyormuş bizim ki 3340 gr doğdu şimdi tosuncuk oldu maşallah
:) hayırlı evlat olsunlar canım inş gerisi hikaye :)))Bakarsın malına sahip de olur ileride bak bırakmıyor hiç birşeyini akıllını bıdık
İnşallah sabaha eski haline döner canım ya hiç kıyamamAzonce mama yedirdim hemen hemen hepsini kustu.
Ama simdi birazdaha iyi gibi.enazindan gozlerini acti.ben konusurken bakistik arada gulumsedi.ateside 37,8 oldu ilac verecem simdi
Olur tabii... daha güvenliAaa hadiya hiç bilmiyodum. Damlalıkla damlatsam olurmu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?