2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde dün 2 ay asimizi olduk çok şükür aksamı ateşsiz atlattik.darisi sizlere ve diğer asilara olsun inşallah
Canım 3 ünü aynı günde mi vurdurdun maşallah atessiZ atlatmissiniz ya darısı bizlerin başına geçmiş olsun :)

Kızlar bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor?ne yapmam lazım zeytinyağı ile sildim poposunu ama fayda etmedi
Bizim ki 4 5 günü buluyo canım neler yapıyorum çare yok canı isteyince yapıyo. Bazı bebekler kilo almaya meyimliyse böyle oluyormuş bizim ki 3340 gr doğdu şimdi tosuncuk oldu maşallah

Canım hepsini bigünde mi yaptırdın ya kıyamam kuzuna nasıl oldu iyimi şimdi

Aralarında kaç yaş var merak ettim
Büyük oğlum her sevmek istediğin de müsaade ediyorum. 20 ye kadar saycam alacam oğlum diyorum sayıyorum 20 deyince kendisi al anne diyo. Çoğunluk birlikte yıkıyoruz kardeşini kafası harış ayaklarına ve sırtına su dökmesine izin veriyorum. Sabun sıkmak istiyor ona da izin veriyorum vs.
Mesela bez istiyorum kardeşi için severek getiriyor.
Hem sorumluluk yüklüyorum hemde onun ds bu durum hoşuna gidiyo.
Ikisini oda da yalnız bırakıyorum.geriden takip ediyorum tabi.
Sonra kardeşi ağlarsa hadi oğlum kardeşini sustur diye odaya yolluyırum.

Bebeği emzirirken veya uyuturken bir şey mi istiyor verebileceğim bi şey dahi olsa oğlum şu an kardeşini emziriyorum o rahatlasın Veya uyusun vereceğim diyorum. Biraz mıkırdanıyo ama bekliyor. Sabrı ve beklemesini öğreniyor bu şekilde
Şuana kadar kardeşine zarar verecek hiç bir harekette bulunmadı.
Sen iyi abisin kardeşini çok seviyorsun aferim sana diyorum. Çok seviniyo
Ewt ben iyi abiyim canım annem diyo sarılıyor.
Benim tecrübem böyle oldu kızlar birlikte olmaları için çaba sarfedin dahs çabuk kabulleniyor herşeyi.

Biraz uzun oldu sanırım :))

Ucuz atlatmışsınız canım. Rabbim korusun yavrularımuzı. Dediğin gibi o da küçük o an oyun amaçlı yaptı ama farkında olmadan Nasıl zarar vereceğini bilmeden.
Bu küçük yürekler koca adamlardan daha anlayışlılar valla. Özür dilerim anne Tşk ederim anne demelerine bitiyorum :)

Kızlar uzun zamandır foruma giremedim, bizde 55 günlük olduk, göğüslerdeki siskinligin azalması durumunu bende yaşıyorum bu hafta, umarım sütümüz azalmiyordur, kızlar ben sezeryan olmuştum biliyorsunuz, tam kirkimiz çıkarken kanamam btmisti dün itibari ile sanırım artık adet oldum, yeniden kanamam başladı ablamlar bir yıla yakın adet olmazlarmis bu kanama adet midir sizce yoksa normal lohusa kanamasının devamıdır ?

Benim oglumda 2950 gram dogdu 2. Ayinda kilomuz 5100du. Cok mu fazlaymis. Benim gozume hala zayif geliyor ama boyumuz uzun biraz 61 cmdi. Boya gidiyoruz biz babaya cekmis. 190 boy baba ben var 160
43 gü
O boğumlar benim de dikkatimi çekti yoktur inş bi sıkıntı yaaa. Üzülme sende inş sıkıntısız Atlatırsınız cnm

intherain @zehrayalcin87 emzirme destekleyici sistem var duydunuz mu bilmiyorum mmelll bende önce başlamış cumartesi gününden beride ben uyguluyorum.benim bebek memeden süt az geliyor diye ağlayıp emmek istemiyordu bir hortum var kataterine adı verilen onla bıberondan ağzına mama geliyor bebek memeden geliyor zannedip memeyi çekelim of sut uretimi artıyor
Bı araştırın isterseniz,

Canım 3 ünü aynı günde mi vurdurdun maşallah atessiZ atlatmissiniz ya darısı bizlerin başına geçmiş olsun :)

3 u aynı gün oldu darısı başınıza

Azonce mama yedirdim hemen hemen hepsini kustu.
Ama simdi birazdaha iyi gibi.enazindan gozlerini acti.ben konusurken bakistik arada gulumsedi.ateside 37,8 oldu ilac verecem simdi

Bence tek zibinla yatır sonucta hava sıcak zaten bide ateşi çıkmasın .ben dün akşam tek zibinla yatırdım birde yarım cay kasigi calpol verdim ağrısı hafiflesin diye

Bizim ki 4 5 günü buluyo canım neler yapıyorum çare yok canı isteyince yapıyo. Bazı bebekler kilo almaya meyimliyse böyle oluyormuş bizim ki 3340 gr doğdu şimdi tosuncuk oldu maşallah
Bakarsın malına sahip de olur ileride bak bırakmıyor hiç birşeyini akıllını bıdık

Kızlar sormayın gene ayrı bi dert gene ben
gece vız vız etrafımda dolaşan sivri sinek sesine uyandım uyanmışKen lavobaya gittim birde ne görüyÜm sag gözüm balon gibi siş acaba sinek mi yaptı niye oldu hiç bilmiyorum tek korkum eğer sinekse zehirli felansa kızima da benden gecermi ya deminde emdirdim korkarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…