Lohuslık dönemin bitikten sonra gelen adet kanamasıdır ama düzenli olacak anlamına gelmiyor. Normal periyotta devam da edebilir aylarca tekrar olmayadabilir.Kızlar uzun zamandır foruma giremedim, bizde 55 günlük olduk, göğüslerdeki siskinligin azalması durumunu bende yaşıyorum bu hafta, umarım sütümüz azalmiyordur, kızlar ben sezeryan olmuştum biliyorsunuz, tam kirkimiz çıkarken kanamam btmisti dün itibari ile sanırım artık adet oldum, yeniden kanamam başladı ablamlar bir yıla yakın adet olmazlarmis bu kanama adet midir sizce yoksa normal lohusa kanamasının devamıdır ?
Geçmiş olsun korkma birşey olmaz. Sivrisineğin zehrinden ne olacak hele ki sütüne hiç geçmez .Kızlar sormayın gene ayrı bi dert gene ben
gece vız vız etrafımda dolaşan sivri sinek sesine uyandım uyanmışKen lavobaya gittim birde ne görüyÜm sag gözüm balon gibi siş acaba sinek mi yaptı niye oldu hiç bilmiyorum tek korkum eğer sinekse zehirli felansa kızima da benden gecermi ya deminde emdirdim korkarak
Muhakkak öyle :):) hayırlı evlat olsunlar canım inş gerisi hikaye :)))
Canım bebek yağı kullanmak iyi değil diye biliyorum. Cabs glide marka jeli tavsiye ederim.
Tatile de çık yani. Düşündüğün şeye bak. O zamab hayatın boyunca herşeyden kısıtlancakmısın. Bence bizde çocukla yaşanan rezaletlere alışmalıyızkınadıklrımı yaşamamız lazım dimi :)
Kızlar sormayın gene ayrı bi dert gene ben
gece vız vız etrafımda dolaşan sivri sinek sesine uyandım uyanmışKen lavobaya gittim birde ne görüyÜm sag gözüm balon gibi siş acaba sinek mi yaptı niye oldu hiç bilmiyorum tek korkum eğer sinekse zehirli felansa kızima da benden gecermi ya deminde emdirdim korkarak
Bizimki 8de açılıyorKızlar asm kaçta acılıyo acaba. Bilgisi olan varmı
Sekiz buçuk diye biliyorumKızlar asm kaçta acılıyo acaba. Bilgisi olan varmı
Günaydın arkadaşlar. Tabi sorcaz birbirimize canım , belki mamanın doyuruculuğu daha fazla olduğu için olabilir. İstersen biraz dinlendikten sonra yeniden teklif et bebişe. Ben hipp kullanılanıyorum. Benim kız sevdi gaz falan da yapmadı. Temizleme için de bi video var.mmelll canım sana çok soruyorum ama bir şeyler sorucam.benim kız mama içince cok az içiyor 30 cc falan sut sagip verince 75 cc içiyor.mama koyu olduğu için yoruluyor olabilir mi sen mama olarak ne kullaniyorsun bide bu hortumu temizlerken sabunlu su kullaniyor musun
Evet hatirladim sen yazmistin :) ben tasmasini, bebegimin doymasini falan da gectim.. onceki gibi her ogun emzirebilsem raziyim mamaya falan.. insallah ise yarar. Sabirsizlikla kargo bekliyorum..Laktamax ı ben tavsiye ettim. Eğer iki kere alırsam, gece emzirmeme rağmen, sabah uyandığımda yatak, üstüm başım, emzirirken oğlanın üstü heryer süt oluyor. Günde bir kere alırsam tam geliyor.
Unuttuğum günler akşamına sütüm yetmiyordu. Umarım işine yarar :)
Aynen canım aşırı takıntılı oldum o sivri bebegimide ısıracak diye cibinligiyle yataginin heryerini kapattım hemen bugün de sinek kovar diye bişey varmış bebegin elbiselerine sıkılıyormuş ondan alcam zaten teni çok hassas o yüzden de çok taktım sanırım . Sivriyide demin öldürdum ohh rahatladımAhhh o kınadıklarımı hiç sorma birlikte ayakkabı aldığımız ark 40 numara isteyince satıcıdan bir ohaa çekmiştim gülerek ...
Bu en basiti. Diğerlerine hiç girmeyim hepsini yaşıyorum fazlasıyla...
Tatlım sen biraz fazla mı takıyorsun herşeyi.
Takip ediyorum çocukla ilgili ufak bişey i bile sorun ediyorsun kendine.
Gecen gun benim bebisi isirdi sivri bn de aradim taradum yataklarin üstünde ziplayip oldurdum.Aynen canım aşırı takıntılı oldum o sivri bebegimide ısıracak diye cibinligiyle yataginin heryerini kapattım hemen bugün de sinek kovar diye bişey varmış bebegin elbiselerine sıkılıyormuş ondan alcam zaten teni çok hassas o yüzden de çok taktım sanırım . Sivriyide demin öldürdum ohh rahatladım
Zararlı mı değilmi hiç bilmiyorum canım görumcemin 3 çocuğu var o tavsiye etti hepsinde kullanmış sende kullan dedi ama araştırmadan da kullanamam cibinlikle şimdilik idare etcez evde aşırı sinek sivri yok AllahtanGecen gun benim bebisi isirdi sivri bn de aradim taradum yataklarin üstünde ziplayip oldurdum.
Doktora prize sivrisinek tableti taksam olur mu dedim izin vermedi zararini bilemeyiz dedi. Tek onlem cibinlik. Kiyafetine surecegin sprey de zararli olmasın bebege
Aynen canım aşırı takıntılı oldum o sivri bebegimide ısıracak diye cibinligiyle yataginin heryerini kapattım hemen bugün de sinek kovar diye bişey varmış bebegin elbiselerine sıkılıyormuş ondan alcam zaten teni çok hassas o yüzden de çok taktım sanırım . Sivriyide demin öldürdum ohh rahatladım
Gecen gun benim bebisi isirdi sivri bn de aradim taradum yataklarin üstünde ziplayip oldurdum.
Doktora prize sivrisinek tableti taksam olur mu dedim izin vermedi zararini bilemeyiz dedi. Tek onlem cibinlik. Kiyafetine surecegin sprey de zararli olmasın bebege
Zararlı mı değilmi hiç bilmiyorum canım görumcemin 3 çocuğu var o tavsiye etti hepsinde kullanmış sende kullan dedi ama araştırmadan da kullanamam cibinlikle şimdilik idare etcez evde aşırı sinek sivri yok Allahtan
Ayy aile yanına geldim kilo almıssın dediler hemen:) normalde zayıfım da o yuzden cok sıkıntı olmuyo ama bu hızla devam etmemeli kilo alışım:))Kizlar kilolar ne alemde sut vericez diye yedikte yedik nasil vercez bakalim :)
Sizin enikler kahkaha atıyor mu? Benimki uykusunda manyak profesörler gibi gülüyor :)
5 günlükten beri gülüyor, refleks dedim geçtim de, gece uyurken kahkaha atınca insanın poposu korkudan tavana vuruyor
Ben tüm hamileligim boyunca çocuk ilk okula gidene kadar yarim gün iş yarım maaş soylentisinin gerçekleşmesini bekledim ama her zamanki gibi sadece soylentide kaldı.ben ücretsiz e cikicam bir yaşına kadar getirebilsem kendm sonra bı yoluna bakicaz. Aslında kv var ama onu eve bı sokarsam ömür billa bizim evden çıkmaz zaten böyle bı fırsat bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?