2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Lohuslık dönemin bitikten sonra gelen adet kanamasıdır ama düzenli olacak anlamına gelmiyor. Normal periyotta devam da edebilir aylarca tekrar olmayadabilir.

Geçmiş olsun korkma birşey olmaz. Sivrisineğin zehrinden ne olacak hele ki sütüne hiç geçmez .

Ahhh o kınadıklarımı hiç sorma birlikte ayakkabı aldığımız ark 40 numara isteyince satıcıdan bir ohaa çekmiştim gülerek ...
Bu en basiti. Diğerlerine hiç girmeyim hepsini yaşıyorum fazlasıyla...

Tatlım sen biraz fazla mı takıyorsun herşeyi.
Takip ediyorum çocukla ilgili ufak bişey i bile sorun ediyorsun kendine.

Kızlar asm kaçta acılıyo acaba. Bilgisi olan varmı

Kızlar bebegimin bezinde sarı sumuksu akıntı gibi birşey var, sizin kızlarınızda hiç öyle şey gördunuz mu? İnternette araştırdım normal o akıntı hatta bazen kanlı olabiliyor diye yazıyor ama çok endişeliyim..
Dr resim atıp sorucam ama ozamana kdr boyle birseyle karşılaşan varsa yazsın

Günaydın arkadaşlar. Tabi sorcaz birbirimize canım , belki mamanın doyuruculuğu daha fazla olduğu için olabilir. İstersen biraz dinlendikten sonra yeniden teklif et bebişe. Ben hipp kullanılanıyorum. Benim kız sevdi gaz falan da yapmadı. Temizleme için de bi video var. ben bi de kaynatıyorum. Bi kaç günde bir yenisini açıyorum.

Evet hatirladim sen yazmistin :) ben tasmasini, bebegimin doymasini falan da gectim.. onceki gibi her ogun emzirebilsem raziyim mamaya falan.. insallah ise yarar. Sabirsizlikla kargo bekliyorum..

Aynen canım aşırı takıntılı oldum o sivri bebegimide ısıracak diye cibinligiyle yataginin heryerini kapattım hemen bugün de sinek kovar diye bişey varmış bebegin elbiselerine sıkılıyormuş ondan alcam zaten teni çok hassas o yüzden de çok taktım sanırım . Sivriyide demin öldürdum ohh rahatladım

Gecen gun benim bebisi isirdi sivri bn de aradim taradum yataklarin üstünde ziplayip oldurdum.
Doktora prize sivrisinek tableti taksam olur mu dedim izin vermedi zararini bilemeyiz dedi. Tek onlem cibinlik. Kiyafetine surecegin sprey de zararli olmasın bebege

Zararlı mı değilmi hiç bilmiyorum canım görumcemin 3 çocuğu var o tavsiye etti hepsinde kullanmış sende kullan dedi ama araştırmadan da kullanamam cibinlikle şimdilik idare etcez evde aşırı sinek sivri yok Allahtan

Günaydın arkadaslar. Sabah 2.ay asımızı olduk. Kızım arabaya binince uyudu. Hatta bir an bayıldı sandık. Sonra baktık tepki veriyo:)
Aşıdan gelip üstümü degiştiriyodum. Sag kolumu hawaya kaldırdıgımda gögsümün agrıdıgını farkettim. Sonra aynada baktım. Baya büyümüstü ve koltukaltı tarafına dogru olan kısmı biraz sert ve agrılıydı. Kızımı emzirdim. Sertlik gitti ama hala büyük gögsüm ve agrı var. Ne olabilir acaba.

hayırlı sabahlar kızlar..
Ya aramızda alanlar vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim ,korbell çöp kovası kullanan var mı?

Bir bebeğin bezi ne kadar kötü kokabilir ki diye düşünüp almadım,en kötü sabah akşam atarız çöpü demiştim ama geceki bezi bile sabaha kadar banyoyu kokutmaya yetiyor Eğer koku yapmıyorsa en acilinden o kovadan almam lazım

Sivrisinekten muzdarip arkadaşlar evinize tekir kedi alın :)
Benim evde ne böcek, ne sinek, ne kelebek... hiçbiri 5 dakikadan fazla yaşamıyor:) bizim kız ham diye yakalayıp, yiyor

Kizlar kilolar ne alemde sut vericez diye yedikte yedik nasil vercez bakalim :)
Ayy aile yanına geldim kilo almıssın dediler hemen:) normalde zayıfım da o yuzden cok sıkıntı olmuyo ama bu hızla devam etmemeli kilo alışım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…