Sivrisinekten muzdarip arkadaşlar evinize tekir kedi alın :)
Benim evde ne böcek, ne sinek, ne kelebek... hiçbiri 5 dakikadan fazla yaşamıyor:) bizim kız ham diye yakalayıp, yiyor
Yaaaaa ne tatlı bir çocukmuş, maşallah. Yüzümü güldürdü yazdıklarınAralarında kaç yaş var merak ettim
Büyük oğlum her sevmek istediğin de müsaade ediyorum. 20 ye kadar saycam alacam oğlum diyorum sayıyorum 20 deyince kendisi al anne diyo. Çoğunluk birlikte yıkıyoruz kardeşini kafası harış ayaklarına ve sırtına su dökmesine izin veriyorum. Sabun sıkmak istiyor ona da izin veriyorum vs.
Mesela bez istiyorum kardeşi için severek getiriyor.
Hem sorumluluk yüklüyorum hemde onun ds bu durum hoşuna gidiyo.
Ikisini oda da yalnız bırakıyorum.geriden takip ediyorum tabi.
Sonra kardeşi ağlarsa hadi oğlum kardeşini sustur diye odaya yolluyırum.
Bebeği emzirirken veya uyuturken bir şey mi istiyor verebileceğim bi şey dahi olsa oğlum şu an kardeşini emziriyorum o rahatlasın Veya uyusun vereceğim diyorum. Biraz mıkırdanıyo ama bekliyor. Sabrı ve beklemesini öğreniyor bu şekilde
Şuana kadar kardeşine zarar verecek hiç bir harekette bulunmadı.
Sen iyi abisin kardeşini çok seviyorsun aferim sana diyorum. Çok seviniyo
Ewt ben iyi abiyim canım annem diyo sarılıyor.
Benim tecrübem böyle oldu kızlar birlikte olmaları için çaba sarfedin dahs çabuk kabulleniyor herşeyi.
Biraz uzun oldu sanırım :))
Selam canım, ben kullanıyorum. Koku yok, gayet iyi, tavsiye ederim..hayırlı sabahlar kızlar..
Ya aramızda alanlar vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim ,korbell çöp kovası kullanan var mı?
Bir bebeğin bezi ne kadar kötü kokabilir ki diye düşünüp almadım,en kötü sabah akşam atarız çöpü demiştim ama geceki bezi bile sabaha kadar banyoyu kokutmaya yetiyorEğer koku yapmıyorsa en acilinden o kovadan almam lazım
hayırlı sabahlar kızlar..
Ya aramızda alanlar vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim ,korbell çöp kovası kullanan var mı?
Bir bebeğin bezi ne kadar kötü kokabilir ki diye düşünüp almadım,en kötü sabah akşam atarız çöpü demiştim ama geceki bezi bile sabaha kadar banyoyu kokutmaya yetiyorEğer koku yapmıyorsa en acilinden o kovadan almam lazım
Aynen benimkide baslamadı daha erken zaten. Sadece uykusunda sesli gülüyoBenimki daha sesli gülmeye başlamadı
Bizde de var, çok memnunum. Hiç koku sızdırmıyor. Tasarımı çok güzel yapmışlar. Tavsiye ederim.hayırlı sabahlar kızlar..
Valla önce kendine bi dene derim cnm çok fena bi duygu o sabun sürekli ıkınma isteği. Ilk oğluma ysptım onun hisettiğini anlamak için kendim yaptım çok afedersiniz dayanılacak şey Değil. Bi daha yapmadım oğlumaCanm Benimde öyleydi Annemle tartışma dövüş sabunu fitil gibi küçük kesti popısundan içeri koydu kulak Çubuğu ile zeytinyağı ile biraz içini biraz dışını yagladı sonra beni emiyordu 10 dk ya kalmadan bi baktım tüm bez kaka ama boş yer Yok 3 kez kakasını yaptı arka arkaya çocuğum içi dolmuş 4 ci gündü artık sende dene sabunda çıkmıştı aynı büyüklükte :)
Aynen canim yazik gecelere kaymis gitmis oluyo merak ettigim normal yastoga ne zaman gececegizReflü yastığını ne zamana kadar kullanacağız? Ne zaman baksam kız iyice kaymış oluyor, beşiğin ucunda ufacık bir yerde uyumaya çalışıyor
Havada:) afiyetle yiyor bir de:) avcıdır kedi, gözünün yaşına bakmaz :)Sivrisineği nasıl yakalıyor
Oha ya
İnsani korkkutmaya yer arıyorlar
Ne guzel almis iste
Normal iki ayda
Anne sutu devam mi
Muz kabuğu ile masaj yapsana canım iyi geliyormuş sivrisinek ısırığına. Inş bi şey olmaz sana da bebişi ısırmasınlar çok dikkat et.Kızlar sormayın gene ayrı bi dert gene ben
gece vız vız etrafımda dolaşan sivri sinek sesine uyandım uyanmışKen lavobaya gittim birde ne görüyÜm sag gözüm balon gibi siş acaba sinek mi yaptı niye oldu hiç bilmiyorum tek korkum eğer sinekse zehirli felansa kızima da benden gecermi ya deminde emdirdim korkarak
Benim oglumda 2950 gram dogdu 2. Ayinda kilomuz 5100du. Cok mu fazlaymis. Benim gozume hala zayif geliyor ama boyumuz uzun biraz 61 cmdi. Boya gidiyoruz biz babaya cekmis. 190 boy baba ben var 160
Sağol canım büyük oğlum çok merhametlidir gerçekten. Inş büyüdükleirnde de bu duygular gitmez onlardan. Bedenleri büyüse de küçük yürekleri hep masum kalsa inş ☺Yaaaaa ne tatlı bir çocukmuş, maşallah. Yüzümü güldürdü yazdıkların
Cnm bnm oglum 1900 gr aldıevet canım sadece anne sütü veriyorum
ben de çok sevindim ama kadın sevincimi kursağımda bırakınca bir sorayım dedim
sen ne yapıyorsun iki kuzucukla nasıl gidiyor lilipit
İnanırım canım. Geçen gün parkta oğlumu kv nin komşusu gördü.. Mama veriyor musun dedi yok emiyo sadece dedim. O gün göğüslerim hiç süt dolmadı su içtim erik suyu içtim organik yok olmadı.KIzlar bi kaç msj önce yazmıştım gögsüm agrıyo diye. Ben nazara inanan biriyım. Dün kızımı emZirirken kız kardesim dediki offf nasıl süt akıyo gögsünden. Şuan o gögsüm acaip agrıyo. Vücudumda halsizlik var. Parol içtim az önce. Sanki üzerimden kamyon gecmiş gibi. Eşim ewde degilki hastaneye gidelim
Siz siz olun arkanızı dönüp emzirin anneniz bile olsa
20 sayma işi çok ıyımıs :) senın kı ne kadarlık?Aralarında kaç yaş var merak ettim
Büyük oğlum her sevmek istediğin de müsaade ediyorum. 20 ye kadar saycam alacam oğlum diyorum sayıyorum 20 deyince kendisi al anne diyo. Çoğunluk birlikte yıkıyoruz kardeşini kafası harış ayaklarına ve sırtına su dökmesine izin veriyorum. Sabun sıkmak istiyor ona da izin veriyorum vs.
Mesela bez istiyorum kardeşi için severek getiriyor.
Hem sorumluluk yüklüyorum hemde onun ds bu durum hoşuna gidiyo.
Ikisini oda da yalnız bırakıyorum.geriden takip ediyorum tabi.
Sonra kardeşi ağlarsa hadi oğlum kardeşini sustur diye odaya yolluyırum.
Bebeği emzirirken veya uyuturken bir şey mi istiyor verebileceğim bi şey dahi olsa oğlum şu an kardeşini emziriyorum o rahatlasın Veya uyusun vereceğim diyorum. Biraz mıkırdanıyo ama bekliyor. Sabrı ve beklemesini öğreniyor bu şekilde
Şuana kadar kardeşine zarar verecek hiç bir harekette bulunmadı.
Sen iyi abisin kardeşini çok seviyorsun aferim sana diyorum. Çok seviniyo
Ewt ben iyi abiyim canım annem diyo sarılıyor.
Benim tecrübem böyle oldu kızlar birlikte olmaları için çaba sarfedin dahs çabuk kabulleniyor herşeyi.
Biraz uzun oldu sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?