2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaaaaa ne tatlı bir çocukmuş, maşallah. Yüzümü güldürdü yazdıkların

Selam canım, ben kullanıyorum. Koku yok, gayet iyi, tavsiye ederim..

Evet ben kullanıyorum. Bu sıcaklarda hele çok iyi. Kesinlikle öneririm.tek sıkıntı çok bez değiştirdiğimiz için çabuk doluyo.

Reflü yastığını ne zamana kadar kullanacağız? Ne zaman baksam kız iyice kaymış oluyor, beşiğin ucunda ufacık bir yerde uyumaya çalışıyor

Bizde de var, çok memnunum. Hiç koku sızdırmıyor. Tasarımı çok güzel yapmışlar. Tavsiye ederim.

Valla önce kendine bi dene derim cnm çok fena bi duygu o sabun sürekli ıkınma isteği. Ilk oğluma ysptım onun hisettiğini anlamak için kendim yaptım çok afedersiniz dayanılacak şey Değil. Bi daha yapmadım oğluma
Bu oğlumu da bıraktım günlük z.ysğı veriyorum poposunu z.yağı ile masaj yapıyorum kasıklarını falan yapmıyor yapmıyor. Dr normal diyo kafam karışık bu konu da

Burda gözü capaklanan bir bebek vardı naptiniz acaba? hala akıyor benim bebeğimin göz kanalı tıkalı masaj yapıyorum sürekli...1 yaşına kadar duzelmesse sondalama ile açiyorlarmis kanalı ...inş gerek kalmaz

KIzlar bi kaç msj önce yazmıştım gögsüm agrıyo diye. Ben nazara inanan biriyım. Dün kızımı emZirirken kız kardesim dediki offf nasıl süt akıyo gögsünden. Şuan o gögsüm acaip agrıyo. Vücudumda halsizlik var. Parol içtim az önce. Sanki üzerimden kamyon gecmiş gibi. Eşim ewde degilki hastaneye gidelim
Siz siz olun arkanızı dönüp emzirin anneniz bile olsa

Muz kabuğu ile masaj yapsana canım iyi geliyormuş sivrisinek ısırığına. Inş bi şey olmaz sana da bebişi ısırmasınlar çok dikkat et.

Benim oglumda 2950 gram dogdu 2. Ayinda kilomuz 5100du. Cok mu fazlaymis. Benim gozume hala zayif geliyor ama boyumuz uzun biraz 61 cmdi. Boya gidiyoruz biz babaya cekmis. 190 boy baba ben var 160

bugün başka bir yere götürdüm normal dedi
64 günlük 58 cm boyu 5780 gr kilosu..
diğer aile hekimi beni baya şüphelendirmişti
senin maşallah boyu baya uzunmuş zıbınlarda 6-9 aya geçmişsindir o boyla

İnanırım canım. Geçen gün parkta oğlumu kv nin komşusu gördü.. Mama veriyor musun dedi yok emiyo sadece dedim. O gün göğüslerim hiç süt dolmadı su içtim erik suyu içtim organik yok olmadı.
Bundan sonra mama da veriyorum dicem kilosunu da söylemicem herkese. Yalandan kim ölmüş ki :) yavrulara ve bize nazar değmemesi için bunu yapmaluyız sanırım.
Insanın kendi nazarı bile değermiş kendine canım oku kendini sürekli.

Selam kızlar nasılsınız? Bizde durumlar iyi çok şükür gazımız ve sinirliliğimiz dışında. Geçen gece acile gittik doktor kontrol etti aşırı gazı var dedi. Düzenli olarak sab simplex ve biogaia kullanıyorum bu arada. Ona rağmen gazman benim oğlan. Sebebini çok sık beslememe bağladı doktor. Çünkü benim oğlan memede yapışık yaşıyor nerdeyse. O gece lavman yaptılar ve idrar tahlili verdik. Rahatladı yavrucum. Beslemeyide doktoru dinleyerek 2 saatte bire düşürdüm. Dakika dakika tutmuyorum tabi ama her ağladığında meme vermiyorum en azından. 2 gündür böyle. Gözle görülür bir düzelme var. Gazımız hala var ama en azından çocuk çıldırmıyor. Sadece anne sütüyle besleniyor ama çook gazlı bi bebe .allah düşmanımın başına gazlı bebe vermesin diyorum. Bide üstüne gazı olmadığı vakitlerde de aşırı huysuz. Uyku uyumuyor doğru düzgün sallamadan uyutanlar varmış gelin bide benim yavruyu görün ev anakucağı beşik hamak ne ararsanız var artık herşeyi denedim :)) yinede bugünümüze şükür her anımızı resmediyorum hafızama kazıyorum ileride hatırlayıp gülümsemek için. Evin içinde bütün gün tur atıyoruz kucakta dans ediyoruz bu sayede baya kilo verdim :) ama çok yorgunum o ayrı tabi. Sizlere sormak istediğim bir şey var idrar tahlilimizde her sahada 1 2 oksalat kristalleri görüldü . Doktorumuza yarın gideceğiz. Başka bir doktordan öğrendiğimize göre böbrekte taş yapan birşeymiş ama bizimki önemli seviyede değilmiş. 1 ay sonra tekrar tahlil alıp bakılır ona göre tedavi uygulanır dedi doktor ama ben tatmin olmadım tabi moralim çok bozuldu. Böyle birşey yaşayan varmı?

20 sayma işi çok ıyımıs :) senın kı ne kadarlık?
Bende bırebır aynısını yapıyrm
Kuzum kardesının bezını cope bıle atıyor (32 aylık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…