2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
20 sayma işi çok ıyımıs :) senın kı ne kadarlık?
Bende bırebır aynısını yapıyrm
Kuzum kardesının bezını cope bıle atıyor (32 aylık)
Nisan 2014 doğumlu cnm
39 aylık olmusuz vayyyy büyümüşüz hiç hesaplamamıştım cnm :)

20 sayma işi çok ıyımıs :) senın kı ne kadarlık?
Bende bırebır aynısını yapıyrm
Kuzum kardesının bezını cope bıle atıyor (32 aylık)
Komik ama canım bezi atarken kovaya basket atacam şimdi anne diyo. Gülüyorrıum haline :))

Cnm ben bezı hep balkona atarım

Kizlar aksama ne yemek yapiyosun ayy bu yemek isi ne gicik ya
Misafir mi gelecek.
Daha aksama cok var da.bu acele niye,yosa aciktiniz mi.
Saka biryana benim az onceki dusuncem buydu.
Soyle zerdecalli,blend.cekilmis bir mercimek corbasi,bol limonlu.
Dolapta mantar var.firinda kasarli dolmasi mi yoksa tavuklu sotesi mi karar veremedim.
Tabi kizim suan uyuyor.yemek hazirlama asamasinda uyanirsa hoop planlar degisiyor o an en kestirmeden aklima ne gelirse U donusu.

tencerekapakmisali bebis dogmadan once hazirlik alisverisi yaparken, bakalim kovasiz olmuyor muymuş dedim almadım. Olmuyormus:)geçtiğimiz pazar gittim aldım. Büyük rahatlık. Keske en başında alsaymisim. Bez kokuyo napsam da. banyoda, balkonda, paket haline geliyo çöpe atmak için hazır hale getirip kapı arkasına koyuyorum bir de orda bekliyodu. Simdi tek bir yerde. Veeee kokusuz.

Benim kız 2670 gr doğdu. Şu an 5200 gr civarında. Anne sütüyle alınan kiloları sorun etmiyorlar diye biliyorum.

bugün başka bir asm ye götürdüm normal dedi.. bir söylenen diğerini tutmuyor

canım sadece anne sütü veriyorum.. zorlu koşullara rağmen diren efsunsuz diyorum ve tadını çıkarmaya çalışıyorum
kesinlikle lohusalık günlerinden daha iyi en azından üstüm başım güzel oluyor dışarda olduğum için bu bile beni motive ediyor
kaç presentil fazla olduğunu söylemedi. ama bugün gittiğim asm e normal dedi ...
maşallah senin kuzucuk da iyi almış kilosunu

Maşallah sütün yaramış ne güzel ayın 28 inde 2 aylık olcaz kendim tartıyorum şuan 4,8 daha doğum kilosu 2950

ben kendim tarttığımda daha az çıkıyordu...seninki ile aynı kiloda doğmuş benim kızım
bir buçuk saatte bir besledim gündüzleri..belki o etki yapmıştır

Benim doktor fazla kilo alirsa kusmasi gazi artar. Cok asiri alirsa da reflu sikintimiz olur onla ugrasmak zorunda kaliriz dedi. Anne sutu kilosuysa cok da takilmiyolar yani. Bebek istahliysa emmek istiyosa kilo ondan aliyosa cok da takmiyolar

evet canım tam dediğin gibi.. emiyor kusuyor.. hatta çok kusuyor sonra tekrar emmek istiyor.. sanırım reflüye doğru gidiyor sonumuz
acıktığında dünyayı yıkıyor emmek için hiçbirşey onu durduramıyor

Sizin enikler kahkaha atıyor mu? Benimki uykusunda manyak profesörler gibi gülüyor :)
5 günlükten beri gülüyor, refleks dedim geçtim de, gece uyurken kahkaha atınca insanın poposu korkudan tavana vuruyor

atmaz mı ilk duyduğumda geceydi.. birden kahkaha attı nasıl korktum anlatamam .. gerilim filmi gibiydi o sahne :)

Kızlar sizce spor için en uygun saat hangisi

en uygun saat bebeğin uykuda olduğu saat :)

biz de bugün 2. ay aşımızı olduk çok ağladı inşallah ateşlenmez
süt bezesi olabilir mi yalancı meme gibi birşey .. belki sütün birikmiştir göğsünde ..

ben emzirme önlüğü takıyorum sıcakta ikimizde bunalıyoruz ama olsun
ya da evdeysem başka odaya geçip emziriyorum

Cnm bnm oglum 1900 gr aldı
Normal bunlar
Kuzıcuklarla işler cok zor anlatamam
Yoruluyrm cok

ayy canım okudum yazdıklarını
Allah korumuş kuzucuğunu sen de anne refleksi iyi kapmışsın yavruyu
o da çocuk bilememiş.. iki çocukla işin gerçekten zor Allah yardımcın olsun..

Yok canim misafr yarin gelecek bugun bize kiz uyuyunca yapicam insalah ama daha uyumadi gozumden uyku akiyo o hala boncuk boncuk bakiyo

hala 2. ay aşısını olmayanlar için yazayım bu aşının açılma günü oluyormuş
daha öncesinden sağlık ocağını arayıp öğrenin hangi gün açıldığını
eğer açılmışsa başka sağlık ocaklarında da vurdurabiliyorsunuz
çok birimli sağlık ocaklarında her hafta açılıyormuş tek birimlilerde ayda bir iki kez açılıyormuş

biz misafir olduğumuz yerde vurdurduk inşallah ateş yapmaz şimdilik bir sorunu yok gibi..

kızlar doğumdan sonra benim kanamam 55 gün sürdü...
40 çıktığında doktora gitmiştim hala rahimde kanama alanı var demişti..
adeti de sordum emzirdiğin sürece adet olmayabilirsin dedi..ama süt korur diye birşey yokmuş bu gebeliğe engel değilmiş..
tekrar şuan hamile kaldığımı düşünmek bile istemiyorum
bakalım ne zaman adet göreceğiz...

bu arada gaz sorunumuz azaldı gibi bio gaia damla kullanıyorum ..akşam da yatmadan önce rezene içiyorum
kızım gazını ağlamadan rahatça çıkarabiliyor çok şükür...

saçlı bebeklere bayıldım benim kızım bildiğiniz keltoş :)

Kizlar aksama ne yemek yapiyosun ayy bu yemek isi ne gicik ya
Off sormaya. Ben bide hiç sewmiyorum yemek yapmayı. Ama yemeyi severim:)bazen diyorumki on tane gazlı bebek versinler bak diye bakarım ama yeterki yemek yap demesinler

Kızlar benim bebişte dudak bağı olduğunu farkettim.ortaya çıkaracağı sorunlar ve t davisi halkında fikri olan var mı

Muz kabuğu ile masaj yapsana canım iyi geliyormuş sivrisinek ısırığına. Inş bi şey olmaz sana da bebişi ısırmasınlar çok dikkat et.
Sağol canim bi deneyim bakalım inşallah geçirir yarına bebek görmeye geliyorlar benim gözüm siş

Cok sukur,gece 2 de normale dondu.3 bucukta dauyudu.iyi simdilik.
Ama ben kendimi nasil sıkmışsam stresten.ustumden koca bir tır gecmiş gibiyim.yorgun,bitkin,çokmus bir haldeyim.uzuntuden.
Çok stres yapmasaydın diyecem ama ben bile iğne günü geliyor diye simdiden sıkıntı yapıyorum sen atlattin bide biz atlatsaydik canıda nasıl tatlı ben hepsini bigünde yaptirmiycam

Off sormaya. Ben bide hiç sewmiyorum yemek yapmayı. Ama yemeyi severim:)bazen diyorumki on tane gazlı bebek versinler bak diye bakarım ama yeterki yemek yap demesinler
Ahahaha oda iyimis canim ben yaparim da ne yapacagimi biri soylese yapmak zor degilde su ne yapacam dusuncesi gicik

Canım bende biogaia kullanıyorum . Ne kadar sürede etki etti acaba size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…