Nisan 2014 doğumlu cnm20 sayma işi çok ıyımıs :) senın kı ne kadarlık?
Bende bırebır aynısını yapıyrm
Kuzum kardesının bezını cope bıle atıyor (32 aylık)
Komik ama canım bezi atarken kovaya basket atacam şimdi anne diyo. Gülüyorrıum haline :))20 sayma işi çok ıyımıs :) senın kı ne kadarlık?
Bende bırebır aynısını yapıyrm
Kuzum kardesının bezını cope bıle atıyor (32 aylık)
Cok sukur,gece 2 de normale dondu.3 bucukta dauyudu.iyi simdilik.İnşallah sabaha eski haline döner canım ya hiç kıyamam
Cnm ben bezı hep balkona atarımhayırlı sabahlar kızlar..
Ya aramızda alanlar vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim ,korbell çöp kovası kullanan var mı?
Bir bebeğin bezi ne kadar kötü kokabilir ki diye düşünüp almadım,en kötü sabah akşam atarız çöpü demiştim ama geceki bezi bile sabaha kadar banyoyu kokutmaya yetiyorEğer koku yapmıyorsa en acilinden o kovadan almam lazım
Beşamel soslu kabak, sebzeli makarna, karpuz :)Kizlar aksama ne yemek yapiyosun ayy bu yemek isi ne gicik ya
Misafir mi gelecek.Kizlar aksama ne yemek yapiyosun ayy bu yemek isi ne gicik ya
Benim kız 2670 gr doğdu. Şu an 5200 gr civarında. Anne sütüyle alınan kiloları sorun etmiyorlar diye biliyorum.
Canım hoşgeldin:) tatilin iyi geçiyor umarım:)
Kilo alımı aşırı fazla değil bence, kaç presentil fazla? Mama veriyor musun? Benim enik 1400 aldı bir ayda, bir presentil fazla dedi. 3190 doğmuştu, 3090' a düşmüştü.
Maşallah sütün yaramış ne güzel ayın 28 inde 2 aylık olcaz kendim tartıyorum şuan 4,8 daha doğum kilosu 2950
Benim doktor fazla kilo alirsa kusmasi gazi artar. Cok asiri alirsa da reflu sikintimiz olur onla ugrasmak zorunda kaliriz dedi. Anne sutu kilosuysa cok da takilmiyolar yani. Bebek istahliysa emmek istiyosa kilo ondan aliyosa cok da takmiyolar
Sizin enikler kahkaha atıyor mu? Benimki uykusunda manyak profesörler gibi gülüyor :)
5 günlükten beri gülüyor, refleks dedim geçtim de, gece uyurken kahkaha atınca insanın poposu korkudan tavana vuruyor
Kızlar sizce spor için en uygun saat hangisi
Günaydın arkadaslar. Sabah 2.ay asımızı olduk. Kızım arabaya binince uyudu. Hatta bir an bayıldı sandık. Sonra baktık tepki veriyo:)
Aşıdan gelip üstümü degiştiriyodum. Sag kolumu hawaya kaldırdıgımda gögsümün agrıdıgını farkettim. Sonra aynada baktım. Baya büyümüstü ve koltukaltı tarafına dogru olan kısmı biraz sert ve agrılıydı. Kızımı emzirdim. Sertlik gitti ama hala büyük gögsüm ve agrı var. Ne olabilir acaba.
KIzlar bi kaç msj önce yazmıştım gögsüm agrıyo diye. Ben nazara inanan biriyım. Dün kızımı emZirirken kız kardesim dediki offf nasıl süt akıyo gögsünden. Şuan o gögsüm acaip agrıyo. Vücudumda halsizlik var. Parol içtim az önce. Sanki üzerimden kamyon gecmiş gibi. Eşim ewde degilki hastaneye gidelim
Siz siz olun arkanızı dönüp emzirin anneniz bile olsa
Cnm bnm oglum 1900 gr aldı
Normal bunlar
Kuzıcuklarla işler cok zor anlatamam
Yoruluyrm cok
BEsemal sosa fena sardim gecn hafta bugunde yaparsam koca isyan eder ama cok severim afiyet olsn canim ama makarnayi kaptimBeşamel soslu kabak, sebzeli makarna, karpuz :)
Yok canim misafr yarin gelecek bugun bize kiz uyuyunca yapicam insalah ama daha uyumadi gozumden uyku akiyo o hala boncuk boncuk bakiyoMisafir mi gelecek.
Daha aksama cok var da.bu acele niye,yosa aciktiniz mi.
Saka biryana benim az onceki dusuncem buydu.
Soyle zerdecalli,blend.cekilmis bir mercimek corbasi,bol limonlu.
Dolapta mantar var.firinda kasarli dolmasi mi yoksa tavuklu sotesi mi karar veremedim.
Tabi kizim suan uyuyor.yemek hazirlama asamasinda uyanirsa hoop planlar degisiyor o an en kestirmeden aklima ne gelirse U donusu.
Off sormaya. Ben bide hiç sewmiyorum yemek yapmayı. Ama yemeyi severim:)bazen diyorumki on tane gazlı bebek versinler bak diye bakarım ama yeterki yemek yap demesinlerKizlar aksama ne yemek yapiyosun ayy bu yemek isi ne gicik ya
Sağol canim bi deneyim bakalım inşallah geçirir yarına bebek görmeye geliyorlar benim gözüm sişMuz kabuğu ile masaj yapsana canım iyi geliyormuş sivrisinek ısırığına. Inş bi şey olmaz sana da bebişi ısırmasınlar çok dikkat et.
Çok stres yapmasaydın diyecem ama ben bile iğne günü geliyor diye simdiden sıkıntı yapıyorum sen atlattin bide biz atlatsaydik canıda nasıl tatlı ben hepsini bigünde yaptirmiycamCok sukur,gece 2 de normale dondu.3 bucukta dauyudu.iyi simdilik.
Ama ben kendimi nasil sıkmışsam stresten.ustumden koca bir tır gecmiş gibiyim.yorgun,bitkin,çokmus bir haldeyim.uzuntuden.
Ahahaha oda iyimis canim ben yaparim da ne yapacagimi biri soylese yapmak zor degilde su ne yapacam dusuncesi gicikOff sormaya. Ben bide hiç sewmiyorum yemek yapmayı. Ama yemeyi severim:)bazen diyorumki on tane gazlı bebek versinler bak diye bakarım ama yeterki yemek yap demesinler
Canım bende biogaia kullanıyorum . Ne kadar sürede etki etti acaba sizekızlar doğumdan sonra benim kanamam 55 gün sürdü...
40 çıktığında doktora gitmiştim hala rahimde kanama alanı var demişti..
adeti de sordum emzirdiğin sürece adet olmayabilirsin dedi..ama süt korur diye birşey yokmuş bu gebeliğe engel değilmiş..
tekrar şuan hamile kaldığımı düşünmek bile istemiyorum
bakalım ne zaman adet göreceğiz...
bu arada gaz sorunumuz azaldı gibi bio gaia damla kullanıyorum ..akşam da yatmadan önce rezene içiyorum
kızım gazını ağlamadan rahatça çıkarabiliyor çok şükür...
saçlı bebeklere bayıldım benim kızım bildiğiniz keltoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?