- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Oyle bir hakim oldugunu bilmiyordum.Çok stres yapmasaydın diyecem ama ben bile iğne günü geliyor diye simdiden sıkıntı yapıyorum sen atlattin bide biz atlatsaydik canıda nasıl tatlı ben hepsini bigünde yaptirmiycam
Saci olmayan bebeklerin kafalarina zeytinyagi surun.saclari uzadiginda guzel oluyor.kızlar doğumdan sonra benim kanamam 55 gün sürdü...
40 çıktığında doktora gitmiştim hala rahimde kanama alanı var demişti..
adeti de sordum emzirdiğin sürece adet olmayabilirsin dedi..ama süt korur diye birşey yokmuş bu gebeliğe engel değilmiş..
tekrar şuan hamile kaldığımı düşünmek bile istemiyorum
bakalım ne zaman adet göreceğiz...
bu arada gaz sorunumuz azaldı gibi bio gaia damla kullanıyorum ..akşam da yatmadan önce rezene içiyorum
kızım gazını ağlamadan rahatça çıkarabiliyor çok şükür...
saçlı bebeklere bayıldım benim kızım bildiğiniz keltoş :)
Ben yemek bile yapamıyorum :) daha doğrusu hiç birşey yapmıyorum çocuk bakmaktan başka. Sağolsun evladım hiç birşey yapmama fırsat vermiyor. Koala gibi yapışık bana
Nasılsın canımbeatrices
Cnm sen lactamax ı nereden temin ediyorsun ?
Eczaneleri aradım yok , depoya sordurdum yine yok..
İnternetten sipariş vereceğim son çare.
Sen nereden temin ediyorsan ben de oradan alayım diyorum.
Canım bende biogaia kullanıyorum . Ne kadar sürede etki etti acaba size
Saci olmayan bebeklerin kafalarina zeytinyagi surun.saclari uzadiginda guzel oluyor.
Benim kizin saci oldugu icin suremiyorum.ya banyoda arindiramazsam diye.malum bebe sampuanlari sactan yagi ayirmazsa yapispapis kalir diye.
İlk kizimda saci kesik old. Kullanmistim,zeytinyagi,bademyagi.cok parlak guzel saclari oldu.konak icindi ama tum kafasina suruyordum ben
Çoooooook anlatcak şey var da zamanım yok yazmaya. Zamanım olduğunda da uyku galip geliyor.Nasılsın canım
Bahar bebek nasıl
Mecidiyeköy'de Çevre hastahanesinin karşısındaki eczaneden almışlar. Laktamax olacak c ile değil, yanlış yazıyorum bazen. Bir de öyle arasan?beatrices
Cnm sen lactamax ı nereden temin ediyorsun ?
Eczaneleri aradım yok , depoya sordurdum yine yok..
İnternetten sipariş vereceğim son çare.
Sen nereden temin ediyorsan ben de oradan alayım diyorum.
Bunlar hep gazdan diye umut ediyorum ve elbet bir gün bitecek canım yalnız değilsin :) sabır diliyorum sanadaKızlar
50gün
Yaa varya sen ne yazarsan ahada aynı ben diyorum:)
Kızlar burda menüden bahsetsin ben 50gün sonra dün ilk defa oda sabah saatlerinde yaptığım yemeğe sevindirik oldum...
Sabah zor zar çamaşır attım makinaya. Biraz önce serebildim.
Kahvaltımı saat 14te yaptım:) 6da kalkmama ragmen.
Oyun halısı. Puset. Ana kucağı. Araba koltuğu. Sallanan beşik. Park yatak. Bi puset daha... Odası Öyle kalabalıkki. Yeterli uyusun modundayız.
Ayağımda sallayınca sakinleşiyor ama uyumuyor. O ara burdayım işte:)
Anladım canım bende 10 gün oldu kullanmaya başlayalı 42 günlüğüz biraz daha zamanımz var sanırım64 günlük kızım daha 2-3 haftadır etki görüyorum
20 günlükken başlamıştım
Bnmki hala akiyor..bnde masaj yapiyorum..cuma goz doktoruna goturecegim..bebis 1 ayi bitirdiBurda gözü capaklanan bir bebek vardı naptiniz acaba? hala akıyor benim bebeğimin göz kanalı tıkalı masaj yapıyorum sürekli...1 yaşına kadar duzelmesse sondalama ile açiyorlarmis kanalı ...inş gerek kalmaz
Çok zor ya allah kolaylık versin, bizde bu aralar öyleyiz ama yemek yemeyi hiç eksik etmiyorum bir koluma alıyorum bebeği, o emerken bende diğer elimle yemek yiyorum yoksa aç kalıcam :)Ben yemek bile yapamıyorum :) daha doğrusu hiç birşey yapmıyorum çocuk bakmaktan başka. Sağolsun evladım hiç birşey yapmama fırsat vermiyor. Koala gibi yapışık bana
Eylülde gitmeye ikna oldu eşim, inşallah o zaman bende güzelce tadını çıkaracağımkızlar bu arada tatil gerçekten iyi geliyor insana
eğer fırsatınız varsa bebek küçük müçük demeyin..
şimdi mesela yemek derdim yok
ev temizliği derdim yok
sadece kızımla ilgileniyorum..beraber geziyoruz..biraz sıcak sorun oluyor..
bazen ağlama krizleri de tutuyor ama evde olsak da tutacaktı..
2. ay 1. aydan daha kolay mı geçiyor ne..
Misafirlikte asm sorun cikarmadi dimi? Bzmde 2. Ay asisinda sehir disinda olacagiz..asi kartini gostermwk yeterlimi?hala 2. ay aşısını olmayanlar için yazayım bu aşının açılma günü oluyormuş
daha öncesinden sağlık ocağını arayıp öğrenin hangi gün açıldığını
eğer açılmışsa başka sağlık ocaklarında da vurdurabiliyorsunuz
çok birimli sağlık ocaklarında her hafta açılıyormuş tek birimlilerde ayda bir iki kez açılıyormuş
biz misafir olduğumuz yerde vurdurduk inşallah ateş yapmaz şimdilik bir sorunu yok gibi..
Bnmde istahim inanilmaz acik..gunde 6 tane anaogun 3 tane ara ogun yiyorum...henuz kilo almadim..ama normal mi bu kadar acikmam??emzirdikce acikiyorumÇok zor ya allah kolaylık versin, bizde bu aralar öyleyiz ama yemek yemeyi hiç eksik etmiyorum bir koluma alıyorum bebeği, o emerken bende diğer elimle yemek yiyorum yoksa aç kalıcam :)
Kimisinin aklına yemek gelmiyor, bende tam aksi sürekli ne yesem acaba diye düşünmeye başladım. Bunalımdayım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?