2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
beatrices
Cnm sen lactamax ı nereden temin ediyorsun ?
Eczaneleri aradım yok , depoya sordurdum yine yok..
İnternetten sipariş vereceğim son çare.
Sen nereden temin ediyorsan ben de oradan alayım diyorum.

Saci olmayan bebeklerin kafalarina zeytinyagi surun.saclari uzadiginda guzel oluyor.
Benim kizin saci oldugu icin suremiyorum.ya banyoda arindiramazsam diye.malum bebe sampuanlari sactan yagi ayirmazsa yapispapis kalir diye.
İlk kizimda saci kesik old. Kullanmistim,zeytinyagi,bademyagi.cok parlak guzel saclari oldu.konak icindi ama tum kafasina suruyordum ben

Kızlar
50gün
Ben yemek bile yapamıyorum :) daha doğrusu hiç birşey yapmıyorum çocuk bakmaktan başka. Sağolsun evladım hiç birşey yapmama fırsat vermiyor. Koala gibi yapışık bana

Yaa varya sen ne yazarsan ahada aynı ben diyorum:)
Kızlar burda menüden bahsetsin ben 50gün sonra dün ilk defa oda sabah saatlerinde yaptığım yemeğe sevindirik oldum...
Sabah zor zar çamaşır attım makinaya. Biraz önce serebildim.
Kahvaltımı saat 14te yaptım:) 6da kalkmama ragmen.
Oyun halısı. Puset. Ana kucağı. Araba koltuğu. Sallanan beşik. Park yatak. Bi puset daha... Odası Öyle kalabalıkki. Yeterli uyusun modundayız.
Ayağımda sallayınca sakinleşiyor ama uyumuyor. O ara burdayım işte:)

öneri için teşekkür ederim..bunu yapmam lazım ..zaten konak başladı keltoş kızımda..
her gören kız mı erkek mi diyor :)

Nasılsın canım
Bahar bebek nasıl
Çoooooook anlatcak şey var da zamanım yok yazmaya. Zamanım olduğunda da uyku galip geliyor.
1 ay daha sabredelim 3 aylık olunca en azından sürekli ağlamazlar da az zamanımız olur ( umut fakirin ekmeği ne de olsa )
Bahar genel olarak iyi. Hastalığı kontrol altına alındı 2 ay sonra kontrol var işte. Senin Yaman prens nasıl ?

beatrices
Cnm sen lactamax ı nereden temin ediyorsun ?
Eczaneleri aradım yok , depoya sordurdum yine yok..
İnternetten sipariş vereceğim son çare.
Sen nereden temin ediyorsan ben de oradan alayım diyorum.
Mecidiyeköy'de Çevre hastahanesinin karşısındaki eczaneden almışlar. Laktamax olacak c ile değil, yanlış yazıyorum bazen. Bir de öyle arasan?

kızlar bu arada tatil gerçekten iyi geliyor insana
eğer fırsatınız varsa bebek küçük müçük demeyin..
şimdi mesela yemek derdim yok
ev temizliği derdim yok
sadece kızımla ilgileniyorum..beraber geziyoruz..biraz sıcak sorun oluyor..
bazen ağlama krizleri de tutuyor ama evde olsak da tutacaktı..
2. ay 1. aydan daha kolay mı geçiyor ne..

Bunlar hep gazdan diye umut ediyorum ve elbet bir gün bitecek canım yalnız değilsin :) sabır diliyorum sanada

Dün doktoruma kontrole gittim herşey yolundaymış hiç bir sıkıntı kalmamış. 1 sene çocuk yok dedi ben hiç düşünmüyorum:)) spiral taktırıcam dedim istedipin zaman gel takalım dedi. Egzersiz yürüyüş yapabilrsin dedi. Ordan çıktıktan sonra kuaföre gittim saçlarımı kestirdim fön çektirdim. Kendime geldim. Heryerede oğlumla gidiyorum bu arada :) malum yapışık bana. Hala kendini karnımda mı sanıyo acaba eskiye göre daha iyi hissediyorum kendimi ama daha güvenli daha tecrübeli.. kayınvalidem annem gelelim falan diye arıyorlar ama gelmeyin diyorum yalnızken daha mutluyum sanırım. Geldiklerinde düZenim bozulacak çünkü biliyorum. efsunsuz unda dediği gibi tatil dışarı çıkıp gezmek çok iyi geliyor insana.

Bnmki hala akiyor..bnde masaj yapiyorum..cuma goz doktoruna goturecegim..bebis 1 ayi bitirdi

Ben yemek bile yapamıyorum :) daha doğrusu hiç birşey yapmıyorum çocuk bakmaktan başka. Sağolsun evladım hiç birşey yapmama fırsat vermiyor. Koala gibi yapışık bana
Çok zor ya allah kolaylık versin, bizde bu aralar öyleyiz ama yemek yemeyi hiç eksik etmiyorum bir koluma alıyorum bebeği, o emerken bende diğer elimle yemek yiyorum yoksa aç kalıcam :)
Kimisinin aklına yemek gelmiyor, bende tam aksi sürekli ne yesem acaba diye düşünmeye başladım. Bunalımdayım galiba

Eylülde gitmeye ikna oldu eşim, inşallah o zaman bende güzelce tadını çıkaracağım

Misafirlikte asm sorun cikarmadi dimi? Bzmde 2. Ay asisinda sehir disinda olacagiz..asi kartini gostermwk yeterlimi?

Bnmde istahim inanilmaz acik..gunde 6 tane anaogun 3 tane ara ogun yiyorum...henuz kilo almadim..ama normal mi bu kadar acikmam??emzirdikce acikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…