2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
lilipit canim spiralden memnun musun?agri yapti mi?kanaman kesildimi spiral kaynakli?bgn acaba dedim bnde taktirsam mi?oysa cok karsiydim ama esimi dusundum bi sevesim geldi ekstra onu..

bugün başka bir yere götürdüm normal dedi
64 günlük 58 cm boyu 5780 gr kilosu..
diğer aile hekimi beni baya şüphelendirmişti
senin maşallah boyu baya uzunmuş zıbınlarda 6-9 aya geçmişsindir o boyla
Evet suan 3 6 lar olmuyor 6 9a gectik. Anne sutuylr alinan kilo iyidir ya aman herkes bi cok bilmis herkes bi yorumcu

Misafirlikte asm sorun cikarmadi dimi? Bzmde 2. Ay asisinda sehir disinda olacagiz..asi kartini gostermwk yeterlimi?

Bende misafir olarak yaptırdım 2.ay dolunca sağlık ocağıni arayıp randevu alınıyor çünkü 2.ay aşısı ürün olmuyor belirli bir sayı olunca açıyorlar aşıyı.asi kartı ve kimlik yetiyor

Bnmde istahim inanilmaz acik..gunde 6 tane anaogun 3 tane ara ogun yiyorum...henuz kilo almadim..ama normal mi bu kadar acikmam??emzirdikce acikiyorum

Benimde istahim çok açık özellikle tatliya

canim.o bunalimdan degil galiba bebeklerimiz cok emiyor buyume donemindeler ondan acikiyoruz benim de surekli aklim yemekte yemegi yiyorum ustune tatli meyve sonra bi saat gecmeden karnim bombosss :)) hele bide 3 saat falan bisey yemeden durayım ne bulursam saldirip yutuyorum sanki 3 saat degil 3 gun ac kaldim :))

Ah canimm benim kizda gunduz uyumuyo ahanda yeni uyudu oyle rahatsiz yatiyoki duzeltmeye korkuyorum senin bebis agliyomu en azindan benimki aglamiyo gunum onu sallamak kucaga almak ve emzrmekle geciyo tabi bunlari yapmassam agliyo ama yinede yerim unun duduslarinii cok seviyom cokkk

Suan icin emzirdigimiz icin cok sikinti dgl ama boyle devam ederse cok kilo aliriZ.bnm 1.dogumda oyle oldu hamilelikte almadim emzirme de 4 kg aldim ve kaldi..simdi de ayni olmaz ins..

Hava sıcak, evde klima çarpıyor oğlanı diye dışarı çıktım, sitede geziyorum. Tam uyudu çocuk, ben de masalardan birine oturdum, manyak teyzenin biri gelmiş, ay bebek mi o, çok tatlı, uyuyo mu? UYANDIR DA SEVELİM diye bebeğin başında bağırıyor.
Neyse ki benim enik sese alışkın. Teyze dedim uyansın diye bebeğe bağırılır mı? Bı hangi akla sığıyor? Lütfen bebeğimden uzak durun dedim.
Nasıl bozuldu, deli midir nedir? Bana diyo ki bizim de torunumuz var, yemedik çocuğunu. Gidin torununuzu sevin o zaman dedim.
Çekti gitti.

Mrb kızlar.
Sabah bi arkadaşa cvb yazmıştım sabun çok fena yakıyo falan diye o tezimin arkasındayım :)
Bugün bi hafta olacaktı ki oğlum kaka yapmadığı için çok huzursuzdu ne yapmalıyım diye düşünüyordum.
Sıkıntı vermese oğluma takmıcam kaka yapmadığını ama kıvranıp dururuyırdu.
Z.yağı ile uyarma yaptım tık yok daha çok ağladı
. Vazelini sürdüm güzelce poposuna daha sonra zeytinyağ ile sıvı el sabunu karışımı yaptım küçük enjektörle poposuna çok az sıktım tepkisini ölçtüm ıkınma isteği vardı bezi kapattım hemen saniyesinde kakasını yaptı bol bol gazını da çıkardı.:) Ve hiç ağlamadı Biraz ter attı onun dışında yavrum çok rahatladı..
Bunu yazdım ki diğer kalıp sabun ile yapılan yöntem çok can yakıcıydı ilk oğlum aglamaktan bi hoş oluyordu. Bu hiç daha önce aklıma gelmemişti.
Her zaman yapmam kakasını yapmasını öğrenmesi lazım. Ne zaman ki çok zorda kaldık bu yöntemi uygulucam artık oğlum için.. (dalin ve z.yağı karışımı Nasıl olur ki sonradan geldi aklıma deneyen olursa yazarsa sevinirim arkadaşlar)

Belki size de faydası olur diye paylaşmak istedim arkadaşlar..

Çok iyi yapmışsın, böyle densizler her yerde var, ne cahil bir toplumuz

mad1410 zeyden
Bebek ha uyandı ha uyanacak, ha ağladı ha ağlayacak her işi yaparken bilinçaltımda bu var o yüzden çol gerginim. Kimsye tahamülüm yok, çevremdede kendi annem dahil anlayışlı kimse yok o yüzden güzel tek şey yemek :)
Yemek yerken çok mutluyum ama tam biterken anında vicdan azabo çekiyorum. 3 gündür dikkat ediyorum. Pazartesi günü tartılıcam eğer herhangi bir değişiklik yoksa diyetisyene gidicem

Doktor daha fena yapıyor bir arkadaş doktora götürmüş kremle masaj yapmış bebek kıyameti koparmış en güzeli zeytinyağı içirmek

Doktor daha fena yapıyor bir arkadaş doktora götürmüş kremle masaj yapmış bebek kıyameti koparmış en güzeli zeytinyağı içirmek
Sabah akşam z.yağı veriyorum canım bi çay kaşığı ama yapmıyo. Gazını daha rahat çıkarıyor o yönden iyi oluyo bizim için.

Iyi demissin valla cildirtir bu tipler insani. Gecende kangurunun icindeki bebegimin yanagini koparacakti yokda kadinin biri. Nasil saldirmisim eline napiyorsun diye. Seviyorum diyor bide. Sen kimsinde seviyorsun benim cocugumu diye carladim. Bi sende mi gorulmus cocuk diye soylene soylene hakliymis gibi gitti. Cikismazsan anlamiyr bu tipler.

Bebegim emerken agzi bosluga geliyor surekli tak tak gibi sesler geliyor niye ki ya. Kaliteli ememiyor o yuzden. Meme agzindan cikiyor bu sebepten hep elimde destek veriyrm oda beni yoruyor

Kızlar bugün 2.ay aşılarımızı olduk emdikten on dk sonra falan vitamin damlasını içirmiştim iki dk sonra nerdeyse iki bardak kustu oğlum çok korktum aşının etkisimi bu?

Al sepetten bir hıyar daha. Niye böyle bu insanlar anlamıyorum.

Kizlar kilolar ne alemde sut vericez diye yedikte yedik nasil vercez bakalim :)
53 tüm 67 ile doğuma girdim şimdi 60 oldum 53 e dönmek istemiyorum55-57 olsun acele etmiyorum daha 40ım cıkmadı benim spora ihtiyacım var 1 dikişim kaldı düşmesi gereken şimdi bebek kucagımda yapıyorum bişiler
Kızlar siz sinek diyosunuzda bizim kartonpiyerde fare var kafayı yicez şimdi eşim onla ugrasıyor sabır versin bana emzirirken gece kartonpiyerde cirit atıyor halimi düşünün psikolojim kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…