Evet suan 3 6 lar olmuyor 6 9a gectik. Anne sutuylr alinan kilo iyidir ya aman herkes bi cok bilmis herkes bi yorumcubugün başka bir yere götürdüm normal dedi
64 günlük 58 cm boyu 5780 gr kilosu..
diğer aile hekimi beni baya şüphelendirmişti
senin maşallah boyu baya uzunmuş zıbınlarda 6-9 aya geçmişsindir o boyla
Misafirlikte asm sorun cikarmadi dimi? Bzmde 2. Ay asisinda sehir disinda olacagiz..asi kartini gostermwk yeterlimi?
Bnmde istahim inanilmaz acik..gunde 6 tane anaogun 3 tane ara ogun yiyorum...henuz kilo almadim..ama normal mi bu kadar acikmam??emzirdikce acikiyorum
Tamamdır. Teşekkür ederim canım.Mecidiyeköy'de Çevre hastahanesinin karşısındaki eczaneden almışlar. Laktamax olacak c ile değil, yanlış yazıyorum bazen. Bir de öyle arasan?
canim.o bunalimdan degil galiba bebeklerimiz cok emiyor buyume donemindeler ondan acikiyoruz benim de surekli aklim yemekte yemegi yiyorum ustune tatli meyve sonra bi saat gecmeden karnim bombosss :)) hele bide 3 saat falan bisey yemeden durayım ne bulursam saldirip yutuyorum sanki 3 saat degil 3 gun ac kaldim :))Çok zor ya allah kolaylık versin, bizde bu aralar öyleyiz ama yemek yemeyi hiç eksik etmiyorum bir koluma alıyorum bebeği, o emerken bende diğer elimle yemek yiyorum yoksa aç kalıcam :)
Kimisinin aklına yemek gelmiyor, bende tam aksi sürekli ne yesem acaba diye düşünmeye başladım. Bunalımdayım galiba
Ah canimm benim kizda gunduz uyumuyo ahanda yeni uyudu oyle rahatsiz yatiyoki duzeltmeye korkuyorum senin bebis agliyomu en azindan benimki aglamiyo gunum onu sallamak kucaga almak ve emzrmekle geciyo tabi bunlari yapmassam agliyo ama yinede yerim unun duduslarinii cok seviyom cokkkKızlar
50gün
Yaa varya sen ne yazarsan ahada aynı ben diyorum:)
Kızlar burda menüden bahsetsin ben 50gün sonra dün ilk defa oda sabah saatlerinde yaptığım yemeğe sevindirik oldum...
Sabah zor zar çamaşır attım makinaya. Biraz önce serebildim.
Kahvaltımı saat 14te yaptım:) 6da kalkmama ragmen.
Oyun halısı. Puset. Ana kucağı. Araba koltuğu. Sallanan beşik. Park yatak. Bi puset daha... Odası Öyle kalabalıkki. Yeterli uyusun modundayız.
Ayağımda sallayınca sakinleşiyor ama uyumuyor. O ara burdayım işte:)
Bende misafir olarak yaptırdım 2.ay dolunca sağlık ocağıni arayıp randevu alınıyor çünkü 2.ay aşısı ürün olmuyor belirli bir sayı olunca açıyorlar aşıyı.asi kartı ve kimlik yetiyor
Benimde istahim çok açık özellikle tatliya
Çok iyi yapmışsın, böyle densizler her yerde var, ne cahil bir toplumuzHava sıcak, evde klima çarpıyor oğlanı diye dışarı çıktım, sitede geziyorum. Tam uyudu çocuk, ben de masalardan birine oturdum, manyak teyzenin biri gelmiş, ay bebek mi o, çok tatlı, uyuyo mu? UYANDIR DA SEVELİM diye bebeğin başında bağırıyor.
Neyse ki benim enik sese alışkın. Teyze dedim uyansın diye bebeğe bağırılır mı? Bı hangi akla sığıyor? Lütfen bebeğimden uzak durun dedim.
Nasıl bozuldu, deli midir nedir? Bana diyo ki bizim de torunumuz var, yemedik çocuğunu. Gidin torununuzu sevin o zaman dedim.
Çekti gitti.
Doktor daha fena yapıyor bir arkadaş doktora götürmüş kremle masaj yapmış bebek kıyameti koparmış en güzeli zeytinyağı içirmekValla önce kendine bi dene derim cnm çok fena bi duygu o sabun sürekli ıkınma isteği. Ilk oğluma ysptım onun hisettiğini anlamak için kendim yaptım çok afedersiniz dayanılacak şey Değil. Bi daha yapmadım oğluma
Bu oğlumu da bıraktım günlük z.ysğı veriyorum poposunu z.yağı ile masaj yapıyorum kasıklarını falan yapmıyor yapmıyor. Dr normal diyo kafam karışık bu konu da
Sabah akşam z.yağı veriyorum canım bi çay kaşığı ama yapmıyo. Gazını daha rahat çıkarıyor o yönden iyi oluyo bizim için.Doktor daha fena yapıyor bir arkadaş doktora götürmüş kremle masaj yapmış bebek kıyameti koparmış en güzeli zeytinyağı içirmek
Iyi demissin valla cildirtir bu tipler insani. Gecende kangurunun icindeki bebegimin yanagini koparacakti yokda kadinin biri. Nasil saldirmisim eline napiyorsun diye. Seviyorum diyor bide. Sen kimsinde seviyorsun benim cocugumu diye carladim. Bi sende mi gorulmus cocuk diye soylene soylene hakliymis gibi gitti. Cikismazsan anlamiyr bu tipler.Hava sıcak, evde klima çarpıyor oğlanı diye dışarı çıktım, sitede geziyorum. Tam uyudu çocuk, ben de masalardan birine oturdum, manyak teyzenin biri gelmiş, ay bebek mi o, çok tatlı, uyuyo mu? UYANDIR DA SEVELİM diye bebeğin başında bağırıyor.
Neyse ki benim enik sese alışkın. Teyze dedim uyansın diye bebeğe bağırılır mı? Bı hangi akla sığıyor? Lütfen bebeğimden uzak durun dedim.
Nasıl bozuldu, deli midir nedir? Bana diyo ki bizim de torunumuz var, yemedik çocuğunu. Gidin torununuzu sevin o zaman dedim.
Çekti gitti.
Bizim burdaki hemsire burda yaptrcaksn sakin biyere gitme dedi niye oyle dedidkiMisafirlikte asm sorun cikarmadi dimi? Bzmde 2. Ay asisinda sehir disinda olacagiz..asi kartini gostermwk yeterlimi?
Al sepetten bir hıyar daha. Niye böyle bu insanlar anlamıyorum.Iyi demissin valla cildirtir bu tipler insani. Gecende kangurunun icindeki bebegimin yanagini koparacakti yokda kadinin biri. Nasil saldirmisim eline napiyorsun diye. Seviyorum diyor bide. Sen kimsinde seviyorsun benim cocugumu diye carladim. Bi sende mi gorulmus cocuk diye soylene soylene hakliymis gibi gitti. Cikismazsan anlamiyr bu tipler.
53 tüm 67 ile doğuma girdim şimdi 60 oldum 53 e dönmek istemiyorum55-57 olsun acele etmiyorum daha 40ım cıkmadı benim spora ihtiyacım var 1 dikişim kaldı düşmesi gereken şimdi bebek kucagımda yapıyorum bişilerKizlar kilolar ne alemde sut vericez diye yedikte yedik nasil vercez bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?