2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim 1 gün olup geçmişti anne sütü ve çay ile silmiştim. Bir de masaj yaptım

Acilll....kızlar kızım 2.ay asısını oldu. Doktor atesşi 38.2 fişan olursa surup ver dedi. Yarım cay kasıgı verdim tylol. İki saniye gecmedi süt kesigi seklinde baya kustu. Panik oldum. Tekrar surup vermeme gerek varmı. Yada napmalıyım

Bebiş i ıslak pamukla silsen biraz zaman geçsin en azından yarım saat etkisinin olup olmadığına bak

Panik yapma, soy çocugu bacaklarını falan ıslak mendille sil. Bak ateş artmaya baslıyor düşmeye mi ona göre yeniden verirsin biraz daha

Benim bebeğimde çok mızlıyor durup durup inliyor yavrum ateş yok çok şükür ama normalde bu saate çoktan uyuyan bebeğim uyuyamıyor

Benim yaman prens son anda göktuğ prens oldu:) cok yoruyor beni. Bugun eşim 8de eve geldi direk çocuğu kucağına atıp ağladım. Bir çocuk sabah 6dan aksam 8e kadar nasıl uyanık durur ve sürekli kucak ister. Düşün şimdi yeni bayıldı kucağımda. Tabi ben pert

Bnmde istahim inanilmaz acik..gunde 6 tane anaogun 3 tane ara ogun yiyorum...henuz kilo almadim..ama normal mi bu kadar acikmam??emzirdikce acikiyorum
Ben bugun 14te tek öğün yiyebildim 8de esim gelince nöbetleşe yiyoruz.

Ama çok emzirmiyorum o yüzden gitmiyor kilo.

Bizimki ağlıyor, kucak istiyor tombik 6kilo kollar ve bel part bugun.

Allah razı olsun buzuki orhan dan... :)

Cgkfte inşallah sorunsuz geçip gidecek ikiniz içimde bu gece
Ben de varım aynı grupta..
Biz de bugün 2. ay aşılarımızı tamamladık. Geçen hafta verem olmuştu, bugün de 2 bacağından kalanları yaptı dr.Saat 11:00 gibi falan...
Eve döndükten sonra saatte bir ölçtüm ateşini en çok 36,7 idi, o da normal... şimdilik iyi gidiyoruz.
Yalnız 12:00'den 17:00'ye kadar uyumadı neredeyse, sonra da 3,5 saat kadar baygın uyudu resmen... inşallah hepimiz böyle tamamlarız bu geceyi...

Kıyamam ya inşallah
Bizimki üçü birden oldu saat 11gibi saat 1 gibi uyudu bir saat kesintisiz ondan sonra yarım saat aralıklı yada kucakta iyi gibiydi ama saat üçten sonra inlemeye falan başladı

Bizim ki 4 5 günü buluyo canım neler yapıyorum çare yok canı isteyince yapıyo. Bazı bebekler kilo almaya meyimliyse böyle oluyormuş bizim ki 3340 gr doğdu şimdi tosuncuk oldu maşallah
Ondan kaynaklı olduğunu bilmiyordum canım benimkide 3280 doğdu şuan 5500 olmuştur doktorumuz normal diyor ama çokmu acaba 2.aya girdik

Ondan kaynaklı olduğunu bilmiyordum canım benimkide 3280 doğdu şuan 5500 olmuştur doktorumuz normal diyor ama çokmu acaba 2.aya girdik
43 günlükken 5400 dük canım şuan kaç olduk bilmiyorum. Dr bana öyle dedi gerçekten doğru. Ilk oğluma sütüm yaramadı.günlük kaka sayısı da fazlaydı bu oğluma kıyasla

Mama mi aliyor sizin ki?emzirmenin en iyi yani bol kalori yakiyorsun ama o kalori yaninca haliyle tekrar acikiyorsun..cocugun uyumamasi ayri dert..Allah yardimcimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…