- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Bizim 1 gün olup geçmişti anne sütü ve çay ile silmiştim. Bir de masaj yaptımBurda gözü capaklanan bir bebek vardı naptiniz acaba? hala akıyor benim bebeğimin göz kanalı tıkalı masaj yapıyorum sürekli...1 yaşına kadar duzelmesse sondalama ile açiyorlarmis kanalı ...inş gerek kalmaz
Bebiş i ıslak pamukla silsen biraz zaman geçsin en azından yarım saat etkisinin olup olmadığına bakAcilll....kızlar kızım 2.ay asısını oldu. Doktor atesşi 38.2 fişan olursa surup ver dedi. Yarım cay kasıgı verdim tylol. İki saniye gecmedi süt kesigi seklinde baya kustu. Panik oldum. Tekrar surup vermeme gerek varmı. Yada napmalıyım
Hava sıcak, evde klima çarpıyor oğlanı diye dışarı çıktım, sitede geziyorum. Tam uyudu çocuk, ben de masalardan birine oturdum, manyak teyzenin biri gelmiş, ay bebek mi o, çok tatlı, uyuyo mu? UYANDIR DA SEVELİM diye bebeğin başında bağırıyor.
Neyse ki benim enik sese alışkın. Teyze dedim uyansın diye bebeğe bağırılır mı? Bı hangi akla sığıyor? Lütfen bebeğimden uzak durun dedim.
Nasıl bozuldu, deli midir nedir? Bana diyo ki bizim de torunumuz var, yemedik çocuğunu. Gidin torununuzu sevin o zaman dedim.
Çekti gitti.
Panik yapma, soy çocugu bacaklarını falan ıslak mendille sil. Bak ateş artmaya baslıyor düşmeye mi ona göre yeniden verirsin biraz dahaAcilll....kızlar kızım 2.ay asısını oldu. Doktor atesşi 38.2 fişan olursa surup ver dedi. Yarım cay kasıgı verdim tylol. İki saniye gecmedi süt kesigi seklinde baya kustu. Panik oldum. Tekrar surup vermeme gerek varmı. Yada napmalıyım
Suan onu yapıyodum tamda. Islak pamuk koydumbelirli yerlerineBebiş i ıslak pamukla silsen biraz zaman geçsin en azından yarım saat etkisinin olup olmadığına bak
Saol canım. Güya ikinci cocuk ama hala teceubesz ve panigimPanik yapma, soy çocugu bacaklarını falan ıslak mendille sil. Bak ateş artmaya baslıyor düşmeye mi ona göre yeniden verirsin biraz daha
Benim bebeğimde çok mızlıyor durup durup inliyor yavrum ateş yok çok şükür ama normalde bu saate çoktan uyuyan bebeğim uyuyamıyor
Benim yaman prens son anda göktuğ prens oldu:) cok yoruyor beni. Bugun eşim 8de eve geldi direk çocuğu kucağına atıp ağladım. Bir çocuk sabah 6dan aksam 8e kadar nasıl uyanık durur ve sürekli kucak ister. Düşün şimdi yeni bayıldı kucağımda. Tabi ben pertÇoooooook anlatcak şey var da zamanım yok yazmaya. Zamanım olduğunda da uyku galip geliyor.
1 ay daha sabredelim 3 aylık olunca en azından sürekli ağlamazlar da az zamanımız olur ( umut fakirin ekmeği ne de olsa )
Bahar genel olarak iyi. Hastalığı kontrol altına alındı 2 ay sonra kontrol var işte. Senin Yaman prens nasıl ?
Ben bugun 14te tek öğün yiyebildim 8de esim gelince nöbetleşe yiyoruz.Bnmde istahim inanilmaz acik..gunde 6 tane anaogun 3 tane ara ogun yiyorum...henuz kilo almadim..ama normal mi bu kadar acikmam??emzirdikce acikiyorum
Bizimki ağlıyor, kucak istiyor tombik 6kilo kollar ve bel part bugun.Ah canimm benim kizda gunduz uyumuyo ahanda yeni uyudu oyle rahatsiz yatiyoki duzeltmeye korkuyorum senin bebis agliyomu en azindan benimki aglamiyo gunum onu sallamak kucaga almak ve emzrmekle geciyo tabi bunlari yapmassam agliyo ama yinede yerim unun duduslarinii cok seviyom cokkk
İnşallah canım
Ben de varım aynı grupta..
Kıyamam ya inşallahBen de varım aynı grupta..
Biz de bugün 2. ay aşılarımızı tamamladık. Geçen hafta verem olmuştu, bugün de 2 bacağından kalanları yaptı dr.Saat 11:00 gibi falan...
Eve döndükten sonra saatte bir ölçtüm ateşini en çok 36,7 idi, o da normal... şimdilik iyi gidiyoruz.
Yalnız 12:00'den 17:00'ye kadar uyumadı neredeyse, sonra da 3,5 saat kadar baygın uyudu resmen... inşallah hepimiz böyle tamamlarız bu geceyi...
Ondan kaynaklı olduğunu bilmiyordum canım benimkide 3280 doğdu şuan 5500 olmuştur doktorumuz normal diyor ama çokmu acaba 2.aya girdikBizim ki 4 5 günü buluyo canım neler yapıyorum çare yok canı isteyince yapıyo. Bazı bebekler kilo almaya meyimliyse böyle oluyormuş bizim ki 3340 gr doğdu şimdi tosuncuk oldu maşallah
43 günlükken 5400 dük canım şuan kaç olduk bilmiyorum. Dr bana öyle dedi gerçekten doğru. Ilk oğluma sütüm yaramadı.günlük kaka sayısı da fazlaydı bu oğluma kıyaslaOndan kaynaklı olduğunu bilmiyordum canım benimkide 3280 doğdu şuan 5500 olmuştur doktorumuz normal diyor ama çokmu acaba 2.aya girdik
Valla ben o tarihte burda degilim..tatile gidiyoruz..mecbur gittigim yerde yaptirmk zorundayim yoksa cok sarkacak asi..Bizim burdaki hemsire burda yaptrcaksn sakin biyere gitme dedi niye oyle dedidki
Bnmkini de biri optu apartmanda..bisey diyemedim biranda oldu..sinirlendim a tabi ama icime attim..bu huyumdan nefret ediyorum.Al sepetten bir hıyar daha. Niye böyle bu insanlar anlamıyorum.
Mama mi aliyor sizin ki?emzirmenin en iyi yani bol kalori yakiyorsun ama o kalori yaninca haliyle tekrar acikiyorsun..cocugun uyumamasi ayri dert..Allah yardimcimiz olsun..Benim yaman prens son anda göktuğ prens oldu:) cok yoruyor beni. Bugun eşim 8de eve geldi direk çocuğu kucağına atıp ağladım. Bir çocuk sabah 6dan aksam 8e kadar nasıl uyanık durur ve sürekli kucak ister. Düşün şimdi yeni bayıldı kucağımda. Tabi ben pert
Ben bugun 14te tek öğün yiyebildim 8de esim gelince nöbetleşe yiyoruz.
Ama çok emzirmiyorum o yüzden gitmiyor kilo.
Bizimki ağlıyor, kucak istiyor tombik 6kilo kollar ve bel part bugun.
Allah razı olsun buzuki orhan dan... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?