- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Ben mamada veriyorum oda kabızlık yapıuo olabiliiştirmeyi düşünüyorum mamasını43 günlükken 5400 dük canım şuan kaç olduk bilmiyorum. Dr bana öyle dedi gerçekten doğru. Ilk oğluma sütüm yaramadı.günlük kaka sayısı da fazlaydı bu oğluma kıyasla
Ben bir ay kullanabildim, hop diye kayıyorlardı :))Reflü yastığını ne zamana kadar kullanacağız? Ne zaman baksam kız iyice kaymış oluyor, beşiğin ucunda ufacık bir yerde uyumaya çalışıyor
Ben geçtim valla ama çok minik yastıklar.Aynen canim yazik gecelere kaymis gitmis oluyo merak ettigim normal yastoga ne zaman gececegiz
Benimki normaldede ara ara inleyen bi bebek. Bu gecede cok halszdi arada boş boş duvarlara bakıyodu yarı baygın gözlerle. Az önce esimle carsafta salladık ancako sekilde uyutabildk. Üzerindede sadece bezi varAyy karıştırdım K.bakma sorumCgkfte ye :) çok teşekkür ederim canım tekrar
Saol canım güzel dileklerin için
Yarın bı hafta olacaklilipit canim spiralden memnun musun?agri yapti mi?kanaman kesildimi spiral kaynakli?bgn acaba dedim bnde taktirsam mi?oysa cok karsiydim ama esimi dusundum bi sevesim geldi ekstra onu..
Yaptıran arkadaş vardı canım ismini hatirlayamadim. Bizde düşünüyoruz bakalım inş. sizin de kolay geçer inş..kızlar hafta sonu sünnet için randevu aldım var mı sünnet yaptıran 40 günlük oluyor cumartesi günü varsa yaptıran nasıl geçti çok zor olmuyordur inşAllah dularınızı bekliyorum
Kıyamam ya nasıl oldu bebeğin nasıl geçti gecenizBenimki normaldede ara ara inleyen bi bebek. Bu gecede cok halszdi arada boş boş duvarlara bakıyodu yarı baygın gözlerle. Az önce esimle carsafta salladık ancako sekilde uyutabildk. Üzerindede sadece bezi var
Ben dün itibariyle kullanmaya başladım... öncesinde de aptamil veriyordum meme ile birlikte. 2 günde bir kez kaka yapmsya başladı kızım ve sabaha karşı özellikle çok gaz sancısı oluyordu... bakalım bir etkisi olacak mı ben de merakla bekliyorum sonucu. Umarım işe yarar...Kızlar aranızda aptamil comformil mama kullanan varmı?bende ona geçmeyi düşünüyorum bebeğim çok gazlı ve yavaş yavş kabız olucak gibi duyduğuma göre bu mama gazlı ve kolik bebekler içinmiş bizimkide kolik
Hava sıcak, evde klima çarpıyor oğlanı diye dışarı çıktım, sitede geziyorum. Tam uyudu çocuk, ben de masalardan birine oturdum, manyak teyzenin biri gelmiş, ay bebek mi o, çok tatlı, uyuyo mu? UYANDIR DA SEVELİM diye bebeğin başında bağırıyor.
Neyse ki benim enik sese alışkın. Teyze dedim uyansın diye bebeğe bağırılır mı? Bı hangi akla sığıyor? Lütfen bebeğimden uzak durun dedim.
Nasıl bozuldu, deli midir nedir? Bana diyo ki bizim de torunumuz var, yemedik çocuğunu. Gidin torununuzu sevin o zaman dedim.
Çekti gitti.
Canm biz 8günlükken yaptrmıstık atlattık cok sukur iyi oluyo etken yaptrmak inşallah sorunsuz atlatrsınız sizde:)kızlar hafta sonu sünnet için randevu aldım var mı sünnet yaptıran 40 günlük oluyor cumartesi günü varsa yaptıran nasıl geçti çok zor olmuyordur inşAllah dularınızı bekliyorum
Gecmis olsun cnm..umari. Kisa surede iyilesirsin..vazgectim..dun aklima esti bi an ama su dediklerini okuyunca gerek yok..Yarın bı hafta olacak
Ikı gun yogun ondan sonra lohusa bıtımınde oldugu gıbı az az kanamam oluyor
Ne zaöam bıter bılmıyrm
Agrılarım oluyr
Gecen belıme vurdu cok fena
Henuz ılıskıye gırmedım
Sonrasında agrı yaparmı bılmıyrm
Bende ayagagimda uyiyunca uyandrmim diyorum oyle kalsin ama popoya cok baski yapiyo heralde cizikncizik oluyo yazik yaBen geçtim valla ama çok minik yastıklar.
Cnm riskli vallaGecmis olsun cnm..umari. Kisa surede iyilesirsin..vazgectim..dun aklima esti bi an ama su dediklerini okuyunca gerek yok..
Günaydın canım, biz geçtik 2 gün kullandık faydasını gördük ama şöyle bir sorun oldu; mama çok yoğun kıvamlı geniş ağızlı bir biberondan verilmesi gerekiyor. Normalde dr brown kullanıyordum ve aynı zamanda emziriyordum. Mamayı vermek için avent biberon kullandım ve bebek emmeyi bıraktı, o yüzden kesmek zorunda kaldım tekrar normal aptamile geçtim. Şimdi tekrar yavaş yavaş emmeye başladı. Riske atamıyorumKızlar aranızda aptamil comformil mama kullanan varmı?bende ona geçmeyi düşünüyorum bebeğim çok gazlı ve yavaş yavş kabız olucak gibi duyduğuma göre bu mama gazlı ve kolik bebekler içinmiş bizimkide kolik
Günaydın, bende pazartesi başladım hadi bakalım inşallah bir an evvel gider kilolar :)Gunaydin kizceler
Diyet yapiyrm
Diyet grubunda takiliyrm daha cok
İse baslayana kadar eski halime donmeyi dusunuyrm
Hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?