2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugun ziraat bankasına yatan emzirme odeneği 133 tl yi almaya gittim ama bu gibi odenekleri ayın 8-14 arası çekebiliyormusuz ona göre gidin arkadaslar

43 günlükken 5400 dük canım şuan kaç olduk bilmiyorum. Dr bana öyle dedi gerçekten doğru. Ilk oğluma sütüm yaramadı.günlük kaka sayısı da fazlaydı bu oğluma kıyasla
Ben mamada veriyorum oda kabızlık yapıuo olabiliiştirmeyi düşünüyorum mamasını

Ayy karıştırdım K.bakma sorum Cgkfte ye :) çok teşekkür ederim canım tekrar
Benimki normaldede ara ara inleyen bi bebek. Bu gecede cok halszdi arada boş boş duvarlara bakıyodu yarı baygın gözlerle. Az önce esimle carsafta salladık ancako sekilde uyutabildk. Üzerindede sadece bezi var

lilipit canim spiralden memnun musun?agri yapti mi?kanaman kesildimi spiral kaynakli?bgn acaba dedim bnde taktirsam mi?oysa cok karsiydim ama esimi dusundum bi sevesim geldi ekstra onu..
Yarın bı hafta olacak
Ikı gun yogun ondan sonra lohusa bıtımınde oldugu gıbı az az kanamam oluyor
Ne zaöam bıter bılmıyrm
Agrılarım oluyr
Gecen belıme vurdu cok fena
Henuz ılıskıye gırmedım
Sonrasında agrı yaparmı bılmıyrm

kızlar hafta sonu sünnet için randevu aldım var mı sünnet yaptıran 40 günlük oluyor cumartesi günü varsa yaptıran nasıl geçti çok zor olmuyordur inşAllah dularınızı bekliyorum

kızlar hafta sonu sünnet için randevu aldım var mı sünnet yaptıran 40 günlük oluyor cumartesi günü varsa yaptıran nasıl geçti çok zor olmuyordur inşAllah dularınızı bekliyorum
Yaptıran arkadaş vardı canım ismini hatirlayamadim. Bizde düşünüyoruz bakalım inş. sizin de kolay geçer inş..

Kızlar aranızda aptamil comformil mama kullanan varmı?bende ona geçmeyi düşünüyorum bebeğim çok gazlı ve yavaş yavş kabız olucak gibi duyduğuma göre bu mama gazlı ve kolik bebekler içinmiş bizimkide kolik

Benimki normaldede ara ara inleyen bi bebek. Bu gecede cok halszdi arada boş boş duvarlara bakıyodu yarı baygın gözlerle. Az önce esimle carsafta salladık ancako sekilde uyutabildk. Üzerindede sadece bezi var
Kıyamam ya nasıl oldu bebeğin nasıl geçti geceniz

Ben dün itibariyle kullanmaya başladım... öncesinde de aptamil veriyordum meme ile birlikte. 2 günde bir kez kaka yapmsya başladı kızım ve sabaha karşı özellikle çok gaz sancısı oluyordu... bakalım bir etkisi olacak mı ben de merakla bekliyorum sonucu. Umarım işe yarar...

Ay Allah iyiliğini versin senin sabah sabah yorumuna çok güldüm harikasın iyi yapmışsın

Canm biz 8günlükken yaptrmıstık atlattık cok sukur iyi oluyo etken yaptrmak inşallah sorunsuz atlatrsınız sizde:)

Gecmis olsun cnm..umari. Kisa surede iyilesirsin..vazgectim..dun aklima esti bi an ama su dediklerini okuyunca gerek yok..

Gecmis olsun cnm..umari. Kisa surede iyilesirsin..vazgectim..dun aklima esti bi an ama su dediklerini okuyunca gerek yok..
Cnm riskli valla
Ben ikinci bebegime bi defada hamile kaldim
İstiyrdum Ama bi kac ay sonraydi
Spiral ile icim rahat olacak

Günaydın canım, biz geçtik 2 gün kullandık faydasını gördük ama şöyle bir sorun oldu; mama çok yoğun kıvamlı geniş ağızlı bir biberondan verilmesi gerekiyor. Normalde dr brown kullanıyordum ve aynı zamanda emziriyordum. Mamayı vermek için avent biberon kullandım ve bebek emmeyi bıraktı, o yüzden kesmek zorunda kaldım tekrar normal aptamile geçtim. Şimdi tekrar yavaş yavaş emmeye başladı. Riske atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…