2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben de gebe kalmak çok isterim ama doktorun yardımından zordur. Bilmiyor musunuz hangi klinikte bu yapmak en iyi olabilir? Ukrayna'ya gittiğimi düşünüyorum ama bilmem iyi mi kötü mü oradaki hastahane. Ukrayna'da tedavi yapanlar var mı aranızda? Bana bir şeyi tavsiye edebilir misiniz?

Cnm riskli valla
Ben ikinci bebegime bi defada hamile kaldim
İstiyrdum Ama bi kac ay sonraydi
Spiral ile icim rahat olacak
Spiralde de kayma riski var..bnm cevremde cok kisi var spiral taktirip hamile kalan..kayma ilk aylarda oluyor sanirim..ona dikkat et cnm..arada kontrole git.

Bende hem meme veriyorum hem mama haftaya kadar yazarmısın canım bi etkisi oldumu bende doktora haftaiçi sorucam

Günaydın..aa gerçektenmi biz baştan beri avent kullanıyoruz ozaman benimki sorun etmez..bende hem meme veriyorum hem mama..avent baya akıcı evet bende dr browna geçmeyi düşünüyordum ama şimdi bu mamaya başlarsak geçemem ozaman..

Kıyamam ya nasıl oldu bebeğin nasıl geçti geceniz
Çok sükür atlattık. Ama hala biraz atesi var. Huzursuz bi sekilde uykuya dalıyo o yuzden on dakikada bir ıyanıyo. Büyük kızımı beşigin basına oturttum ıhh deyince salla dedim:) senin kuzu nasıl oldu

Çok zor akıyor canım, dr. Brown ın içinde ki çubuğu çıkarıp vermeyi denedim çubuksuz daha rahat çekti sanki ama emin değilim. Şuan riske atamıyorum. Kakasını bugünde yaptı, gerçekten bizde işe yarıyordu..

Hay bu lanet 40 neden çıktı ki? Enik canavar gibi. Yok sokakta gezdirilip uyumalar, yok gözü yaşlı bağırarak ağlamalar...
Satıcam ben bunu artık
Selam canım, dün akşam bende isyandaydım. Yarım gün bakıcı bulalım yada yarım gün alan kreş bulalım diye hüngür hüngür ağladım.
Çok zor çoookkkk ve sanki büyüdükçe dahada zorlaşıyor..
Bizde birde mevlid olayı vardı h.sonu o kadar bezdim ki insanlardan. Bugün itibariyle yine başbaşayız kızımla. Uykusuzum, huysuz ama en azından kafam daha rahat.

Çok sükür atlattık. Ama hala biraz atesi var. Huzursuz bi sekilde uykuya dalıyo o yuzden on dakikada bir ıyanıyo. Büyük kızımı beşigin basına oturttum ıhh deyince salla dedim:) senin kuzu nasıl oldu
Ateşi yoktu benimki ama sürekli inleyerek uyuyamıyordu şurup içirdim çok az yarım çay kaşığı kadar yarım saat sonra falan rahatladı uyudu çok şükür

beatrices kargom bugün geldi, laktamax elime ulaştı. Kendi sıkıntımdan geçen sana teşekkür etmeyi bile unutmuşum..
Henüz içmedim fayda eder mi bilmiyorum ama, inşallah eder, teşekkür ederim..
Sen etkisini ne kadar sürede görmüştün?

Kızlar aşı ve kalça ultrason tarihini karıştırmışım bugün aşısı varmış asmden aradılar niye getirmediniz diye haftaya perşembeye kaldı geç yaptıran oldu mu hemşire sorun değil dedi ama tam 2 aylık olacak şartı yoktur herhalde

Sizden sonra bende araştırdım laktamax ile.ilgili bir olumsuz yorum okudum o yüzden vazgeçtim dopamin etkisi yapıp anne sütünü kesiyormuş bebeğini kaybeden lohusa annelere sütü kesilsin diye drlar veriyorlarmış. Yorumların çoğunda anneler çok memnun anlamadım gitti karalama çalışması mı acaba gerçeklik payı ne kadar

Spiralde de kayma riski var..bnm cevremde cok kisi var spiral taktirip hamile kalan..kayma ilk aylarda oluyor sanirim..ona dikkat et cnm..arada kontrole git.
Ya cnm oyle diyorlar ama nedense basima gelmeyecegine inaniyrm:) bir dahaki ay kontrolun var
İnsallah sikinti yasamam
İster istemez agir kaldiriyrm ya
Umarim kaymamistir
İliski zaten pek olacagini sanmiyrm :)bekliyor garibim ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…