Hadi insalalhGünaydın, bende pazartesi başladım hadi bakalım inşallah bir an evvel gider kilolar :)
Allah şifasını versin cnm)Merhaba, benim son adet tarihim 20 ağustos. 4 ay önce kimyasal gebelik oldu. Şimdi heyecanla bekliyorum. Umarım bu ay olmuştur. Beklenen adet tarihim 17 eylül. Bakalım:)
Spiralde de kayma riski var..bnm cevremde cok kisi var spiral taktirip hamile kalan..kayma ilk aylarda oluyor sanirim..ona dikkat et cnm..arada kontrole git.Cnm riskli valla
Ben ikinci bebegime bi defada hamile kaldim
İstiyrdum Ama bi kac ay sonraydi
Spiral ile icim rahat olacak
Bende hem meme veriyorum hem mama haftaya kadar yazarmısın canım bi etkisi oldumu bende doktora haftaiçi sorucamBen dün itibariyle kullanmaya başladım... öncesinde de aptamil veriyordum meme ile birlikte. 2 günde bir kez kaka yapmsya başladı kızım ve sabaha karşı özellikle çok gaz sancısı oluyordu... bakalım bir etkisi olacak mı ben de merakla bekliyorum sonucu. Umarım işe yarar...
Günaydın..aa gerçektenmi biz baştan beri avent kullanıyoruz ozaman benimki sorun etmez..bende hem meme veriyorum hem mama..avent baya akıcı evet bende dr browna geçmeyi düşünüyordum ama şimdi bu mamaya başlarsak geçemem ozaman..Günaydın canım, biz geçtik 2 gün kullandık faydasını gördük ama şöyle bir sorun oldu; mama çok yoğun kıvamlı geniş ağızlı bir biberondan verilmesi gerekiyor. Normalde dr brown kullanıyordum ve aynı zamanda emziriyordum. Mamayı vermek için avent biberon kullandım ve bebek emmeyi bıraktı, o yüzden kesmek zorunda kaldım tekrar normal aptamile geçtim. Şimdi tekrar yavaş yavaş emmeye başladı. Riske atamıyorum
Zayıflama grubunun linkini atarmısın canım. Bi türlü bulamadımHadi insalalh
Ne kadar vermek istiyorsub cnm
Çok sükür atlattık. Ama hala biraz atesi var. Huzursuz bi sekilde uykuya dalıyo o yuzden on dakikada bir ıyanıyo. Büyük kızımı beşigin basına oturttum ıhh deyince salla dedim:) senin kuzu nasıl olduKıyamam ya nasıl oldu bebeğin nasıl geçti geceniz
Şuan 77 yim doğumdan önce 63-64 civarı idim. Tekrar 64 olmak istiyorum, 13 kg vermem lazımHadi insalalh
Ne kadar vermek istiyorsub cnm
Çok zor akıyor canım, dr. Brown ın içinde ki çubuğu çıkarıp vermeyi denedim çubuksuz daha rahat çekti sanki ama emin değilim. Şuan riske atamıyorum. Kakasını bugünde yaptı, gerçekten bizde işe yarıyordu..Günaydın..aa gerçektenmi biz baştan beri avent kullanıyoruz ozaman benimki sorun etmez..bende hem meme veriyorum hem mama..avent baya akıcı evet bende dr browna geçmeyi düşünüyordum ama şimdi bu mamaya başlarsak geçemem ozaman..
Selam canım, dün akşam bende isyandaydım. Yarım gün bakıcı bulalım yada yarım gün alan kreş bulalım diye hüngür hüngür ağladım.Hay bu lanet 40 neden çıktı ki? Enik canavar gibi. Yok sokakta gezdirilip uyumalar, yok gözü yaşlı bağırarak ağlamalar...
Satıcam ben bunu artık
Çok zor akıyor canım, dr. Brown ın içinde ki çubuğu çıkarıp vermeyi denedim çubuksuz daha rahat çekti sanki ama emin değilim. Şuan riske atamıyorum. Kakasını bugünde yaptı, gerçekten bizde işe yarıyordu..[/QUOTE
Peki tadını beğendimi diğer mamalara göre daha ekşi bir tadı var diyorlar bazı bebekler yemiyormuş yemezse diye korkuyorum
Ateşi yoktu benimki ama sürekli inleyerek uyuyamıyordu şurup içirdim çok az yarım çay kaşığı kadar yarım saat sonra falan rahatladı uyudu çok şükürÇok sükür atlattık. Ama hala biraz atesi var. Huzursuz bi sekilde uykuya dalıyo o yuzden on dakikada bir ıyanıyo. Büyük kızımı beşigin basına oturttum ıhh deyince salla dedim:) senin kuzu nasıl oldu
Sizden sonra bende araştırdım laktamax ile.ilgili bir olumsuz yorum okudum o yüzden vazgeçtim dopamin etkisi yapıp anne sütünü kesiyormuş bebeğini kaybeden lohusa annelere sütü kesilsin diye drlar veriyorlarmış. Yorumların çoğunda anneler çok memnun anlamadım gitti karalama çalışması mı acaba gerçeklik payı ne kadarbeatrices kargom bugün geldi, laktamax elime ulaştı. Kendi sıkıntımdan geçen sana teşekkür etmeyi bile unutmuşum..
Henüz içmedim fayda eder mi bilmiyorum ama, inşallah eder, teşekkür ederim..
Sen etkisini ne kadar sürede görmüştün?
Ozaman sende diyet grubumuza gelir misin?Şuan 77 yim doğumdan önce 63-64 civarı idim. Tekrar 64 olmak istiyorum, 13 kg vermem lazım
Ya cnm oyle diyorlar ama nedense basima gelmeyecegine inaniyrm:) bir dahaki ay kontrolun varSpiralde de kayma riski var..bnm cevremde cok kisi var spiral taktirip hamile kalan..kayma ilk aylarda oluyor sanirim..ona dikkat et cnm..arada kontrole git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?