Atayim cnmZayıflama grubunun linkini atarmısın canım. Bi türlü bulamadım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.224023/page-22065#post-52237275Zayıflama grubunun linkini atarmısın canım. Bi türlü bulamadım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/diyet-gruplari.236/Zayıflama grubunun linkini atarmısın canım. Bi türlü bulamadım
Link atarsan koşa koşa gelirim :)Ozaman sende diyet grubumuza gelir misin?
Arkadaslar bu mama akiciligi biberon ucuyla alakali degilmi.Günaydın..aa gerçektenmi biz baştan beri avent kullanıyoruz ozaman benimki sorun etmez..bende hem meme veriyorum hem mama..avent baya akıcı evet bende dr browna geçmeyi düşünüyordum ama şimdi bu mamaya başlarsak geçemem ozaman..
Misafirlikte asm sorun cikarmadi dimi? Bzmde 2. Ay asisinda sehir disinda olacagiz..asi kartini gostermwk yeterlimi?
Biberonun deliğini iğne ile genişletsen olmaz mı ki acabaaaaGünaydın canım, biz geçtik 2 gün kullandık faydasını gördük ama şöyle bir sorun oldu; mama çok yoğun kıvamlı geniş ağızlı bir biberondan verilmesi gerekiyor. Normalde dr brown kullanıyordum ve aynı zamanda emziriyordum. Mamayı vermek için avent biberon kullandım ve bebek emmeyi bıraktı, o yüzden kesmek zorunda kaldım tekrar normal aptamile geçtim. Şimdi tekrar yavaş yavaş emmeye başladı. Riske atamıyorum
İleride bu olmadı deyip iade edebiliyor muyuz demişti eşim doktorumuzaHay bu lanet 40 neden çıktı ki? Enik canavar gibi. Yok sokakta gezdirilip uyumalar, yok gözü yaşlı bağırarak ağlamalar...
Satıcam ben bunu artık
"Çözünme" yi kullandığın için bravo sana halk dline "erime " yerleşmiş doğru kullanmak lazım :)Arkadaslar bu mama akiciligi biberon ucuyla alakali degilmi.
Yani biberon ucu 1.ay 1 numara,3. Ay 3. Numara.birde mama 1 numara olmali.sizin bahsettiginiz mama niye daha kivamli ki. Alerjik bebek mamalarindan mi o.
Ben 1 numarayla arada sadrce su veriyorum.ama dr.brown un ucuna3 numara aldim.ayina gore yani.
Sadece mamma veriyorum.sutum bitti.
Denediklerim
Aptami1
Humanna1
Evolvia1
Bebelak1
Hipp1
Bunlarin hicbiri kabizlik yapmadi.
Bu kadar degistirmemin sebebi suda cozunmeleri.
En iyi Evolvia cozunuyor.en kotuHipp ve Aptamil cozunuhor.
Boylece cozeltinin orani degisiyor.yani cozunmemis mama kalinca daha cok sulu mama oluyordur.gorunurde anlasilmiyor ama oransal mantikta oyle olmali.
Suan Aptamil e devam.
Bir ara bayramdaydi sanirim mukuslu kakanin alerji belirtisi old.ogrenmistim.
Emziriyordum o zaman.yediklerimdenmis meger.simdi sadece mama da sorun yok.gayet saglikli kaka,çiş .
Ama kepek basliyor saclarinda.
Asidan dolayi yarina kadarda yikayamayacagim.bakalim artik.
Kızlar bugün 2.ay aşılarımızı olduk emdikten on dk sonra falan vitamin damlasını içirmiştim iki dk sonra nerdeyse iki bardak kustu oğlum çok korktum aşının etkisimi bu?
Acilll....kızlar kızım 2.ay asısını oldu. Doktor atesşi 38.2 fişan olursa surup ver dedi. Yarım cay kasıgı verdim tylol. İki saniye gecmedi süt kesigi seklinde baya kustu. Panik oldum. Tekrar surup vermeme gerek varmı. Yada napmalıyım
BebeğiniZe tarak kullanıyormusnuz ben almadım gerekli mi?
Ben de varım aynı grupta..
Biz de bugün 2. ay aşılarımızı tamamladık. Geçen hafta verem olmuştu, bugün de 2 bacağından kalanları yaptı dr.Saat 11:00 gibi falan...
Eve döndükten sonra saatte bir ölçtüm ateşini en çok 36,7 idi, o da normal... şimdilik iyi gidiyoruz.
Yalnız 12:00'den 17:00'ye kadar uyumadı neredeyse, sonra da 3,5 saat kadar baygın uyudu resmen... inşallah hepimiz böyle tamamlarız bu geceyi...
Benimki normaldede ara ara inleyen bi bebek. Bu gecede cok halszdi arada boş boş duvarlara bakıyodu yarı baygın gözlerle. Az önce esimle carsafta salladık ancako sekilde uyutabildk. Üzerindede sadece bezi var
Hay bu lanet 40 neden çıktı ki? Enik canavar gibi. Yok sokakta gezdirilip uyumalar, yok gözü yaşlı bağırarak ağlamalar...
Satıcam ben bunu artık
Kızlar aşı ve kalça ultrason tarihini karıştırmışım bugün aşısı varmış asmden aradılar niye getirmediniz diye haftaya perşembeye kaldı geç yaptıran oldu mu hemşire sorun değil dedi ama tam 2 aylık olacak şartı yoktur herhalde
İleride bu olmadı deyip iade edebiliyor muyuz demişti eşim doktorumuzao da atlamıştı hemen ama biz vermedik, artık biZimkininde gözyaşları var ta kıyamıyorum ıslak ıslak kipriklerinr bakmaya..
Göz renkleri netleşti mi sizin bebiklerin, benim çocuğun gri mavi yeşil arası birşey, hiç kahvelik yok; ailede bir tek eşimin gözü bal rengi geri kalan koyu kahve.. ne olacak acaba merak ettim..
Kızlar aşı ve kalça ultrason tarihini karıştırmışım bugün aşısı varmış asmden aradılar niye getirmediniz diye haftaya perşembeye kaldı geç yaptıran oldu mu hemşire sorun değil dedi ama tam 2 aylık olacak şartı yoktur herhalde
benimki bugün bir kustu yatağı benim üstüm kendi üstü yerler battı
öyle bir ses çıkartarak fışkırtarak kustu ki aklım gitti boğulacak gibi oldu
o kadar sütü midesi nasıl almış anlamadım
benim kızım keltoş tek tük saçı var fırça ile tarıyorum kafasını.. hoşuma gidiyor
Benim kızım da gece 38 e kadar ateşlendi şurup vermedim eklem yerlerine ıslak bez koydum.. çok inledi huysuzlandı
keşke bize de üç aşıyı aynı anda yaptırmayabileceğimizi söyleselerdi. belki de bu yüzden bu kadar ateşlendi
ilahi beatrices ... ben de 40 çıkınca çıkmaz olaydı demiştim tam aksi huysuzlanmıştı 2 hafta sonrası düzeldi ama
sanki 2. ay daha rahat geçti
şimdi uyku saatleri var huysuzlanma saatleri hatta kaka yapma saatleri var hiç yoksa
65 günlük olduk
birşey olmaz merak etme ben de misafir olduğum yerde 64 günlükken vurdurdum. bir sorun olmaz dediler
tam günü gününe uymuyor zaten aşıyı haftada 1 gün açıyorlar o da tam 60. güne denk gelmesi az bir olasılık
benimki 65 günlük artık netleşti.. önce yeşil sonra ela gibiydi şimdi bariz açık kahve .. :)
ıslak kirpikler beni de bitirdi.. yaşlar gözlerinden süzülüyor ya içim gidiyor
Bnmki hala akiyor..bnde masaj yapiyorum..cuma goz doktoruna goturecegim..bebis 1 ayi bitirdi
Beslenme arslarinda gazini cikarmayi unutursam benimki de oyle kusuyor.
Goz rengi gri,siyah,kahve gibi.net degil hala.
Gozyasi sadece soldan akiyor,sali dan beri.yani asidan sonradan beri
Evtt konusulsun istiyor hep benimki de ama ben işe dalinca sagolsun anneannesi konusuyor,onu dinliyor,arada sesler cikartiyor,susunca anaannesi agliyor,lokmatatlisi.bazende aglamaya usenip sadece inga diyor. O zaman hepimiz kopuyoruz gulmekten.tembel diyoruz.kendide guluyor o zamanİkinci ay cidden daha güzel sanki. 66 günlük olduk. Gece uykusu düzene girdi hafiften. Nerdeyse hergün dışardayız. Eskiden hafif ağlar gibi olsa koşa koşa eve dönüyorduk. Şimdi konuşunca ya da çıngırakla zaptedebiliyoruz. Ama hala acıkınca inletiyor ortalığı.
Cok gecmisolsun.geceyi nasil atlattiniz.ateslenmemistir umarim.yok canım bu beslenme gaz kusması değil
ilk defa böyle hortumdan tutar gibi kustu...aşı kaynaklı diye düşünüyorum
daha önce hiç böyle kusmamıştı
Hımm.. Bilemiyorum.. Ama şu an zaten kızım emmeyi bırakmak üzere, kaybedeceğim bişi yok. Ne duyarsam deniyorum. Yiyeceklerle olmadı, bi de bunu deniim diyorum. İnşallah fayda eder.. Bi de beatrices.e de dr tavsiye etmiş o yüzden bi güvenerek aldım. Karalamadır diye umuyorum..Sizden sonra bende araştırdım laktamax ile.ilgili bir olumsuz yorum okudum o yüzden vazgeçtim dopamin etkisi yapıp anne sütünü kesiyormuş bebeğini kaybeden lohusa annelere sütü kesilsin diye drlar veriyorlarmış. Yorumların çoğunda anneler çok memnun anlamadım gitti karalama çalışması mı acaba gerçeklik payı ne kadar
Umarım iyi gelir. Biraz gaz yapıyor ama olsun:)beatrices kargom bugün geldi, laktamax elime ulaştı. Kendi sıkıntımdan geçen sana teşekkür etmeyi bile unutmuşum..
Henüz içmedim fayda eder mi bilmiyorum ama, inşallah eder, teşekkür ederim..
Sen etkisini ne kadar sürede görmüştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?