Dostinex veriyorlar süt kesilsin diye, yanlış yazmıştır belki biri. Kim bilir?Sizden sonra bende araştırdım laktamax ile.ilgili bir olumsuz yorum okudum o yüzden vazgeçtim dopamin etkisi yapıp anne sütünü kesiyormuş bebeğini kaybeden lohusa annelere sütü kesilsin diye drlar veriyorlarmış. Yorumların çoğunda anneler çok memnun anlamadım gitti karalama çalışması mı acaba gerçeklik payı ne kadar
Dostinex veriyorlar süt kesilsin diye, yanlış yazmıştır belki biri. Kim bilir?
Dün akşam benim kızımda surup verdikten sonra aynı sekilde kustu canım. Elim ayagıma dolastı. Cünkü baya dedigin gibi hortumdan gelir gibiydiyok canım bu beslenme gaz kusması değil
ilk defa böyle hortumdan tutar gibi kustu...aşı kaynaklı diye düşünüyorum
daha önce hiç böyle kusmamıştı
İleride bu olmadı deyip iade edebiliyor muyuz demişti eşim doktorumuzao da atlamıştı hemen ama biz vermedik, artık biZimkininde gözyaşları var ta kıyamıyorum ıslak ıslak kipriklerinr bakmaya..
Göz renkleri netleşti mi sizin bebiklerin, benim çocuğun gri mavi yeşil arası birşey, hiç kahvelik yok; ailede bir tek eşimin gözü bal rengi geri kalan koyu kahve.. ne olacak acaba merak ettim..
Adını bilmiyorum, hemen karşısındaki dar sokakta kapıya sırtını verince.
inşAllah canımYaptıran arkadaş vardı canım ismini hatirlayamadim. Bizde düşünüyoruz bakalım inş. sizin de kolay geçer inş..
O biberonu bozmak istemiyorum canım doğal akışlı..Biberonun deliğini iğne ile genişletsen olmaz mı ki acabaaaa
Yaa bizimkide aynı dediğin gibi renkli, kardeşim ve dedem yeşil gözlü inşallah kalır böyleİleride bu olmadı deyip iade edebiliyor muyuz demişti eşim doktorumuzao da atlamıştı hemen ama biz vermedik, artık biZimkininde gözyaşları var ta kıyamıyorum ıslak ıslak kipriklerinr bakmaya..
Göz renkleri netleşti mi sizin bebiklerin, benim çocuğun gri mavi yeşil arası birşey, hiç kahvelik yok; ailede bir tek eşimin gözü bal rengi geri kalan koyu kahve.. ne olacak acaba merak ettim..
Dostinex dopamin etkisi yapıyormuş. Kullananlar fark eder sonuçta sen kullanıyorsun böyle bir etki görmedin belkide kişiden kişiye değişiyorDostinex veriyorlar süt kesilsin diye, yanlış yazmıştır belki biri. Kim bilir?
Mrb.dogal akisi biberonun icindeki sistem veriyor.emzik kismi ise aya gore degisiyor diye biliyordum ben.yani onlar numarali..zaten1-2 ay kullanimdan sonra uclarin yenilenmesi gerekiyor.emziklerde oyle.O biberonu bozmak istemiyorum canım doğal akışlı..
Cok gecmis olsun,Allah melekleriyle korusun.kiyamam.Dun aksam abla vukuati yaşadık tam küçügu emzirirken büyük kızım yanımda oynuyordu yanlışlikla ayağıyla kardeşinin kafasına vurdu.yavrum çok ağladı bende korktum tabi. Takip ettim hareketlerini biraz.buyugu de çok ağladı.valla bebek bakımı değilde iki çocuğu idare etmek esas en zoruymus.artik oyun halısını kullanmaya bAsliyayim diyorum ama nasıl yatirayim ablası rahat bırakmaz bı dakika bile yanlız bırakamam.kucukle konuşamıyorum bile büyük hep takipte.artik büyüğüne kitap okurken küçüğü de dinliyor en azından o faydali.ama minigim için üzülüyorum abla okula gidene kadar böyle idare edicez
Cok gecmisolsun.geceyi nasil atlattiniz.ateslenmemistir umarim.
Gecmis olsunDun aksam abla vukuati yaşadık tam küçügu emzirirken büyük kızım yanımda oynuyordu yanlışlikla ayağıyla kardeşinin kafasına vurdu.yavrum çok ağladı bende korktum tabi. Takip ettim hareketlerini biraz.buyugu de çok ağladı.valla bebek bakımı değilde iki çocuğu idare etmek esas en zoruymus.artik oyun halısını kullanmaya bAsliyayim diyorum ama nasıl yatirayim ablası rahat bırakmaz bı dakika bile yanlız bırakamam.kucukle konuşamıyorum bile büyük hep takipte.artik büyüğüne kitap okurken küçüğü de dinliyor en azından o faydali.ama minigim için üzülüyorum abla okula gidene kadar böyle idare edicez
Bunu bilmiyordum, bilgi verdiğin için teşekkürler canımMrb.dogal akisi biberonun icindeki sistem veriyor.emzik kismi ise aya gore degisiyor diye biliyordum ben.yani onlar numarali..zaten1-2 ay kullanimdan sonra uclarin yenilenmesi gerekiyor.emziklerde oyle.
Bebis zorlanmasin emerken,ayindan kucuk olunca.ama cok aceleciyse,emis gucu fazlaysa tikanmadin diye ayindan kucuk numara kullanabiliniyor.
Biberon uclari ,market ve eczanelerde tek satiliyor.ama genis agizli biberon mu dar agizli biberon mu belirtmek gerekiyor.
Ben dogumda aldigim icin uzerinde 1 numara yaziyordu biberon ucunun.simdi 3 numarayi takiyorum
Dr. Brown's iyi biberon ama tek dezavantaji ölçek gostergesi.50-100 diye gidiyor.ara cizgileri 25 li.Bunu bilmiyordum, bilgi verdiğin için teşekkürler canım
Nette okuduğum yorumlarda tadının şekersiz olduğu yazıyordu o yüzden almayan bebekler varmış ve katı kıvamlıymış evet..bebek deterjanı bende alıcam sanırım biberonu kaynatıyorum ama yinede yağlı kalıyor bazen ne kadar güvenli bu deterjanlar acabayedi canım sorun yaşamadık, tadına baktım mesela normal aptamil şekerliydi tadını almıştım ama conformilde şeker tası yoktu tadı yok gibi bişey ve kalanı dökerken inceledim yağlı birşey. Biberonda yağlar vardı sadece elimle yıkamak yetmedi bebek bulaşık deterjanı ile yıkadım.
Bir de aptamil pronutroda 60-70 cc içerken comformilde 50 cc zor içiyor, sanırım kıvamı yoğun olduğu için doyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?