2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dostinex veriyorlar süt kesilsin diye, yanlış yazmıştır belki biri. Kim bilir?

yok canım bu beslenme gaz kusması değil
ilk defa böyle hortumdan tutar gibi kustu...aşı kaynaklı diye düşünüyorum
daha önce hiç böyle kusmamıştı
Dün akşam benim kızımda surup verdikten sonra aynı sekilde kustu canım. Elim ayagıma dolastı. Cünkü baya dedigin gibi hortumdan gelir gibiydi

Gözyaşı olması iyi aslında, bazen gözüne kirpik giriyordu, zor çıkartıyordu. Şimdi ağlayınca geçiyor:)
Bizimki akik rengine yakın kahve.

Yaa bizimkide aynı dediğin gibi renkli, kardeşim ve dedem yeşil gözlü inşallah kalır böyle

Benim kızın goz rengi mavi benim gibi.grtci büyük kızın da maviydi bir yaşından sonra ela oldu bakalım minigimin ki nasıl olacak

Dun aksam abla vukuati yaşadık tam küçügu emzirirken büyük kızım yanımda oynuyordu yanlışlikla ayağıyla kardeşinin kafasına vurdu.yavrum çok ağladı bende korktum tabi. Takip ettim hareketlerini biraz.buyugu de çok ağladı.valla bebek bakımı değilde iki çocuğu idare etmek esas en zoruymus.artik oyun halısını kullanmaya bAsliyayim diyorum ama nasıl yatirayim ablası rahat bırakmaz bı dakika bile yanlız bırakamam.kucukle konuşamıyorum bile büyük hep takipte.artik büyüğüne kitap okurken küçüğü de dinliyor en azından o faydali.ama minigim için üzülüyorum abla okula gidene kadar böyle idare edicez

O biberonu bozmak istemiyorum canım doğal akışlı..
Mrb.dogal akisi biberonun icindeki sistem veriyor.emzik kismi ise aya gore degisiyor diye biliyordum ben.yani onlar numarali..zaten1-2 ay kullanimdan sonra uclarin yenilenmesi gerekiyor.emziklerde oyle.
Bebis zorlanmasin emerken,ayindan kucuk olunca.ama cok aceleciyse,emis gucu fazlaysa tikanmadin diye ayindan kucuk numara kullanabiliniyor.
Biberon uclari ,market ve eczanelerde tek satiliyor.ama genis agizli biberon mu dar agizli biberon mu belirtmek gerekiyor.
Ben dogumda aldigim icin uzerinde 1 numara yaziyordu biberon ucunun.simdi 3 numarayi takiyorum

Cok gecmis olsun,Allah melekleriyle korusun.kiyamam.

Cok gecmisolsun.geceyi nasil atlattiniz.ateslenmemistir umarim.

38.2 dereceye kadar çıktı huysuzlandı uyumadı ağladı sürekli ıslak bez koyduk üstünü soydum
4 gibi ateş 37 ye düştü de uyudu her yarım saatte ölçtüm şimdi 36.8 civarı
ama mızmız biraz

sizinki de benzer atlatmış okudum mesajlarınızı

Gecmis olsun
Sende bnm gibi vukuat yasadin desene
Allah korusun tekrari olmaz insallah

Bunu bilmiyordum, bilgi verdiğin için teşekkürler canım

Bunu bilmiyordum, bilgi verdiğin için teşekkürler canım
Dr. Brown's iyi biberon ama tek dezavantaji ölçek gostergesi.50-100 diye gidiyor.ara cizgileri 25 li.
Mamalarsa 30 ölceklik.
Bilmiyorum uretimi TR.demi.yani fabrikasi varmi burda. Yada ithalatci firmasi onemsese de uzerine 30 arlik şerit çizelge eklettirse.
Once şiringaya cekip 30cc suyu veya 60-90 neyse.. Biberona bosaltayim dedim.sonra siringanin sicak suda BPA sini bilemedigim icin 30 ar gostergeli baska biberon aldim .suyu o biberonda olcup Dr.Brow. a dokuyorum.

Nette okuduğum yorumlarda tadının şekersiz olduğu yazıyordu o yüzden almayan bebekler varmış ve katı kıvamlıymış evet..bebek deterjanı bende alıcam sanırım biberonu kaynatıyorum ama yinede yağlı kalıyor bazen ne kadar güvenli bu deterjanlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…