2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nette kıvamlı olduğu söyleniyor sanırım özel bir mama olduğu için..ozamanda cc ayarlamak zor olmazmı acaba ?kafam karıştı yoğun olursa sulu olmaz ve daha az cc olur..ayy çok karışık evolvia gaz için iyimi peki ?

Bana cocuk doktori antibiyotikli damla verdi..1 hafta kullandim ise yaramadi..cuma goz doktoruna goturcm bakalim..yigenimin de oldu 7.ayda kendiliginden duzeldi..ins.ameliyata gerek kalmaz..

Ya bende dr brown almak istiyorum ama benimki avente alıştı akışı gayet iyi şimdi dr browna geçince o şekilde akmıcak almazsa birde..anne sütüde alıyo bu arada sütüm az olduğu zaman onada sinirleniyor

Cc olarak herşey aynı kıvamı yoğun. 60 cc yapcaksan 2 ölçek koycaksın yine ama koyu kıvamlı, sulandırmıcaksın zaten kutunun üzerinde yazıyor koyu kıvamlı olduğu için geniş ağızlı biberon kullanın diye.

A Aydebal canım göstergesi var onun, sağdakilere değilde diğer soldaki çizgileri bakman gerekli 1-2-3 diye yazıyor. 1 demek 1 ölçek mama, 2 demek 2 ölçek mama koyuyorsun..

Ya bende dr brown almak istiyorum ama benimki avente alıştı akışı gayet iyi şimdi dr browna geçince o şekilde akmıcak almazsa birde..anne sütüde alıyo bu arada sütüm az olduğu zaman onada sinirleniyor
Evet eğer bol akışa alıştıysa tembellik edip dr brownu almayabilir. Gerçekten avente göre çok yavaş akıyor yani eğer aventte 3 dkda içiyorsa dr brownda 6-7 dk bulabiliyor.

Kızlar bebeklerinize yaptırdığınız aktivite var mı? Şimdi abartılı konuşuyoruz arada emzirme yastığına yüzüstü yatırıyorum boynunu kaldırsın diye. Oyun halısı henüz ilgisini çekmiyor, uyku arkadaşını yeni yeni farketmeye başladı arada dokunuyor ama tutma eylemi henüz yok.
İpek artık gögüste durmak istemiyor direk omuzda olmak istiyor oradan kafayı kaldırıyor, boynu dik tutup etrafı izliyor. Sanırım yavaş yavaş farkındalığı artıyor.

lilipit canım ya benim o zayıflama grubunda kafam karıştı herkes farklı bişeyler yapıyor ve biz emzirdiğimiz için pek uygun gelmedi. Ne edecuğuk :))
beatrices bana yardım eder misiinnn :))
Neler yapıyorsun, neler yiyorsun? Protein ağırlıklı besleniyorum bu aralar, karbonhidrat fazla almıyorum ama yok olmuyor takıldım kaldım resmen

Bahsettiginiz mama tozmu.suylami cozunuyor.oyleyse kutunun uzerinde su miktari yaziyordur.cc dediginiz ordaki sadece su muktaridir.30 cc sadece suya 1 olcek kendi olcegiyle toz mama katiyor.olusan cozeltinin miktari dogal olarak artiyor.ama asil olan o bir olceklik hazirlanmissa su miktaridir.t
Yani 30 cc mama diyoruz.
Bizim hic gaz sorunumuz olmadi simdiye kadar.yani mide- bagirsak gazini cikariyor.
Mide gazini yatarak cikarirsa kusuyor. Omuzumda cikarirsa sorun yok.
Evolvianin gaz etkisini bilmiyorum bu yuzden.denedigim. mamalarin hic farki yoktu sadece suda cozunme onemliydi benimicin.

A Aydebal canım göstergesi var onun, sağdakilere değilde diğer soldaki çizgileri bakman gerekli 1-2-3 diye yazıyor. 1 demek 1 ölçek mama, 2 demek 2 ölçek mama koyuyorsun..

Zehracigim,(hitap icin musade ederseniz eger)
O 1-2-3 ler OZ olcu birimi.yani gr a gore farkli yani 1 inc 1 cm arasinadi fark gibi.
Olcek sayisi degil.biberonun ulkesinde kullanilan birimdir.odaki mama olcekleride ona uygundur.
Bizim olcekler gr old. OZ ile karsilanamaz.
O zamanda yanlis bir karisim elde ederiz.bu da canlarimiz bebislerimize zarar verebilir.son 4-5 mesajima goz atabilirseniz orda hazirlama seklinden bahsetmistim.birde akiskanligin biberon uc numaralariyla alakali oldugundan.
1 numarali mamalarin sizin dediginiz kadar koyu kivamli olacagini dusunmuyorum acikcasi.ya ileriki yad mamalaridir yada oranlarinda bir sorun vardir.
Hataliysam uyarin beni.

Canım ben dilimi cıkarıp oynatıyorum böö diyorum baya hosuna gidiyo. Kendiside dilini cıkarıyo tabi tesadüfmü bilmiyorum. Elimle gel gel diyorum kendiside eliyle yapsın diye
Bacaklarına gaz için bisiklet sürer gibi hareket yapılıyoya işte onu sayarak yapıyorum hadi beş olunca pırtla diyorum. Beşte iki bacagını karnına itiyorum
Ben küçüktür henüz anlamaz lafına pek inanmıyorum
Algıları cok yüksek bebeklerin masallah
Kıyafetini giydirince hadi sag kolunu gecirelim filan diyorum
Oyun halısına yatırınca oyuncakların isimlerini söylüyorum. Eliyle tutması gerekenleri eline tutturuyorum tabi geri bırakıyo
Kucagıma oturtup koltukta zıplıyorum hadi birkilkte zıplayalım diyorum tabi sakinlesmesi için bunu yapıyorum hosuna gidiyo
Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Bahsettiğim aptamil comformil mama yoğun denilen..bizimki çok gazlı malesef sma kullanıyorum mama olarak değiştirirseö belki azalır diye ümit ediyorum

Ben sizden öğrenmiştim mamanın hazırlanışı çok yardımcı olmuştunuz teşekkür ederim terkrardan

Evet eğer bol akışa alıştıysa tembellik edip dr brownu almayabilir. Gerçekten avente göre çok yavaş akıyor yani eğer aventte 3 dkda içiyorsa dr brownda 6-7 dk bulabiliyor.
Evet şimdi 6 7 dkka uzun gelebilir bizimki tembel biraz memeyide zar zor tuttu

kızlar ıslak mendil olarak hala yenidoğan saf su + pamuk mu kullanıyorsunuz
ben unibaby 12 li ve baby me 24 lü almıştım bitti

normal ıslak mendile geçelim mi yoksa erken mi ?
hipp marka dikkatimi çekti siz ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…