2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben hala uni baby kullanıyorum diğerlerine geçmeye daha cesaret edemiyorum bi 4 aylık falan olunca belki geçerim..ama bir yandan silince böyle güzelde koksun istiyorum temizlik hissi vermiyo pek ıslak pamuk :)ama napalım

BENDE KİTap var bununla ilgili cok aktivite var birkacını cektim fotosunu görebiliyormusun 5-6 tane

Eklentiler

• IMG_4007.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_4009.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_4010.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_4011.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 100
Bahsettiğim aptamil comformil mama yoğun denilen..bizimki çok gazlı malesef sma kullanıyorum mama olarak değiştirirseö belki azalır diye ümit ediyorum
İnsallah iyi gelir.
Ben mamada kabizliksorunu henuz yasamadim.dedigim gibi cok hassas davraniyorum belkide ondandir.belkide sansliyizdir.gaz kabizlikla alakalimi onuda bilmiyorum acikcasi.
Tek yaptigim olcuye dikkat etmek.mesela hamur islerinde bardagi una daldirdigimizda altlarda havadan dolayi bosluk olusuyor.olcu tam olmuyor.ayni seyi mama olcegi icin dusunuyorum.
Olcekler renkli old.boslugu varmi goremiyorum onun icin doldurdugumda kutunun kenerina hafifce vuruyorum bosluk dolsun diye.ama fazla vurmuyorum yada bastirmiyorum ki gereginden fazla mama sıkışıp olcuyu asmasin diye.sonrada bicak sirtiyla siyip silme yapiyorum.
Cok mama olursa kabiz olur,az mama olursa beslenmesi eksik kalir diye dusunuyorum.

Vallahi yine süper anlatmışsın bukadar hassas hazırlayan varmı acaba senin gibi merak ediyorum:)kutuya vurma işlemini bende yapıyorum fazla olması daha kötü oluyor sanırım..inşallah değişiklik iyi gelir bize bakalıö bu hafta doktorumuza danışıcam

Hitap için tabiki müsade ederim :)
Şimdi baktım senin yazdıkların doğru, bana görümcem önermişti dr brown u ve o şekilde öğretmişlerdi demek ki doğrı öğretmedi. Allahtan 60 cc yapıyorum hep ve 60 üzerinde yazıyor...
Aptamil conformil 60 cc ye 2 ölçek yazoypr üzerinde ona göre yapıldığında da baya yoğun kıvamlı. Kutusundada yazıyor zaten kıvamo yoğundur diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr kalça çıkığı için ultrason yaptırdnz mı yaptırdysanz nerde ne kadara yaptrdınızz?

Evet hatirladim sen yazmistin :) ben tasmasini, bebegimin doymasini falan da gectim.. onceki gibi her ogun emzirebilsem raziyim mamaya falan.. insallah ise yarar. Sabirsizlikla kargo bekliyorum..
Sana da yararsa ben de alacağım haber verir misin?

Cnm aslında bıze o anlamda uygun degıl ama bızım dogum sonrası zayıflama topıke kımse ugramıyor
Aktıf degıl ya

Ne kadar uzun zaman oldu görmeyeli . Merhaba sevgili annisler. Fırsat bulup giremiyorum. Çok gazlı ve gündüzleri uyumayan uyumadigi gibi ne yerinde ne de kucakta duran bir bebeğim var. Zaten bir aylıkken il değiştirdim ev taşıdım , idrar yolu iltihabiyla basettik. İstanbul aşırı nemli. Terden ana oğul perişan olduk. Bugün doktora gittik. Bu sanırım 4. Doktor. Gaz için nurse Harvey ve biogaia birlikte kullanıyorum. Bio bitince başka bir damla verecek. 5 eczanede bulamadım. Uyku için yapacak bişey yok dedi doktor. Gece uykusunu alıyormuş. Gaz ve uyku sorununa 3 gündür emme problemi de eklendi. Avent ile günde iki kere mama veriyirdum. Aptamil confirmil şimdide organik hipp. Bi de emzige alıştırmaya çalışıyorum uyutma da kolaylık olsun diye. Fakat gündüzleri meme emmek istemiyor. Çok zorlanıyorum . Aç olunca uyumuyor. Hemşire az mama ver öyle emzirmeyi dene dedi. Lansinoh biberonu tavsiye etti. İnş başarılı olabilirim. Sizce emziği de mi vermesem? Bu arada doktor ritmik hareketlere çok alıştırması dedi. Battaniye ile salliyoruz veya omuzda uyuyo. Tabi yatakta hemen uyanması da cabası. Ailem alıştırdı tüm bunlara. Mamaya da onlar yüzünden başladım. Aç bu çocuk aç lafini artık duymak istemiyorum
Sutumde var oysa. Sizler napiyonuz var mı tavsiyemiz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…