Ben hala uni baby kullanıyorum diğerlerine geçmeye daha cesaret edemiyorum bi 4 aylık falan olunca belki geçerim..ama bir yandan silince böyle güzelde koksun istiyorum temizlik hissi vermiyo pek ıslak pamuk :)ama napalımkızlar ıslak mendil olarak hala yenidoğan saf su + pamuk mu kullanıyorsunuz
ben unibaby 12 li ve baby me 24 lü almıştım bitti
normal ıslak mendile geçelim mi yoksa erken mi ?
hipp marka dikkatimi çekti siz ne yapıyorsunuz?
Kızlar bebeklerinize yaptırdığınız aktivite var mı? Şimdi abartılı konuşuyoruz arada emzirme yastığına yüzüstü yatırıyorum boynunu kaldırsın diye. Oyun halısı henüz ilgisini çekmiyor, uyku arkadaşını yeni yeni farketmeye başladı arada dokunuyor ama tutma eylemi henüz yok.
İpek artık gögüste durmak istemiyor direk omuzda olmak istiyor oradan kafayı kaldırıyor, boynu dik tutup etrafı izliyor. Sanırım yavaş yavaş farkındalığı artıyor.
İnsallah iyi gelir.Bahsettiğim aptamil comformil mama yoğun denilen..bizimki çok gazlı malesef sma kullanıyorum mama olarak değiştirirseö belki azalır diye ümit ediyorum
Vallahi yine süper anlatmışsın bukadar hassas hazırlayan varmı acaba senin gibi merak ediyorum:)kutuya vurma işlemini bende yapıyorum fazla olması daha kötü oluyor sanırım..inşallah değişiklik iyi gelir bize bakalıö bu hafta doktorumuza danışıcamİnsallah iyi gelir.
Ben mamada kabizliksorunu henuz yasamadim.dedigim gibi cok hassas davraniyorum belkide ondandir.belkide sansliyizdir.gaz kabizlikla alakalimi onuda bilmiyorum acikcasi.
Tek yaptigim olcuye dikkat etmek.mesela hamur islerinde bardagi una daldirdigimizda altlarda havadan dolayi bosluk olusuyor.olcu tam olmuyor.ayni seyi mama olcegi icin dusunuyorum.
Olcekler renkli old.boslugu varmi goremiyorum onun icin doldurdugumda kutunun kenerina hafifce vuruyorum bosluk dolsun diye.ama fazla vurmuyorum yada bastirmiyorum ki gereginden fazla mama sıkışıp olcuyu asmasin diye.sonrada bicak sirtiyla siyip silme yapiyorum.
Cok mama olursa kabiz olur,az mama olursa beslenmesi eksik kalir diye dusunuyorum.
Eki Görüntüle 2026637
BENDE KİTap var bununla ilgili cok aktivite var birkacını cektim fotosunu görebiliyormusun 5-6 tane
Hitap için tabiki müsade ederim :)Zehracigim,(hitap icin musade ederseniz eger)
O 1-2-3 ler OZ olcu birimi.yani gr a gore farkli yani 1 inc 1 cm arasinadi fark gibi.
Olcek sayisi degil.biberonun ulkesinde kullanilan birimdir.odaki mama olcekleride ona uygundur.
Bizim olcekler gr old. OZ ile karsilanamaz.
O zamanda yanlis bir karisim elde ederiz.bu da canlarimiz bebislerimize zarar verebilir.son 4-5 mesajima goz atabilirseniz orda hazirlama seklinden bahsetmistim.birde akiskanligin biberon uc numaralariyla alakali oldugundan.
1 numarali mamalarin sizin dediginiz kadar koyu kivamli olacagini dusunmuyorum acikcasi.ya ileriki yad mamalaridir yada oranlarinda bir sorun vardir.
Hataliysam uyarin beni.
E bebek mağazasından veya migrosPrima premıum care kullananlar bezleri nerden alıyosunuz?
Bayıldım çok güzelmiş, teşekkürler.. hangi kitap bu?Eki Görüntüle 2026637
BENDE KİTap var bununla ilgili cok aktivite var birkacını cektim fotosunu görebiliyormusun 5-6 tane
N11 ve gitti gidiyor dan daha uygun oluyor marketler çok pahalı oluyorPrima premıum care kullananlar bezleri nerden alıyosunuz?
Sana da yararsa ben de alacağım haber verir misin?Evet hatirladim sen yazmistin :) ben tasmasini, bebegimin doymasini falan da gectim.. onceki gibi her ogun emzirebilsem raziyim mamaya falan.. insallah ise yarar. Sabirsizlikla kargo bekliyorum..
Yarın yaptıracağız 2. Ay kontrolü var önceki ay söylemişti yapılacağınıKızlarr kalça çıkığı için ultrason yaptırdnz mı yaptırdysanz nerde ne kadara yaptrdınızz?
Tam 7 kilo aldım var mı arttıran?Kizlar kilolar ne alemde sut vericez diye yedikte yedik nasil vercez bakalim :)
Çok güzel fotoları aldım teşekkürler :)Eki Görüntüle 2026637
Cnm aslında bıze o anlamda uygun degıl ama bızım dogum sonrası zayıflama topıke kımse ugramıyorlilipit canım ya benim o zayıflama grubunda kafam karıştı herkes farklı bişeyler yapıyor ve biz emzirdiğimiz için pek uygun gelmedi. Ne edecuğuk :))
@beatrices bana yardım eder misiinnn :))
Neler yapıyorsun, neler yiyorsun? Protein ağırlıklı besleniyorum bu aralar, karbonhidrat fazla almıyorum ama yok olmuyor takıldım kaldım resmen
Kızlarr kalça çıkığı için ultrason yaptırdnz mı yaptırdysanz nerde ne kadara yaptrdınızz?
Sana da yararsa ben de alacağım haber verir misin?
Tam 7 kilo aldım var mı arttıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?