Yarın yaptıracağız 2. Ay kontrolü var önceki ay söylemişti yapılacağını
Kalça ultrasonunu bugün 30 TL'ye yaptırdım İstanbul medicine hispitalde.
Kızlar takip edemedim. Bebeğiniz tutmuyor mu sizi? Sorun nedir
Sütüm az canım özellikle akşamları nerdeyse hiç yok. Laktamax çok yarıyormuş süt arttırmaya.Kalça ultrasonunu bugün 30 TL'ye yaptırdım İstanbul medicine hispitalde.
Kızlar takip edemedim. Bebeğiniz tutmuyor mu sizi? Sorun nedir
Ben direk duşun altında yıkıyorum poposunu falan. Banyo içinde musluk suyu kullanıyorum baştan beri.Kafamda deli sorular var . Var mı cevabı olan?
Soru 1: devit damlayi hala 3 damla veriyorum.1.5 aylık oldu oğlum
Soru:2 yıkanma suyunu kaynatıp öyle yıkıyorum oğlanı. Ne zaman duşta yıkayabilirim? Yada sadece ısıtıp yıkasammi?
Soru3: ıslak pamuk bitti nerdeyse. Ne zaman ıslak mendile.hecmeliyiz?
Soru4: bebek için sinekten koruyan spreylerden kullanabilir miyiz?
Soru5: sünnetini , testiste ki su toplaması gecmezse onun için ameliyat edilirken sünneti de yaparız dedi doktor. Ama bir yaşına kadar beklemek iyisi. Bebek hareketlenmeden yapttirmak isterdim. Varmı bebeğinde hidroseli olan?
Soru6: anneler için gaz tableti var metalik. Kullandım ama emzirince sıkıntı olur mu? Bebise Gazimağusa geçmesin diye kullaniyirum
Ben lactamil içmiştim. Ama kilo almıştım. Şimdi en çok dereotu su helva tüketiyorum.fena degilSütüm az canım özellikle akşamları nerdeyse hiç yok. Laktamax çok yarıyormuş süt arttırmaya.
Bende musluk suyu kullanıyorum ama kaynatıp soğumasını bekliyorumBen direk duşun altında yıkıyorum poposunu falan. Banyo içinde musluk suyu kullanıyorum baştan beri.
BEN içme suyu kullanıyorum, içme suyunu da kaynatıyorum. İstanbulun suyuna hiç güvenim yok malesefBen direk duşun altında yıkıyorum poposunu falan. Banyo içinde musluk suyu kullanıyorum baştan beri.
Benim kızım banyoda yüzüne gelen suyu içiyo hep ya da yalıyo. Ne kadar gelmesin diye uğraşsam da kafasını yıkarken yüzüne de geliyo su. İçtiği için çeşme suyuna cesaret edemiyorum içme suyunu kaynatıp kullanıyorum. Sizin bebekleriniz hiç yalamıuo mu yüzüne gelen suyu ?Bende musluk suyu kullanıyorum ama kaynatıp soğumasını bekliyorum
Ay yalıyo tabi ki. Ama hiç aklıma gelmedi. Zararı olur mu acaba yaaaBenim kızım banyoda yüzüne gelen suyu içiyo hep ya da yalıyo. Ne kadar gelmesin diye uğraşsam da kafasını yıkarken yüzüne de geliyo su. İçtiği için çeşme suyuna cesaret edemiyorum içme suyunu kaynatıp kullanıyorum. Sizin bebekleriniz hiç yalamıuo mu yüzüne gelen suyu ?
Yani bilmiyorum ki ben baya pimpirikliyim , çok titizleniyoeum herşeyde. Bebeğe dokunmadan önce kendi ellerimi bile içme suyuyla yıkıyorum. Emziğini falan hep içme suyuyla kaynatıyorumAy yalıyo tabi ki. Ama hiç aklıma gelmedi. Zararı olur mu acaba yaaa
Ben hiç ıslak mendil kullanmıyorum. Gratisten boş fısfıslı şişe aldım içine kaynamış dinlenmiş su koydum. E bebekten de bebek pamuğu aldım, pamuğa suyu fısfıs yapıp ıslatıp öyle siliyorumkızlar ıslak mendil olarak hala yenidoğan saf su + pamuk mu kullanıyorsunuz
ben unibaby 12 li ve baby me 24 lü almıştım bitti
normal ıslak mendile geçelim mi yoksa erken mi ?
hipp marka dikkatimi çekti siz ne yapıyorsunuz?
Eğitimde bize demişlerdi ki kesinlikle bebeğe su vermeye başlayınca şebeke suyunu kaynatıp soğutur öyle verin, içme suyundan daha temiz demişlerdi.Yani bilmiyorum ki ben baya pimpirikliyim , çok titizleniyoeum herşeyde. Bebeğe dokunmadan önce kendi ellerimi bile içme suyuyla yıkıyorum. Emziğini falan hep içme suyuyla kaynatıyorum
Bizim apartmanda su ısıtımı merkezi sistem. Yani su bi depodan geliyor. Ben de o deponun suyuna hiç güvenemiyorum temizliğinin yapıldığını düşünmüyorum. İstanbulda geçen gün sağlık bakanı şebeke sularındaki dizanteri salgını için uyardı içmeyin dedi bir de. İçme suyu kullandım ben hep baştan beri. Hatta emziğini günde 1 defa kaynatıyorum sadece, onun haricinde normal içme suyuyla yıkayıp veriyorum ıslak da kalıyor bi sıkıntı olmadı. İçme suyunun temiz olmadığını düğünmemiştim hiç korktum şimdiEğitimde bize demişlerdi ki kesinlikle bebeğe su vermeye başlayınca şebeke suyunu kaynatıp soğutur öyle verin, içme suyundan daha temiz demişlerdi.
Bebeği yıkarken önce güzelce tüm vücudunu yıkayıp en son kafasını aşağı eğip yıkıyorum. Hiç daha yalanmadı o suyu.
Benim kızımda elini emiyo parmagını emiyo o sıra agzına emzigini koyuyorum belki alışır diye ama bi tek onu emmiyo ögürüyo hemen.klasik bi laf olcak ama vücudun mikrobada ihtiyacı varKızlar benim bebeğimin eli sürekli ağzında, elini ve parmağını emiyor. Ellerini gün içinde sık sık siliyoeum ama her dakikada yetişemiyorum. Elleri her yerde sürekli ya koltuğa dokunuyor ya babasının veya benim kıafetlerimize. Omzumuzdayken de omzumuzu yalıyo , emmeye çalışıyo ya da kucağımızdayken kolumuzu elimizi. Sürekli bi yalama ve emme modunda. Geçen gün pusette pusetin üstüne örttüğüm müslin kaymış aşağı bi baktım tutmuş müslini emiyo. Mikrop kapıcak diye korkuyorum elinden ya da başka ağzına değen biyerden. Ki kaptı sanırım bugun ishal gibiydi. Sizin bebeklerde de var mı bu yalama modu ? Bi de bizimkinin sürekli salyası akıyor ağzı hep ıslak elini emmekten
Canim valla ben senin gibi yapsam 2gune bunalir patlarim. Hic kasmiyorum valla. Banyosunu normal musluktan sicak suyu acip ayarliyo esim. Disardan gelince ya da altini degistirince elimi yikiyorum ama gidip muslukta yikiyorum. Beni de esimi de yaliyo omzumuzdayken hattabaskasinin kucagindayken bile takilmiyorum. Sadece yuzumde makyaj varsa mudahale ediyorum. Bebegin sampuani deterjani ayri bi. Kiyafetlerini de utuluyirum ama mikroptan ziyade utulu duzgun olsun diye. Snn kdr ayrintili dusunsem bunalirdim kesin masallah sen iyi hallediyosun vallaKızlar benim bebeğimin eli sürekli ağzında, elini ve parmağını emiyor. Ellerini gün içinde sık sık siliyoeum ama her dakikada yetişemiyorum. Elleri her yerde sürekli ya koltuğa dokunuyor ya babasının veya benim kıafetlerimize. Omzumuzdayken de omzumuzu yalıyo , emmeye çalışıyo ya da kucağımızdayken kolumuzu elimizi. Sürekli bi yalama ve emme modunda. Geçen gün pusette pusetin üstüne örttüğüm müslin kaymış aşağı bi baktım tutmuş müslini emiyo. Mikrop kapıcak diye korkuyorum elinden ya da başka ağzına değen biyerden. Ki kaptı sanırım bugun ishal gibiydi. Sizin bebeklerde de var mı bu yalama modu ? Bi de bizimkinin sürekli salyası akıyor ağzı hep ıslak elini emmekten
Ben musluk suyunun içildiği bir yerdeyim şimdilik o yüzden rahatım biraz.BEN içme suyu kullanıyorum, içme suyunu da kaynatıyorum. İstanbulun suyuna hiç güvenim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?