2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim bebegim kendini sıkıyo kasıyo sonra aglıyo en son gazını cıkarıp rahatlıyo aradan on dakika geciyo yüne aynı sekilde. Bazen gazını cıkaramadıgı için daha cok aglıyo sıkıyo kendini. Benim doktorum cok gazlı bi bebek demişti. Hep bi aglama mızmızlanma huysuzlanma modunda anlıycagın. Rahat bi bebek deil gazdan dolayı

Günaydın siz hamileyken de bazı yiyeceklerin mikrop lu olduğunu düşünüp yemiyordunuz hatta bebeğim bu yüzden az kilo alıyor diye yazmıştinız okumuştum....
Her kes bebeğinin sağlığını düşünür ama sizde kabul ediyorsunuz ki sizinki takıntı...Ve inanin çokda sağlıklı değil..Hadi mikroplardan korudunuz diyelim ruhunuza verdiğiniz bu sıkıntıdan eşinize ve ilerde çocuğunuz a vereceğiniz bu sıkıntıdan nasıl koruyacaksiniz kendinizi..Ben böyle temizlik takıntılı olan bi annem olsun istemezdim açıkçası..
Kendimi paralayip zamanımı temizlik yaparak harcamaktansa eşimi huzursuz etmeyip eşim ve çocuğumla keyifli saatler gecirirdim..
Ilerde bu çocuk çamur a da yatacak Kum la taş la da oynanacak hepsini yapmaya ihtiyacı var çünkü..Siz elinizde temiz lik bezleri ile çocuğunuzun arkasından koşturursaniz o çocuğu da bunaltirsiniz...

Gazi cok olan degil,gazini cikaramayan bebek gazli bebek oluyor.
Kolik ise gazla alakali olmayip belli saatlerde sebepsiz aglayan bebek.
Dogrumu anlamisim yani.
Oysa ben gazini cikaramayan bebege kolik deniyor saniyordum.

Allah sifa versin tum bebislere.anladim.

Anladim.Allah sifa.versin.
Bizim akraba Dr.da bilmiyormus bu tanimi demekki.ilk defa gordugu vede sakince uyuyan bebege kolik demisti.sasirmistim bende.uykusunda bile pirtliyordu.cok gazli,kolik bu bebek demisti.

Günaydın canım güzel demişsin gerçekten. Neyseki benimkilerin kaka olayı daha bir düzene girdi birkaç gündür. Sanırım koliklikleri yavaş yavaş geçiyor. İki buçuk aylık olduk.

Günaydın canım güzel demişsin gerçekten. Neyseki benimkilerin kaka olayı daha bir düzene girdi birkaç gündür. Sanırım koliklikleri yavaş yavaş geçiyor. İki buçuk aylık olduk.
Sevindim canım inşallah tamemen geçer rahat edersin. İkizlerler annesi tek yumurta ikizi mi onlar benziyorlar mi çok birbirlerine. Sen karıştırmazsin da dışardan biri gelse karıştırır mi

Bu sabah eridim resmen benim veledin aglamasina uyandim. Kalktim acikmistir 2saat oldu yatali dedim. Ama uyku sersemligi az yanima koyayim iki dakka laf atayim once dedim. Yastiga koydum bana dogru cevirdim. Bakti guldu once. Uyanmis mi benim oglum masallah benim ogluma diye severken baktım uyudu kaldi yanimda. Elleriyle da sarmis annesini. Bugun 40imiz cikiyo. En guzel pozu verdi bana. Kiyamam bn yaa kalkamiyom bile yanindan uyanmasin diye. şükürler olsun onu bana verene. Masallah

Banyo suyuna hiç dikkat etmiyorum ben üstelik kireçli burası. Ayrıca ıslak pamuk uni baby veya baby&me kullanıyorum.

Sıkı sıkı kapatıyor ağzını komik çocuk, muhakkak geliyordur ama yapacak birşey yok

Evet hamileyken de çok sıkıntılı geçti benim için. Ama bu huyumdan vazgeçemiyorum malesef. Biraz daha büyüyünce daha rahat olurum bağışıklığı güçleneceği için ama şuan daha 2 aylık ve mikroplarla savaşamayacağını düşünüyorum. Zaten gelişim geriliğiyle çok minik doğdu, yaz günü bile küçük bi esintide hemen hapşurup öksürmeye başlıyor çok hassas bi bünyesi var o yüzden korumak istiyorum herşeyden

Birde bizde kedi var bu ara araları düzeldi biraz ben oglumun elleriyle kedimizi oksuyorum sevsinler birbirini diye, yıkamıyorum ellerini oglanın yumruk yapıp eli ağzına almaya çalışıyor halbuki ben de çok rahatım galiba ama kedi aşılı ne bileyim alışsın ya her dakika dediğin gibi takip edemiyoruzki

Balım sabah salatalık domates peynir, öğlen sebzeli makarna yedim, akşam da planım ciğer ve az patates. Aralarda atıştırmadım, ama karpuz yiyeceğim peynirle yine.
Günde 1500-2000 kalori alıyorum yaklaşık. Ama haftasonu sapıttım.
Diyet konusunda tek diyeceğim, ne yemek istiyorsan yarısını ye. Yani canın elma çekiyorsa, yarım elma ye. Mantı istiyorsan yarım porsiyon ye.
Emzirdiğim için belki vucudun ihtiyacını bu şekilde gösteriyordur, görmezden gelme.

Ne güzel bir anne

Ben ilk günden beri Hipp kullanıyorum. Alman markasına her zaman güvenirim :) tavsiye ederim.

Tatlım ben haftada bir kaynamış suda 5 dak bekletiyorum. Yataga düşerse sıkıntı etmiyorum yere düşerse musluga tutuyorum sadece. Biraz mikroba alışsın. Mikropla tanışsın kş bağısıklığı güçlensin diye. Yoksa minnacık bir mikrop pert eder yavrumu daha kötü olur diye

Çok güzel fotoları aldım teşekkürler :)
Eşim ya da ben duşa girip oturuyoruz ". Kucağımıza da oğlanı yerleştiriyoru, diğeri yıkıyor. Yüzüne hiç su gelmiyor.
Evde teksem banyo tabanına bir gün önce kullandığım havlusunu serip ıslatıyorum-ısıtıyorum, sonra oğlanı üstüne yatırıp yıkıyorum. Yine yüzüne su gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…