Şimdilik gelip gidip kafasını kokluyorlar, dürtüyorlarNasıl kediyle araları? Bizimkiler alıştı bebişlere mutlu mesut takılıyoruzbebişler büyüyüp kuyruk çekmeye başlayınca nolcak bakalım
Aşırı yeşil değilse üşütmüştür geçer:) Afiyet olsun, sefan olsun:)Günaydın taze anneler :) hala öyleyiz dimi :)
Güne yeşil kaka sendromuyla başladık, dün bademli magnum hüplettim ilk defa bir de akşam parol içmiştim ya onlar yaptı ya da bebek kişisini dışarda çok gezdirdim üşüttü. Bugün bir takip edeyim bakalım umarım düzelir
Ahahha ben de sana soracaktım ne etti seninkiler diye. Kediler mantıklı hayvanlar, bu küçük adam geldi ama hadi bakalım deyip bekliyorlar :)Atladım mesajınıza ama bizim Armin oglanı sallamıyorsdu ama bu aralar iyi araları..mutluyuz
Güzel bir renkti çimen yeşili :) sarıyken de altın sarısı hep böyle canlı yaz renkleri :)Aşırı yeşil değilse üşütmüştür geçer:) Afiyet olsun, sefan olsun:)
aynen canim bizim 2.bebek olunca zaten ancak aile iciyle ya da cok yakin dostlarla gorusuyoruz kendi kalabaligimiz yetiyo :)Ya yabancilar uzaktan sevsin tabi de 1. Derece yakinlar gayet de kucagina alsin yanı. Sevgiyle buyusun. Rahat sevince onlar da daha bi baglaniyo
Kokluyor etrafında dolanıyor, bu ara yatagına göz dikti, gecen odada yatıyor bende kamerayla takip ediyorum oglanı bir baktım bir çift dik kulak bir de miyav sesi odaya uçtum resmen başında duruyor boynunu sürtüyor kendini sevdirmeye çalışıyor şimdi oğlumla cici cici yapıyoruzki oglum onu sevdi zannetsin diye, birşey yapmazda bazen bizim yürürken bizim üstümüzden geçiyor bebeğin üstünede basar diye korkuyorum ikiside 5 kilo ne bileyim ayağı çocugun gözüne agzına gelir belki karnına gelir bırt yaptırır ama başbaşa bırakmıyorum kontrollüyüm yinede..Ahahha ben de sana soracaktım ne etti seninkiler diye. Kediler mantıklı hayvanlar, bu küçük adam geldi ama hadi bakalım deyip bekliyorlar :)
Oo seninki ne güzel yakın davranıyor, benimki işte iki kokla kaç :) Basar gerçekten, basmaz diyemem kedi sonuçta :)Kokluyor etrafında dolanıyor, bu ara yatagına göz dikti, gecen odada yatıyor bende kamerayla takip ediyorum oglanı bir baktım bir çift dik kulak bir de miyav sesi odaya uçtum resmen başında duruyor boynunu sürtüyor kendini sevdirmeye çalışıyor şimdi oğlumla cici cici yapıyoruzki oglum onu sevdi zannetsin diye, birşey yapmazda bazen bizim yürürken bizim üstümüzden geçiyor bebeğin üstünede basar diye korkuyorum ikiside 5 kilo ne bileyim ayağı çocugun gözüne agzına gelir belki karnına gelir bırt yaptırır ama başbaşa bırakmıyorum kontrollüyüm yinede..
Evet biraz daha büyüsün güçlensin bakalım.Oo seninki ne güzel yakın davranıyor, benimki işte iki kokla kaç :) Basar gerçekten, basmaz diyemem kedi sonuçta :)
Ay gerçekten miiiii:) :)))))))çok güldum yaa. Yanlısla tok olanı tekrar doyurmaTek yumurta ikizleri evetacayip çok benziyorlar bazen ben bile yandan bakınca karıştırıyorum
Dilbağı duydum da dudak duymamıştım. Geçmiş olsun.Kızlar günaydın zeynep224 ben, küçük bir isim değişikliği yaşadıkbebeğinde dudak bağı olan ya da bilgisi olan var mı, geçen gün de sormuştum ama kimse görmemiş sanırım
5 günlükten beri takmıyorum. Gelişimine engel olur dedi doktor, tırnakları kessen? Yazık bu sıcakta.Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
Benim doktorumda eldiven tak yüzünü çizmesin dedi. Ama ben takmıyorum bir aylıkken çıkardım5 günlükten beri takmıyorum. Gelişimine engel olur dedi doktor, tırnakları kessen? Yazık bu sıcakta.
Canımm yaa görüşemedik valla ben artık pek girmiyorum gruplar birleşince takip edemedim öyle kaldı bugün bi bakayım dedim nasılsın bebeğin nasıl bizde 2 aylık olduk iyiyiz çok şükür
Nerdeyse hic takmadim diyebilirim istemiyo benimki ben de ellerini kullanson diye takmaya zorlamadim. Tirnaklari kesince pek sıkıntı olmuyoKızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
Ilk 3 gun taktim..bi daha da takmadim..havalar cok sicak..Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?