2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasıl kediyle araları? Bizimkiler alıştı bebişlere mutlu mesut takılıyoruz bebişler büyüyüp kuyruk çekmeye başlayınca nolcak bakalım
Şimdilik gelip gidip kafasını kokluyorlar, dürtüyorlar ağlayınca da su fışkırtılmış gibi kaçıyorlar topukları popolarına vura vura

Aşırı yeşil değilse üşütmüştür geçer:) Afiyet olsun, sefan olsun:)

Atladım mesajınıza ama bizim Armin oglanı sallamıyorsdu ama bu aralar iyi araları..mutluyuz
Ahahha ben de sana soracaktım ne etti seninkiler diye. Kediler mantıklı hayvanlar, bu küçük adam geldi ama hadi bakalım deyip bekliyorlar :)

Ya yabancilar uzaktan sevsin tabi de 1. Derece yakinlar gayet de kucagina alsin yanı. Sevgiyle buyusun. Rahat sevince onlar da daha bi baglaniyo
aynen canim bizim 2.bebek olunca zaten ancak aile iciyle ya da cok yakin dostlarla gorusuyoruz kendi kalabaligimiz yetiyo :)

Ahahha ben de sana soracaktım ne etti seninkiler diye. Kediler mantıklı hayvanlar, bu küçük adam geldi ama hadi bakalım deyip bekliyorlar :)
Kokluyor etrafında dolanıyor, bu ara yatagına göz dikti, gecen odada yatıyor bende kamerayla takip ediyorum oglanı bir baktım bir çift dik kulak bir de miyav sesi odaya uçtum resmen başında duruyor boynunu sürtüyor kendini sevdirmeye çalışıyor şimdi oğlumla cici cici yapıyoruzki oglum onu sevdi zannetsin diye, birşey yapmazda bazen bizim yürürken bizim üstümüzden geçiyor bebeğin üstünede basar diye korkuyorum ikiside 5 kilo ne bileyim ayağı çocugun gözüne agzına gelir belki karnına gelir bırt yaptırır ama başbaşa bırakmıyorum kontrollüyüm yinede..

Oo seninki ne güzel yakın davranıyor, benimki işte iki kokla kaç :) Basar gerçekten, basmaz diyemem kedi sonuçta :)

Oo seninki ne güzel yakın davranıyor, benimki işte iki kokla kaç :) Basar gerçekten, basmaz diyemem kedi sonuçta :)
Evet biraz daha büyüsün güçlensin bakalım.
Bu arada bugün kangurumuz geliyor kargoda çok heyecanlıyız. Tatile çıkmadan olsun diyordum neyseki bebek bedenleri satışa çıkardılar.
Kanguru araştıran arkadaşlar vardı, denerim foto atarım yorumumu yazarım arkadaşlar. Ben huggyberry bebek beden aldım bakalım nasıl olacak heyecanla kargomuzu bekliyoruz :)

Tek yumurta ikizleri evet acayip çok benziyorlar bazen ben bile yandan bakınca karıştırıyorum
Ay gerçekten miiiii:) :)))))))çok güldum yaa. Yanlısla tok olanı tekrar doyurma fotografdaki gibi.

Eklentiler

• _20170728_103433.webp
    20 KB · Görüntüleme: 69
Burda bi arkadaş bebeğim Buzuki Orhan dinlerken biraz duruyor yazmıştı sağ olsn.Not etmiştim ben de.Dün açtım işe yaradı.Kim olduğunu hatırlayamayacağım ama çok teşekkür ederim.

Az önce ikimiz beraber uyumuşuz.otomatik oynat da açıkmış.Bi UYandım Buzuki bitmiş saç kurutma makinesi dinliyoruz

Kızlar günaydın zeynep224 ben, küçük bir isim değişikliği yaşadık bebeğinde dudak bağı olan ya da bilgisi olan var mı, geçen gün de sormuştum ama kimse görmemiş sanırım

C caykasigi1234 cnm doktordan geldik simdi..goz doktoruna daha onceden netrit goz damlasi kullandigimi ve bebegin gozunun akmasinin gecmedigini soyledim..o da goz yadi damari tikali dedi..bebeklerin damari esnek olur dedi gunde bir defa 15 kez goz masni yap dedi..bi de damlayi fucix ile degistirdi.1 hafta da bunu kullancm..damar acilana kdr arada kontrollere gel arada surekli damla kullnck dedi..durumlar boyle yani..

Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü

Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
Nerdeyse hic takmadim diyebilirim istemiyo benimki ben de ellerini kullanson diye takmaya zorlamadim. Tirnaklari kesince pek sıkıntı olmuyo

Selamlar, ya az önce kızı yıkadım tek başıma.
Ön tarafı gayet güzel yıkadım arkasını çevirdim o da iyiydi. Kafasını yıkarken öksürmeye başlado kaldırdım öksürüğü geçti ama çok ağladı şampuanlı su mu yuttu acaba? Birşey olur mu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…