2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Abowww bacım sen ne yaptın. Önce sana yazık sonra etrafındakilere. Dünya yaşamak için o kadar güzel ki ama sen yaşamıyorsun ne olur bir destek al lütfen, bak farkındasın yaptıklarının normal olmadıgını cok cabuk kurrulursun bu takıntından , hadi bak yanındayız bize sürekli gelişmeleri yaz ya da kendine ödevler ver mesela;
Bugün emzik her yataga dustugunde degılde 3 kere dustugunde yıkıyacagım. Vs gibi inan çok faydasını görürsün. İnan çocuguna kötülük ediyorsun mikropla tanışsın bak annem beni çok sakınmış ilk çocukmuşum bebekliğim hep hastalıklarla geçmiş orta kulak iltihabına kadar kardeşimi sallamamış tosuncuk birşeydi hiç hastalanmadı diyor..

Buyuk konusmayayim ama ben asla titiz bi anne olamam herhalde. O ustunu basini kirletecekse oturur beraber oynarim camurda yagmurda islanirim fln. Evi temizliyoruz nasilsa kedinin saglik durumunu da en iyi sen bilirsin bisey olmaz tabi ya oyle olsa doktorlar elli kere uyarirdi aman dokunmasin bi yere aman 5dak da bi elini yikayin fln diye. Iyi mi bilmem ama ben de cok rahatim sanirim

Bizim yıkama küvetimiz evde kaldı yazlıkta da satan yer bulamadım koca kuvetide getiremedim, bir buyuk leğen aldım içine annem bir yastıgını feda etti. Üstüne koyuyoruz yüksek de oluyor süper yıkanıyor :)

Biraz sıkıntı olmuş gerçekten. Benim evde kedi var mesela yanına gidiyorlar çocuğun bir bakıyorum tüy gelmiş ağzına, alıyorum geçiyor. Benim oğlan emzik almadı, biberonu bıraktı ama alırken de bi sıcak suyla durulayıp geçiyordum.
Benim sizin kadar titiz olmam imkansız, hijyensiz büyüyor enik:)
Umarım dengeleyebilirsiniz. Temiz olmak güzel ama bu şekilde eşinizin bebekle olan ilişkisine zarar verebilirsiniz. Sonuçta o da babası, ve yavrusuna zarar vermek istemez.
Kolay gelsin

Bende ya guya bir de basak burcuyum. Oyle pis de bir insan degilim şimdi yanlış anlaşılmasın ama titizlenmiyorum çok fazla rahatım sanırım.

Sevindim canım inşallah tamemen geçer rahat edersin. İkizlerler annesi tek yumurta ikizi mi onlar benziyorlar mi çok birbirlerine. Sen karıştırmazsin da dışardan biri gelse karıştırır mi
Tek yumurta ikizleri evet acayip çok benziyorlar bazen ben bile yandan bakınca karıştırıyorum

Kendinizce haklı olabilirsiniz
Yanlış anlaşılma olmasın asla sizi yargılamiyorum sonuçta hayat sizin bebek sizin..
Ama normal hayatınızda da böyle bir insansaniz durum vahim..Yani şahsen ben evinize çocuklarım ile gelmeye cekinirim rahat edemem..
Bebeğinizi tabi ki mikroplardan koruyun bizde şuan bunu yapıyoruz ama abartmamak kaydı ile..
Yanlış hatırlamıyorsam hamileliginizde Dr unuz bile bunalmisti..Küçük bir örnek mesela etrafinizdakileri sıkıp bunaltmak yerine normal olmayı deneyin..Eşiniz ile tabiki tartışırsiniz...
Doğru bebeğiniz şuan küçük ama inşallah dediğiniz gibi biraz büyüyünce daha rahat olursunuz...Çünkü her mikrop tan korumaya kalkarsaniz vücudu Mikroplarla savaşmayi öğrenemicek..Sonra hasta olduğunda iyileşme süreci uzun olucak daha zor atlatacak..
Bence bir yardım alın sadece tavsiye...
Mutlu günler

Tek yumurta ikizleri evet acayip çok benziyorlar bazen ben bile yandan bakınca karıştırıyorum

Zor bi hamilelik geçirdim ben ama keşke sizinki gibi ikiz olsaydı..Zaten hamileliğim boyunca kalkmadan yattım..
Çok sanslisiniz ne mutlu size Güle güle sağlıkla büyüsün ler

Maşallah ne güzel

Bende ya guya bir de basak burcuyum. Oyle pis de bir insan degilim şimdi yanlış anlaşılmasın ama titizlenmiyorum çok fazla rahatım sanırım.
Bebek ilk dogdugunda etrafimdakiler klasik anne moduna girip bebegi dokundurtmazsam diye temkinliydi. Yok ellemeyelim yok kucagimiza almayalim yok aliyorum ama ustum temiz bak. Hep etraftan diger lohusalardan yasadiklarindan dolayi. Sonucta kucagina alan anane babanne dayi amca fln. Onlardan mi sakincam cocugu. Bisey olmaz ya al sev dedikce onlar da rahatladi. Bebis de seviyo insanlarin onla konusmasini ilgilenmesini. Herkes mutlu daha ne olsun. Ben dokunamam sevemem tutmayi beceremem diyen esim bile gogsunden indirmiyo simdi. Cocugu niye mahrum edeyim bu sevgilerden. Evde hayvan olsa ona da yaklastirirdim. Disardakiler diil tabi ama o da ev halki sayilir artik

Zor bi hamilelik geçirdim ben ama keşke sizinki gibi ikiz olsaydı..Zaten hamileliğim boyunca kalkmadan yattım..
Çok sanslisiniz ne mutlu size Güle güle sağlıkla büyüsün ler
Sağolasın canım ben de 4 ay kalkmadan yattım zordu. İki kaybım var daha önceden biri 7 aylık hamileyken üstelik. Zor zamanlardı. Rabbim iki bebiş verdi onların yerine diyorum çok şükür.

Ay bende kimseye vermem diyordum ama veriyorum sosyal olsun :) ama opturmuyorum valla kaplan kesiliyorum :) insanlarda artık bilinçli etrafımda temizler ya

bu yazdiklarini ben ancak 2.çocuğumda uygulayabildim :)gecen aksam yemege geldiler karnim.da bi ac bi ac bebek de yatmiyo agliyo onume kim gelirse verdim al sev al sev diye :))onlar da gülüyo onceden para versek bu kadar sevdirmezdi simdi gercek anne olmus diyolr :))

Nasıl kediyle araları? Bizimkiler alıştı bebişlere mutlu mesut takılıyoruz bebişler büyüyüp kuyruk çekmeye başlayınca nolcak bakalım

Günaydın taze anneler :) hala öyleyiz dimi :)
Güne yeşil kaka sendromuyla başladık, dün bademli magnum hüplettim ilk defa bir de akşam parol içmiştim ya onlar yaptı ya da bebek kişisini dışarda çok gezdirdim üşüttü. Bugün bir takip edeyim bakalım umarım düzelir

bu yazdiklarini ben ancak 2.çocuğumda uygulayabildim :)gecen aksam yemege geldiler karnim.da bi ac bi ac bebek de yatmiyo agliyo onume kim gelirse verdim al sev al sev diye :))onlar da gülüyo onceden para versek bu kadar sevdirmezdi simdi gercek anne olmus diyolr :))

Nasıl kediyle araları? Bizimkiler alıştı bebişlere mutlu mesut takılıyoruz bebişler büyüyüp kuyruk çekmeye başlayınca nolcak bakalım
Atladım mesajınıza ama bizim Armin oglanı sallamıyorsdu ama bu aralar iyi araları..mutluyuz

Ya yabancilar uzaktan sevsin tabi de 1. Derece yakinlar gayet de kucagina alsin yanı. Sevgiyle buyusun. Rahat sevince onlar da daha bi baglaniyo

gunaydinn gecen gun kizimi arka arkaya düzensiz cok emzirmistim o gun yesil kaka yapti sonraki gun duzeldi sari oldu ben hep dondurma yiyorum bademli fistikli findikli himmmmm canim cekti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…