İyiyim canım sen nasılsın :)iyi sayılır bizim oğlan kolik geceler zor geçiyor o yüzden sizin masıl gidiyor?Merhaba nasılsın nasıl gidiyor oğlus la
Aramızda tam 5 gün var arkadan takip ediyorum seni:))
İlk haftalarda takmıştım sonra çıkardım 2-3 güne bir kesiyorum. Sende takma aetık ellerini keşfetmesi gerek bu zamanlarda ")Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
GecmisolsunGünaydın taze anneler :) hala öyleyiz dimi :)
Güne yeşil kaka sendromuyla başladık, dün bademli magnum hüplettim ilk defa bir de akşam parol içmiştim ya onlar yaptı ya da bebek kişisini dışarda çok gezdirdim üşüttü. Bugün bir takip edeyim bakalım umarım düzelir
Ben de çok memnun kalmıştım Buzuki Orhan dan. Ama artık melodiyi duyunca gülme geliyor. Bebeğin uyumadığı hunilik bir gecede eşimle artık kusacaktık o melodiden. Kalkıp beraber dans etmiştik bebiş de bize bakıyordu napıyor bu deliler diyeBurda bi arkadaş bebeğim Buzuki Orhan dinlerken biraz duruyor yazmıştı sağ olsn.Not etmiştim ben de.Dün açtım işe yaradı.Kim olduğunu hatırlayamayacağım ama çok teşekkür ederim.
Az önce ikimiz beraber uyumuşuz.otomatik oynat da açıkmış.Bi UYandım Buzuki bitmiş saç kurutma makinesi dinliyoruz
Bi zaman sonra alışıyordur Belki Bebek deBen de çok memnun kalmıştım Buzuki Orhan dan. Ama artık melodiyi duyunca gülme geliyor. Bebeğin uyumadığı hunilik bir gecede eşimle artık kusacaktık o melodiden. Kalkıp beraber dans etmiştik bebiş de bize bakıyordu napıyor bu deliler diye
Kızlar günaydın zeynep224 ben, küçük bir isim değişikliği yaşadıkbebeğinde dudak bağı olan ya da bilgisi olan var mı, geçen gün de sormuştum ama kimse görmemiş sanırım
C caykasigi1234 cnm doktordan geldik simdi..goz doktoruna daha onceden netrit goz damlasi kullandigimi ve bebegin gozunun akmasinin gecmedigini soyledim..o da goz yadi damari tikali dedi..bebeklerin damari esnek olur dedi gunde bir defa 15 kez goz masni yap dedi..bi de damlayi fucix ile degistirdi.1 hafta da bunu kullancm..damar acilana kdr arada kontrollere gel arada surekli damla kullnck dedi..durumlar boyle yani..
Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
Ohh shatler olsun.hicbirsey olmaz,en fazla azcik isal gibi kaka cikarir,kolayca.kusarsa zaten sorun biter.Selamlar, ya az önce kızı yıkadım tek başıma.
Ön tarafı gayet güzel yıkadım arkasını çevirdim o da iyiydi. Kafasını yıkarken öksürmeye başlado kaldırdım öksürüğü geçti ama çok ağladı şampuanlı su mu yuttu acaba? Birşey olur mu(
Evet biraz daha büyüsün güçlensin bakalım.
Bu arada bugün kangurumuz geliyor kargoda çok heyecanlıyız. Tatile çıkmadan olsun diyordum neyseki bebek bedenleri satışa çıkardılar.
Kanguru araştıran arkadaşlar vardı, denerim foto atarım yorumumu yazarım arkadaşlar. Ben huggyberry bebek beden aldım bakalım nasıl olacak heyecanla kargomuzu bekliyoruz :)
Bende yikadim tek basina cok da eylendik tabi file olmadan cok zor fila bayagi kolaylastrdi isimiOhh shatler olsun.hicbirsey olmaz,en fazla azcik isal gibi kaka cikarir,kolayca.kusarsa zaten sorun biter.
Ben daha tek basima cesaret edemiyorum.hic kimse yoksa ablasi yanimda duruyor,su dokmek icin
Ya bizim file kuvetimize kucuk geldi. Su a101 furyasindan almistim kuveti. File de pierre cardin in. Ama ufak geldi filesiz yikiyoruz o da zor oluyoBende yikadim tek basina cok da eylendik tabi file olmadan cok zor fila bayagi kolaylastrdi isimi
İnan ben de duymamıştım tesadüfen internette görünce aha bu benim oğlanın ağzı gibi dedim, hala tereddütlüyüm ama aynı görünüyor. Emmesi de sorunluydu hep zaten. Ay her yerine kulak arkasına, popo arasına saç dibine bakmalı bunların, onu anladım.Dilbağı duydum da dudak duymamıştım. Geçmiş olsun.
Çok zor ya allah kolaylık versin, bizde bu aralar öyleyiz ama yemek yemeyi hiç eksik etmiyorum bir koluma alıyorum bebeği, o emerken bende diğer elimle yemek yiyorum yoksa aç kalıcam :)
Kimisinin aklına yemek gelmiyor, bende tam aksi sürekli ne yesem acaba diye düşünmeye başladım. Bunalımdayım galiba
Ben hiç ıslak mendil kullanmıyorum. Gratisten boş fısfıslı şişe aldım içine kaynamış dinlenmiş su koydum. E bebekten de bebek pamuğu aldım, pamuğa suyu fısfıs yapıp ıslatıp öyle siliyorum
Bak linkini atıyorum ben marble mist aldım.Aa evet ben sormuştum. Bizim minikler için uygun o zaman. Bir bakayım
Bizim apartmanda su ısıtımı merkezi sistem. Yani su bi depodan geliyor. Ben de o deponun suyuna hiç güvenemiyorum temizliğinin yapıldığını düşünmüyorum. İstanbulda geçen gün sağlık bakanı şebeke sularındaki dizanteri salgını için uyardı içmeyin dedi bir de. İçme suyu kullandım ben hep baştan beri. Hatta emziğini günde 1 defa kaynatıyorum sadece, onun haricinde normal içme suyuyla yıkayıp veriyorum ıslak da kalıyor bi sıkıntı olmadı. İçme suyunun temiz olmadığını düğünmemiştim hiç korktum şimdi
Ürün açıklamasını okursan yenidoğandan 1buçuk yaşa kadar ayarlanabilir oldugu için kullanılır sonra da satarım todler (buyuk beden) nini alırım eger memnun kalıp rahat kullanırsakAa evet ben sormuştum. Bizim minikler için uygun o zaman. Bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?