2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
İlk haftalarda takmıştım sonra çıkardım 2-3 güne bir kesiyorum. Sende takma aetık ellerini keşfetmesi gerek bu zamanlarda ")

Gecmisolsun

Ben de çok memnun kalmıştım Buzuki Orhan dan. Ama artık melodiyi duyunca gülme geliyor. Bebeğin uyumadığı hunilik bir gecede eşimle artık kusacaktık o melodiden. Kalkıp beraber dans etmiştik bebiş de bize bakıyordu napıyor bu deliler diye

Bi zaman sonra alışıyordur Belki Bebek de

Kızlar günaydın zeynep224 ben, küçük bir isim değişikliği yaşadık bebeğinde dudak bağı olan ya da bilgisi olan var mı, geçen gün de sormuştum ama kimse görmemiş sanırım

Bizde yok ama duymustum.hatta 38 yil once kuzenimin dilinin bagi vardi altta.anesiyle hastaneye gittik.annesi kucaginda tuttu.dr.incee bir makasla ucuyla dilini kaldirip cit kesti kan bile akmadi hayret ediyorum.o nasil hijyen yoksunluguymus.
Ne ilac,ne pamuk,ne ozen.valla suan kulak deldirmek bile ameliyat havasi verdiriyor insana.sonra konusmaya baslamisti kuzencik.8-9 aylikti sanirim o zamanlar.

Oncelikle çok teşekkür ederim cevap yazdığın için...cevabını bekliyordum..:)
Bende netrit damla kullandım işe yaramadı
Yalnız Dr un nasıl masaj yapman gerektiğini anlattı mi sana...Çünkü nette çok araştırdım masaj dan masaj a çok fark var mis ve doğruyu yapmak gerekiyormuş
Hatta yanlış masaj yaptıkları için aylarca düzelme olmayıp doğrusunu öğrenip üç günde geçti diyenler çok fazla
Ayrıntılı anlatabilirmisin acaba nasıl yapmak doğru olur?
Bizim randevumuza daha var ve gözü akıyor malesef göz kanalı mız tıkalı yani

Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü

Eldiven takmayın...
Elleri şu an onun en büyük keşif aracı..
Ellerini keşfedip onları izlerler..Tırnakları ni kesin uykuda ben kesiyorum
Gelişimi için eller önemli

Ohh shatler olsun.hicbirsey olmaz,en fazla azcik isal gibi kaka cikarir,kolayca.kusarsa zaten sorun biter.
Ben daha tek basima cesaret edemiyorum.hic kimse yoksa ablasi yanimda duruyor,su dokmek icin

Aa evet ben sormuştum. Bizim minikler için uygun o zaman. Bir bakayım

Ohh shatler olsun.hicbirsey olmaz,en fazla azcik isal gibi kaka cikarir,kolayca.kusarsa zaten sorun biter.
Ben daha tek basima cesaret edemiyorum.hic kimse yoksa ablasi yanimda duruyor,su dokmek icin
Bende yikadim tek basina cok da eylendik tabi file olmadan cok zor fila bayagi kolaylastrdi isimi

Kızlarcım benim tatlı cadı kızım gündüzleri uyumak istemiyor resmeb. Zorla uyutuyorum onda da ayaklarını çekip kendini uyandırıyo. Gazı var sanırım. Arkadaş ne gazmış minnacık bebede.
Dün ilk defa elini farketti, bakakaldı. Canım benim ya ağlıcaktım. Resmen gözümüzün öninde büyüyolar ve biz keyfini yeterince çıkaramıyoruz. Bana öyle geliyo.

Bir de iki gündür yeşik kaka oldu, sonra hardal rengine döndü. Dün geceden beri hardaldan yeşile dönük yapmaya devam ediyo. Bu sıcaklarda nasıl üşütüyorum anlamadım. Doktora da 8 inde gidicez, 2. Ay kontrolüne. Hemşire kardeşim normal yeşil kaka dedi ama bazen kafama takılıyo.

Bende yikadim tek basina cok da eylendik tabi file olmadan cok zor fila bayagi kolaylastrdi isimi
Ya bizim file kuvetimize kucuk geldi. Su a101 furyasindan almistim kuveti. File de pierre cardin in. Ama ufak geldi filesiz yikiyoruz o da zor oluyo

Dilbağı duydum da dudak duymamıştım. Geçmiş olsun.
İnan ben de duymamıştım tesadüfen internette görünce aha bu benim oğlanın ağzı gibi dedim, hala tereddütlüyüm ama aynı görünüyor. Emmesi de sorunluydu hep zaten. Ay her yerine kulak arkasına, popo arasına saç dibine bakmalı bunların, onu anladım.

+1
Bende oyleyim
Gerekirse tuvalete gitmem, yemek yerim
İştah full

ben de saf su ile pamuk mendil kullanıyorum hazır olanlardan unibaby ve baby me..ıslak mendil değil yanlış yazmışım
o pamuk mendillerin kuru olanlarını ben poposunu kurularken kullanıyorum..

canım sen baya titizmişsin ben okadar dikkat etmiyorum açıkçası
biberonu emziği kaynatıyorum ama banyo suyunu şebeke suyundan yıkıyorum kaynatmıyorum açıkçası..
kıyafetlerini bebek deterjanı ile yıkayıp ütülüyorum
koltuğa koyacağım zaman altına örtü seriyorum ama daha fazlasını yapmıyorum
biraz bağışıklığı kuvvetlensin

elleri konusunda haklısın tırnaklarını sık kesiyorum ya da törpülüyorum
ama emmesine engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…