Kızlar emzik temizliğini nasıl yapıyorsunuz ? Ben günde 1 defa kaynatıyorum sadece onun haricinde yatağına ya da koltuğa düştüğünde normal içme suyuyla yıkıyodum sadece. Ama yukarıda bi arkadaş içme suları temiz değil demiş korktum şimdi. Gün içinde bikaç kez üstüne içme suyu döküp yıkıyodum ama suyu kaynatmadan sonuçta temiz su diye düşünmüştüm. Bebeğim ishal oldu bu yüzden mi acaba ? Her seferinde kaynatmam mı gerekirdibir de öyle suyla yıkayınca biraz sulu kalıyordu emzik :/
Oh içim rahatladı..Ohh shatler olsun.hicbirsey olmaz,en fazla azcik isal gibi kaka cikarir,kolayca.kusarsa zaten sorun biter.
Ben daha tek basima cesaret edemiyorum.hic kimse yoksa ablasi yanimda duruyor,su dokmek icin
Yani bilmiyorum ki ben baya pimpirikliyim , çok titizleniyoeum herşeyde. Bebeğe dokunmadan önce kendi ellerimi bile içme suyuyla yıkıyorum. Emziğini falan hep içme suyuyla kaynatıyorum
Ben file almadim.ilk kizimda pek kullanamamistim.hatta gecen yil atyim.yillardir kalmis bi kosede.Bende yikadim tek basina cok da eylendik tabi file olmadan cok zor fila bayagi kolaylastrdi isimi
Ben hamilelikten önce sigara kullanıyordum şimdi emzirdiğim için içemiyorum. Onunda etkisi var sanırım çünkü önceden bir kahve sigara arası yapardım çok çok acıkıp yemek düşünmezdim böyle. Şimdi içemedikçe yemek düşünür oldum :)+1
Bende oyleyim
Gerekirse tuvalete gitmem, yemek yerim
İştah full
Kıyamam ya :)2. Ay asini yaptiran anneler,sizin bebeginizde level atladi mi.
Benimki iki gundur resmen level atladi.daha bir canlandi,hareketlendi.kipirkipir resmen.
Etrafina daha uzun sureli ilgili.daha cok sesler cikariyor.
Belkide haftasina denk geldigindendir bilmiyorum.
Mamasini yedirirken biracz emiyor,sanki mide gazi varmis,sıkışmis ellerini aciyor agzini kapatiyor omuzuma almam icin haller yapiyor.
Resmen oyunla mama yemeye basladi.
Omuzum gozetleme kulesi oldu.sanirim bu ay omuzda gececekk
rica ederim.goz pinarindan buruna dogru tek hamlede cekmemi soyledi..bunu gunde 1 defa 15 tekrarla yap dedi..damla bitimi tekrar kontrole gel dedi..ins gecer bebislerimizin gozleriOncelikle çok teşekkür ederim cevap yazdığın için...cevabını bekliyordum..:)
Bende netrit damla kullandım işe yaramadı
Yalnız Dr un nasıl masaj yapman gerektiğini anlattı mi sana...Çünkü nette çok araştırdım masaj dan masaj a çok fark var mis ve doğruyu yapmak gerekiyormuş
Hatta yanlış masaj yaptıkları için aylarca düzelme olmayıp doğrusunu öğrenip üç günde geçti diyenler çok fazla
Ayrıntılı anlatabilirmisin acaba nasıl yapmak doğru olur?
Bizim randevumuza daha var ve gözü akıyor malesef göz kanalı mız tıkalı yani
Canım bademli magnum olabilir. Bendede olmuştu 2 güne düzeldi. Yada çok beslenmedende yeşil olabiliyormuş. Doktora sordum yeşil kaka tek başına üşütme olamazmış yanında ateş yada kusmada olması lazımmışGünaydın taze anneler :) hala öyleyiz dimi :)
Güne yeşil kaka sendromuyla başladık, dün bademli magnum hüplettim ilk defa bir de akşam parol içmiştim ya onlar yaptı ya da bebek kişisini dışarda çok gezdirdim üşüttü. Bugün bir takip edeyim bakalım umarım düzelir
Ben daha yaptıramadım, haftasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Kızım hem çok hareketlendi hem de uyumazken gayet güzel vakit geçiriyor. Çok hızlı büyüyorlar ya. Buna tanıklık etmek çok güzel.2. Ay asini yaptiran anneler,sizin bebeginizde level atladi mi.
Benimki iki gundur resmen level atladi.daha bir canlandi,hareketlendi.kipirkipir resmen.
Mamasini yedirirken biracz emiyor,sanki mide gazi varmis,sıkışmis ellerini aciyor agzini kapatiyor omuzuma almam icin haller yapiyor.
Ben ilk günden beri Hipp kullanıyorum. Alman markasına her zaman güvenirim :) tavsiye ederim.
2. Ay asini yaptiran anneler,sizin bebeginizde level atladi mi.
Olabilir evet ateşi normal çünkü ve bir sonraki kakası normale dönmüştü. Eşinde kızdı zaten. Niye öyle ambalajlı yapay gıdalar tüketiyormuşum, canın dondurmamı istedi söyle ben sana getireyim... neyse insanı yalana teşvik eden davranışlarCanım bademli magnum olabilir. Bendede olmuştu 2 güne düzeldi. Yada çok beslenmedende yeşil olabiliyormuş. Doktora sordum yeşil kaka tek başına üşütme olamazmış yanında ateş yada kusmada olması lazımmış
Hamd ve senaalar olsun bu duygulari yasatan Allah a.bu yasta,ikinci evlat,memeden sut verme duygusunu yasamak.Ben daha yaptıramadım, haftasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Kızım hem çok hareketlendi hem de uyumazken gayet güzel vakit geçiriyor. Çok hızlı büyüyorlar ya. Buna tanıklık etmek çok güzel.
Aynennben de alıp deneyeceğim
benimki de kendi kendine sesler çıkarıyor gülüyor daha bir şirin oldu sanki
gözetleme kulesi mi evet kesinlikle
mirketler gibi kafa bir o yanda bir bu yanda etrafı izliyor...
Bize de akşam gelecek arkadaşlar, aynı durumdayım hala... ama bebekle profiterolle falan uğraşmak baya iddialı gibi geldi banaYarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Cook useniyorum bisey yapmaya.
Eskiden olsa tipik ev kadini havasiyla döktururdum.ama simdi bir usengeclik var ustumde.
Tam mutfaga dalacam,kizin bir ihtiyaci olacak,konsantre olamayacam diye dusunuyorum
Profiterol,puaca,kisir evde yapsam,pasta,borek aldirsam mi acaba
Yada rulo pasta mi yapsam ki.off useniyorum yaa
merhaba kızlar biz de eşimle kordon kanını duyduğumuzda çok üzülmüştük. Sadece İstanbul Ankara İzmir de varmış çünkü. Biz kayserideyiz. O kadar önemli ki bence dogumumu ankarada yapmayi bile dusundum. Sonra Ankara'daki Yaşam Bankasını aradım. İlla Ankara'da olmaya gerek yokmuş. Size bir kit veriyorlarmış. Doğumdan sonra doktor kordondan kanı kolayca alıyormuş. Vallahi çok rahatladım. En çok bildiğimiz Allah korusun Lösemi ama 80 çeşit hastalıkta belki de ilerde çaremiz bu olacak. Allah her şeyden önce sağlık versin kızlar. Gebelikten mi bilmiyorum duygularım alt üst oldu yine. Allahım sen hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip et.
Bence kesinlikle saklanmalı. Biz bu kordon kanı işini yeni duyduk. Yaşam bankası diye bir yer varmış ankarada büklüm sokakta. Dibimizdeymiş de görmemişiz. Çocuğum Allaha şükür doğdu şu an dört ay on iki günlük Ben fırsatı kaçırdım sanırım ama inşallah tekrar düşünürsek kesin yaptırmak gerekiyor bence. Sonradan dövünmek yerine en baştan ileriyi düşünmek lazım. Çocuğuna dünya dolusu servet bırakacağına yaşam bırak sağlık bırak daha iyi.
Ankara'da kordon kanı saklayan Yaşam bankası var. Uluslararası FomiCord diye ünlü bir kuruluşun üyesi. Türkiye'de bu işler düzgün yapılmaz diye düşünmemek lazım. Galiba en iyisi burası inşallah tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalabilirsem kesin burayı tercih edeceğim.
kızlar ben de burada okuduklarımdan sonra bir kordon kanı bankasıyla görüşmeye karar verdim. Konya'da oturuyorum o yüzden bana en yakın olanı Ankara'daki Yaşam Bankası. Aradım, çok tatlı bir bayanla konuştum. Çok yardımcı oldu baya anlattı bir şeyler zaten sizin burada yazdıklarınızdan çok farklı şeyler değil ama insan birebir duyunca bi farklı oluyor. Ben daha üç aylık hamileyim Allah nasip ederde çocuğumu (erkek mi kız mı doğumda öğrenmeye karar verdik kocişimle) kucağıma alırsam kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum. Yani allah korusun ilerde çocuğum lösemi olursa da ben imkanım varken bunu yaptırmamışsam kahrolurum. Bak şimdi bunu yazarken bile içim cız etti. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Oo sizin ki yemekli mi.o daha zor.Bize de akşam gelecek arkadaşlar, aynı durumdayım hala... ama bebekle profiterolle falan uğraşmak baya iddialı gibi geldi bana
Yorma kendini boşuna, pratik bişeyler hazırlayıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?