2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

emziği düşünce kaynamış sıcak suyu emziğin üstünden beri döküp kurulayarak veriyorum..

Ohh shatler olsun.hicbirsey olmaz,en fazla azcik isal gibi kaka cikarir,kolayca.kusarsa zaten sorun biter.
Ben daha tek basima cesaret edemiyorum.hic kimse yoksa ablasi yanimda duruyor,su dokmek icin
Oh içim rahatladı..
Bende hep eşimle yıkıyordum ama bugün öyle bir kaka yaptıki alt değiştirmeye giderken hem kendine hem bana kaka bulaştı o yüzden yıkamak zorunda kaldım. Çokta zor değilmiş hoşuma gitti yıkamak :)
Bizim bebekte kalça çıkığı olabileceği için 3 numara beze biraz erken geçmiş olduk o yüzden taşırdı sanırım o da..

Yani bilmiyorum ki ben baya pimpirikliyim , çok titizleniyoeum herşeyde. Bebeğe dokunmadan önce kendi ellerimi bile içme suyuyla yıkıyorum. Emziğini falan hep içme suyuyla kaynatıyorum

Bence biraz fazla tedbir alıyorsunuz. Çocuğa dokunmadan önce elini içme suyuyla yıkayan ilk sizi duydum. Ve böyle yapılmadan büyütülen bebeklere de birşey olmuyor. Bağışıklık sistemleri için bu kadar izole yaşamaları doğru değil bence, mikroba da ihtiyaçları var.

+1
Bende oyleyim
Gerekirse tuvalete gitmem, yemek yerim
İştah full
Ben hamilelikten önce sigara kullanıyordum şimdi emzirdiğim için içemiyorum. Onunda etkisi var sanırım çünkü önceden bir kahve sigara arası yapardım çok çok acıkıp yemek düşünmezdim böyle. Şimdi içemedikçe yemek düşünür oldum :)

2. Ay asini yaptiran anneler,sizin bebeginizde level atladi mi.
Benimki iki gundur resmen level atladi.daha bir canlandi,hareketlendi.kipirkipir resmen.
Etrafina daha uzun sureli ilgili.daha cok sesler cikariyor.
Belkide haftasina denk geldigindendir bilmiyorum.
Mamasini yedirirken biracz emiyor,sanki mide gazi varmis,sıkışmis ellerini aciyor agzini kapatiyor omuzuma almam icin haller yapiyor.
Resmen oyunla mama yemeye basladi.
Omuzum gozetleme kulesi oldu.sanirim bu ay omuzda gececekk

Kıyamam ya :)
Benim oğlum da sanki öncekinden daha çok ses çıkarmaya başladı daha sakin ve çabuk yoruluyor

rica ederim.goz pinarindan buruna dogru tek hamlede cekmemi soyledi..bunu gunde 1 defa 15 tekrarla yap dedi..damla bitimi tekrar kontrole gel dedi..ins gecer bebislerimizin gozleri

Canım bademli magnum olabilir. Bendede olmuştu 2 güne düzeldi. Yada çok beslenmedende yeşil olabiliyormuş. Doktora sordum yeşil kaka tek başına üşütme olamazmış yanında ateş yada kusmada olması lazımmış

Ben daha yaptıramadım, haftasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Kızım hem çok hareketlendi hem de uyumazken gayet güzel vakit geçiriyor. Çok hızlı büyüyorlar ya. Buna tanıklık etmek çok güzel.

Ben ilk günden beri Hipp kullanıyorum. Alman markasına her zaman güvenirim :) tavsiye ederim.

ben de alıp deneyeceğim

benimki de kendi kendine sesler çıkarıyor gülüyor daha bir şirin oldu sanki
gözetleme kulesi mi evet kesinlikle
mirketler gibi kafa bir o yanda bir bu yanda etrafı izliyor...

Olabilir evet ateşi normal çünkü ve bir sonraki kakası normale dönmüştü. Eşinde kızdı zaten. Niye öyle ambalajlı yapay gıdalar tüketiyormuşum, canın dondurmamı istedi söyle ben sana getireyim... neyse insanı yalana teşvik eden davranışlar

Hamd ve senaalar olsun bu duygulari yasatan Allah a.bu yasta,ikinci evlat,memeden sut verme duygusunu yasamak.
Taniklik etmek.
Neyse de cok guzel duygu.
Allah isteyen herkese nasip etsin

Yarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Cook useniyorum bisey yapmaya.
Eskiden olsa tipik ev kadini havasiyla döktururdum.ama simdi bir usengeclik var ustumde.
Tam mutfaga dalacam,kizin bir ihtiyaci olacak,konsantre olamayacam diye dusunuyorum
Profiterol,puaca,kisir evde yapsam,pasta,borek aldirsam mi acaba
Yada rulo pasta mi yapsam ki.off useniyorum yaa

Bize de akşam gelecek arkadaşlar, aynı durumdayım hala... ama bebekle profiterolle falan uğraşmak baya iddialı gibi geldi bana
Yorma kendini boşuna, pratik bişeyler hazırlayıver

Maşallah ne kadar hızlısınız Rabbim nazarlardan korusun 7 Haziran'da hamileydiniz, 8 Haziran'da bebek doğdu ve 4 ay 12 günlük oldu, aynı gün tüp bebek tedavisine başladınız ve 3 aylık hamilesiniz.
Aynı anda Ankara, Konya ve Kayseri'de yaşamayı beceriyorsunuz, sizi bu meziyetlerinizden dolayı alkışlıyoruz doğa üstü bir kadınsınız, sizden feyz almamız lazım biz 40 haftada doğuruyoruz çok tembeliz

beatrices sizin evde sıcaklık ayarlı musluk vardı sanırım. Bebeği yıkarken yakarım diye banyoda yıkamaya cesaret edemiyorum. Memnun musun ondan. Gerçekten sıcaklığı değişmiyor mu? Bir de markasını öğrenebilir miyim acaba?

Bize de akşam gelecek arkadaşlar, aynı durumdayım hala... ama bebekle profiterolle falan uğraşmak baya iddialı gibi geldi bana
Yorma kendini boşuna, pratik bişeyler hazırlayıver
Oo sizin ki yemekli mi.o daha zor.
Profiterol asamali ama daha pratik geliyor.hamurunu suda pisirip,yumurtalarini ekleyip firina verecrm.o piserken kremasini kaynatirim.frindan cikarinca icini doldururum.soguyunca da uzerine cikolatali sosunu dokerim tamamdir.1bucuksaat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…