Bu kadar olurMaşallah ne kadar hızlısınız Rabbim nazarlardan korusun7 Haziran'da hamileydiniz, 8 Haziran'da bebek doğdu ve 4 ay 12 günlük oldu, aynı gün tüp bebek tedavisine başladınız ve 3 aylık hamilesiniz.
Aynı anda Ankara, Konya ve Kayseri'de yaşamayı beceriyorsunuz, sizi bu meziyetlerinizden dolayı alkışlıyoruzdoğa üstü bir kadınsınız, sizden feyz almamız lazım biz 40 haftada doğuruyoruz çok tembeliz
Kısır protefirol poaça yapacaksan yeter bence, sigara böreğide olur aslında bak canım istedi kısır doyurur zaten herkesi :)Yarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Cook useniyorum bisey yapmaya.
Eskiden olsa tipik ev kadini havasiyla döktururdum.ama simdi bir usengeclik var ustumde.
Tam mutfaga dalacam,kizin bir ihtiyaci olacak,konsantre olamayacam diye dusunuyorum
Profiterol,puaca,kisir evde yapsam,pasta,borek aldirsam mi acaba
Yada rulo pasta mi yapsam ki.off useniyorum yaa
Basit şeyler yap milföy hamuruna peynir sar falan vs..Yarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Eskiden olsa tipik ev kadini havasiyla döktururdum.ama simdi bir usengeclik var ustumde.
Tam mutfaga dalacam,kizin bir ihtiyaci olacak,konsantre olamayacam diye dusunuyorum
Tam tarif versene çok severim, yine çocuga yeşil kaka yaptıracam ama ne yapalım?Oo sizin ki yemekli mi.o daha zor.
Profiterol asamali ama daha pratik geliyor.hamurunu suda pisirip,yumurtalarini ekleyip firina verecrm.o piserken kremasini kaynatirim.frindan cikarinca icini doldururum.soguyunca da uzerine cikolatali sosunu dokerim tamamdir.1bucuksaat.
Yüzünü yıkamıyor musunuz ?Eşim ya da ben duşa girip oturuyoruz ". Kucağımıza da oğlanı yerleştiriyoru, diğeri yıkıyor. Yüzüne hiç su gelmiyor.
Evde teksem banyo tabanına bir gün önce kullandığım havlusunu serip ıslatıyorum-ısıtıyorum, sonra oğlanı üstüne yatırıp yıkıyorum. Yine yüzüne su gelmiyor.
Ben sürekli tatlı yiyorum. Aynı şeyi ben de merak ettim benim de sütümün tadı baya şekerli. Ben gün içinde yemek yicek vakit bulamadığım için sürekli kek , kurabiye, pasta, baklava falan yiyorum hep şekerli şeyler. Eğer süte bu şekilde geçiyorsa acaba bebekte şekerle alakalı soru yaratır mı ? Bunu doktora sormalıyımArkadaşlar merak ettiğim bir konu var.
Sütünüzün tadına bakıyor musunuz? Yediklerimizin tadı geçiyor mu? Ben geçen sağdıgımda biberonun dibindekini içtim çok şekerliydi. Tatlı yemiştim.
Şunu merak ediyorum eğer yediklerimizin tadları geçiyorsa çocugun damak tadını geliştirmesi için herşeyden yemeye dikkat etmemiz gerekir ileride yemek seçmesin diye dimi????
Yeşil kaka yediklerimizle alakalı değilmiş. Bebeğin fazla beslendiği , sindirilmiş sütle sindirilmemişin karıştığı anlamına gelirmiş. Bizim de çok sık yeşil oluyodu doktora sordum böyle dedi. Gerçekten de ben sussun diye sürekli memeyi dayıyorum ağzına öyle 2 saat 3 saat tutmuyorum süreGünaydın taze anneler :) hala öyleyiz dimi :)
Güne yeşil kaka sendromuyla başladık, dün bademli magnum hüplettim ilk defa bir de akşam parol içmiştim ya onlar yaptı ya da bebek kişisini dışarda çok gezdirdim üşüttü. Bugün bir takip edeyim bakalım umarım düzelir
Off banada bugun komsular geldi tanışmaya. Daha dün bdvye komsular diye konu açıp dert yanmıştım. Elim ayagım birbirine dolastı. Kapıda her görüdüklerinde bebegimin çok aglak oldugunu söylüyodum. Bugunde aksi gibi hiç aglamadı. Komsular gidince başladı aglamaya. Bendemi sorun var anlamadımkşYarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Markası Vitra, çok memnunum. Su ayarlama yok, uğraşma yok. Tavsiye ederim.beatrices sizin evde sıcaklık ayarlı musluk vardı sanırım. Bebeği yıkarken yakarım diye banyoda yıkamaya cesaret edemiyorum. Memnun musun ondan. Gerçekten sıcaklığı değişmiyor mu? Bir de markasını öğrenebilir miyim acaba?
Kirlenirse ıslak mendille siliyorum. Popoyla aynı derisi nasılsa:)Yüzünü yıkamıyor musunuz ?
250 gr veya 1#5 gr margarin veya sana hamur isi,250 ml kaynamis suda eritiliyor250gr un eklenerek pisiriliyor.soguyunca( eklenen yumurtalar pismesin diye) tek tek aldigi kadar yumurtayi ekliyorsun.ben genelde 3 u gecmiyom yoksa yumurta kokuyor.Tam tarif versene çok severim, yine çocuga yeşil kaka yaptıracam ama ne yapalım?
Adana da sezar hastanesinde 40 tl ye yaptırdımNerde yaptıracaksın cnm
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.
Sütünüzün tadına bakıyor musunuz? Yediklerimizin tadı geçiyor mu? Ben geçen sağdıgımda biberonun dibindekini içtim çok şekerliydi. Tatlı yemiştim.
Şunu merak ediyorum eğer yediklerimizin tadları geçiyorsa çocugun damak tadını geliştirmesi için herşeyden yemeye dikkat etmemiz gerekir ileride yemek seçmesin diye dimi????
Bebis demiski anne sen misin beni kotuleyen al iste boyle susarim ben.Off banada bugun komsular geldi tanışmaya. Daha dün bdvye komsular diye konu açıp dert yanmıştım. Elim ayagım birbirine dolastı. Kapıda her görüdüklerinde bebegimin çok aglak oldugunu söylüyodum. Bugunde aksi gibi hiç aglamadı. Komsular gidince başladı aglamaya. Bendemi sorun var anlamadımkş
Çok tenks250 gr veya 1#5 gr margarin veya sana hamur isi,250 ml kaynamis suda eritiliyor250gr un eklenerek pisiriliyor.soguyunca( eklenen yumurtalar pismesin diye) tek tek aldigi kadar yumurtayi ekliyorsun.ben genelde 3 u gecmiyom yoksa yumurta kokuyor.
Yagli kagida iki tatli kadigiyla bezeler koparip sekil vermeden diziyorsun.180 derecede 40 dk.pisiyor.kapak hic acilmayacak.cikarinca bicakla kenarlarini kesiyoruz,icinde hamur kalmissa onu elle aliyoruz.
Sonra 2 su bard.sut,3 kasik un5 kasik tozseker1yumurtayi ocakta karistirarak koyulasturip pisiriyoruz.actigimiz pismis bezelerin icine kasikla dolduruyoruz,varsa şanty torbaniz daha kolay tabi.sonra ister erityiginiz cikolata olur,ister hazir sos yada koyukivamli hazirladiginiz puding uzerine gezdirin tamamdir
Afiyet olsun.uzun gibi gorunuyor ama cok pratik.ha birde ic sosuna sonradan bir vanilya eklenirÇok tenks
Kocam .okunu çıkarıp bi dünya unibaby 'nin yenidoganindan almış bez alırken, hala onu kullanıyoruz, 10 paketten fazla vardır dahakızlar ıslak mendil olarak hala yenidoğan saf su + pamuk mu kullanıyorsunuz
ben unibaby 12 li ve baby me 24 lü almıştım bitti
normal ıslak mendile geçelim mi yoksa erken mi ?
hipp marka dikkatimi çekti siz ne yapıyorsunuz?
Walla aynende bana o msjı verdi yaramaz kuzuBebis demiski anne sen misin beni kotuleyen al iste boyle susarim ben.
Markası Vitra, çok memnunum. Su ayarlama yok, uğraşma yok. Tavsiye ederim.
Markası Vitra, çok memnunum. Su ayarlama yok, uğraşma yok. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?