2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu kadar olur

Kısır protefirol poaça yapacaksan yeter bence, sigara böreğide olur aslında bak canım istedi kısır doyurur zaten herkesi :)

Basit şeyler yap milföy hamuruna peynir sar falan vs..

Tam tarif versene çok severim, yine çocuga yeşil kaka yaptıracam ama ne yapalım?

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.
Sütünüzün tadına bakıyor musunuz? Yediklerimizin tadı geçiyor mu? Ben geçen sağdıgımda biberonun dibindekini içtim çok şekerliydi. Tatlı yemiştim.
Şunu merak ediyorum eğer yediklerimizin tadları geçiyorsa çocugun damak tadını geliştirmesi için herşeyden yemeye dikkat etmemiz gerekir ileride yemek seçmesin diye dimi????

Yüzünü yıkamıyor musunuz ?

Ben sürekli tatlı yiyorum. Aynı şeyi ben de merak ettim benim de sütümün tadı baya şekerli. Ben gün içinde yemek yicek vakit bulamadığım için sürekli kek , kurabiye, pasta, baklava falan yiyorum hep şekerli şeyler. Eğer süte bu şekilde geçiyorsa acaba bebekte şekerle alakalı soru yaratır mı ? Bunu doktora sormalıyım

Yeşil kaka yediklerimizle alakalı değilmiş. Bebeğin fazla beslendiği , sindirilmiş sütle sindirilmemişin karıştığı anlamına gelirmiş. Bizim de çok sık yeşil oluyodu doktora sordum böyle dedi. Gerçekten de ben sussun diye sürekli memeyi dayıyorum ağzına öyle 2 saat 3 saat tutmuyorum süre

Off banada bugun komsular geldi tanışmaya. Daha dün bdvye komsular diye konu açıp dert yanmıştım. Elim ayagım birbirine dolastı. Kapıda her görüdüklerinde bebegimin çok aglak oldugunu söylüyodum. Bugunde aksi gibi hiç aglamadı. Komsular gidince başladı aglamaya. Bendemi sorun var anlamadımkş

Markası Vitra, çok memnunum. Su ayarlama yok, uğraşma yok. Tavsiye ederim.

Tam tarif versene çok severim, yine çocuga yeşil kaka yaptıracam ama ne yapalım?
250 gr veya 1#5 gr margarin veya sana hamur isi,250 ml kaynamis suda eritiliyor250gr un eklenerek pisiriliyor.soguyunca( eklenen yumurtalar pismesin diye) tek tek aldigi kadar yumurtayi ekliyorsun.ben genelde 3 u gecmiyom yoksa yumurta kokuyor.
Yagli kagida iki tatli kadigiyla bezeler koparip sekil vermeden diziyorsun.180 derecede 40 dk.pisiyor.kapak hic acilmayacak.cikarinca bicakla kenarlarini kesiyoruz,icinde hamur kalmissa onu elle aliyoruz.
Sonra 2 su bard.sut,3 kasik un5 kasik tozseker1yumurtayi ocakta karistirarak koyulasturip pisiriyoruz.actigimiz pismis bezelerin icine kasikla dolduruyoruz,varsa şanty torbaniz daha kolay tabi.sonra ister erityiginiz cikolata olur,ister hazir sos yada koyukivamli hazirladiginiz puding uzerine gezdirin tamamdir

Hahha umarım geçmiyordur, benim gıdamın %50 si salatalık. Salatalık sütü içmiş gibi oluyordur gariban gahagga

Bebis demiski anne sen misin beni kotuleyen al iste boyle susarim ben.

Çok tenks

Kocam .okunu çıkarıp bi dünya unibaby 'nin yenidoganindan almış bez alırken, hala onu kullanıyoruz, 10 paketten fazla vardır daha Bittikten sonra ne alırız bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…