2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar günaydın zeynep224 ben, küçük bir isim değişikliği yaşadık bebeğinde dudak bağı olan ya da bilgisi olan var mı, geçen gün de sormuştum ama kimse görmemiş sanırım
Benim oğlumda hafif vardı sanırım bu arada dil bağından bahsediyorsunuz beslenmesini etkilemedi bağı kısa olanları etkiler bir Dr a sorun bence. Bağı kısa ise beklenemez ve konuşmasına kadar etkiler

Benimde pazartesi gelicek misafirlerim bende üşeniyorum üşenmekten çok ne ara yapıca. Evi temizlesem pazr güni eşim evdeyken anca bide akşamdan yapayım desem hamur işi benm oğlan kolik akşamları full mesai bizde..bende hazır aldırıcaö eşime sanırım

D Degemen söylemişti acı elma yağı gaz için rahatlatıyor tavsiye ederim benim kızım 23 günlük şuan kullanıyoruz hem göbeğine masaj yapıyoruz hem ayaklarına

Bugün 2. Ay kontrolümüz vardı. Bu ay 830 gr almış kızım geçen ay 1050 almıştı Dr normal karşıladı azalmayı. Ayrıca rotavirüs aşısını ve kalça ultrasonunu da yaptırdık. ölçümler çok şükür olması gereken gibi çıktı. Aşı biraz huzursuzluk yaptı hemşire gaz yapabilir demişti sanırım ondan bu arada özel aşı olduğu için ücretli fiyatı 175 tl kalça ultrasonu 40 tl. Arka bıngıldağı sordum normalde kapalı oluyor sanırım hidrosefali olabilir ki değil öyle olsa 1 cm değil daha fazla büyüme görülürdü dedi bir.de tiroit hormonlarında değer normal değilse okur dedi ona da baktırmıştık bi sıkıntı yok geriye genetik kalıyor gözlemleyeceğiz dedi bizden bu kadar

:)) Büyüdükçe değişiyorlar galiba benim oğlan da kırmızı balık şarkısıyla uyuyor kucakta dans modunda bende :)

Ay yerim ben o herifleri çok tatlı olmaya başladılar ya

Bitanede bende var o heriften:/

Kızımı kim görse kızmı erkekmi diye soran olmuyo direk ismini soruyolar nur sezin diyince aaaa kız mı deyip şaşırıyolar. Bugun tanışmaya gelen komsulardada aynı şey oldu
Gecen saglık ocagında hemşirenin bi tanesi kızımı sewdi. Kızımda bakıyodu hemşireye. Erkek calısan dediki şakayla bosuna bakma o nışanlıbende dedimki benim bebegimde kız.neee kızmı dedi

Ben birkaç defa yazdım ama bende burda okudum.
Benimki buzukinin 3dk lık olanı seviyor
Diğerinde ağlıyor. :)
2. Favorimiz fön sesi.

Ayyy banada gelecekler.
Hepsini hazır alacağım.

Kızlar merhaba nasılsınız
in
Teşekkürler sen nasılsın.
Sende benim gibi 3haziranda doğum yapmıştın
Bebişim in adı ne...

Biz bugun kalça ultrason u cektirdik.
Koru hastanesinde 60tl.
Sorun çıkmadı şükür..

Bebişin yumurtalıklarından biri büyük. Suymuş.
Geçer dedi. Ve sünnet önerdi.

kızlar birşey soracağım özellikle 2. ayını dolduran arkadaşlar
bebeğinizin beslenme süresi uzadı mı
bir buçuk saatte bir emen kızım saati dolduğunda kusuyor yani hala midesi dolu
dün gece 2 saat geçmesine rağmen uyanmadı emmek istemedi.. 3saat sonunda ancak emdi..

gece uykusu da bebeği büyütüyor emzirmek mi uyku mu?

bebek büyüdükçe emme süresi uzar mı?

bir de birkaç gündür kusunca kusmuk bildiğiniz kusmuk kokuyor eskiden bu kadar ekşi kokmazdı.
acaba bir sorun mu var ki?

Benim kızım gece 22.30-23.00 gibi uyuyor. Sabah 04.30-05.00 arası uyanıyor. Yani nerden baksan 5-6 saat beslenmiyor. Ben asla uyandıtmıyorum. Gündüz uykusu yok denecek kadar az.bence artık geceuyandırıp beslemeye gerek yok

Sana da yararsa ben de alacağım haber verir misin?
Canım iki günlük tecrübemi paylaşayım.. Dün iki tane ve bu sabah da bir tane olmak üzere üç tane aldım ve evet gerçekten çok başarılı. Bebeğimin beni emme süresi 5 dk.dan 60-70 dk.lara çıktı. Bu benim için bi mucize. Göğsümden sütler akmasa da kızımın ağzından akacak kadar süt yaptı sadece üç kapsülde.. Fakat kızım bugün hiç durmadı. Gaz sancısı mı, iki gündür kakasını yapamıyo ondan mı, laktamaxtan mı bilmiyorum. Normalde hiç böyle olmazdı, tüm gün kucaktaydı ve hiç uyumadı. İnşallah laktamaxtan değildir. Şimdi ara verdim içmeye 3-5 gün sonra tekrar içmeye başlıcam kızım gene bugünkü gibi huzursuz olursa ne yazık ki bırakmak zorunda kalıcam laktamaxı

D Degemen söylemişti acı elma yağı gaz için rahatlatıyor tavsiye ederim benim kızım 23 günlük şuan kullanıyoruz hem göbeğine masaj yapıyoruz hem ayaklarına
Bezine de damlatıyorum 1-2 damla. İyice emdiriyorum beze poğsuna değmesin diye çok faydasını gördüm ben de

Bezine de damlatıyorum 1-2 damla. İyice emdiriyorum beze poposuna değmesin diye çok faydasını gördüm ben de

canım mama mı veriyorsun anne sütü mü?
senin 3. çocuğun daha tecrübelisin
doktorunun tavsiyesi mi bu? ilk defa bebeğim 3 buçuk saat aç kaldı
içime bir sürü korkular düştü ya kan şekeri düştüyse diye
ben sadece emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…