- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
File degil asinda benim ki anlatabilmek icin oyle dedim tek basina baya kurtwrici oluyoBen file almadim.ilk kizimda pek kullanamamistim.hatta gecen yil atyim.yillardir kalmis bi kosede.
Benim oğlumda hafif vardı sanırım bu arada dil bağından bahsediyorsunuz beslenmesini etkilemedi bağı kısa olanları etkiler bir Dr a sorun bence. Bağı kısa ise beklenemez ve konuşmasına kadar etkilerKızlar günaydın zeynep224 ben, küçük bir isim değişikliği yaşadıkbebeğinde dudak bağı olan ya da bilgisi olan var mı, geçen gün de sormuştum ama kimse görmemiş sanırım
Benimde pazartesi gelicek misafirlerim bende üşeniyorum üşenmekten çok ne ara yapıca. Evi temizlesem pazr güni eşim evdeyken anca bide akşamdan yapayım desem hamur işi benm oğlan kolik akşamları full mesai bizde..bende hazır aldırıcaö eşime sanırımYarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Cook useniyorum bisey yapmaya.
Eskiden olsa tipik ev kadini havasiyla döktururdum.ama simdi bir usengeclik var ustumde.
Tam mutfaga dalacam,kizin bir ihtiyaci olacak,konsantre olamayacam diye dusunuyorum
Profiterol,puaca,kisir evde yapsam,pasta,borek aldirsam mi acaba
Yada rulo pasta mi yapsam ki.off useniyorum yaa
Ilk bezini e bebekten almıştım. Sonrakini metro alışveriş merkezinden aldık.Prima premıum care kullananlar bezleri nerden alıyosunuz?
:)) Büyüdükçe değişiyorlar galiba benim oğlan da kırmızı balık şarkısıyla uyuyor kucakta dans modunda bende :)İyi akşmlar hanımlar, sokak mesaisinden selamlar. Herif açık havada hava serin olmazsa uyumuyor.
Balkon filan var idare ediyorum ama bu ne biçim huy oldu anlamış değilim.
Bu hafta İstanbul'daki yazlığa geçiyorum, bari biraz rahat ederim.
Hofff
Ay yerim ben o herifleri çok tatlı olmaya başladılar yaİyi akşmlar hanımlar, sokak mesaisinden selamlar. Herif açık havada hava serin olmazsa uyumuyor.
Hofff
Bitanede bende var o heriften:/İyi akşmlar hanımlar, sokak mesaisinden selamlar. Herif açık havada hava serin olmazsa uyumuyor.
Hofff
Ben birkaç defa yazdım ama bende burda okudum.Burda bi arkadaş bebeğim Buzuki Orhan dinlerken biraz duruyor yazmıştı sağ olsn.Not etmiştim ben de.Dün açtım işe yaradı.Kim olduğunu hatırlayamayacağım ama çok teşekkür ederim.
Az önce ikimiz beraber uyumuşuz.otomatik oynat da açıkmış.Bi UYandım Buzuki bitmiş saç kurutma makinesi dinliyoruz
Ayyy banada gelecekler.Yarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Cook useniyorum bisey yapmaya.
Eskiden olsa tipik ev kadini havasiyla döktururdum.ama simdi bir usengeclik var ustumde.
Tam mutfaga dalacam,kizin bir ihtiyaci olacak,konsantre olamayacam diye dusunuyorum
Profiterol,puaca,kisir evde yapsam,pasta,borek aldirsam mi acaba
Yada rulo pasta mi yapsam ki.off useniyorum yaa
inKızlar merhaba nasılsınız
Benim kızım gece 22.30-23.00 gibi uyuyor. Sabah 04.30-05.00 arası uyanıyor. Yani nerden baksan 5-6 saat beslenmiyor. Ben asla uyandıtmıyorum. Gündüz uykusu yok denecek kadar az.bence artık geceuyandırıp beslemeye gerek yokkızlar birşey soracağım özellikle 2. ayını dolduran arkadaşlar
bebeğinizin beslenme süresi uzadı mı
bir buçuk saatte bir emen kızım saati dolduğunda kusuyor yani hala midesi dolu
dün gece 2 saat geçmesine rağmen uyanmadı emmek istemedi.. 3saat sonunda ancak emdi..
gece uykusu da bebeği büyütüyor emzirmek mi uyku mu?
bebek büyüdükçe emme süresi uzar mı?
bir de birkaç gündür kusunca kusmuk bildiğiniz kusmuk kokuyor eskiden bu kadar ekşi kokmazdı.
acaba bir sorun mu var ki?
Canım iki günlük tecrübemi paylaşayım.. Dün iki tane ve bu sabah da bir tane olmak üzere üç tane aldım ve evet gerçekten çok başarılı. Bebeğimin beni emme süresi 5 dk.dan 60-70 dk.lara çıktı. Bu benim için bi mucize. Göğsümden sütler akmasa da kızımın ağzından akacak kadar süt yaptı sadece üç kapsülde.. Fakat kızım bugün hiç durmadı. Gaz sancısı mı, iki gündür kakasını yapamıyo ondan mı, laktamaxtan mı bilmiyorum. Normalde hiç böyle olmazdı, tüm gün kucaktaydı ve hiç uyumadı. İnşallah laktamaxtan değildir. Şimdi ara verdim içmeye 3-5 gün sonra tekrar içmeye başlıcam kızım gene bugünkü gibi huzursuz olursa ne yazık ki bırakmak zorunda kalıcam laktamaxıSana da yararsa ben de alacağım haber verir misin?
Benim kızım gece 22.30-23.00 gibi uyuyor. Sabah 04.30-05.00 arası uyanıyor. Yani nerden baksan 5-6 saat beslenmiyor. Ben asla uyandıtmıyorum. Gündüz uykusu yok denecek kadar az.bence artık geceuyandırıp beslemeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?