Anne sütü veriyorum. Sadece sabah bir öğün mama veriyorum onu da bir ölçekten fazla almıyor zaten. Benim ilk kızım da oğlum da böyleydi. Gündüz kuş uykusu gibi 10 ar dk kestirir uyanırlar gece 4-5 saat kesintisiz uyurlardı. Kızımda acemilik vardı tabii doktora sormuştum endişeyle. Bebek gece 4-5 saat uyuyor ben uyandırıp besleyeyimmi diye. Doktor gülmüştü bana sen belanı mı arıyorsun, yat uyu dinlen, ne güzel işte uyuyorsa onun da uykuya ihtiyacı var ki uyuyor, beslenme ihtiyacı duysa uyanır artık bu ayda demişti. Kızım öyle devam etti birkaç ay . Sonra düzeni değişti tabii gündüz uykuları uzadı. Gece uyanmaları arttı.diş çıkarma sıkıntıları falan ... oğlumda da aynı şeyler olunca çok endişelenmedim 40 ından sonra bıraktım uyandırıp beslemeyi. Şimdi bu kızımda aynı şekilde. Benim çocuklarım gece uykusunu seviyorlar.canım mama mı veriyorsun anne sütü mü?
senin 3. çocuğun daha tecrübelisin
doktorunun tavsiyesi mi bu? ilk defa bebeğim 3 buçuk saat aç kaldı
içime bir sürü korkular düştü ya kan şekeri düştüyse diye
ben sadece emziriyorum
Valla sarilikbitti bizim gece suremiz 4 saat oldu sonra 6 hatta kizmayin ama 8 saat bile oluyor arada.uykuyu seviyor benim kiz.birkac kez uyandirayim dedim uyanmiyor.hatta en son asiya asm ye gittigimizde 11 di dr.muayene icin eviriyor ceviriyor kulaklarini bile cekti uyanmadi.asisini bekledik uyaninca yaptirdik.950 gr almis.boyu da 53 gogmustu 63 olmus.gunduz 2 saat3 saat falanarakızlar birşey soracağım özellikle 2. ayını dolduran arkadaşlar
bebeğinizin beslenme süresi uzadı mı
bir buçuk saatte bir emen kızım saati dolduğunda kusuyor yani hala midesi dolu
dün gece 2 saat geçmesine rağmen uyanmadı emmek istemedi.. 3saat sonunda ancak emdi..
gece uykusu da bebeği büyütüyor emzirmek mi uyku mu?
bebek büyüdükçe emme süresi uzar mı?
bir de birkaç gündür kusunca kusmuk bildiğiniz kusmuk kokuyor eskiden bu kadar ekşi kokmazdı.
acaba bir sorun mu var ki?
Aynen canim benim.kizim da gunduz gram.uyumuyo ama aksam 7de bir uyuyo uyanip emip geri uyuuo simdi uyanmasini belliyorm emzirip bende yaticam insalahAnne sütü veriyorum. Sadece sabah bir öğün mama veriyorum onu da bir ölçekten fazla almıyor zaten. Benim ilk kızım da oğlum da böyleydi. Gündüz kuş uykusu gibi 10 ar dk kestirir uyanırlar gece 4-5 saat kesintisiz uyurlardı. Kızımda acemilik vardı tabii doktora sormuştum endişeyle. Bebek gece 4-5 saat uyuyor ben uyandırıp besleyeyimmi diye. Doktor gülmüştü bana sen belanı mı arıyorsun, yat uyu dinlen, ne güzel işte uyuyorsa onun da uykuya ihtiyacı var ki uyuyor, beslenme ihtiyacı duysa uyanır artık bu ayda demişti. Kızım öyle devam etti birkaç ay . Sonra düzeni değişti tabii gündüz uykuları uzadı. Gece uyanmaları arttı.diş çıkarma sıkıntıları falan ... oğlumda da aynı şeyler olunca çok endişelenmedim 40 ından sonra bıraktım uyandırıp beslemeyi. Şimdi bu kızımda aynı şekilde. Benim çocuklarım gece uykusunu seviyorlar.
Canım tecrübeli değilim ama endişelenmene gerek yok benim oğlumunda dört beş saat uyuduğu oluyor baştan beri hiç uyandırmadım kendisi uyanana kadar acıkırsa sen istemesen bile uyanır o gündüzleri genelde iki veya üç saate bir emiyor sadece anne sütü veriyorum huysuz olduğu zamanlarda saat başı veya bir buçuk saatte bire iniyorcanım mama mı veriyorsun anne sütü mü?
ben sadece emziriyorum
Yatmam lazım uyku tutmuyor :) uykun varsa uyu bence uyanınca kuzucuk uyandırır seni de:)Aynen canim benim.kizim da gunduz gram.uyumuyo ama aksam 7de bir uyuyo uyanip emip geri uyuuo simdi uyanmasini belliyorm emzirip bende yaticam insalah
Canım ben de sadece emziriyorum ve kızım 1 gibi uyuyup 6 civarı uyanıyor. Ben gece beslemiyorum kendisi uyanmazsa. 1. Ayda 1250 gr almıştı bu ayda 1300 gr aldı. Pek farketmedi böyle beslemem. Gündüz de 2-3 saatte bir emziriyorum.kızlar birşey soracağım özellikle 2. ayını dolduran arkadaşlar
dün gece 2 saat geçmesine rağmen uyanmadı emmek istemedi.. 3saat sonunda ancak emdi..
bir de birkaç gündür kusunca kusmuk bildiğiniz kusmuk kokuyor eskiden bu kadar ekşi kokmazdı.
Bentahlillerini falan yaptirdim.cook sukur tum degerleri iyi cikti.icim rahat yani.canım mama mı veriyorsun anne sütü mü?
ben sadece emziriyorum
Maşallah sekiz saate bende şaşırdım :)Valla sarilikbitti bizim gece suremiz 4 saat oldu sonra 6 hatta kizmayin ama 8 saat bile oluyor arada.uykuyu seviyor benim kiz.birkac kez uyandirayim dedim uyanmiyor.hatta en son asiya asm ye gittigimizde 11 di dr.muayene icin eviriyor ceviriyor kulaklarini bile cekti uyanmadi.asisini bekledik uyaninca yaptirdik.950 gr almis.boyu da 53 gogmustu 63 olmus.gunduz 2 saat3 saat falanara
Anne sütü veriyorum. Sadece sabah bir öğün mama veriyorum onu da bir ölçekten fazla almıyor zaten. Benim ilk kızım da oğlum da böyleydi. Gündüz kuş uykusu gibi 10 ar dk kestirir uyanırlar gece 4-5 saat kesintisiz uyurlardı. Kızımda acemilik vardı tabii doktora sormuştum endişeyle. Bebek gece 4-5 saat uyuyor ben uyandırıp besleyeyimmi diye. Doktor gülmüştü bana sen belanı mı arıyorsun, yat uyu dinlen, ne güzel işte uyuyorsa onun da uykuya ihtiyacı var ki uyuyor, beslenme ihtiyacı duysa uyanır artık bu ayda demişti. Kızım öyle devam etti birkaç ay . Sonra düzeni değişti tabii gündüz uykuları uzadı. Gece uyanmaları arttı.diş çıkarma sıkıntıları falan ... oğlumda da aynı şeyler olunca çok endişelenmedim 40 ından sonra bıraktım uyandırıp beslemeyi. Şimdi bu kızımda aynı şekilde. Benim çocuklarım gece uykusunu seviyorlar.
Ben birkaç defa yazdım ama bende burda okudum.
Benimki buzukinin 3dk lık olanı seviyor
Diğerinde ağlıyor. :)
2. Favorimiz fön sesi.
Ayyy banada gelecekler.
Hepsini hazır alacağım.
in
Teşekkürler sen nasılsın.
Sende benim gibi 3haziranda doğum yapmıştın
Bebişim in adı ne...
Biz bugun kalça ultrason u cektirdik.
Koru hastanesinde 60tl.
Sorun çıkmadı şükür..
Bebişin yumurtalıklarından biri büyük. Suymuş.
Geçer dedi. Ve sünnet önerdi.
Valla sarilikbitti bizim gece suremiz 4 saat oldu sonra 6 hatta kizmayin ama 8 saat bile oluyor arada.uykuyu seviyor benim kiz.birkac kez uyandirayim dedim uyanmiyor.hatta en son asiya asm ye gittigimizde 11 di dr.muayene icin eviriyor ceviriyor kulaklarini bile cekti uyanmadi.asisini bekledik uyaninca yaptirdik.950 gr almis.boyu da 53 gogmustu 63 olmus.gunduz 2 saat3 saat falanara
Canım tecrübeli değilim ama endişelenmene gerek yok benim oğlumunda dört beş saat uyuduğu oluyor baştan beri hiç uyandırmadım kendisi uyanana kadar acıkırsa sen istemesen bile uyanır o gündüzleri genelde iki veya üç saate bir emiyor sadece anne sütü veriyorum huysuz olduğu zamanlarda saat başı veya bir buçuk saatte bire iniyor
Canım ben de sadece emziriyorum ve kızım 1 gibi uyuyup 6 civarı uyanıyor. Ben gece beslemiyorum kendisi uyanmazsa. 1. Ayda 1250 gr almıştı bu ayda 1300 gr aldı. Pek farketmedi böyle beslemem. Gündüz de 2-3 saatte bir emziriyorum.
Bentahlillerini falan yaptirdim.cook sukur tum degerleri iyi cikti.icim rahat yani.
Doğumdan sonra mı aldım 7 kiloyu , yoksa hamilelikten kalan kilon mu?Tam 7 kilo aldım var mı arttıran?
Kizlar sezeryanli yerimdeki tuyleri eldivenle koparsam birsey olur mu artik temizlenmem lazim cunku
Canim benim doktor 1.aydan sonra uyaniksa 3saatte bir emzir ama uyuyosa birak 6saate kdr dokunma dedi. Hatta bu sekilde beslersen kilo kaybi fln da olmaz dedi. Bundan fazla besleyince zaten kusarak fln atiyolarmis fazlasini gaz da cogaliyomus. Genelde dustan sonra derin uyuyo benimki birakiyorum alarm kurup. Genelde alarma gerek kalmadan kendi uyaniyo acikip
maşallah gelişimi de çok iyi
ben 6 saat beslemesem kalpten giderdim birşey olacak diye..ama siz mama veriyorsunuz sanırım
mamanın sindirimi daha zor anne sütüne göre
ben hala uyandırıp besliyorum
benim kız 48 cm doğdu 58 cm şuan kilosu da 2960 gr doğdu 5 720 grdı
gündüz de gece de birbuçuk iki saat ara ile emziriyorum ben ama sanırım süresi uzamaya başladı
çünkü uyanmak istemiyor ve gündüz de kusuyor
Benim de oğlanların biri tüm gün uymadı hep ağladı karnı feci şişti dünCanım iki günlük tecrübemi paylaşayım.. Dün iki tane ve bu sabah da bir tane olmak üzere üç tane aldım ve evet gerçekten çok başarılı. Bebeğimin beni emme süresi 5 dk.dan 60-70 dk.lara çıktı. Bu benim için bi mucize. Göğsümden sütler akmasa da kızımın ağzından akacak kadar süt yaptı sadece üç kapsülde.. Fakat kızım bugün hiç durmadı. Gaz sancısı mı, iki gündür kakasını yapamıyo ondan mı, laktamaxtan mı bilmiyorum. Normalde hiç böyle olmazdı, tüm gün kucaktaydı ve hiç uyumadı. İnşallah laktamaxtan değildir. Şimdi ara verdim içmeye 3-5 gün sonra tekrar içmeye başlıcam kızım gene bugünkü gibi huzursuz olursa ne yazık ki bırakmak zorunda kalıcam laktamaxı
Hamilelikten hiç kilo kalmadı hepsini 10 günde verdim. Sonrasında olan oldu tatlı yiye yiye 7 kilo aldımDoğumdan sonra mı aldım 7 kiloyu , yoksa hamilelikten kalan kilon mu?
kızlar birşey soracağım özellikle 2. ayını dolduran arkadaşlar
maşallah gelişimi de çok iyi
ben 6 saat beslemesem kalpten giderdim birşey olacak diye..ama siz mama veriyorsunuz sanırım
mamanın sindirimi daha zor anne sütüne göre
ben hala uyandırıp besliyorum
benim kız 48 cm doğdu 58 cm şuan kilosu da 2960 gr doğdu 5 720 grdı
gündüz de gece de birbuçuk iki saat ara ile emziriyorum ben ama sanırım süresi uzamaya başladı
çünkü uyanmak istemiyor ve gündüz de kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?