2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anne sütü veriyorum. Sadece sabah bir öğün mama veriyorum onu da bir ölçekten fazla almıyor zaten. Benim ilk kızım da oğlum da böyleydi. Gündüz kuş uykusu gibi 10 ar dk kestirir uyanırlar gece 4-5 saat kesintisiz uyurlardı. Kızımda acemilik vardı tabii doktora sormuştum endişeyle. Bebek gece 4-5 saat uyuyor ben uyandırıp besleyeyimmi diye. Doktor gülmüştü bana sen belanı mı arıyorsun, yat uyu dinlen, ne güzel işte uyuyorsa onun da uykuya ihtiyacı var ki uyuyor, beslenme ihtiyacı duysa uyanır artık bu ayda demişti. Kızım öyle devam etti birkaç ay . Sonra düzeni değişti tabii gündüz uykuları uzadı. Gece uyanmaları arttı.diş çıkarma sıkıntıları falan ... oğlumda da aynı şeyler olunca çok endişelenmedim 40 ından sonra bıraktım uyandırıp beslemeyi. Şimdi bu kızımda aynı şekilde. Benim çocuklarım gece uykusunu seviyorlar.

Kizlar sezeryanli yerimdeki tuyleri eldivenle koparsam birsey olur mu artik temizlenmem lazim cunku

Valla sarilikbitti bizim gece suremiz 4 saat oldu sonra 6 hatta kizmayin ama 8 saat bile oluyor arada.uykuyu seviyor benim kiz.birkac kez uyandirayim dedim uyanmiyor.hatta en son asiya asm ye gittigimizde 11 di dr.muayene icin eviriyor ceviriyor kulaklarini bile cekti uyanmadi.asisini bekledik uyaninca yaptirdik.950 gr almis.boyu da 53 gogmustu 63 olmus.gunduz 2 saat3 saat falanara

Aynen canim benim.kizim da gunduz gram.uyumuyo ama aksam 7de bir uyuyo uyanip emip geri uyuuo simdi uyanmasini belliyorm emzirip bende yaticam insalah

Canım tecrübeli değilim ama endişelenmene gerek yok benim oğlumunda dört beş saat uyuduğu oluyor baştan beri hiç uyandırmadım kendisi uyanana kadar acıkırsa sen istemesen bile uyanır o gündüzleri genelde iki veya üç saate bir emiyor sadece anne sütü veriyorum huysuz olduğu zamanlarda saat başı veya bir buçuk saatte bire iniyor

Canım ben de sadece emziriyorum ve kızım 1 gibi uyuyup 6 civarı uyanıyor. Ben gece beslemiyorum kendisi uyanmazsa. 1. Ayda 1250 gr almıştı bu ayda 1300 gr aldı. Pek farketmedi böyle beslemem. Gündüz de 2-3 saatte bir emziriyorum.

Bentahlillerini falan yaptirdim.cook sukur tum degerleri iyi cikti.icim rahat yani.

Maşallah sekiz saate bende şaşırdım :)

hımm canım sağol ya.. benim kız gece hiç uyanmıyor ki hep ben bir buçuk - 2 saatte bir kendim uyandırıp besliyorum
dün uyuyakalmışım 3 saati geçince beni bir telaş aldı..içimi ferahlattın çok teşekkür ederim

An itibariyla puacami ve profiterolu bitirfim yatiyorum az sonra.sabah kisiri yaparim.esim oglen pastaneden biseyler daha alip gonderecek.kizimiyikadim.uyuyor.bende dusa girip yatacagim

maşallah gelişimi de çok iyi
ben 6 saat beslemesem kalpten giderdim birşey olacak diye..ama siz mama veriyorsunuz sanırım
mamanın sindirimi daha zor anne sütüne göre
ben hala uyandırıp besliyorum
benim kız 48 cm doğdu 58 cm şuan kilosu da 2960 gr doğdu 5 720 grdı

gündüz de gece de birbuçuk iki saat ara ile emziriyorum ben ama sanırım süresi uzamaya başladı
çünkü uyanmak istemiyor ve gündüz de kusuyor

Bentahlillerini falan yaptirdim.cook sukur tum degerleri iyi cikti.icim rahat yani.

D Degemen
kızlar hepinize cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.. içim rahatladı
sabahtan beri vicdan yapıyordum uyuyakaldın bebeği 3 saat aç bıraktın ne biçim anneyim diye
demek ki normalmiş ohhh be

Canim benim doktor 1.aydan sonra uyaniksa 3saatte bir emzir ama uyuyosa birak 6saate kdr dokunma dedi. Hatta bu sekilde beslersen kilo kaybi fln da olmaz dedi. Bundan fazla besleyince zaten kusarak fln atiyolarmis fazlasini gaz da cogaliyomus. Genelde dustan sonra derin uyuyo benimki birakiyorum alarm kurup. Genelde alarma gerek kalmadan kendi uyaniyo acikip

Ah csnım nasıl dayanıyosun geceleri bu kadar sık kalkmaya. Ben gece 3,5-4 saatte bir uyandırıyorum. Hatta baktım derin uyuyo bazen ellemiyorum. Kendi uyanıyo zaten pırtlar sıkıştırınca :) e sen de iki ayını tamamlamışsın biraz daha rahata takabilirain brnce :)

Benim de oğlanların biri tüm gün uymadı hep ağladı karnı feci şişti dün
lactamax etkisimi seninki meraklardayım. Tabi benimkine noldu Allah bilir. Çok zor bir gündü.

Benim doktorda uyandırma dedi artık kan şekeri düşmezmis benimki seninle aynı gün doğdu. Doktor uykuda en az beslenme kadar gerekli
4 saate kadar uzayabilir dedi oda biz erken doğduğumuz için düşük kiloda olduğumuzdan .yoksa 6 saate kadar izin veriyor doktorlar.senin bebegin maşallah kilo alımı da çok iyi rahat ol bence artık bebeğini dinle
Bizim doktor ilk kizimda hep bebeğini dinle sana en iyi yolu o gösterir derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…