Cnm valla bence bu bebege gore degisiyor onu anladimkızlar birşey soracağım özellikle 2. ayını dolduran arkadaşlar
bebeğinizin beslenme süresi uzadı mı
bir buçuk saatte bir emen kızım saati dolduğunda kusuyor yani hala midesi dolu
dün gece 2 saat geçmesine rağmen uyanmadı emmek istemedi.. 3saat sonunda ancak emdi..
gece uykusu da bebeği büyütüyor emzirmek mi uyku mu?
bebek büyüdükçe emme süresi uzar mı?
bir de birkaç gündür kusunca kusmuk bildiğiniz kusmuk kokuyor eskiden bu kadar ekşi kokmazdı.
acaba bir sorun mu var ki?
Onun içinde rezene var aslında gaz yapmaması lazım ama bana da yapıyor gibi geliyor. Bebeğe değil de bana yani:)Benim de oğlanların biri tüm gün uymadı hep ağladı karnı feci şişti dün
lactamax etkisimi seninki meraklardayım. Tabi benimkine noldu Allah bilir. Çok zor bir gündü.
Allah yardımcısı olsun hepimizin.. Bi de senin iki tane Allah kolaylık versin. Ben de çok merak ediyorum inşallah değildir, bu kadar sütüm olmuşken bırakmak hiç istemiyorum gerçekten..Benim de oğlanların biri tüm gün uymadı hep ağladı karnı feci şişti dün
lactamax etkisimi seninki meraklardayım. Tabi benimkine noldu Allah bilir. Çok zor bir gündü.
Benim kızım gece 22.30-23.00 gibi uyuyor. Sabah 04.30-05.00 arası uyanıyor. Yani nerden baksan 5-6 saat beslenmiyor. Ben asla uyandıtmıyorum. Gündüz uykusu yok denecek kadar az.bence artık geceuyandırıp beslemeye gerek yok
canım mama mı veriyorsun anne sütü mü?
senin 3. çocuğun daha tecrübelisin
doktorunun tavsiyesi mi bu? ilk defa bebeğim 3 buçuk saat aç kaldı
içime bir sürü korkular düştü ya kan şekeri düştüyse diye
ben sadece emziriyorum
Valla sarilikbitti bizim gece suremiz 4 saat oldu sonra 6 hatta kizmayin ama 8 saat bile oluyor arada.uykuyu seviyor benim kiz.birkac kez uyandirayim dedim uyanmiyor.hatta en son asiya asm ye gittigimizde 11 di dr.muayene icin eviriyor ceviriyor kulaklarini bile cekti uyanmadi.asisini bekledik uyaninca yaptirdik.950 gr almis.boyu da 53 gogmustu 63 olmus.gunduz 2 saat3 saat falanara
MaşallahAn itibariyla puacami ve profiterolu bitirfim yatiyorum az sonra.sabah kisiri yaparim.esim oglen pastaneden biseyler daha alip gonderecek.kizimiyikadim.uyuyor.bende dusa girip yatacagim
Haklısın canım. Bebekler bize yol gösteriyo zaten. Sabah sekiz gibi emzirdigimde öyle bi dolduruyoki altınıDostlar gece bebisinizin altini acmayin artik hic
Tabi aglayip sikinti cikardigi bir durum yoksa
Tuvalet egitiminin ilk adimlari
Zaten farkedrrseniz sabah uyandiginda yapmaya baslar tuvaletini
Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü
5 günlükten beri takmıyorum. Gelişimine engel olur dedi doktor, tırnakları kessen? Yazık bu sıcakta.
3-5 gün taktik bizde. Ama tırnaklarını kesip törpülesemde yine de hala çiziyor yüzünü., bi beceremedim şu işiBenim doktorumda eldiven tak yüzünü çizmesin dedi. Ama ben takmıyorum bir aylıkken çıkardım
Onun çözümü şu makas. İstesen de etini kesemezsin, istediğin kadar dibe yaklaş.3-5 gün taktik bizde. Ama tırnaklarını kesip törpülesemde yine de hala çiziyor yüzünü., bi beceremedim şu işi
Bende öyle, hatta hamilelikte de ilk öğrendiğimde plansız bir gebelik olduğu icin sonlandirma durumu vardı. O yüzden bi süre içtim. Simdi de arada kahve ile bi dal götürüyorumBen hamilelikten önce sigara kullanıyordum şimdi emzirdiğim için içemiyorum. Onunda etkisi var sanırım çünkü önceden bir kahve sigara arası yapardım çok çok acıkıp yemek düşünmezdim böyle. Şimdi içemedikçe yemek düşünür oldum :)
Nacizane tavsiyem hiç kalkışma. Sevdiğim bi cikolatali kek vardi , onceki gün aklima düştü yapiim dedim. Sonuç: rezalet. Şeker çok, yağını az koymuşum. Fırının pişirme modunu yanlış ayarlamışımYarin birkac arkadas caya gelecek.elde mi yapsam,pstaneden mi alsam ikramliklari kararsizim.
Cook useniyorum bisey yapmaya.
Eskiden olsa tipik ev kadini havasiyla döktururdum.ama simdi bir usengeclik var ustumde.
Tam mutfaga dalacam,kizin bir ihtiyaci olacak,konsantre olamayacam diye dusunuyorum
Profiterol,puaca,kisir evde yapsam,pasta,borek aldirsam mi acaba
Yada rulo pasta mi yapsam ki.off useniyorum yaa
Maşallah ne kadar hızlısınız Rabbim nazarlardan korusun7 Haziran'da hamileydiniz, 8 Haziran'da bebek doğdu ve 4 ay 12 günlük oldu, aynı gün tüp bebek tedavisine başladınız ve 3 aylık hamilesiniz.
Aynı anda Ankara, Konya ve Kayseri'de yaşamayı beceriyorsunuz, sizi bu meziyetlerinizden dolayı alkışlıyoruzdoğa üstü bir kadınsınız, sizden feyz almamız lazım biz 40 haftada doğuruyoruz çok tembeliz
Selam canım, benim çevremdede var emzirip aynı zamanda günde 3-4 sigara içen. Bende bazen düşünüyorum süper light alıp günde bir tane kahveyle içeyim en azından şu sıkıntılı dönemde kendim içim bir keyif anı olur diye.. gel gör ki sadece düşünüyorum henüz cesaret edemiyorum. Cafeinsiz nescafe gold aldım, laktozsuz süt ile onu içiyorum öyle keyif yapıyorum.Bende öyle, hatta hamilelikte de ilk öğrendiğimde plansız bir gebelik olduğu icin sonlandirma durumu vardı. O yüzden bi süre içtim. Simdi de arada kahve ile bi dal götürüyorum
Benim ki de öyle canım. Aynı öğlen çocuğuna benziyoKızımı kim görse kızmı erkekmi diye soran olmuyo direk ismini soruyolar nur sezin diyince aaaa kız mı deyip şaşırıyolar. Bugun tanışmaya gelen komsulardada aynı şey oldu
Gecen saglık ocagında hemşirenin bi tanesi kızımı sewdi. Kızımda bakıyodu hemşireye. Erkek calısan dediki şakayla bosuna bakma o nışanlıbende dedimki benim bebegimde kız.neee kızmı dedi
Günaydın canım, bendede bu makastan var ama kullanmayancesaret edemedim, ufak tırnak makası var ucundada aparatı var onunla daha rahat kesiyorum.Onun çözümü şu makas. İstesen de etini kesemezsin, istediğin kadar dibe yaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?