2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm valla bence bu bebege gore degisiyor onu anladim
Oglum bes dk emer birakir ama sik sik uyanirdi sutten kesene kadar boyle oldu
Maksimum bir gun icinde bir uc saat uyurdu (2100-2400) onun haricinde ben boluk porcuk uyudugumu anlamazdim
Simdiki bebegim bi yatiyor dort saat bes saat uyuyor, ben yine uyuyamiyrm o ayri tabi :)

Benim de oğlanların biri tüm gün uymadı hep ağladı karnı feci şişti dün
lactamax etkisimi seninki meraklardayım. Tabi benimkine noldu Allah bilir. Çok zor bir gündü.
Onun içinde rezene var aslında gaz yapmaması lazım ama bana da yapıyor gibi geliyor. Bebeğe değil de bana yani:)
Aslında işe yarıyor sanırım.

Benim de oğlanların biri tüm gün uymadı hep ağladı karnı feci şişti dün
lactamax etkisimi seninki meraklardayım. Tabi benimkine noldu Allah bilir. Çok zor bir gündü.
Allah yardımcısı olsun hepimizin.. Bi de senin iki tane Allah kolaylık versin. Ben de çok merak ediyorum inşallah değildir, bu kadar sütüm olmuşken bırakmak hiç istemiyorum gerçekten..

Kizlar gunaydin
Diyetteyim, gogusleeim oyle dolu dolu olmuyor
Dun gece cnm cok tatli cekti, sicakti uykuda tutmadi
Gun icindd ara ogunlerimde incir yiyorum ama sute buyuk etkisi oldugunu gormedim
Gece bir adet incir yiyip uc bardak su ictim
Uyudum, bebis uyandi, Allahim goguslerim sut dolmus nasil sevindim
Paylasmak istedim belki deneyen olur, gece uyandiginizda bir deneyin isterseniz

efsunsuz
Katılıyorum. Ben de uyandırmıyorum. Eskiler de uyku yarı besin derler. Hem benim kız uykusunu güzel alınca daha güzel emiyor. Uykusu varken memede uyuklayıp duruyor çünkü.

Kaç günlük bebeğin? Benimki sadece anne sütü ama 5 saat civarı uyuduğu oluyor. O kadar mutlu uyanıyor ki. Çok acıkmış olsa çıldırır. Ağlamaktan morarıyor çok aç olduğunda.
Bildiğim kadarıyla bazı büyüme hormonları uykuda salgılanıyormuş. Bence uykusunu kırma bebişin çok küçük değilse. Gör bak nasıl mutlu olacak.

Kızlar dün çocuk doktoru. 2.ay aşılarının hepsini bir yaptır yoksa etkisi olmaz dedi.
Rota aşısı içinde 3dozluk olan daha kapsamlı daha iyi dedi.
Ama tamamen bütçeye bağlı dedi.

Kadın doğumcum bana artık spora başlayabilirsin korse kullanabilirsin sorunun yok dikişler kapanmış dedi.
Dikkat et yumurtalık ların çalışıyor dedi. Birde 3_4aya kalmaz regl olursun dedi.

Şimdi tek diyetisyene gitmek kaldı...

Maşallah Darısı başımıza

Kızlar bi Prof çocuk doktoruna gitmiştim.
Süt için dut ye tamda mevsimi demişti.
Lilipit yukarıda incir yazınca yazayım dedim...

Tabi ben hiç yemedim.. Aklıma gelmiyor aman buda süt yapar yiyeyim diye.

Dostlar gece bebisinizin altini acmayin artik hic
Tabi aglayip sikinti cikardigi bir durum yoksa
Tuvalet egitiminin ilk adimlari
Zaten farkedrrseniz sabah uyandiginda yapmaya baslar tuvaletini
Haklısın canım. Bebekler bize yol gösteriyo zaten. Sabah sekiz gibi emzirdigimde öyle bi dolduruyoki altını

Kızlar eldiven takıyor musunuz bebeklerinize ben hala takıyorum çünkü gazı geldiğinde elleriyle yüzünü iyice tokatlıyor tirnaklarini kessemde gene ciziyor yüzünü

5 günlükten beri takmıyorum. Gelişimine engel olur dedi doktor, tırnakları kessen? Yazık bu sıcakta.

Benim doktorumda eldiven tak yüzünü çizmesin dedi. Ama ben takmıyorum bir aylıkken çıkardım
3-5 gün taktik bizde. Ama tırnaklarını kesip törpülesemde yine de hala çiziyor yüzünü., bi beceremedim şu işi

Bende öyle, hatta hamilelikte de ilk öğrendiğimde plansız bir gebelik olduğu icin sonlandirma durumu vardı. O yüzden bi süre içtim. Simdi de arada kahve ile bi dal götürüyorum

Nacizane tavsiyem hiç kalkışma. Sevdiğim bi cikolatali kek vardi , onceki gün aklima düştü yapiim dedim. Sonuç: rezalet. Şeker çok, yağını az koymuşum. Fırının pişirme modunu yanlış ayarlamışım Keke başlarken uyuyan bebe birden uyanınca, birlikte yapmak zorunda kaldık keki. Boşuna aksiyon

Way şerro waayyy...

Bende öyle, hatta hamilelikte de ilk öğrendiğimde plansız bir gebelik olduğu icin sonlandirma durumu vardı. O yüzden bi süre içtim. Simdi de arada kahve ile bi dal götürüyorum
Selam canım, benim çevremdede var emzirip aynı zamanda günde 3-4 sigara içen. Bende bazen düşünüyorum süper light alıp günde bir tane kahveyle içeyim en azından şu sıkıntılı dönemde kendim içim bir keyif anı olur diye.. gel gör ki sadece düşünüyorum henüz cesaret edemiyorum. Cafeinsiz nescafe gold aldım, laktozsuz süt ile onu içiyorum öyle keyif yapıyorum.

Benim ki de öyle canım. Aynı öğlen çocuğuna benziyo Bi de ben aksi gibi pembeden ve cici biciden yoksun kıyafetler giydirince, sık sık aynı tepkiyi alıyorum. Hatta en son dün "Aaa.. kız mı? e madem kız, niye siyah tişört giydirdin ki" dedi bi hanım. Kafa atacaktım zor tuttum kendimi. Satanistim ben , onu da satanist yapcam dedim.. Tahmin edebileceğiniz üzere hanım buz bir ifadeyle yüzüme bakakaldı
Çok eğlendim

Onun çözümü şu makas. İstesen de etini kesemezsin, istediğin kadar dibe yaklaş.
Günaydın canım, bendede bu makastan var ama kullanmayancesaret edemedim, ufak tırnak makası var ucundada aparatı var onunla daha rahat kesiyorum.
Bende hiç eldiven takmıyorum kesinlikle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…