O bebişler bi süre sonra yaktırır o kiloları, hiç üzülme. Hem biz daha doğum kilolarını bile vermedikHamilelikten hiç kilo kalmadı hepsini 10 günde verdim. Sonrasında olan oldu tatlı yiye yiye 7 kilo aldım
Canim benim doktor 1.aydan sonra uyaniksa 3saatte bir emzir ama uyuyosa birak 6saate kdr dokunma dedi. Hatta bu sekilde beslersen kilo kaybi fln da olmaz dedi. Bundan fazla besleyince zaten kusarak fln atiyolarmis fazlasini gaz da cogaliyomus. Genelde dustan sonra derin uyuyo benimki birakiyorum alarm kurup. Genelde alarma gerek kalmadan kendi uyaniyo acikip
Ah csnım nasıl dayanıyosun geceleri bu kadar sık kalkmaya. Ben gece 3,5-4 saatte bir uyandırıyorum. Hatta baktım derin uyuyo bazen ellemiyorum. Kendi uyanıyo zaten pırtlar sıkıştırınca :) e sen de iki ayını tamamlamışsın biraz daha rahata takabilirain brnce :)
Benim doktorda uyandırma dedi artık kan şekeri düşmezmis benimki seninle aynı gün doğdu. Doktor uykuda en az beslenme kadar gerekli
4 saate kadar uzayabilir dedi oda biz erken doğduğumuz için düşük kiloda olduğumuzdan .yoksa 6 saate kadar izin veriyor doktorlar.senin bebegin maşallah kilo alımı da çok iyi rahat ol bence artık bebeğini dinle
Bizim doktor ilk kizimda hep bebeğini dinle sana en iyi yolu o gösterir derdi
Kızlar bebeğim ishal olmuş. Sulu kaka yapıyor. Gündüzleri uyumazdi hiç uyuyor da. Anladım halsiz. Ne yapmam lazim. Kakasi normal.sari renkte. Ama cıvık biraz sulu. Napim. Doktora mi gidim hemen yoksa birşeyler yapabilir miyim. Ateşi yok burada. Kusma da olmadı bugün. Dun akşam oldu sadece
Normal kilosuna nasıl ulaştırdın benimde ilk ay 600 aldı bende uğraşıyorumayy kızlar benim bebiş 2960 doğdu kilo verip 2800 e düştü ilk ayda sadece 600 gr alınca
15 günlükken de hastaneye yatınca ben bu emzirme işini abarttım galiba
benim için de çok yorucu sık emzirmek ama artık sanırım sizler gibi yapabilirim
normal kilosuna ulaştı sağolun görüşleriniz için..
Cnm valla bence bu bebege gore degisiyor onu anladim
Oglum bes dk emer birakir ama sik sik uyanirdi sutten kesene kadar boyle oldu
Maksimum bir gun icinde bir uc saat uyurdu (2100-2400) onun haricinde ben boluk porcuk uyudugumu anlamazdim
Simdiki bebegim bi yatiyor dort saat bes saat uyuyor, ben yine uyuyamiyrm o ayri tabi :)
Mama içiyor sadece.Yediklerinden olabilir mi ? Ben hoşaf yerken oluyordu mesela. Bırakınca geçti. Meyve falan fazla yemiş olabilir misin?
Canım selam:) buna bir alışsan vazgeçemezsin. 3 dk sürmüyor kesmek. Uyurken bile tıktıktıkGünaydın canım, bendede bu makastan var ama kullanmayancesaret edemedim, ufak tırnak makası var ucundada aparatı var onunla daha rahat kesiyorum.
Bende hiç eldiven takmıyorum kesinlikle :)
Kaç günlük bebeğin? Benimki sadece anne sütü ama 5 saat civarı uyuduğu oluyor. O kadar mutlu uyanıyor ki. Çok acıkmış olsa çıldırır. Ağlamaktan morarıyor çok aç olduğunda.
Bildiğim kadarıyla bazı büyüme hormonları uykuda salgılanıyormuş. Bence uykusunu kırma bebişin çok küçük değilse. Gör bak nasıl mutlu olacak.
Normal kilosuna nasıl ulaştırdın benimde ilk ay 600 aldı bende uğraşıyorum
canim kesinlikle gece uyandırma cocuk uyuyarak büyür buyume hormonu en cok gece salginaliyomus bu arada hanimlar gece mumkun oldugu kadar isigi kapali tutun karanlik olsun hem bebegin geceyi gunduzu ayırt etmesi icin hem de karanlıkta uyumak daha yararliymis herhalde uyaran olmadigi icin beyin daha cok dinlendigindenbenimki 67 günlük.. sabahları çok mutlu uyanıyor çocuğu gece boyu dürtüklememe rağmen..
ama kimse benim kadar çocuğu gece uyandırmıyormuş
herkesin kilo alımları da iyi olduğuna göre ben de sizin gibi uygulayayım.
demekki gece beslesem de aynı beslemesem de
bari ikimizin de uykusu bölünmesin
ağlarsa beslerim
Buyudu artik cnmsağolasın lilipit arkadaşlar da yazmışlar zaten..
senin tosuncuk olduğu için iki çocuğa yetişmek ayrı bir zor..
peki lilipit gece altını açmayın yazmışsın ama ben 2 saatte bir değiştiriyorum altını
ve gece gündüz ne zaman baksam çiş yapmış oluyor.. daha çişsiz beze rastlamadım. sadece kakasını sabah yapıyor . gece çişli bezle pişik olmaz mı?
günde 12 kere bez değiştiriyor benim kız
Ben bebeğin odasına koydum, sadece bebek için kullanıyorum. misafir gelince açıp kaparken rahatsızlık duyar mı bilmiyorum ama banyodakini iptal edip onu koymak çok daha mantıklı geldi :)Arkadaşlar bugün korbell kova aldım. Buna sadece bez mi atıcam yoksa banyodaki çöp kovamı iptal edip ıslak mendil, tuvalet kağıdı falan da atabilir miyim. Kullananlar nasıl yapıyorsunuz
bebek her agladiginda meme vermeyin acikip da emince memeyi birden bosaltiveriyo ilk kizimda surekli emsin emsin diye verdim bi sure sonra memeyi emzik gibi kullndi her ağladığında sakinlesmek icin meme istedi cok zor oldu benim icin meme bi beslenme araci bunu anlasin cocuk illa saat tutmaya gerek yok aciktigini hissettiginizde verin
bebek her agladiginda meme vermeyin acikip da emince memeyi birden bosaltiveriyo ilk kizimda surekli emsin emsin diye verdim bi sure sonra memeyi emzik gibi kullndi her ağladığında sakinlesmek icin meme istedi cok zor oldu benim icin meme bi beslenme araci bunu anlasin cocuk illa saat tutmaya gerek yok aciktigini hissettiginizde verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?