2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ayy kızlar benim bebiş 2960 doğdu kilo verip 2800 e düştü ilk ayda sadece 600 gr alınca
15 günlükken de hastaneye yatınca ben bu emzirme işini abarttım galiba
benim için de çok yorucu sık emzirmek ama artık sanırım sizler gibi yapabilirim
normal kilosuna ulaştı sağolun görüşleriniz için..

ben de kan şekeri düşer diye korkuyordum.. tecrübesiz anne olunca bebeği belki anlayamam diye korkuyordum
6 saate kadar mı baya uzun bir süreymiş..
yanıtın baya aydınlatıcı oldu teşekkür ederim..
bebeğin ağlamasını bekleyeyim beslemek için artık bunu deneyeceğim

Kızlar bebeğim ishal olmuş. Sulu kaka yapıyor. Gündüzleri uyumazdi hiç uyuyor da. Anladım halsiz. Ne yapmam lazim. Kakasi normal.sari renkte. Ama cıvık biraz sulu. Napim. Doktora mi gidim hemen yoksa birşeyler yapabilir miyim. Ateşi yok burada. Kusma da olmadı bugün. Dun akşam oldu sadece

Yediklerinden olabilir mi ? Ben hoşaf yerken oluyordu mesela. Bırakınca geçti. Meyve falan fazla yemiş olabilir misin?

Normal kilosuna nasıl ulaştırdın benimde ilk ay 600 aldı bende uğraşıyorum

sağolasın lilipit arkadaşlar da yazmışlar zaten..
senin tosuncuk olduğu için iki çocuğa yetişmek ayrı bir zor..

peki lilipit gece altını açmayın yazmışsın ama ben 2 saatte bir değiştiriyorum altını
ve gece gündüz ne zaman baksam çiş yapmış oluyor.. daha çişsiz beze rastlamadım. sadece kakasını sabah yapıyor . gece çişli bezle pişik olmaz mı?
günde 12 kere bez değiştiriyor benim kız

Günaydın canım, bendede bu makastan var ama kullanmayancesaret edemedim, ufak tırnak makası var ucundada aparatı var onunla daha rahat kesiyorum.
Bende hiç eldiven takmıyorum kesinlikle :)
Canım selam:) buna bir alışsan vazgeçemezsin. 3 dk sürmüyor kesmek. Uyurken bile tıktıktık

benimki 67 günlük.. sabahları çok mutlu uyanıyor çocuğu gece boyu dürtüklememe rağmen..
ama kimse benim kadar çocuğu gece uyandırmıyormuş
herkesin kilo alımları da iyi olduğuna göre ben de sizin gibi uygulayayım.
demekki gece beslesem de aynı beslemesem de
bari ikimizin de uykusu bölünmesin
ağlarsa beslerim

canim kesinlikle gece uyandırma cocuk uyuyarak büyür buyume hormonu en cok gece salginaliyomus bu arada hanimlar gece mumkun oldugu kadar isigi kapali tutun karanlik olsun hem bebegin geceyi gunduzu ayırt etmesi icin hem de karanlıkta uyumak daha yararliymis herhalde uyaran olmadigi icin beyin daha cok dinlendiginden

bebek her agladiginda meme vermeyin acikip da emince memeyi birden bosaltiveriyo ilk kizimda surekli emsin emsin diye verdim bi sure sonra memeyi emzik gibi kullndi her ağladığında sakinlesmek icin meme istedi cok zor oldu benim icin meme bi beslenme araci bunu anlasin cocuk illa saat tutmaya gerek yok aciktigini hissettiginizde verin

Buyudu artik cnm
Gece cisini yapacaktir hic birsey olmaz
Artik gece beslenemesi de alt acmasini da onhn istegine birak yani aglar durmaz falan o zaman
Birak uyusun annesi
Sen emzir uyandiginda geri yatir

Arkadaşlar bugün korbell kova aldım. Buna sadece bez mi atıcam yoksa banyodaki çöp kovamı iptal edip ıslak mendil, tuvalet kağıdı falan da atabilir miyim. Kullananlar nasıl yapıyorsunuz

ipek, uzun zamandır mama alırken 60 cc içiyor, süt sağdığımda 60-70 cc içer. Bana ilginç gelem kısmı büyüyor ama cc oranında değişme yok. Büyüdükçe daha çok içmesi gerekmiyor mu? Çişini bol bol yapıyor hatta bez yetiştiremiyorum kakasını bu aralar günde 1 defa yapıyor. Normalde 2 günde 1 kaka yapardı. Emdikten sonra eğer süt yetmiyor gibi geliyorsa ve mızmızlanıyorsa, ağlıyorsa 30 cc takviye mama veriyorum. gündüz 60 cc, gece 60 cc içiyor hatta bu aralar daha az veriyorum diyebilirim. 49 günlük oldu ve bana az gibi geldi 4 saat deliksiz uyuduktan sonra 60 cc içmesi :/

Arkadaşlar bugün korbell kova aldım. Buna sadece bez mi atıcam yoksa banyodaki çöp kovamı iptal edip ıslak mendil, tuvalet kağıdı falan da atabilir miyim. Kullananlar nasıl yapıyorsunuz
Ben bebeğin odasına koydum, sadece bebek için kullanıyorum. misafir gelince açıp kaparken rahatsızlık duyar mı bilmiyorum ama banyodakini iptal edip onu koymak çok daha mantıklı geldi :)

Benimki de yapıyor onu. Can sıkıntısından emmek istiyor gibi. Verince çok çekmiyor bir memeyi bile bitiremiyor. Bir şekilde oyalamak lazım ama insanı yoruyor. En son kucakta koridorda dolaşırken buluyorum kendimi. İş yapamıyorum. Biraz daha kendi kendilerine oyalansalar...

evet bu da önemli bir bilgi teşekkürler.. memeyi susturucu olarak kullansın istemiyorum...
sanırım annelik içgüdülerine göre hareket edip ne için ağladığını keşfetmem gerekecek ona göre hareket ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…