2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım selam:) buna bir alışsan vazgeçemezsin. 3 dk sürmüyor kesmek. Uyurken bile tıktıktık
Ayak tırnaklarını henüz hiç kesmedim, uzamamıştı ama el tırnakları hemen uzuyor. Ayak tırnakları daha yeni uzamış, kesmeyi denedim ama durmuyor.. elleri uykuda hallediyorum ayaklara bakalım ne yapacağım?

Ben hamileliğimde hep yabancı hit, pop, r&b müzik dinliyordum, iş yerinde bile.. geçen gün farkettim, yabancı müzik kanalları açınca bir sus pus oluyor, mutlu oluyor sanki. Çok ağlayınca açıyorum yabancı müziği kucağıma alıp dans ediyorum mest oluyor :))
Hamilelikte yapılan şeyleri hatırlaması çok hoşuma gitti :)

canım senin göğsün tamamen iyileşti mi .. çok zor günler geçirdin ne durumdasın nasılsın

Bizim küçük hanım gündüz vakitlerinde bi seferlik 3-4 saatlik bi uykusu var, diğerleri kısa kısa. Gece ise en fazla 1:30-2 saatte uyanıyor acıktığından. Bu nasıl iş anlamadım. Süt ayni süt, bebe aynı bebe... Benim uygularda delik deşik

lilipit hamileler için bir kür öğrendim. Akşam yatmadan 4-5 saat önce tam yağlı yoğurt içine dereotu ve keten tohumu atıp yemek çok iyi geliyormuş. Keten tohumu ve dereotunu aldım akşam başlayacağım :)
Bu arada yediklerime hala dikkat ediyorum. Karbonhidrat almamaya çalışıyorum, protein yanına salata yiyorum veya sebze yemeği. Akşamları çok hafif yiyorum meyve bu hafta içinde sadece dün akşam karpuz ve kavun yedim.
Pazartesi tartıldığımda 77.6 dan 78.8 e çıkmıştım
Dün tartıldığımda 77.4 çıktım.
Pazartesi tekrar tartılacağım 1 haftada ne gitti tam olarak belli olacak.
İstikrarlı devam edersem bir şekilde vücut vermeye başlayacak. Eğer diklat etmeyip yersem iyice kilo alacağım, bünye müsait..
sende yaptıklarını buradan paylaşırsan en azından birbirimize buradan destek oluruz :)

canım senin göğsün tamamen iyileşti mi .. çok zor günler geçirdin ne durumdasın nasılsın

Çok teşekkür ederim canım. Yaralarım iyileşmedi ama çok şükür hatamı öğrendim, artık daha acısız emzirebiliyorum. Ben bebeğin ağzına kahverenginin hepsini veremediğim için olmuş yaralar ve aynı sebepten bebek her seferinde meme ucumu çiğniyordu. Yara olan kopuk yeri de çiğniyordu tabi. Ben de tepiniyordum acıdan. Zannediyordum ki meme ucum küçük diye bebek mecbur çiğneyecek orayı. Tecrübesizlik işte. Meme ucum yassı çıkıyordu ağzından.
Meğer kahverenginin hepsini sokunca ağzına meme ucunu ezmiyormuş.
Hastanede hemşire memeyi bir tutturdu şok oldum. O yaralı ucu kopuk meme ile acımadan emziriliyormuş. Ben resmen kendime işkence yapmışım
Çok şükür artık tepinmeden emziriyorum canım. Yaralar geçmese de buna da razıyım. O acıdan kurtuldum ya...

Kızlar bebeğimin kakasında yüksek oranda lökostit çıktı. Süt ürünleri yememem gerekiyor. Burada konuşulmuştu daha önce ama bizim başımıza gelmediği için çok dikkat etmemişim. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl besleniyorsunuz?

Cnm ozel bisey yapmiyrm
Yedigim
Menuleri paylasiyrm diger sayfada
Burayada kopyalayabilirim
Ben bu hafta yemek yaninda hep dereotu ya da yesil
Sogan yedim sut acisindan sikinti olmadi
Yogrt yiyemiyrm mesela cunku bebegimin kakasi kopuk oluyor sut urunleri tukettigimde cnm
Oradaki gruba dahil olmam yilmami engelliyr
Bi hafta istikrarlk gittim
Bes gunde 1,5 kg gitti

Ben tahlil yaptirmadjm ama tuketmemeye calisiyrm
Ben menulerimi burada da paylasayim
Mumkun oldugunce yemiyrm

Dun yediklerim

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 7 adet sıyah zeytin, 1 dilim ekmek

Ara ogun 11:30
Oglumun kahvaltisindan kalan ceyrek krep attim agzima ara ogun yapacak firsatim olmadi

Oglen 12:45
Bir tabak sulu kofte
Yesil sogan bir adet
Bır dilim ekmek

Ara ogun 15:30
1 adet armut mınık

Aksam 17:30
Et sote ve pilav
Bir dilim ekmek

Ara ogun 19:3o
3 kasik dondurma

Kızlar hipp'in stilltee çayını kullanan var mı? Ben almıştım Doğumdan sonra 1 kez sıcak içmeye kalktım çok şekerli geldi içemedim.
Dün soğuk suyla yapmayı denedim ve ice tea gibi oldu içtim.
Soğuk suyla da etkili olur herhalde...

Bayanlar nasılsınız biz gazlı ve huzursuzuzuz. Bebeğim bu ara mamasının da 30 cc sini içip ağlamayan başlıyor acı içinde, zar zor yediriyorum. Burada birkaç kişinin aptamil conformil e başladığını hatırlıyorum, gaz konusunda yol kat eden değişiklik gören var mı. Bebeğiniz tadını beğendi mi

kizlar ya dogum yapali 2 ay olacak kesi yerimde hala elime sislik geliyo sag vajina girisinde mercimek kadar sertlik ve sislik var dokununca agri aci yok ama sagdan daralmış giris dikis sertligi mi o sizin nasıl

Merhaba canım, ben Çarşamba gününden beri kullanıyorum bi nebze daha kolay çıkıyor gazı gibi.. kaka durumunda henüz bir değişiklik yok. Tadını ise hiç yadırgamadı benim kızım. Bakalım sürece göre devam edeceğim ben de

Ben kullanmıltım şimdi humana still tea, humana kimyonlu rezeneli ve lactamil anne çayı içiyorum hepsinden karışık deniyorum. Üzerinde sıcak veya soğuk tüketin diye yazıyor farketmez yani. Ben sıcak içmek için hazırlıyorum bebekten fırsat bulana kadar soğuyor :)

Humana still tee beni kendimden soğuttu. Terleyince resmenn çemen kokuyordu. Sırf o yüzden bıraktım valla.

Bana cevap yazmayanlara hepinize küstüm kimse bisey demedi yazmadı bana ne yapmam konusunda. O yüzden küstüm..........

N11 den prima premıum care alanlar paket bej rengimiydi yani prima yazan yeride bej miydi ben o pakettrn istiyorumda ve eğer öyleyse hangi satıcıdan aldınız?
Sleepy deneyenler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…