- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Ayak tırnaklarını henüz hiç kesmedim, uzamamıştı ama el tırnakları hemen uzuyor. Ayak tırnakları daha yeni uzamış, kesmeyi denedim ama durmuyor.. elleri uykuda hallediyorum ayaklara bakalım ne yapacağım?Canım selam:) buna bir alışsan vazgeçemezsin. 3 dk sürmüyor kesmek. Uyurken bile tıktıktık
Benimki de yapıyor onu. Can sıkıntısından emmek istiyor gibi. Verince çok çekmiyor bir memeyi bile bitiremiyor. Bir şekilde oyalamak lazım ama insanı yoruyor. En son kucakta koridorda dolaşırken buluyorum kendimi. İş yapamıyorum. Biraz daha kendi kendilerine oyalansalar...
Bizim küçük hanım gündüz vakitlerinde bi seferlik 3-4 saatlik bi uykusu var, diğerleri kısa kısa. Gece ise en fazla 1:30-2 saatte uyanıyor acıktığından. Bu nasıl iş anlamadım. Süt ayni süt, bebe aynı bebe... Benim uygularda delik deşikbenimki 67 günlük.. sabahları çok mutlu uyanıyor çocuğu gece boyu dürtüklememe rağmen..
ama kimse benim kadar çocuğu gece uyandırmıyormuş
herkesin kilo alımları da iyi olduğuna göre ben de sizin gibi uygulayayım.
demekki gece beslesem de aynı beslemesem de
bari ikimizin de uykusu bölünmesin
ağlarsa beslerim
canım senin göğsün tamamen iyileşti mi .. çok zor günler geçirdin ne durumdasın nasılsın
Cnm ozel bisey yapmiyrmlilipit hamileler için bir kür öğrendim. Akşam yatmadan 4-5 saat önce tam yağlı yoğurt içine dereotu ve keten tohumu atıp yemek çok iyi geliyormuş. Keten tohumu ve dereotunu aldım akşam başlayacağım :)
Bu arada yediklerime hala dikkat ediyorum. Karbonhidrat almamaya çalışıyorum, protein yanına salata yiyorum veya sebze yemeği. Akşamları çok hafif yiyorum meyve bu hafta içinde sadece dün akşam karpuz ve kavun yedim.
Pazartesi tartıldığımda 77.6 dan 78.8 e çıkmıştım
Dün tartıldığımda 77.4 çıktım.
Pazartesi tekrar tartılacağım 1 haftada ne gitti tam olarak belli olacak.
İstikrarlı devam edersem bir şekilde vücut vermeye başlayacak. Eğer diklat etmeyip yersem iyice kilo alacağım, bünye müsait..
sende yaptıklarını buradan paylaşırsan en azından birbirimize buradan destek oluruz :)
Ben tahlil yaptirmadjm ama tuketmemeye calisiyrmKızlar bebeğimin kakasında yüksek oranda lökostit çıktı. Süt ürünleri yememem gerekiyor. Burada konuşulmuştu daha önce ama bizim başımıza gelmediği için çok dikkat etmemişim. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl besleniyorsunuz?
Bezine de damlatıyorum 1-2 damla. İyice emdiriyorum beze poposuna değmesin diye çok faydasını gördüm ben de
Ne kadar sürede masallah benimki daha 4100 oldu ama oldu şükürgeceli gündüzlü bir buçuk en geç 2 saatte bir emzirerek kilo aldı...5720 gr oldu
Bayanlar nasılsınız biz gazlı ve huzursuzuzuz. Bebeğim bu ara mamasının da 30 cc sini içip ağlamayan başlıyor acı içinde, zar zor yediriyorum. Burada birkaç kişinin aptamil conformil e başladığını hatırlıyorum, gaz konusunda yol kat eden değişiklik gören var mı. Bebeğiniz tadını beğendi mi
Ben kullanmıltım şimdi humana still tea, humana kimyonlu rezeneli ve lactamil anne çayı içiyorum hepsinden karışık deniyorum. Üzerinde sıcak veya soğuk tüketin diye yazıyor farketmez yani. Ben sıcak içmek için hazırlıyorum bebekten fırsat bulana kadar soğuyor :)Kızlar hipp'in stilltee çayını kullanan var mı? Ben almıştım Doğumdan sonra 1 kez sıcak içmeye kalktım çok şekerli geldi içemedim.
Dün soğuk suyla yapmayı denedim ve ice tea gibi oldu içtim.
Soğuk suyla da etkili olur herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?