2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gecen TV de bı çocuk doktoru 5 ay ayak tırnaklarını kesmeyin dedi yoksa tırnak batmasi yaparmış.ben kesmedin ve 2 ay daha kesmeyi düşünüyorum

Kehribar kolyesi hakkında bilgisi olan var mı gaza ilerde dis çıkarma donemlerinde iyi geliyormuş

İ
İshaldi sabah halsizdi de baya. Ama duzeliyor yavaş yavaş sanki. Mesajımi görüp yazmayanlara küstüm.
ishal oldugunu nerdn anlıyosun bebekler hep su gibi yapıyor normal yani bu benım hardal rengi arada yeşil cocugun keyfi yerinde ise sıkıntı yok köpüklüde yapıyor bazen
Müslin battaniye kullanan var mı?kullanışlımı alsam mı?yıkayınca kırışıyor mu?

Çünkü resmen su gibi çıkardı ordan anladım. Bide keyifsiz halsizdi

Çok kırışmıyor, çok kullanışlı, çok rahat beatrices bana banyodan sonra kurulama içinde müslin bezi önermişti, gerçekten çok işe yarıyor çok güzel çekiyor suyu..

Çok kırışmıyor, çok kullanışlı, çok rahat beatrices bana banyodan sonra kurulama içinde müslin bezi önermişti, gerçekten çok işe yarıyor çok güzel çekiyor suyu..
Kurulama üçin iki kat tülbent yapmış kv cok iyi kuruluyor acıtmıyor oneririm müslinden daha yumusak
Müslin de alayım ben bazen tülbent kirlide oluyor onlada kurulanır yazın örtü olarakta iyi ole ince

İshaldi sabah halsizdi de baya. Ama duzeliyor yavaş yavaş sanki. Mesajımi görüp yazmayanlara küstüm.
gecmis olsun canim benim kiz da bazen iyuce sulu yapiyo sirtina kadar geciyo kakasi 2gundur de uyuma halinde belki havalardandir atesi yoksa gunde 5 6 dan fazla sulu kaka yapmiyorsa doktora götürmene gerek yok

Mart annelerinde alerji topiği var. Onu okuman lazım. Bir de facebookta grup var alerjik bebekler için.
Bebek alerjisi uzmanı ile görüşmelisin. Süt ürünleri alerjisi tek olmuyor. Yumurta, dana eti vs gibi çapraz alerjenler de oluyor.
Geçmiş olsun.

Müslin battaniye kullanan var mı?kullanışlımı alsam mı?yıkayınca kırışıyor mu?
Ben kullanıyorm super oluyo gece gundz ustnu onla örtüyorum yatarken. Dsarı cktıgmzda bebek arabasnn ustune yuz ortusu niyetne de kullanıyorm. Lcwdan aldm ben memnunum canm

An itibariyla,durumu atlatmis bulunuyorum.ağirladim misafirlerimi ve gittiler.tekrar gelirler ins.

Ben günde 1 bazen 2 tane içiyorum gerçekten stresi mi alıyor zararlı biliyorum ama bi türlü vazgecemedim bu pis aliskanlikdan

MÜSLİn alıyorum ))
Kızlar ben d vitamini wellcare marka kullanıyorum fısfıslı saglık ocagının verdiğine katkılı dedi eczacı iyi hadi bunu alayım dedim şimdi bitmek üZere napsam ki ?siz hangi d vitamini kullanıyorsunuz benim sarp cok uyuyunca burda habire size bişi soruyorum oysa işler beni bekliyor canım istemiyor:)

Bn doktora oyle sulu yapiyo diye ishal oldu galiba dedim olur mu hic gayet normal. Yediklerin cesitlendikce bagirsaklari uyum saglamaya çalışıyo sakin ishal sanip ilac vermeye fln kalkma dedi

Bnmki de ondn fisfis olmasi cok isime yariyo pratik

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmis olsun canim benim kiz da bazen iyuce sulu yapiyo sirtina kadar geciyo kakasi 2gundur de uyuma halinde belki havalardandir atesi yoksa gunde 5 6 dan fazla sulu kaka yapmiyorsa doktora götürmene gerek yok
Sağol canım cevabın için. O kadar çok yapmadı ateşi de yok. Goturmim o zaman.iyiye gidiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…