canim ne sordunBana cevap yazmayanlara hepinize küstümkimse bisey demedi yazmadı bana ne yapmam konusunda. O yüzden küstüm..........
Ayak tırnaklarını henüz hiç kesmedim, uzamamıştı ama el tırnakları hemen uzuyor. Ayak tırnakları daha yeni uzamış, kesmeyi denedim ama durmuyor.. elleri uykuda hallediyorum ayaklara bakalım ne yapacağım?
İshaldi sabah halsizdi de baya. Ama duzeliyor yavaş yavaş sanki. Mesajımi görüp yazmayanlara küstüm.canim ne sordun
Ne yapabilirim doktora gidim mi diye yazmıştım da.canim ne sordun
ishal oldugunu nerdn anlıyosun bebekler hep su gibi yapıyor normal yani bu benım hardal rengi arada yeşil cocugun keyfi yerinde ise sıkıntı yok köpüklüde yapıyor bazenİshaldi sabah halsizdi de baya. Ama duzeliyor yavaş yavaş sanki. Mesajımi görüp yazmayanlara küstüm.
Çünkü resmen su gibi çıkardı ordan anladım. Bide keyifsiz halsizdiİ
ishal oldugunu nerdn anlıyosun bebekler hep su gibi yapıyor normal yani bu benım hardal rengi arada yeşil cocugun keyfi yerinde ise sıkıntı yok köpüklüde yapıyor bazen
Müslin battaniye kullanan var mı?kullanışlımı alsam mı?yıkayınca kırışıyor mu?
Çok kırışmıyor, çok kullanışlı, çok rahatİ
ishal oldugunu nerdn anlıyosun bebekler hep su gibi yapıyor normal yani bu benım hardal rengi arada yeşil cocugun keyfi yerinde ise sıkıntı yok köpüklüde yapıyor bazen
Müslin battaniye kullanan var mı?kullanışlımı alsam mı?yıkayınca kırışıyor mu?
Kurulama üçin iki kat tülbent yapmış kv cok iyi kuruluyor acıtmıyor oneririm müslinden daha yumusakÇok kırışmıyor, çok kullanışlı, çok rahatbeatrices bana banyodan sonra kurulama içinde müslin bezi önermişti, gerçekten çok işe yarıyor çok güzel çekiyor suyu..
gecmis olsun canim benim kiz da bazen iyuce sulu yapiyo sirtina kadar geciyo kakasi 2gundur de uyuma halinde belki havalardandir atesi yoksa gunde 5 6 dan fazla sulu kaka yapmiyorsa doktora götürmene gerek yokİshaldi sabah halsizdi de baya. Ama duzeliyor yavaş yavaş sanki. Mesajımi görüp yazmayanlara küstüm.
Mart annelerinde alerji topiği var. Onu okuman lazım. Bir de facebookta grup var alerjik bebekler için.Kızlar bebeğimin kakasında yüksek oranda lökostit çıktı. Süt ürünleri yememem gerekiyor. Burada konuşulmuştu daha önce ama bizim başımıza gelmediği için çok dikkat etmemişim. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl besleniyorsunuz?
Ben kullanıyorm super oluyo gece gundz ustnu onla örtüyorum yatarken. Dsarı cktıgmzda bebek arabasnn ustune yuz ortusu niyetne de kullanıyorm. Lcwdan aldm ben memnunum canmMüslin battaniye kullanan var mı?kullanışlımı alsam mı?yıkayınca kırışıyor mu?
An itibariyla,durumu atlatmis bulunuyorum.ağirladim misafirlerimi ve gittiler.tekrar gelirler ins.Nacizane tavsiyem hiç kalkışma. Sevdiğim bi cikolatali kek vardi , onceki gün aklima düştü yapiim dedim. Sonuç: rezalet. Şeker çok, yağını az koymuşum. Fırının pişirme modunu yanlış ayarlamışımKeke başlarken uyuyan bebe birden uyanınca, birlikte yapmak zorunda kaldık keki. Boşuna aksiyon
Ben günde 1 bazen 2 tane içiyorum gerçekten stresi mi alıyor zararlı biliyorum ama bi türlü vazgecemedim bu pis aliskanlikdanSelam canım, benim çevremdede var emzirip aynı zamanda günde 3-4 sigara içen. Bende bazen düşünüyorum süper light alıp günde bir tane kahveyle içeyim en azından şu sıkıntılı dönemde kendim içim bir keyif anı olur diye.. gel gör ki sadece düşünüyorum henüz cesaret edemiyorum. Cafeinsiz nescafe gold aldım, laktozsuz süt ile onu içiyorum öyle keyif yapıyorum.
Genelde meme istiyosa emiyo.Selam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Bn doktora oyle sulu yapiyo diye ishal oldu galiba dedim olur mu hic gayet normal. Yediklerin cesitlendikce bagirsaklari uyum saglamaya çalışıyo sakin ishal sanip ilac vermeye fln kalkma dediİshaldi sabah halsizdi de baya. Ama duzeliyor yavaş yavaş sanki. Mesajımi görüp yazmayanlara küstüm.
Bnmki de ondn fisfis olmasi cok isime yariyo pratikMÜSLİn alıyorum))
Kızlar ben d vitamini wellcare marka kullanıyorum fısfıslı saglık ocagının verdiğine katkılı dedi eczacı iyi hadi bunu alayım dedim şimdi bitmek üZere napsam ki ?siz hangi d vitamini kullanıyorsunuz benim sarp cok uyuyunca burda habire size bişi soruyorum oysa işler beni bekliyor canım istemiyor:)
Sağol canım cevabın için. O kadar çok yapmadı ateşi de yok. Goturmim o zaman.iyiye gidiyor zatengecmis olsun canim benim kiz da bazen iyuce sulu yapiyo sirtina kadar geciyo kakasi 2gundur de uyuma halinde belki havalardandir atesi yoksa gunde 5 6 dan fazla sulu kaka yapmiyorsa doktora götürmene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?