2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bn doktora oyle sulu yapiyo diye ishal oldu galiba dedim olur mu hic gayet normal. Yediklerin cesitlendikce bagirsaklari uyum saglamaya çalışıyo sakin ishal sanip ilac vermeye fln kalkma dedi
Ama ben emzirmiyorm mama içiyor sadece. Götürmedim biraz beklim diye. İyi simdi şükür

Selam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Evet emiyor hatta bu akşam emzirdikten sonra emdi, annem bu çocuk aç dedi bende şaşırdom gögsüm baya boşalmıştı ve 60-70 cc mama verdim hepsini içti ve ardından kocaman kustu.. elini emmesi bence aç anlamına gelmiyor, o sırada bir emzik vermek daha güzel olacak

Ben günde 1 bazen 2 tane içiyorum gerçekten stresi mi alıyor zararlı biliyorum ama bi türlü vazgecemedim bu pis aliskanlikdan
Hamilelikte ve emzirme döneminde herşey çok zor, insanın kendi ailesi bile yeri geliyor anlamıyor. O yüzden bir şekilde stresi atma gerekiyor. Böyle giderse bende içicem günde 1 tane süper light..
Madem içiyorsunuz emzirdikten hemen sonra için, 3 saate kadar emmezse iyi.. her türlüsü sakıncalı, zararlı ama zararı en aza indirgemekte fayda var

Benim kızımda meme emdikten sonra elini emiyo. Allahtan annem yanımda deil yoksa o da hemen aç bu cocuk aççç diye söylenirdi. Bebekler ellerini agızlarını keşfediyolarmış bu dönem. Bi doktordan dinledim. O yüzden izin verin emsinler diyodu. Nörolojik acıdan baya faydalıymış

ahhh canım çok sevindim
emzirmeyi öğrenmek cidden çok zor ben de 3 hafta uğraşmıştım
pompa ile sağmaktan çatlaklar oluşmuştu...tecrübesiz annelik işte neyseki geçmiş bitmiş
sen anlatırken içim acıyordu sağlıkla emzir hep inşallah

Ne kadar sürede masallah benimki daha 4100 oldu ama oldu şükür

64 günde sizinki kaç günlüktü

hele dışardaysak bi de cuk cuk çıkardığı seslerden herkes bakıp gülüyor bakıp gülüyor

bben doktora sordum el emmesi her zaman açlık değilmiş
emme refleksi kaynaklı da olurmuş

N11 den prima premıum care alanlar paket bej rengimiydi yani prima yazan yeride bej miydi ben o pakettrn istiyorumda ve eğer öyleyse hangi satıcıdan aldınız?
Sleepy deneyenler var mı?
Ben kullandım ve bejdi yazı kısmı da , ama gittigidiyor dan almıştım.

Bu arada senin nezninde diğer arkadaşlara da duyurayım : bez markası değişikliğine gidecek varsa kesinlikle komili bebek bezini deneyin. Ben inanılmaz memnun kaldım. Hem mis gibi kokuyor hem yumuşacık.
Ekonomik olması da cabası.

Benim kızım da birkaç gündür ara sıra emiyor ( yıkarken en baştan beri emiyor )

Ama ben emzirmiyorm mama içiyor sadece. Götürmedim biraz beklim diye. İyi simdi şükür
Geçmiş olsun canım.
Benim kızım da ishal gibi yapıyor kakasını.
Ateşi ve halsizliği olmadıkça hastaneye gerek yok kanımca.
Günde 1 defa yapıyor çünkü. Sadece mama verdiğin için tahminen hava çok sıcak olduğundan bile olabilir.

BEBeğine yüz kremi kullanan var mı bizimkinin yüzü kuruyor banyodan sonra
Ben kullanıyorum son 15 gündür.
Dr tavsiye ettiği için bioderma sürüyorum.
Çok hassas ve kuru cildi benim kızımın.
Eğer Dr tavsiye etmese sürmezdim ama.

Bende de durum aynı. Bende gece emiyor, gündüz nerdeyse 2 kere tutuyor beş dk. O yüzden günde 3 kez falan mama veriyorum 60ar CC. Gündüz sütüm çok az . Sahip veriyorum.meme tutmadığı da..ama gece süt bol olduğu için 10ar dk emiyor. Aslında en az 15 dk emmeli demişti doktor. Biberondan sonra beni tutmayın ama çok üzülüyorum ama çocuk aç kalıyor mecbur veriyorum.vi yöntem bulursan bana da söyle. Ben hergun lactamil, rezene, süt yapan yiyevekler, (dereotu helva bulgur) yiyorum tabi bol su ile..

Bu arada bugün bebeğime sallanır Hamak beşik siparişi verdim.kendi beşiği normal.sallaniyor yatmıyor. Çarşaf takımı salliyoruz sabahtan geceye kadar. Sabah 8 akşam 9-10 bazen 12ye kadar ayakta Bebis. Hemde ağlayarak. Kollarında derman kalmadı. Ailemin yanına geldim yardım etsinler diye , onlar bile pes etti. İki Hamak sipariş ettik. Memnun kaldığınızı yazarım. Varsa kullanan soyleyiversin

Demek ki normal durummuş babası da sürekli vazgeçirmeye emzik vermeye çalışıyor geçici bi durummuş dimi emzik niyetine ilerdede emer anlamına gelmiyor dimi?

Bende tam onu soracaktim
Oglum 50 gunluk
Basladi yumruk yemeleri bide agulari
Sizlerde durum nasil
Bol onluk almak lazim
Salyalari islatacak uzerini
Yetmiyorr

En çok tadından endişe ediyorum, diğer mamalardan farklıymış sanırım biraz . Kakadan ziyade gaz merakındayım ben de

Kehribar kolyesi hakkında bilgisi olan var mı gaza ilerde dis çıkarma donemlerinde iyi geliyormuş
Benim ablam kullanıyor, bir nebze fayda ettiğini söylüyor, bebeği diş döneminden bu yük hasarlara uğramadan geçti. Aman aman etkisi olduğunu sanmıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…