Ama ben emzirmiyorm mama içiyor sadece. Götürmedim biraz beklim diye. İyi simdi şükürBn doktora oyle sulu yapiyo diye ishal oldu galiba dedim olur mu hic gayet normal. Yediklerin cesitlendikce bagirsaklari uyum saglamaya çalışıyo sakin ishal sanip ilac vermeye fln kalkma dedi
Onu bilmiyorum o zmn yanlis bisey soylemiim. Gecmis olsun en azindan ilerlememis.Ama ben emzirmiyorm mama içiyor sadece. Götürmedim biraz beklim diye. İyi simdi şükür
Evet hemde şapır şupur bayıla bayıla :)Selam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Evet emiyor hatta bu akşam emzirdikten sonra emdi, annem bu çocuk aç dedi bende şaşırdom gögsüm baya boşalmıştı ve 60-70 cc mama verdim hepsini içti ve ardından kocaman kustu.. elini emmesi bence aç anlamına gelmiyor, o sırada bir emzik vermek daha güzel olacakSelam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Bu ara çok emiyor. Hatta kaşır gibi emiyor. Az büyük olsa diş çıkarıyor dicem yani.Selam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Hamilelikte ve emzirme döneminde herşey çok zor, insanın kendi ailesi bile yeri geliyor anlamıyor. O yüzden bir şekilde stresi atma gerekiyor. Böyle giderse bende içicem günde 1 tane süper light..Ben günde 1 bazen 2 tane içiyorum gerçekten stresi mi alıyor zararlı biliyorum ama bi türlü vazgecemedim bu pis aliskanlikdan
Offf hemde ne biçim. Öyle bi ses cıkarıyoki benim bile emesim geliyo o poncik elleriSelam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Benim kızımda meme emdikten sonra elini emiyo. Allahtan annem yanımda deil yoksa o da hemen aç bu cocuk aççç diye söylenirdi. Bebekler ellerini agızlarını keşfediyolarmış bu dönem. Bi doktordan dinledim. O yüzden izin verin emsinler diyodu. Nörolojik acıdan baya faydalıymışEvet emiyor hatta bu akşam emzirdikten sonra emdi, annem bu çocuk aç dedi bende şaşırdom gögsüm baya boşalmıştı ve 60-70 cc mama verdim hepsini içti ve ardından kocaman kustu.. elini emmesi bence aç anlamına gelmiyor, o sırada bir emzik vermek daha güzel olacak
Çok teşekkür ederim canım. Yaralarım iyileşmedi ama çok şükür hatamı öğrendim, artık daha acısız emzirebiliyorum. Ben bebeğin ağzına kahverenginin hepsini veremediğim için olmuş yaralar ve aynı sebepten bebek her seferinde meme ucumu çiğniyordu. Yara olan kopuk yeri de çiğniyordu tabi. Ben de tepiniyordum acıdan. Zannediyordum ki meme ucum küçük diye bebek mecbur çiğneyecek orayı. Tecrübesizlik işte. Meme ucum yassı çıkıyordu ağzından.
Meğer kahverenginin hepsini sokunca ağzına meme ucunu ezmiyormuş.
Hastanede hemşire memeyi bir tutturdu şok oldum. O yaralı ucu kopuk meme ile acımadan emziriliyormuş. Ben resmen kendime işkence yapmışım
Çok şükür artık tepinmeden emziriyorum canım. Yaralar geçmese de buna da razıyım. O acıdan kurtuldum ya...
Ne kadar sürede masallah benimki daha 4100 oldu ama oldu şükür
Selam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Evet emiyor hatta bu akşam emzirdikten sonra emdi, annem bu çocuk aç dedi bende şaşırdom gögsüm baya boşalmıştı ve 60-70 cc mama verdim hepsini içti ve ardından kocaman kustu.. elini emmesi bence aç anlamına gelmiyor, o sırada bir emzik vermek daha güzel olacak
Ben kullandım ve bejdi yazı kısmı da , ama gittigidiyor dan almıştım.N11 den prima premıum care alanlar paket bej rengimiydi yani prima yazan yeride bej miydi ben o pakettrn istiyorumda ve eğer öyleyse hangi satıcıdan aldınız?
Sleepy deneyenler var mı?
Benim kızım da birkaç gündür ara sıra emiyor ( yıkarken en baştan beri emiyor )Selam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Geçmiş olsun canım.Ama ben emzirmiyorm mama içiyor sadece. Götürmedim biraz beklim diye. İyi simdi şükür
Ben kullanıyorum son 15 gündür.BEBeğine yüz kremi kullanan var mı bizimkinin yüzü kuruyor banyodan sonra
Bende de durum aynı. Bende gece emiyor, gündüz nerdeyse 2 kere tutuyor beş dk. O yüzden günde 3 kez falan mama veriyorum 60ar CC. Gündüz sütüm çok az . Sahip veriyorum.meme tutmadığı da..ama gece süt bol olduğu için 10ar dk emiyor. Aslında en az 15 dk emmeli demişti doktor. Biberondan sonra beni tutmayın ama çok üzülüyorum ama çocuk aç kalıyor mecbur veriyorum.vi yöntem bulursan bana da söyle. Ben hergun lactamil, rezene, süt yapan yiyevekler, (dereotu helva bulgur) yiyorum tabi bol su ile..Birde sütüm az geliyor gece mama veriyorum rahat uyuyalım diye ebe ısrarla verme diyor ama sütüm az ne yapayım diğer türlü uykusuzluktan ölüyorumtam doyamadığı için gündüz paso uyanıyo yemekte yapamıyorum ve bundan sebep sütüm dolmuyorda (
Demek ki normal durummuş babası da sürekli vazgeçirmeye emzik vermeye çalışıyor geçici bi durummuş dimi emzik niyetine ilerdede emer anlamına gelmiyor dimi?Benim kızımda meme emdikten sonra elini emiyo. Allahtan annem yanımda deil yoksa o da hemen aç bu cocuk aççç diye söylenirdi. Bebekler ellerini agızlarını keşfediyolarmış bu dönem. Bi doktordan dinledim. O yüzden izin verin emsinler diyodu. Nörolojik acıdan baya faydalıymış
BEBeğine yüz kremi kullanan var mı bizimkinin yüzü kuruyor banyodan sonra
Bende tam onu soracaktimBenim kızımda meme emdikten sonra elini emiyo. Allahtan annem yanımda deil yoksa o da hemen aç bu cocuk aççç diye söylenirdi. Bebekler ellerini agızlarını keşfediyolarmış bu dönem. Bi doktordan dinledim. O yüzden izin verin emsinler diyodu. Nörolojik acıdan baya faydalıymış
Yok yokDemek ki normal durummuş babası da sürekli vazgeçirmeye emzik vermeye çalışıyor geçici bi durummuş dimi emzik niyetine ilerdede emer anlamına gelmiyor dimi?
En çok tadından endişe ediyorum, diğer mamalardan farklıymış sanırım biraz . Kakadan ziyade gaz merakındayım ben deMerhaba canım, ben Çarşamba gününden beri kullanıyorum bi nebze daha kolay çıkıyor gazı gibi.. kaka durumunda henüz bir değişiklik yok. Tadını ise hiç yadırgamadı benim kızım. Bakalım sürece göre devam edeceğim ben de
Benim ablam kullanıyor, bir nebze fayda ettiğini söylüyor, bebeği diş döneminden bu yük hasarlara uğramadan geçti. Aman aman etkisi olduğunu sanmıyorum benKehribar kolyesi hakkında bilgisi olan var mı gaza ilerde dis çıkarma donemlerinde iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?