2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
B
Demek ki normal durummuş babası da sürekli vazgeçirmeye emzik vermeye çalışıyor geçici bi durummuş dimi emzik niyetine ilerdede emer anlamına gelmiyor dimi?
ende önceden vazgecirmeye calışıyodum alışır diye. Sonra arastırınca baya faydalı oldugunu ögrendm. Önce ellerini emeceklermiş sonrada ellerine gecen nesneleri. Böylelikle farkındalık kazanıyolarmış algıları güçleniyomuş

Ya öylemi iyi buna sevindim çünkü gece içip yatoyordum gecede 6 saat uyuyor kızcem

Gecmisolsun

kızlar iyi geceler bugün sünnet olayını hallettik çok şükür, yaptırmayı düşünen arkadaşların fikri olsun diye yazmak istedim, sabah gittik hastaneye müdahale odasına aldılar eşimde bende yanında girdik, önce lokal anestezi uyguladılar, 25 dk kadar bekledik uyuşması için o arada ben kuzumu doyurdum sakinleşti çok ağlamadı, ellerini tuttum sünnet boyu önce çok bişey anlamadı sonra bastı çığlığı çok ağladı. ben kendi isteğimle sünnet yaptırmıştım yapışıklığı varmış zaten en kısa sürede sünnet olması gerekiyormuş kontrol ettirmeniz de fayda var sünnet düşünmüyorsanız bile, sünnetten sonra yarım saat bekledik, kanama kontrolü yaptılar çıktık. doktor kremle fitil yazdı. eve gelince yarım fitil uyguladım. çok rahatlatmadı fitil doğduğundan beri hiç ağlamadığı kadar ağladı. 6 saat kadar sonra rahatladı. eve gelince kanayan yerleri yapışmasın diye steril gaz spançta almıştım eczaneden, değiştirdim pansumanını bolca kremleyip, altını değiştirirken 2 kere daha değiştirdim pansumanını, kullandığım bezin bir numara büyüğünden takıyorum. pazartesi yıkayabileceğiz,şimdi rahatladı elhamdülillah bunuda atlattık inşAllah

Ya öylemi iyi buna sevindim çünkü gece içip yatoyordum gecede 6 saat uyuyor kızcem
Sakın icmeyin.
Ben ictim sutum kesildi. mama veriyorum diye avutuyorum kendimi ama cok ugrastim geri gelsin sutum diye.
Arkadaslar ,biz hep ictik,hamilelikte de 2 yil emzirme suresinde de demislerdi.keske icmeseydim.
Hamilelikte icmedim.zaten yillar once ilacla birakmistim.hicte aramiyordum.kilo problemi yuzunden baslamistim.
Siz baslamayinn

Hayirli olsun.gecmis olsun

Sütünüzün az oldugunu nerden anladınız?bir yorum yapıcam ona göre

saol canım, kırkımız bugün çıktı hastanede bir tane teyze bişeyler tarif etti bugün yıkamam lazımmış suyuna altın falan koymak gerekirmiş vs. yaptınız mı böyle şeyler
Bana da türlü türlü sey soylediler ama normal her zamanki gunluk dusunu aldirdim cocuga tamam. Sonucta bu bi gelenek yapip yapmamak tamamen keyfi

Ben instagramdan aldım "müslintrend" adlı kullanıcıdan 50₺ bir tanesi...
2 tane aldım. Biri %70 bambu, 0%30 pamuk, diğeri ise %100 pamuk..
özellikle bambu ağırlıklı olandan çok memnun kaldım.. yumoş yumoş... insanın sarılası geliyor...
Yıkadıktan sonra ütüleme derdi de yok, direk kullanabilirsin ....

Eveet hemde cop cop yakalayamayinca agliyor sinirleniyor. Emzigi atio elini aliyor ben gordukce hayiiir bu eller emilmez emzik vaar diye tikiyrm emzigi agzina
Ay benimki gecen gun elinin ustunu nasil istahla emdiyse oyle bi baktim kan oturmus. Sut ceker gibi ceke ceke elini ne hale getirdi velet. Goren nereye vurdu çocuk elini diyo

Doktorumuz artık bebeğiniz 5-6 saat aç kalabilir kan şekeri düşmez büyüme hormonu üretiminden dolayı dedi bende kendim uyandırmıyorum kendisi 3-3,5 saate uyanıyor

Sütünüzün az oldugunu nerden anladınız?bir yorum yapıcam ona göre
Yapacağın yorumu merak ettim zira ben de aynı dertten müzdaribim. Gece 1 defa gündüz 2 ya da 3 defa 60 ya da 90 cc takviye veriyorum çünkü.
Sütün yetmediğini şurdan anlıyorum ;
Emiyor memeyi ve mayışıyor. Ya uyuyor ya keyifli bir şekilde takılıyor. Zaten emerken çıkan sesten de anlıyorum sütün olup olmadığını. Bazen de Emiyor Emiyor ama bir türlü memeyi bırakmıyor ve en sonunda da ya sinirlenip hırçın hırçın Emiyor ya da başlıyor ağlamaya. O vakit takviye süt verdiğimde hemen mayışıyor. Sütümü arttırmak için
humana çay
rezene çay
Aptamil
Tanelerini blendırdan geçirdiğim hoşaf
Tere otu
Ve bolca su... içiyorum ..
Bir değişiklik olduğu da yok.
Son çare bi arkadaşın da kullanıp memnun kaldığı laktamax bitkisel kapsül ü deneyeceğim.
Psikoloji ile alakalı değil benim süt azlığı , biraz uzun olur anlatmaya başlarsam :)
Yeterince uzun oldu zaten

saol canım, kırkımız bugün çıktı hastanede bir tane teyze bişeyler tarif etti bugün yıkamam lazımmış suyuna altın falan koymak gerekirmiş vs. yaptınız mı böyle şeyler
İslami kokeni yokmus.şaman kulturunden geliyormus.adetlerden olmus.bende fasulyeye dua okuyup suya katip o suyla hikadim ve yikandim.sonrafa yumurta toplamaya ciktik.
Bence en dogrusu boy abdesti almak.regl sonu gibi.yeterli

beatrices canım süt.artırıcı içtiğin kapsüller resimdeki kapsüller mi? Bende denemek istiyorum yanlış almayayım

Eklentiler

• IMG_20170730_013339.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 83
Uyumak istiyorum.uykum yok.
Bu el emmelerimiz bizimde fazlalasti.onceden acligini belirtmek icin iki elini agzina gotururdu yada hü hüüühü derdi.simdi herzaman agzinda,birde salyalari akiyor.önu islak hep.omuzumu ,giysileri yani ne bulursa artik emiyor. Emzigi sadece gece istiyor.sabah kalktigimda atmis oluyor agzindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…