ende önceden vazgecirmeye calışıyodum alışır diye. Sonra arastırınca baya faydalı oldugunu ögrendm. Önce ellerini emeceklermiş sonrada ellerine gecen nesneleri. Böylelikle farkındalık kazanıyolarmış algıları güçleniyomuşDemek ki normal durummuş babası da sürekli vazgeçirmeye emzik vermeye çalışıyor geçici bi durummuş dimi emzik niyetine ilerdede emer anlamına gelmiyor dimi?
Diş kaşınması ne zaman başlıyor?Yok yok
Birakin emsin elinu
Tumruk yeme evresine girdik
Bebek gelisimi icin onemli adimlar
Ya öylemi iyi buna sevindim çünkü gece içip yatoyordum gecede 6 saat uyuyor kızcemHamilelikte ve emzirme döneminde herşey çok zor, insanın kendi ailesi bile yeri geliyor anlamıyor. O yüzden bir şeklide stresi atma gerekiyor. Böyle giderse bende içicem günde 1 tane süper light..
Madem içiyorsunuz emzirdikten hemen sonra için, 3 saate kadar emmezse iyi.. her türlüsü sakıncalı, zararlı ama zararı en aza indirgemekte fayda var
GecmisolsunKızlar bebeğim ishal olmuş. Sulu kaka yapıyor. Gündüzleri uyumazdi hiç uyuyor da. Anladım halsiz. Ne yapmam lazim. Kakasi normal.sari renkte. Ama cıvık biraz sulu. Napim. Doktora mi gidim hemen yoksa birşeyler yapabilir miyim. Ateşi yok burada. Kusma da olmadı bugün. Dun akşam oldu sadece
Sakın icmeyin.Ya öylemi iyi buna sevindim çünkü gece içip yatoyordum gecede 6 saat uyuyor kızcem
Hayirli olsun.gecmis olsunkızlar iyi geceler bugün sünnet olayını hallettik çok şükür, yaptırmayı düşünen arkadaşların fikri olsun diye yazmak istedim, sabah gittik hastaneye müdahale odasına aldılar eşimde bende yanında girdik, önce lokal anestezi uyguladılar, 25 dk kadar bekledik uyuşması için o arada ben kuzumu doyurdum sakinleşti çok ağlamadı, ellerini tuttum sünnet boyu önce çok bişey anlamadı sonra bastı çığlığı çok ağladı. ben kendi isteğimle sünnet yaptırmıştım yapışıklığı varmış zaten en kısa sürede sünnet olması gerekiyormuş kontrol ettirmeniz de fayda var sünnet düşünmüyorsanız bile, sünnetten sonra yarım saat bekledik, kanama kontrolü yaptılar çıktık. doktor kremle fitil yazdı. eve gelince yarım fitil uyguladım. çok rahatlatmadı fitil doğduğundan beri hiç ağlamadığı kadar ağladı. 6 saat kadar sonra rahatladı. eve gelince kanayan yerleri yapışmasın diye steril gaz spançta almıştım eczaneden, değiştirdim pansumanını bolca kremleyip, altını değiştirirken 2 kere daha değiştirdim pansumanını, kullandığım bezin bir numara büyüğünden takıyorum. pazartesi yıkayabileceğiz,şimdi rahatladı elhamdülillah bunuda atlattık inşAllah
saol canım, kırkımız bugün çıktı hastanede bir tane teyze bişeyler tarif etti bugün yıkamam lazımmış suyuna altın falan koymak gerekirmiş vs. yaptınız mı böyle şeylerHayirli olsun.gecmis olsun
Sütünüzün az oldugunu nerden anladınız?bir yorum yapıcam ona göreBende de durum aynı. Bende gece emiyor, gündüz nerdeyse 2 kere tutuyor beş dk. O yüzden günde 3 kez falan mama veriyorum 60ar CC. Gündüz sütüm çok az . Sahip veriyorum.meme tutmadığı da..ama gece süt bol olduğu için 10ar dk emiyor. Aslında en az 15 dk emmeli demişti doktor. Biberondan sonra beni tutmayın ama çok üzülüyorum ama çocuk aç kalıyor mecbur veriyorum.vi yöntem bulursan bana da söyle. Ben hergun lactamil, rezene, süt yapan yiyevekler, (dereotu helva bulgur) yiyorum tabi bol su ile..
Bana da türlü türlü sey soylediler ama normal her zamanki gunluk dusunu aldirdim cocuga tamam. Sonucta bu bi gelenek yapip yapmamak tamamen keyfisaol canım, kırkımız bugün çıktı hastanede bir tane teyze bişeyler tarif etti bugün yıkamam lazımmış suyuna altın falan koymak gerekirmiş vs. yaptınız mı böyle şeyler
Ben instagramdan aldım "müslintrend" adlı kullanıcıdan 50₺ bir tanesi...İ
ishal oldugunu nerdn anlıyosun bebekler hep su gibi yapıyor normal yani bu benım hardal rengi arada yeşil cocugun keyfi yerinde ise sıkıntı yok köpüklüde yapıyor bazen
Müslin battaniye kullanan var mı?kullanışlımı alsam mı?yıkayınca kırışıyor mu?
Eveet hemde cop cop yakalayamayinca agliyor sinirleniyor. Emzigi atio elini aliyor ben gordukce hayiiir bu eller emilmez emzik vaar diye tikiyrm emzigi agzinaSelam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Ay benimki gecen gun elinin ustunu nasil istahla emdiyse oyle bi baktim kan oturmus. Sut ceker gibi ceke ceke elini ne hale getirdi velet. Goren nereye vurdu çocuk elini diyoEveet hemde cop cop yakalayamayinca agliyor sinirleniyor. Emzigi atio elini aliyor ben gordukce hayiiir bu eller emilmez emzik vaar diye tikiyrm emzigi agzina
Doktorumuz artık bebeğiniz 5-6 saat aç kalabilir kan şekeri düşmez büyüme hormonu üretiminden dolayı dedi bende kendim uyandırmıyorum kendisi 3-3,5 saate uyanıyorcanım mama mı veriyorsun anne sütü mü?
senin 3. çocuğun daha tecrübelisin
doktorunun tavsiyesi mi bu? ilk defa bebeğim 3 buçuk saat aç kaldı
içime bir sürü korkular düştü ya kan şekeri düştüyse diye
ben sadece emziriyorum
Yapacağın yorumu merak ettim zira ben de aynı dertten müzdaribim. Gece 1 defa gündüz 2 ya da 3 defa 60 ya da 90 cc takviye veriyorum çünkü.Sütünüzün az oldugunu nerden anladınız?bir yorum yapıcam ona göre
EvttBEBeğine yüz kremi kullanan var mı bizimkinin yüzü kuruyor banyodan sonra
İslami kokeni yokmus.şaman kulturunden geliyormus.adetlerden olmus.bende fasulyeye dua okuyup suya katip o suyla hikadim ve yikandim.sonrafa yumurta toplamaya ciktik.saol canım, kırkımız bugün çıktı hastanede bir tane teyze bişeyler tarif etti bugün yıkamam lazımmış suyuna altın falan koymak gerekirmiş vs. yaptınız mı böyle şeyler
6 saat çok iyi maşallahYa öylemi iyi buna sevindim çünkü gece içip yatoyordum gecede 6 saat uyuyor kızcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?