2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
G
Grupların isimlerini biliyor musun canım? Senin bebekte de var mı alerji? Çok canım sıkıldı, alerjik bebek çok zor. Hatta moralim o kadar bozuldu ki acillik oldum.

Bu gece uymayanlar grubuna benı ekleyin kızlar, annemlerdeyiz annem biraz kusmali ishalli hasta odadan bebisimi çıkamadım geçmesin diye ama sanki hafif bana bile geçmiş gibi inşallah yavruma geçmez

Şimdi benimki de 5 dk güzel emiyo sonra memeyle şavasıyor diğer memeye geciyrm onuda 3 dk. Emiyor aynısı aglıyor eşim diyordu acaba süt mü gelmiyor ama agzında süt göryordum böyle aglamadı az emmesi canımı sıkıyordu kafamda sorular yaratıyordu cok nadir gün içerisinde memenin birini 15 dk içip bırakıyordu
Saglık ocagına gittik 1.ayda 1,5 kilo almış cok şasurdım ee dedim bu cok kısa emiyor ve 3 saate bir emiyor çekimi iyidir dedi ebe ondan sordum sana öyle gelmesin süt az
5. Günde tartışdıgında beklenenden az kil o almıştı sagdırdılar sütümü 15cc mama takviye dedi doktor eve geldim dedim daha 5.gün oluk oluk akcak değilya sabret dedim emzirme kampı na girdim iki gün sonra kilo normale döndü inanmakta önemli eger emdikten sonra aşırı aglamıuorsa kilo alımı çiş ve kaka yapıyorsa yeterli dir

Gecmis olsun..darisi damatligina..hangi ildesiniz?

Müslin yaz bebeği için çok gerekliymiş bunu farkettim. Hele bizim gibi sıcak bölgelerde yaşayanlar için. Doğduğundan beri hiç penye battaniye kullanmadık. Pusete örtüyprum, üstüne örtüyorum banyo havlusunun içine serip ilk müslinle kurulayıp sonra havluya geçiyorum.küçüklü büyüklü 7 tane var benim. Çok memnunum

Çünkü resmen su gibi çıkardı ordan anladım. Bide keyifsiz halsizdi
Benimkide bazen çok sıvı yapıyor. Ama takip etmekte fayda var. Devam ederse götürürsün doktora. Susuz kalır yoksa kuzu. Geçmiş olsun

Benim ablam kullanıyor, bir nebze fayda ettiğini söylüyor, bebeği diş döneminden bu yük hasarlara uğramadan geçti. Aman aman etkisi olduğunu sanmıyorum ben

Pahalı da yaa... ben inanmıyorum faydasına ya çok sıkıntısı olursa benim kocaman bir kehribar kolyem var onu takarım boynuna

Sütünüzün az oldugunu nerden anladınız?bir yorum yapıcam ona göre
Oğlum çok kısa emiyor, bazen iki üç çekip bırakıyor. Sütüm olduğunda meme ucum ıslak oluyor . Bebeğin dudaklarının kenarimdan süt görünüyor.
Bende pompa ile çektim bir kaç sefer yarım saate yakın . 10 CC falan çıktı. Bol olunca 60 bazen 100 cx çıkıyordu.

Evet bnde primadan dondum komiliye paketi yarıladm memnunum güzel ona devam edecegim:)

G

Grupların isimlerini biliyor musun canım? Senin bebekte de var mı alerji? Çok canım sıkıldı, alerjik bebek çok zor. Hatta moralim o kadar bozuldu ki acillik oldum.
Ben kendim alerjiğim. Bebeğimde tekli yumurta alerjisi var. Ama o topikleri hamileliğimden beri takip ediyorum. Oradaki arkadaşlardan dıydum ben de.
Üzülme, rejim işe yaramazsa, özel mamalar var.
Önemli olan bir uzmanın görmesi ve teşhisin doğru konması.
Genelde zamanla geçiyor.

Günaydın, benim kızda öyle iki gögsü 7-8 dkda emip bırakıyor. 5 dk bir gögüste 2-3 dk bir gögüste. Doyuyor sanırım ama ilk gelen süt su gibi sonra gelen yağlı kısmı alıyor mudur diye düşünüyorum bende :/

@zehrayalcin87 kilo alımı iyiyse alıyodur

Komili bez kullananlar fiyatı ve paketteki adeti nedir

Ben dayanamadım internet sitesinden sleepy sipariş ettim.78 adet 2 numara 18tl
4 paket yenidogan ıslak mendil 8 tl altacma 10 adet 8 tl deniycem size bilgi veririm

Esim marketten aldı ilk deneyelm snra netten alırız dedik 78li paket ama fiyat ne desem yalan olur:)

47 günlük benimkisi naparsam yapayım bu kadar kısa sürede okadae kilo almaz herhalde

Müslinsiz yaşayamaz oldum her yerde müslin kullanıyorum. Battaniye, omuz örtüsü, havlu, puset içine.. kırışmıyor yıkayınca, çabucak kuruyo. İstersen english home da ucuz, bi al dene.

Bana cevap yazmayanlara hepinize küstüm kimse bisey demedi yazmadı bana ne yapmam konusunda. O yüzden küstüm..........

Arkadaşım küsmesene :) valla bnim de başıma geliyo öyle şeyler ama bn halsi olduğunu anlamıyprum hiç. Havalar hep sıcak ondandır diyip geçiyorum. Ateş olmadığı sürece rahatım heralde. Bi de sıkıntısı olsa ağlar heralde.bilemedim.bazen yeşile dönük kaka yapıyo mesela. Onu da acele etmiyorum 2. Ay kontrolünde dr a sorcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…