Humana still tee beni kendimden soğuttu. Terleyince resmenn çemen kokuyordu. Sırf o yüzden bıraktım valla.
Damar gibi mi? Doğumda oluyormuş, büyüdükçe azalır dedi. Benimkinin de hayaletleşmeye başladı.Kizlar bebegimin goz kapaginda minik kirmizilikvar
Ben onemsemedim ama bilgisi olan var mi
İ
ishal oldugunu nerdn anlıyosun bebekler hep su gibi yapıyor normal yani bu benım hardal rengi arada yeşil cocugun keyfi yerinde ise sıkıntı yok köpüklüde yapıyor bazen
Müslin battaniye kullanan var mı?kullanışlımı alsam mı?yıkayınca kırışıyor mu?
Yok cnm parca seklindeDamar gibi mi? Doğumda oluyormuş, büyüdükçe azalır dedi. Benimkinin de hayaletleşmeye başladı.
Kurulama üçin iki kat tülbent yapmış kv cok iyi kuruluyor acıtmıyor oneririm müslinden daha yumusak
Müslin de alayım ben bazen tülbent kirlide oluyor onlada kurulanır yazın örtü olarakta iyi ole ince
Oral donemimiz hayirli olsunSelam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Bnmkinde de vardi gecen farkettim ki turnagiyla cizmis.Kizlar bebegimin goz kapaginda minik kirmizilikvar
Ben onemsemedim ama bilgisi olan var mi
Bizim bebektede var, normaldir heraldeYok cnm parca seklinde
Yaaa ben de diyorum ki doğumdan beri leş gibi kokar oldum niye. Burda daha önce de biri demişti ve humananın yerine başka birşey bulmuşlardı çemensiz. Sen yazınca yeni jetonum düştü. Neydi acaba ya
Humana kimyonlu rezene içiyorum şimdi ondan da memnunum.Ben demiştim. Hipp 'in anne çayında çemen yok. Ben ona geçtim. Kokum normale döndü valla :)
Bizim oyun halısındaki oyuncaklarda takma yeri var ama takmadım hiç.Oyun halısındaki oyuncaklar cıkarılıp pusete takılabiliyor mu?dün bir oyuncak aldık 50 tl ne kadar pahalı cekince müzik calıyo o kdr
Bizimkide sabah kahkaha atıyor, gülücükler veriyor. Konuştuğumda, ninni söyledğimde sanki tepki verir gibi sesler çıkarıyor çok hoşuma gidiyor.İki gün önce kızım elini gördü, bakakaldı şapşal :)
Dün de dışardaydım. emzirme odasında bi kadın daha bebeğini emziriyordu. Ağladı kadının bebeği. Benim kızımda dudaklarını büzüp ağlamaya başladı, acaba korktu mu, rahatsız mı oldu anlamadım ama çok komikti :)
Onun harici konuşmalarıma tepkileri iyice arttı. Cevap bile veriyo tostiriğim. Ağlayasım geliyo böyle şeyler yaşadıkça.
Evet cnm benzer tarzdaBizim bebektede var, normaldir heralde
Takilabilit klipsi oluuyorOyun halısındaki oyuncaklar cıkarılıp pusete takılabiliyor mu?dün bir oyuncak aldık 50 tl ne kadar pahalı cekince müzik calıyo o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?