2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizimkide sabah kahkaha atıyor, gülücükler veriyor. Konuştuğumda, ninni söyledğimde sanki tepki verir gibi sesler çıkarıyor çok hoşuma gidiyor.
Evet ya cvp veriyor
Cok tatli o sesler
Bizim agir abi sik gulmuyor
Bebek mi doguruyrm mafya babasimk bilmiyrm
Diger oglumda gulmezdi sik :):)

İstanbul'da bildiğin, önerebileceğin bir yer var mı?

Benim de alasım var. Memnun kalırsan bana da söyler misin?

Bızimki dün işaret parmağını sokmuş ağzına cok çok emiyordu çok komikti ya.bizimki daha agulamaya başlamadı ama yatmaktan sıkılınca değişik şekilde sesler çıkarmaya başladı.

Kizlar bebeginizi alt acma minderlerinin yastiklari varya kucuk, uyurken bebeginizi bu veya benzeri yastiklara yatiriyor musunuz?

Bu arada bnm bebegimin goz kapagi ustu ve kafa derisi ici ve ensesinde benzer kizarikliklar var..onemli bsy oldugunu sanmiyorum..kalici olsalar da onemsemiyorum..

Kizlar bebeginizi alt acma minderlerinin yastiklari varya kucuk, uyurken bebeginizi bu veya benzeri yastiklara yatiriyor musunuz?

Ben bir tane çok ince yastık doldurdum dikip. Ona yatırıyorum. Ama sadece başını koymuyorum yastığa, omuz kısmıyla beraber koyuyorum. Hem kafası yumuşak yere gelsin hem de üst tarafı biraz yukarda olsun diye. Rahat ediyor gibi geliyor bana. Kayınvalidem yapmış yastık, o biraz daha kalın olduğu için onu hiç kullanmadım.

Oral donemimiz hayirli olsun
Bizim uc gun oldu yiyeli :)
Yumruk yiyoruz bide aguluyor artik
Konusuyor karsilikli
Bi 10 gündür böyle. Zaten doktor ödev verdi 2ay ziyaretinde aguluyor olacak diye :))
O günden beri oğlanla konuşup iletişim yapıyoruz görev insanıyım ben, yap dedi yapıyorum

ben yastıksız yatırıyorum, boyun ve omurilik kaslarının gelişimi için yastık kullanımı 2 yaşına kadar önerilmiyor canım, netten bakabilirsin uzmanlar genel olarak aynı şeyleri söylemişler yastıksız yatırın demişler

Bizim kızın göz kapağında ve alnında kızarıklık var. Gittikçe azalıyor sanki.

Takilabilit klipsi oluuyor
O yuzden ben oyun halilarini ekonomik buluyrm
Her ihtiyaca uygun oyuncagi var
Titresim hisirti ayna dis kasiyici
Simdi ne lazimsa halida var
Aslinda hali bedavaya geliyor
Seninkinde asılı kac oyuncak var yani her oyun halısında aynı mı?ne kadara nerden aldın?

Kızlar bir meme 15dk diğer meme 15 dk toplam 30dk emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi ama bazen yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum. Bazen daha fazla tutuyorum, emiyor çünkü hala.
Bebek 5dkda memeyi bitirir diyorlar ama, bazen yavaş emiyor uykusu varken.
Bıraksam bi meme 1 saat bi meme 1 saat emer. Kendisi kolay kolay bırakmıyor, memede uyuyor. Siz nasıl emziriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…