Evet ya cvp veriyorBizimkide sabah kahkaha atıyor, gülücükler veriyor. Konuştuğumda, ninni söyledğimde sanki tepki verir gibi sesler çıkarıyor çok hoşuma gidiyor.
İstanbul'da bildiğin, önerebileceğin bir yer var mı?Ben kendim alerjiğim. Bebeğimde tekli yumurta alerjisi var. Ama o topikleri hamileliğimden beri takip ediyorum. Oradaki arkadaşlardan dıydum ben de.
Üzülme, rejim işe yaramazsa, özel mamalar var.
Önemli olan bir uzmanın görmesi ve teşhisin doğru konması.
Genelde zamanla geçiyor.
Kakasında yüksek oranda lökosit çıktıYa su kopuklu kaka yanlis emzirmekten de oluyormus
Bnmki kopuklu yapiyor ya yaparken
ozzzy28 siz tahlil yaptirmismjydinjz
Kakasi nasil peki cnmKakasında yüksek oranda lökosit çıktı
Selam hanımlar, sizin çocuklarınız da ellerini emiyor mu?
Bu arada bugün bebeğime sallanır Hamak beşik siparişi verdim.kendi beşiği normal.sallaniyor yatmıyor. Çarşaf takımı salliyoruz sabahtan geceye kadar. Sabah 8 akşam 9-10 bazen 12ye kadar ayakta Bebis. Hemde ağlayarak. Kollarında derman kalmadı. Ailemin yanına geldim yardım etsinler diye , onlar bile pes etti. İki Hamak sipariş ettik. Memnun kaldığınızı yazarım. Varsa kullanan soyleyiversin
Bizim bebektede var, normaldir heralde
Ben demiştim. Hipp 'in anne çayında çemen yok. Ben ona geçtim. Kokum normale döndü valla :)
Kizlar bebeginizi alt acma minderlerinin yastiklari varya kucuk, uyurken bebeginizi bu veya benzeri yastiklara yatiriyor musunuz?
Bi 10 gündür böyle. Zaten doktor ödev verdi 2ay ziyaretinde aguluyor olacak diye :))Oral donemimiz hayirli olsun
Bizim uc gun oldu yiyeli :)
Yumruk yiyoruz bide aguluyor artik
Konusuyor karsilikli
Ahmet Rasim Küçükusta. Teşvikiyede.İstanbul'da bildiğin, önerebileceğin bir yer var mı?
ben yastıksız yatırıyorum, boyun ve omurilik kaslarının gelişimi için yastık kullanımı 2 yaşına kadar önerilmiyor canım, netten bakabilirsin uzmanlar genel olarak aynı şeyleri söylemişler yastıksız yatırın demişlerKizlar bebeginizi alt acma minderlerinin yastiklari varya kucuk, uyurken bebeginizi bu veya benzeri yastiklara yatiriyor musunuz?
Bnmkide oyleBu arada bnm bebegimin goz kapagi ustu ve kafa derisi ici ve ensesinde benzer kizarikliklar var..onemli bsy oldugunu sanmiyorum..kalici olsalar da onemsemiyorum..
Seninkinde asılı kac oyuncak var yani her oyun halısında aynı mı?ne kadara nerden aldın?Takilabilit klipsi oluuyor
O yuzden ben oyun halilarini ekonomik buluyrm
Her ihtiyaca uygun oyuncagi var
Titresim hisirti ayna dis kasiyici
Simdi ne lazimsa halida var
Aslinda hali bedavaya geliyor
Cnm bana hediye gelmistiSeninkinde asılı kac oyuncak var yani her oyun halısında aynı mı?ne kadara nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?