Buyudukce emme suresi kisalir cunku cekim gücü artar bebegin..bnmkinin toplam 10 dakikada doydugu bile oluyor..Kızlar bir meme 15dk diğer meme 15 dk toplam 30dk emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi ama bazen yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum. Bazen daha fazla tutuyorum, emiyor çünkü hala.
Bebek 5dkda memeyi bitirir diyorlar ama, bazen yavaş emiyor uykusu varken.
Bıraksam bi meme 1 saat bi meme 1 saat emer. Kendisi kolay kolay bırakmıyor, memede uyuyor. Siz nasıl emziriyorsunuz?
Kızlar bir meme 15dk diğer meme 15 dk toplam 30dk emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi ama bazen yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum. Bazen daha fazla tutuyorum, emiyor çünkü hala.
Bıraksam bi meme 1 saat bi meme 1 saat emer. Kendisi kolay kolay bırakmıyor, memede uyuyor. Siz nasıl emziriyorsunuz?
Buyudukce emme suresi kisalir cunku cekim gücü artar bebegin..bnmkinin toplam 10 dakikada doydugu bile oluyor..
Dr.onermisti
Ben bi emzrmeye bi meme seklinde yapıyorum istedigi kadr emiyo birini snra bitince devam etmek isterse oteki memeye geciyorum yoksa oyle dk hesabı yapıp memeden mi çekçez veledi:)Kızlar bir meme 15dk diğer meme 15 dk toplam 30dk emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi ama bazen yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum. Bazen daha fazla tutuyorum, emiyor çünkü hala.
Bir meme iyice yumuşayana kadar emziriyorum sonra diğerine geçiyorum diğer emzirmede bıraktığım memeden başlıyorum tekrar bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Ben bi emzrmeye bi meme seklinde yapıyorum istedigi kadr emiyo birini snra bitince devam etmek isterse oteki memeye geciyorum yoksa oyle dk hesabı yapıp memeden mi çekçez veledi:)
Tek memeyi en az 20 dk emiyor keyfine bağlı bazen on dk emiyor kendisi bırakıyor biraz zorluyorum o memeyi eğer yine kendini çekiyorsa diğer memeye geciyorum süre uzuyor gazını çıkar uykusunu aç bezini degis falan en az bir saatNe kadar sürüyor emzirmeniz ?
Evet en son emzirdiğinizden başlayın diyorlar.
Süre kısıtlaması yapıyor musunuz peki, yoksa Bebek bırakana kadar mı emziriyorsunuz?
Benim durumuma çok benzer.Kızlar bir meme 15dk diğer meme 15 dk toplam 30dk emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi ama bazen yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum. Bazen daha fazla tutuyorum, emiyor çünkü hala.
Sütte azalma falan oldu mu peki? Yani humananın faydası var mı yok mu bilmiyorum ama ya varsa diye de kesmedim içmeyi hiç. Bir değişiklik oldu mu sende?
TeşekkürlerCanım günaydın. Fotolarını yükledim.
Sarı az sulu yazıyo tahlil sonucunda. Ama dün 2 kere yeşil yaptı. Günde 4/5 kere yapıyor. Bazen beline kadar yapıyor.Kakasi nasil peki cnm
İşte bu pozisyonda derin uyuyabiliyor.
Sırt üstü yatınca hemen uyanıyor ya da gözleri kapalı kıpraşıp duruyor.
Var mı hiç aynı durumu yaşayan?
Eki Görüntüle 2027648
Valla benim iki meme de kalma süresi 15 dk yı nadir geçiyor memeyi sıkıyorum 1-2 damla geliyor başka gelmiyor demekki güçlü emiyor bitiriyor yada sütüm az. Ağlamıyor ama oğlum süt olmadığı için az emmişti bu 2. Çocuğum ama.şu emzirme işini çözemedim gitti bana süt azmış gibi geliyor kısa emiyor ama 830 gr almış.Kızlar bir meme 15dk diğer meme 15 dk toplam 30dk emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi ama bazen yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum. Bazen daha fazla tutuyorum, emiyor çünkü hala.
Saol cnm. Her geçen gün değişik şeyler oluyor gözümüzün önünde olması çok harika.Maşşallah kuzuya. Benim kızı yenidoğduğunda yatırıyodum ama artık yüzüstü bıraktığım an uyanıyo. Zaten gündüz uykuları çok kısa.
Ama bebekler bu şekilde çok rahat uyurlarmış :)
Yan tut kafasi yana dussunBebeğimi hergün ya da gün aşırı yıkıyorum.
Yıkarken de boynunu mümkün oldukça güzelce temizliyorum.
Banyo sonrası hemen değil ama ilerleyen saatlerde minik top top şeyler oluyor, sanırım sürdüğüm kremin parçaları. Ve elimde aldığımda çok pis koktuğunu farkettim.
O günden beri tik oldu sürekli kontrol ediyorum boynunu. Uyuz oluyorum bu pis koku olayına.
Kızlar
benim bebeğim 38+2 de 36 haftaya uyumlu olarak 2820 gr 47 cm doğdu. Su azalması yüzünden aniden sezeryanla dünyaya gelmişti.
18 günlükken 3260 gr idi.
1.ay kontrolünde de 3780 gr 53 cm idi.
Yaklaşık 2 hafta önce cildi için Dr a götürdüğümde 4370 gelmişti.
2.ay kontrolünde sanırım 4700 felan gelir.
Yani demem o ki benim kız öyle iri bir bebek değil. Ama bu boynu kat kat olduğundan zor temizliyorum. Sizler nasıl temizliyorsunuz?
Sadece emzirirken izin veriyor ve öteki türlü dokundurmuyor. Çok ağlıyor zorla yaparsam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?