2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu aşamadan sonra mastit olmaz bence o agrı iğne batması gibi oluyo bendede süt doldugunun göstergesi iyi birşey cnm endişelenme hatta ben birgün saat akşam 8 den gece 4 e kadar yabkıslıkla bir memeyi vermeyi vermişim diğeri taş gibi oldu uyandırdım o memeyi emzirdim

Ben hala,yataginin bir basinin altina destek koymustum.egimli yapmistim yani.o sekilde yatiriyorum.yastikta duracagini sanmam.cunku bazen kendi yer degistiriyor.saga veya sola egilebiliyor,biraz donuyor falan.yastik tutmaz yani

İşte bu pozisyonda derin uyuyabiliyor.
Sırt üstü yatınca hemen uyanıyor ya da gözleri kapalı kıpraşıp duruyor.

Var mı hiç aynı durumu yaşayan?
Eki Görüntüle 2027648
Benim kızımda bi dönem öyle yattı. Cok uzun yatıyodu. Ama şimdi nolduysa o sekilde yatıncada uyanıyo. Her sekilde uyanıyo. Atak dönemindeyiz

56.günümüzden selamlar:)
Kızlar yaa benim bebiş resmen agular yapıyor. Babası konuşuyor sanki cevap verir gibi agucuk kelimeler söylüyor.
Bugun oyun halısı dikkatini çekti. İzledi sonra yumrukladı:)
Elini bizimkide emiyor...
Yaa bide kucağımda Day Day duruyor. Çok hevesli hemen yürüyecek sanki. Var mı sizde de böyle şeyler..

@TuruncuHayal canım boynuna sanırım emerken süt gidiyor o kokuyor. Benimkinde de var ve dokundurtmuyor dediğin gibi.

Offff kafam allak bullak ve o kadar bunaldım kiiii..
Keyifli tarafları illaki var, sürekli şikayet ediyorum gibi olıyor burada sanki zorla çocuk yapmışım gibi, kesinlikle öyle değil ama şu araşar o kadar zorladı ki beni. Her gün 18:00-21:00 saatleri arasında durmadan ağlıyor. Kolik sanırım..
Benim sormak istediğim bir soru var aptamil normal veriyorum o zaman sindirmekte zorluk çekiyor, aptamil conformil denedik gayet iyiydi ama bu kezde verdiğim biberon desteklemediği için başka bir biberonla vermek zorunda kalıyorum o zamanda memeden uzaklaşıyor. Bugün 12:00 da aptamil normal 60 cc verdim çok gazı olduğu içinde akşam 18:00 da takviyesini 30 cc aptamil conformil ile yaptım. Mamayı karıştırmak bebekte sorun yapar mı? Bir ona bir ona geçmek durumunda kaldım ne yapacağımı bilemiyorum artık

Merhabalar
Uzun zamandır sizleri takip ediyordum fakat yeni üye olabildim. Bebiş izin verdiği sürece aktif olmaya çalışacağım bundan sonra çok yararlı paylaşımlar yapılıyor

Danışmak istediğim bir şey var kızim kucağı çok seven bir bebek sürekli kucakta taşımak oldukça yorucu olduğu icin sling kullaniyorum. Çok da memnunum sadece bağlamak biraz zaman aliyor. Daha pratik olduğu için kanguraya geçmeyi düşünüyorum aranızda kanguru kullanan anneler varsa önerilerini bekliyorum. Herkese tekrardan selamlar

Mrb.comformil kullanmadim.yogunlugu hakkinda bilgim yok.
Dr.browns un destelemedigi mi.bir ecz.a sorun.durumu anlatin.bence size uçunu degistirteceklerdir.
Sanirim 5 tl falandir.hem mamalari karistirmak konusundada bilgi verirler
Daha olmadi mama kutusu uzerinde danisma hatti vardir arayin durumu anlatip bilgi alin.sorulariniza cevap verecekleedir bence

Hosgeldiniz.bebeginiz in dogum tarihini de paylasabilirmisiniz.
Sizin paylasinlarinizide takip ederiz.
Bu arada benim kizim agzinda tukuruk varmis gibi yapiyor.bogazini temizliyor.normal mi.usuttum mu bilmiyorum.

Merhaba conformil gaz oluşumunu engelleyen bir mama. Bebeğiniz gazliysa ve bu mama iyi geldiyse bu mama ile devam etmeniz gerekir. Normal mama verdiginiz taktirde bebeğiniz yine gaz problemi yaşar. Hangi biberonu kullanıyorsunuz ?

Hosgeldiniz.bebeginiz in dogum tarihini de paylasabilirmisiniz.
Sizin paylasinlarinizide takip ederiz.
Bu arada benim kizim agzinda tukuruk varmis gibi yapiyor.bogazini temizliyor.normal mi.usuttum mu bilmiyorum.

Merhaba hosbuldum :) bebeğim 20 haziran doğumlu.
Boğaz temizlemeden kastiniz hırıltı gibi bir sesse belki burnu tıkanmış olabilir. Üşütmüş olsanız başka belirtiler de olur bence. Yine de doktorunuza danışın içiniz rahat etsin bence aklıma ilk gelen burun tıkanıklığı

Merhaba conformil gaz oluşumunu engelleyen bir mama. Bebeğiniz gazliysa ve bu mama iyi geldiyse bu mama ile devam etmeniz gerekir. Normal mama verdiginiz taktirde bebeğiniz yine gaz problemi yaşar. Hangi biberonu kullanıyorsunuz ?
Dr brown kullanıyorum. Aptamil conformil yoğun bir mama olduğu için biberondan akmıyor, avent biberonla vermek durumunda kalıyorum, rahatça akıyor bebekte zorlanmıyor. Conformil gerçekten bizde işe yaradı ama sorun şu ki aventte içtiğinde bu kezde tembellik yapıyor, memeyı tutmak istemiyor. O yüzden mamada sürekli değişiklik yapıyoruz bebek için zararlı mı bu durum onu merak ediyorum

İğne batması benim sol gögsümde oluyor, emzirdikten sonrada oluyor ama sürekli değil haftada 1-2 defa ancak. Mastitte böyle mi oluyor?

Burnu acik gibi.ama sanki salyasi bogazina birikiyormus gubi hissediyorum.ben.agzinda biseyler cigniyormus gibi yapiyor.
Bu arada bebeginizi saglikla buyutun.ilk mi

Bebek için zararlı olacağını sanmıyorum.
Ben avent kullanıyorum ve 1 aylık olduğunda direkt 1 aylık olan Uça geçtik.
Meme de emiyor ve hiç ayrılmak istemiyor memeyi zor çekiyorum ağzından.
Yani avent biberon memeden soğumasına engel olmamalı.

Anladım. Farklı mamaları kullanmanız şöyle bir sorun yaratir; normal mama bebeginizdeki gaz probleminin devam etmesine neden olur. Benim tavsiyem conformili kasikla ve ya kaşık biberon ile vermeye devam etmeniz olacaktır. Bu şekilde bebiş anne memesini reddetmeyecek ve gaz sıkıntısı da çözülmüş olacak. Kaşıkla vermek biraz zahmetli ve hava yutmaya neden olabilir. Madela kaşık biberon sorununuzu çözebilir. Sizin durumunuz da en büyük sıkıntı yaratacak şey bebeğin biberona alışıp memeyi reddetmesidir bence.

Takip edicem canım bakalım, conformil gayet iyi, işe yaradı bizdede. Aptamil normal olanı içince çok gazı oluyor, kasılıyor yazık..
A Aydebal destek hattı aklıma hiç gelmemişti, yarın önce ezcaneye gidip biberon ucundan alıp değiştireyim o zaman süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…