Evet bende okudum onu 2 ay onu kullanırsan süt izni olmuyormuş haliyle, ama süt iznimi kullansam bir yıl devam edecek sanırım. Bana süt izni daha mantıklı geldi@lilipit Hatun naber:) çıkmış yine Adem güzellemeleri ahahhsha:) dişlerim gıcırdıyor adamın adı geçtikçe, tik olmuş bende
Geçen gün sen bahsedince yarı zamanlı çalışma kanunu inceledim, sadece 60 gün olması dışında hiç bir kötü yanı yok gibi:) vesile oldun, birşey daha öğrendim, sağolasın.
Bir de Adem Güneş çok okumadım şimdi ne desem yalan olur ama tipi itici sanırım okuyasım gelmiyor benimde, ayıp olacak adama ama öyle..@lilipit Hatun naber:) çıkmış yine Adem güzellemeleri ahahhsha:) dişlerim gıcırdıyor adamın adı geçtikçe, tik olmuş bende
Geçen gün sen bahsedince yarı zamanlı çalışma kanunu inceledim, sadece 60 gün olması dışında hiç bir kötü yanı yok gibi:) vesile oldun, birşey daha öğrendim, sağolasın.
Bardağın beni benden aldı tam diyetlik süpper
2 çocuk annesi 180-65 kilo bence çok acayip taş olursun göbüşe de tak piercingi tam olsun.Sagol cnm, zayıflayacagım sonra fit ficudumı paylaşcam burada çok azimliyim
Ilk etsp 73 sonra 65
Senden de zayıf olcam görürsün sen
Bir de Adem Güneş çok okumadım şimdi ne desem yalan olur ama tipi itici sanırım okuyasım gelmiyor benimde, ayıp olacak adama ama öyle..
Bizim bahçede bu erikten vardı dalları yerw eğiliyordu bir meyve veriyordu anlatamam bu sene ağaç kurudu ya, çok bozuldum bu işe ben. Bir de papaz eriği almıştık dikmiştik 2 sene önce bu sene meyve verdi bizi kandırmışlar hiç de papz çıkmadı bildiğin mor erik bundan yani. :)Bu erikten ben de çok yiyorum bu aralar. Hem tatlı hem de çok sulu. İyi süt yapıyor kabızlığa da iyi geliyor
Çok güzelmiş hsyırlı olsunSolomombaby den bunu aldım. Umarım işe yarar yoksa kollarım işlevini yitirecek(
Merhaba kızlar bizde bugün aylık aşımızı olduk,bu aşıda banyo yasağı falan var mıydı? Hemşire bişey söylemedi de..
Fi yi izledinmi onu izle bence. Film deniz derya netten gir acayip listeler var şimdi tarzını bilmiyorum, ne izledin izlemedim bilmiyorum birşey diyemem. Benim dizim yarım kaldı walking dead onu takip edemiyorumCnm uyurken is yaparken dinliyrm film :)
Ben de emin değilim açıkcası, sağlık bakanlığı rota aşısını da zorunlu aşı takvimine almak istiyormuş ama maliye bakanlığı kabul etmemiş. Her doktor farklı görüşte bu konuda. Sonuçta çocuk gastroenterit olur o da doktor tedavi imkanı olan için ölümcül bir hastalık değil aslında. İshal diye sağlık ocağında falan tedavi olan aslında rota olan bir sürü çocuk var. Gerekirse serum veya sıvı takviyesi beslenme ile atlatır. Doktorumuza sormadım kontrole gidince sorucam ben de. Bu arada olacaksa 3 doz olması taraftarıyım.Günaydınlar,
Rota aşısı yaptıran var mı aranızda?
B beatrice_beatrice siz eczacı olarak rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sonuçta bir virüs ve şekil değiştirebiliyorlar, her virüs içinde ayrı aşı olmaz ki.. ya da rota virüsü o kadar tehlike bir virüs müdür?
Çok kararsız kaldım..
beatrices canım en son bu konuda konuşmuştuk ama unuttum, yaptıracak mısın?
Bende keske mama vermesem diyorum. Gündüzleri maalesef bir iki kez emiyor. Her saatte acikiyo. 30 ,60 CC falan veriyorum doymazsa. Obur bu çocuk yaaBenim oğlan da 3200 doğdu, 3100e düştü. 4400 idi geçen ay. 1300 gr aldı, doktoru çok memnundu. Bu 3 haftada da rahat 5500 olmuştur, ki daha bir hafta var. Mamayı da ben istememe rağmen almıyor enik. Sadece anne sütü.
Doktor biraz abartmış sanırım.
Normal hydra bebe 300 ml çok uzun süre gider zaten, yüz kremi 40 ml o da sadece yüz için kullanılacağından ikisi de günde 1 kez ya da banyo sonrası kullanılsa 3-4 ay gider diye tahmin ediyorum. Zira ben de hergün sürmüyorum. Çocuğun kendi cildini yenilemesi için de fırsat vermek lazım sürekli krem ya da yağ ile nemlendirmeye alıştırmamak lazım diye düşünüyorum.Birde 50 ml cokmu az olur ne kdar sure gider ki
Normal hydra bebe 300 ml çok uzun süre gider zaten, yüz kremi 40 ml o da sadece yüz için kullanılacağından ikisi de günde 1 kez ya da banyo sonrası kullanılsa 3-4 ay gider diye tahmin ediyorum. Zira ben de hergün sürmüyorum. Çocuğun kendi cildini yenilemesi için de fırsat vermek lazım sürekli krem ya da yağ ile nemlendirmeye alıştırmamak lazım diye düşünüyorum.
Tabiki yanlış anlamayın benimki tamamen kişisel sizinle alakalı bir dueum değil. Harvey Karp mahallenşn en tatlı bebeği, =tracy hogg uyku eğitimi gibi kitapları okuyorum zamanında Doğam cücenoğlu vs ama şöyle bir durum var çok iyi bir pdr prof unun doktora öğrencisiydim ve piyasadaki bu insanları az çok anlayabiliyorum.Sadece Adem Güneş değil bu tarz çocuk yetistirmeden bahseden yabancı bir çok kaynak bulabilirsiniz. En önemlisi ben deneyimlerimle bunun işe yaradığını anladim bebiş benden uzak kaldığında ağlamaları huysuzluklari artıyor. Tabi herkesin tecrübesi farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?