2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet bende okudum onu 2 ay onu kullanırsan süt izni olmuyormuş haliyle, ama süt iznimi kullansam bir yıl devam edecek sanırım. Bana süt izni daha mantıklı geldi

Bir de Adem Güneş çok okumadım şimdi ne desem yalan olur ama tipi itici sanırım okuyasım gelmiyor benimde, ayıp olacak adama ama öyle..

Sagol cnm, zayıflayacagım sonra fit ficudumı paylaşcam burada çok azimliyim

Ilk etsp 73 sonra 65
Senden de zayıf olcam görürsün sen
2 çocuk annesi 180-65 kilo bence çok acayip taş olursun göbüşe de tak piercingi tam olsun.
Şimdi yazlıkta komşularımız var yıllardır çok severiz birbirimizi benim çocuklugumu bilirler ama ailecek onlar biraz tombişler. 6 kuz kardes hepside ama cok tatlılar o ayrı. Bende yıllardır 50-52 arası 162 civarı boyumla zayıftım onlara göre. Hamiliğe 54 le başladım ama. Şimdi 63 kiloyum ya bir de heryerden alırım ben kiloyu, omuz sırt bscak kol fena tabi, bu bacılar bir seviniyor hergün bana kısırlar, börekler, tatlılar yapılıyor neymiş süt olsun diye bir de tabağımı dolu dolu yapıyorlar aslında süt bahane kiloları vermiyeyim diye ben biliyorum eylül hedefim zor yani biraz bende hayır demiyorum ne yalam söyleyiyim nasıl olda çalışmaya başlayınca tempo yoğun gider sanırım kilolar diyorum. Eylül hedefim bitti ne yazık ki

Bir de Adem Güneş çok okumadım şimdi ne desem yalan olur ama tipi itici sanırım okuyasım gelmiyor benimde, ayıp olacak adama ama öyle..

Sadece Adem Güneş değil bu tarz çocuk yetistirmeden bahseden yabancı bir çok kaynak bulabilirsiniz. En önemlisi ben deneyimlerimle bunun işe yaradığını anladim bebiş benden uzak kaldığında ağlamaları huysuzluklari artıyor. Tabi herkesin tecrübesi farklı olabilir

Bu erikten ben de çok yiyorum bu aralar. Hem tatlı hem de çok sulu. İyi süt yapıyor kabızlığa da iyi geliyor
Bizim bahçede bu erikten vardı dalları yerw eğiliyordu bir meyve veriyordu anlatamam bu sene ağaç kurudu ya, çok bozuldum bu işe ben. Bir de papaz eriği almıştık dikmiştik 2 sene önce bu sene meyve verdi bizi kandırmışlar hiç de papz çıkmadı bildiğin mor erik bundan yani. :)

beatrices başladı adem guzellemesi demissiniz ben şimdi anladim. Adem Güneş ten ben bahsettim kendisini pek sevmiyor sunuz galiba. Olabilir ama bahsedilen konuyu Adem Güneş ile sınırlandırmamak gerekir ki " güzelleme yapmak " alakasız olmus. Ben tecrubelerimden bahsettim. Sizin de tecrubeniz varsa paylaşabilirsiniz :))

Merhaba kızlar bizde bugün aylık aşımızı olduk,bu aşıda banyo yasağı falan var mıydı? Hemşire bişey söylemedi de..

1. Ay aşısında banyo serbest. Zaten yenidoğduğunda yapılan aşının ikinci dozu bu ayda yapılıyo.
2. Ayda verem aşısı yüzünden 2 gün banyo yapılmıyo diye biliyorum.

Cnm uyurken is yaparken dinliyrm film :)
Fi yi izledinmi onu izle bence. Film deniz derya netten gir acayip listeler var şimdi tarzını bilmiyorum, ne izledin izlemedim bilmiyorum birşey diyemem. Benim dizim yarım kaldı walking dead onu takip edemiyorum

Ben de emin değilim açıkcası, sağlık bakanlığı rota aşısını da zorunlu aşı takvimine almak istiyormuş ama maliye bakanlığı kabul etmemiş. Her doktor farklı görüşte bu konuda. Sonuçta çocuk gastroenterit olur o da doktor tedavi imkanı olan için ölümcül bir hastalık değil aslında. İshal diye sağlık ocağında falan tedavi olan aslında rota olan bir sürü çocuk var. Gerekirse serum veya sıvı takviyesi beslenme ile atlatır. Doktorumuza sormadım kontrole gidince sorucam ben de. Bu arada olacaksa 3 doz olması taraftarıyım.

Bende keske mama vermesem diyorum. Gündüzleri maalesef bir iki kez emiyor. Her saatte acikiyo. 30 ,60 CC falan veriyorum doymazsa. Obur bu çocuk yaa
. Şişedeki diye korkuyorum bi de sütüm azalır emmeyi bırakırsa diye. Ztn gündüz emmeyisinin sebebi süt azligi

Birde 50 ml cokmu az olur ne kdar sure gider ki
Normal hydra bebe 300 ml çok uzun süre gider zaten, yüz kremi 40 ml o da sadece yüz için kullanılacağından ikisi de günde 1 kez ya da banyo sonrası kullanılsa 3-4 ay gider diye tahmin ediyorum. Zira ben de hergün sürmüyorum. Çocuğun kendi cildini yenilemesi için de fırsat vermek lazım sürekli krem ya da yağ ile nemlendirmeye alıştırmamak lazım diye düşünüyorum.

Ben ilk kizimda pamuğun ustume az miktar anne sütü damlatir onla dilerim
Sonuçta anne sütü faydalı ve gerçekten nemlendiriyor.onun disinda hiç nemlendirici kullanmadım

Kizimin ağzında yine pamukcuk oldu doktor ağzına murekkep gibi bı ilac sürüyor.2 gün oldu ciddi fayda etti.insallah gerekmez ama bundan sonra ne bulursalar ağızlarına goturucekleri için pamukçuk olabilirler .
Biberon ve emzikleri sürekli kaynatiyorum ama neden oluyor bilmiyorum

Rota aşısını ben ilk kizimda yaptırdım bunda da yaptiricam 3 aylık olunca
Bizim doktor özellikle krese gittiği donemlerde bu virüsle karşılaşırsa ağır geçirebilir dedi bende pişman olmamak için yaptirmistim.

Bide kızım kaka yapmakta çok zorlanıyordu 2-3 gün yapmiyor yapicada çok ikinip sıkıniyor kıpkırmızı oluyordu.makatta yara varmış 2 tane merhem verdi karıştırıp surucem 2 ay.birde gün aşırı 5 er dakika kaynatılmış ilitilmis suda oturma banyosu yaptiricam bir ay boyunca
İnşallah fayda eder.

Dun doktora kızımın hipp mamayi beğenmediğini söylediğimde evolvia yada humana kullanabilirsin ama Aptamil herobaby ve bebelac kullanma sakın dedi ama nedenini soracakken başka birşey karıştı araya.bende Aptamil kullanicaktim ama doktor öyle deyince vazgeçtim doktora guveniyorum bu konuda

Tabiki yanlış anlamayın benimki tamamen kişisel sizinle alakalı bir dueum değil. Harvey Karp mahallenşn en tatlı bebeği, =tracy hogg uyku eğitimi gibi kitapları okuyorum zamanında Doğam cücenoğlu vs ama şöyle bir durum var çok iyi bir pdr prof unun doktora öğrencisiydim ve piyasadaki bu insanları az çok anlayabiliyorum.
Mesela beni ödülle cezalandırma var özgür bolat ın o adama da içim ısınmıyor.
Çocuk olayı şans biraz büyük konuşmamak gerekiyor ve beylik laflara yer yok. Kimi çocuğa beraber yatmak olumlu etki eder kimine olumsuz. Bence buna anne çocugun durumuna göre karar vermeli, arkadasım ilk dogdugu andan beri uyku eğitimi için herşeyi yaptı 6 aylık oldu çocuk uzmanlarla da görüştü, yok çocuk cevap vermiyor, illa annenin memesinde uyuyacak.
Yani Adem güneşi bilmem sadece instagrmda takip etmiştim ama sürekli kişisel gelişim şeklinde paylaşımlar yapıyordu dedikleri yanlış değildi çoguna katılırım ama zaten bildiğimiz şeyler birkaç literatür okununca, o yüzden dedim canım. Eğlencelik çerez niyetine tecrübe kitapları da var onlardan okudum oyuncu anne şermin çakra gibi...
Ama paylaşalım deneyimlerimizi kesinlikle ben bu ara bebeğimi olabildiğince yatağında kendi kendine uyuma haline alıştırmaya çalışıyorım mesela. Ama hep başında bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…