- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Canım selam solomombaby kanguruyu dün aldım bugün elime ulaştı. Benim ablam kullanıyordu o yüzden bunu tercih ettim öncelikle bugün deneme yaptım çok rahat sadece benim oğlan sıkıntıya gelemiyor içindeki yenidoğan aparatından pek hoşlanmadı ams alışır heralde.Evet boba pahalı..benim oğlumda genelde herkeste işe yarayan şeyler bizde yaramıypr örn.hamak beşik aldım birçok bebek severek yatıyor bizimki asla sevmedi..bende çok para vermek istemiyorum birde durmazsa içinde diye..sevinirim yorum yaparsan acelem yok benim.
Bende teflü yastığıyla yatırdım bir iki kere ama işte şimdi ondan kayıyo onunlada yatıramam yanımda..kucağımdaydı bugün öyle dalmışız bende yanımda yatırmak isterim ama cesaret edemiyorum malesef birde eşim sabaha doğrı geliyo yanımıza balkonda uyuyo çok kötü yatıyo odaBn reflu yatagina koyuo yanimda yatirdim hep. Bikac gundur besigine aldim ama yanimda yine. Besiginde yattigi geceler sabaha dogru agliyo. Kucagina aliyorum yastigima boydan boya koyuyorum bana dokunarak uyuyo. Ihtiyac duyuyo demek ufaklik yanimda olmaya. Ama bu sabah oyle onu tutarken ben de uyuya kalmisim nasil olmussa kucagima kaymis kafasini da geriye atmis. Esim ise giderken uyandirdi. Tehlikeli degildi belki ama boynu ağrıyabilirdi. Yine de duzgun bi pozisyonda yatirmak kosuluyla yanimizda olmasi taraftariyim.
Koku normal degil..yanma veya kasinti da varsa enfeksiyon olabilir..doktora gidin bnce..Merhaba arkadaşlar 43 günlüğüz ben hala adet görüyorum ve affedersiniz ama çok kötü kokuyorum bu normal mi acaba doktora gidicem ama kesilsin diye bekledim hala devam ediyor çok canım sıkılıyor bu duruma . Böyle biarkadaş varsa yazarmı acaba içim hiçrahat değilde inşallah geçer bu koku :/
Evet bakalım bizi neler bekliyor, sanırım ek gıdaya başlanıldığında biraz gerilecek gibiyim. O sıralarda çalışıyor olacağım için şimdiden annemi eğitmeye başladım. Grnel olarak benim gibi düşünüyor ama bakalım benim çılgın oglan nasıl olacak?Yok yanlış anlamadım olur mu öyle sey. Tabiki her bebek farklıdır. Annenin şartları da önemli çalışan bir anne ile evde bebeğine bakan bir annenin şartları bir olmaz. Ben belki de kendi annemle olan iletişim eksiliginden dolayı bu şekilde düşünüyorum. Kucağa alınan anneyle uyuyan bir çocuk olmadım ve bunun eksikliğini hissettim hep annem çok yoğun çalışan bir kadındı. Çocuk yetiştirme ile ilgili birçok yöntem var tabi. Ben biraz kuralsız olmaktan yanayım özellikle ilk yillarda. Bizimki de mesela huy değiştirdi ara ara biberon ve emzik aliyordu. Şimdi kesinlikle reddediyor. Çalışmaya başladığımda nasıl olacak kara kara dusunuyorum. Herkes kendine ve bebisine uygun yöntemler geliştirmek durumda. Yeter ki onlar mutlu ve sağlıklı büyüsün. Her şey kitaplardaki gibi ilerlemeyebiliyor. Traccy hogg u ben de okudum yararlı ve uygulanabilir yontemleri var. Tek bir kişiye ya da tek bir görüşe de bağlanmak mantiksiz zaten. Özgür bolattan ben de çok hoşlanmadım sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor, eğitiminin de pedagoji ile alakası yoktu sanırım .
Anladım canım benimkide sıkıntıya gelmiyor pek o yüZden alıp durmazsa diye endişeleniyorum..Canım selam solomombaby kanguruyu dün aldım bugün elime ulaştı. Benim ablam kullanıyordu o yüzden bunu tercih ettim öncelikle bugün deneme yaptım çok rahat sadece benim oğlan sıkıntıya gelemiyor içindeki yenidoğan aparatından pek hoşlanmadı ams alışır heralde.
Yanma kaşıntı yok ama dediğiniz gibi en kısa sürede gidicem doktora sağolunKoku normal degil..yanma veya kasinti da varsa enfeksiyon olabilir..doktora gidin bnce..
Ben onun cozumunu soyle buldum. Bebegi ters yatiriyorum. Ayaklari benim yatagin basligina gelecek şekilde. Baslikla reflu yatagi arasinda da onun gireceği kdr bosluk bırakıyorum. Cunku kayamayip ozellikle de donemezse huysuzlaniyo adam kendine oyun yapmış yatagi. O baslik tatafinda kalinca ben ne kdr deli yatsam da bebege zararim olmuyo. Bebek yataktayken bnm esim de cesaret edemiyo daha yatmayaBende reflu yastığıyla yatırdım bir iki kere ama işte şimdi ondan kayıyo onunlada yatıramam yanımda..kucağımdaydı bugün öyle dalmışız bende yanımda yatırmak isterim ama cesaret edemiyorum malesef birde eşim sabaha doğrı geliyo yanımıza balkonda uyuyo çok kötü yatıyo oda
Walking dead, supernatural ,the vampire diaries, game of thrones bunlarda benim favoriler ama şu an değil bunları izlemek normal tvye bakamıyorum :)Fi yi izledinmi onu izle bence. Film deniz derya netten gir acayip listeler var şimdi tarzını bilmiyorum, ne izledin izlemedim bilmiyorum birşey diyemem. Benim dizim yarım kaldı walking dead onu takip edemiyorum
Yarı zamanlı çalışma boyunca yok. Yoksa kazanılmış hak baki bence. Sonuçta süt izni anne değil, bebeğe tanınmış bir hak.Uzines süt izni kullanmama yarı zamanlı çalışılan sürede, tam çalışma esnasında kullanılmaya devam edilebilir diye düşünüyorum
Ben mi yanlış anlıyrm
beatrices sen nasıl yorumluyorsun kanunu
Evet cnm bende öyle anladimYarı zamanlı çalışma boyunca yok. Yoksa kazanılmış hak baki bence. Sonuçta süt izni anne değil, bebeğe tanınmış bir hak.
Reflü yastığı artık kullanılmıcak gibi zaten..kocalar zaten bebek doğalı zor yatar oldu yatakta :)Ben onun cozumunu soyle buldum. Bebegi ters yatiriyorum. Ayaklari benim yatagin basligina gelecek şekilde. Baslikla reflu yatagi arasinda da onun gireceği kdr bosluk bırakıyorum. Cunku kayamayip ozellikle de donemezse huysuzlaniyo adam kendine oyun yapmış yatagi. O baslik tatafinda kalinca ben ne kdr deli yatsam da bebege zararim olmuyo. Bebek yataktayken bnm esim de cesaret edemiyo daha yatmaya
En kötü ihtimal bir ay sonra aparat olmadan kullanırsın canım ben özellikle gündüz evde kullanmak için aldımAnladım canım benimkide sıkıntıya gelmiyor pek o yüZden alıp durmazsa diye endişeleniyorum..
İnşallah işe başlamadan versem güzel olurdu. Bugün denedim kendimi yemeden tarıldım sonra tuvalete girdim sonra bi daha tartıldım 300 gram almışım. Anlamadım ki noluyo memeler mi çekiyor acabaCanım ilk hamileliğimde bende kiloyu çok dert etmiştim bende sen gibi 65 kilo idim evlendiğimde 67 ile hamile kaldım 96,5 kg ile doğuma girmiştim hemen eski kiloda dönemedim zaman aldı ama döndüm sonra tekrar hamile kaldım bu sefer 92,5 la doğuma girdim ilk doğumumda 88,5 la eve geldim ikincide daha fazla 89,2 şimdi 85,6 yım ve ilki gibi stres yapmıyorum vereceğim inancı var hiç bişey yapamıyorsam kız kucağımda leslie 1 mil-2 mil yapıyorum. Olacak biliyorum vereceğim hatta vereceğiz
Reflü yastığı artık kullanılmıcak gibi zaten..kocalar zaten bebek doğalı zor yatar oldu yatakta :)Ben onun cozumunu soyle buldum. Bebegi ters yatiriyorum. Ayaklari benim yatagin basligina gelecek şekilde. Baslikla reflu yatagi arasinda da onun gireceği kdr bosluk bırakıyorum. Cunku kayamayip ozellikle de donemezse huysuzlaniyo adam kendine oyun yapmış yatagi. O baslik tatafinda kalinca ben ne kdr deli yatsam da bebege zararim olmuyo. Bebek yataktayken bnm esim de cesaret edemiyo daha yatmaya
Bak o zaman izlemediysen sana tarzına uygun 3 sezonluk süper bir dizi. "Penny dreadful" ilk fırsatta izle.Walking dead, supernatural ,the vampire diaries, game of thrones bunlarda benim favoriler ama şu an değil bunları izlemek normal tvye bakamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?