2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım selam solomombaby kanguruyu dün aldım bugün elime ulaştı. Benim ablam kullanıyordu o yüzden bunu tercih ettim öncelikle bugün deneme yaptım çok rahat sadece benim oğlan sıkıntıya gelemiyor içindeki yenidoğan aparatından pek hoşlanmadı ams alışır heralde.

Bende teflü yastığıyla yatırdım bir iki kere ama işte şimdi ondan kayıyo onunlada yatıramam yanımda..kucağımdaydı bugün öyle dalmışız bende yanımda yatırmak isterim ama cesaret edemiyorum malesef birde eşim sabaha doğrı geliyo yanımıza balkonda uyuyo çok kötü yatıyo oda

Koku normal degil..yanma veya kasinti da varsa enfeksiyon olabilir..doktora gidin bnce..

Evet bakalım bizi neler bekliyor, sanırım ek gıdaya başlanıldığında biraz gerilecek gibiyim. O sıralarda çalışıyor olacağım için şimdiden annemi eğitmeye başladım. Grnel olarak benim gibi düşünüyor ama bakalım benim çılgın oglan nasıl olacak?

Anladım canım benimkide sıkıntıya gelmiyor pek o yüZden alıp durmazsa diye endişeleniyorum..

Ben onun cozumunu soyle buldum. Bebegi ters yatiriyorum. Ayaklari benim yatagin basligina gelecek şekilde. Baslikla reflu yatagi arasinda da onun gireceği kdr bosluk bırakıyorum. Cunku kayamayip ozellikle de donemezse huysuzlaniyo adam kendine oyun yapmış yatagi. O baslik tatafinda kalinca ben ne kdr deli yatsam da bebege zararim olmuyo. Bebek yataktayken bnm esim de cesaret edemiyo daha yatmaya

Fi yi izledinmi onu izle bence. Film deniz derya netten gir acayip listeler var şimdi tarzını bilmiyorum, ne izledin izlemedim bilmiyorum birşey diyemem. Benim dizim yarım kaldı walking dead onu takip edemiyorum
Walking dead, supernatural ,the vampire diaries, game of thrones bunlarda benim favoriler ama şu an değil bunları izlemek normal tvye bakamıyorum :)

Yarı zamanlı çalışma boyunca yok. Yoksa kazanılmış hak baki bence. Sonuçta süt izni anne değil, bebeğe tanınmış bir hak.

Yarı zamanlı çalışma boyunca yok. Yoksa kazanılmış hak baki bence. Sonuçta süt izni anne değil, bebeğe tanınmış bir hak.
Evet cnm bende öyle anladim
Bebegımın kakasında kan gordum akşam
Bugun diyetımde peynır ve yogurt yemıstım
Ondan mıdır dersın

Reflü yastığı artık kullanılmıcak gibi zaten..kocalar zaten bebek doğalı zor yatar oldu yatakta :)

Ben ilk doğduğunda yanımızda yatırmıştım oğlumu sonra beşiğine koydum beşiği yanımda zaten yine birlikte yatıyor gibiyiz sabaha karşı gaz sıkıntımız oluyor o zaman yatağa alıyorum zaten uyumuyoruuz öyle şekerleme yapıyoruz . Ben yinede aynı odada ama kendi yatağında yatırma taraftarıyım.

Ben yalnız yatamadığım için doğumdan itibaren eşim hiç ayrılmadı yanımdan. Şahsen ayrılmasınıda istemem. İçim rahat etmiyor o olmayınca çünkü. Başlarda oğlum gece uyandığında sıkıntı oluyordu. Adamcağız çocuk uyuyoken aniden kalkıp pişpişpiş diye bağırmaya başlıyodu :) neyseki şimdi alıştı dönüyo arkasını uyuyor :)

İnşallah işe başlamadan versem güzel olurdu. Bugün denedim kendimi yemeden tarıldım sonra tuvalete girdim sonra bi daha tartıldım 300 gram almışım. Anlamadım ki noluyo memeler mi çekiyor acaba

Kızlar iki gündür bebegimin baya saçları dokülüyo. Yastık hep tüy içinde. Normalmi acaba. Kulak kıllarının dökülmesi normalde saçı bilemedim. İlk cocugumda nasıldı unutmusum herseyi

Reflü yastığı artık kullanılmıcak gibi zaten..kocalar zaten bebek doğalı zor yatar oldu yatakta :)

Walking dead, supernatural ,the vampire diaries, game of thrones bunlarda benim favoriler ama şu an değil bunları izlemek normal tvye bakamıyorum :)
Bak o zaman izlemediysen sana tarzına uygun 3 sezonluk süper bir dizi. "Penny dreadful" ilk fırsatta izle.
Game of thrones yeni sezonu baslamış,
Walking dead hamileyken izliyordum ya herkes kızıyordu kızım kabus göreceksin falan diye 6. Sezondayım, şimdi bir arkadasım genius önerdi onu izlemek istiyorum bilgisayarımı bekliyorum. Artık uzun sürede biter ama uyku aralarına sıkıştırılır bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…