2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet boba pahalı..benim oğlumda genelde herkeste işe yarayan şeyler bizde yaramıypr örn.hamak beşik aldım birçok bebek severek yatıyor bizimki asla sevmedi..bende çok para vermek istemiyorum birde durmazsa içinde diye..sevinirim yorum yaparsan acelem yok benim.

Bir iki kere yanıma aldım sussun diye çok yorgundum uyumuşum uyandığımda baya panik oldum kızdım kendime ama baktım nasıl yattıysam öyle uyanmışım :)

Ben zaten 2. Ay aşılarından korkuyorum, ateşi çıkar vs diye. Birde rota aşısını aynı gün yaptırırısam iyice pimpirikli geçer o günüm, olmadı 1 ay sonrasında yaptırırım
Ben de çok korkuyordum hiç ateşi çıkmadı. Pek öyle huzursuzlanmadı da. İnşallah sizin de öyle olur.

Ben de çok korkuyordum hiç ateşi çıkmadı. Pek öyle huzursuzlanmadı da. İnşallah sizin de öyle olur.
Üçünü de aynı gün içinde yaptırdın ve ateşi çıkmadı mı canım maşallah ya çok sevindim inşallah bizim de öyle olur

Bende cok arastırdım ve yaptırmama kararı aldım

mavimli cnm belki bilmek istersin diye yazıyorum.. Ben bebeğim tekrar kakasını yapıp rahatlayınca laktamaxı yeniden içmeye başladım. Bugün 3. Gün sabah akşam olmak üzere ikişer taneden 4 tane laktamax yuttum. Bebeğime hiç gaz yapmadı. Gayet rahat.. Ben ortalama 40 dk emzirebiliyorum. Hoş arkasından gene mama yapıyorum ama o benim sütle ilgili bi durum.. Kendiliğinden sütüm varken de doymuyodu bebeğim.. Neyse uzun lafın kısası laktamax aklandı :) Bebeğimin o günkü huysuzluğu kakasını yapamadığındanmış.. İstersen sen de bi dene :) ya da belki aldın içtin bile bilmiyorum her sayfayı okumaya vakit bulamıyorum artık..

beatrices laktamaxla ilgili olarak sana da tekrar teşekkür ederim. Düzenli olarak kullanıcam inşallah.. Bişi sorcaktım, laktamaxın bi kullanım süresi var mı? Yani ara vermek falan gerekebilir mi? Senin bilgin var mı bu konuda?

Merhaba kızlar bizde bugün aylık aşımızı olduk,bu aşıda banyo yasağı falan var mıydı? Hemşire bişey söylemedi de..

Merhaba kızlar bizde bugün aylık aşımızı olduk,bu aşıda banyo yasağı falan var mıydı? Hemşire bişey söylemedi de..
2. Ay aşıları ise 3 gün banyo yaptırma dedi geçen hafta yaptıracaktık günleri karıştırmışım perşembe olacak kızım banyo yaptır sonrasında 3 gün banyo yapamaz dedi hemşire

Emzirme boyu diye yazmış doktor. Ben de devam ediyorum dozu günde bire düşürerek.
Rica ederim, işe yaramasına çok sevindim:)

Bebeginizi saglikla buyutun.
Kaka yapmak istiyormu.ikinma falan yani.

Bir iki kere yanıma aldım sussun diye çok yorgundum uyumuşum uyandığımda baya panik oldum kızdım kendime ama baktım nasıl yattıysam öyle uyanmışım :)
Bn reflu yatagina koyuo yanimda yatirdim hep. Bikac gundur besigine aldim ama yanimda yine. Besiginde yattigi geceler sabaha dogru agliyo. Kucagina aliyorum yastigima boydan boya koyuyorum bana dokunarak uyuyo. Ihtiyac duyuyo demek ufaklik yanimda olmaya. Ama bu sabah oyle onu tutarken ben de uyuya kalmisim nasil olmussa kucagima kaymis kafasini da geriye atmis. Esim ise giderken uyandirdi. Tehlikeli degildi belki ama boynu ağrıyabilirdi. Yine de duzgun bi pozisyonda yatirmak kosuluyla yanimizda olmasi taraftariyim.

Aa nasıl cesaret ediyorsunuz canım ben tekken bile cesaret edemiyorum yanıma almaya biraz evhamlıyım
Kendi yataginda yatiyo o canim reflu yastigi var benden bayagi yuksekte yani o olmasa babynastde yatiyo yani ezmem mumkun degil obur turlu cok zor olur du kalk emzr yat falan :))

Kesinliklw katiloyorum.canim herkes kiizyo cok alostrmissm diyo sen mahvolursun diyo ama bende buyuyunce istesemdde kucak istemicek ben bugunlerin tadini cikartiyorum diyorum zaten birkac kez denedim ama icim elvermedi dayanamadim yani
Ben bu kanguruları araştırırken bir yazı okumuştum, sling kanguru gibi şeylerde bebek taşınınca vücudu sırtı yani c şeklini alıyor ve ayak bacak ve poposu m şeklini alıyor bu pozisyon bebekte rahat gazını çıkarmayı sağlıyor kalça çıkıklıgına iyi geliyor ayrıca sürekli kucakta gibi görünebilir ama 3 ayın sonunda anneye doyum yaşıyor çocuk ve kendisi kucağı bırakıyor diyordu, aksine kucağa alıştırmıyor yani bir araştır istersen okudugum adres anneysen.com du ama açtım sayfa açılmadı yeniden yoksa burada paylaşırdım

Hiç tecrübeli değilim ama anne sütü ile alınan kilodan korkmayın diyor takip ettiğim forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…