2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu bizim lilipit ile aramızda bir latife, o da sever Adem beyi arada takılırız. Kusura bakmayın rahatsız olduysanız:)

Bana da doktorun evolvia aldırıyor. Ben çok şükür memnunum.hatta kakasi anne sütü alan bebeklerin makası gibi kokuyor

Bizim dr.da 3 doz tavsiye ediyor, 3. Aydan itibaren başlayacağız. Yaptıran tüm arkadaşlarımla görüştüm sadece 1 tanesi rota aşısı olduktan 3 gün sonra bebeğin kakasında kan görmüş. Umarım bizde öyle birşey olmaz. Artık aklıma bir kere girdi yaptırmak, ilerde rota virüsüne yakalanır ve ağır geçirirse yaptırmadığım için çok pişmanlık duyarım o yüzden yaptırmaya karar verdim bende. Bilgi için teşekkürler :)

Evet bende okudum onu 2 ay onu kullanırsan süt izni olmuyormuş haliyle, ama süt iznimi kullansam bir yıl devam edecek sanırım. Bana süt izni daha mantıklı geldi
Uzines süt izni kullanmama yarı zamanlı çalışılan sürede, tam çalışma esnasında kullanılmaya devam edilebilir diye düşünüyorum
Ben mi yanlış anlıyrm
beatrices sen nasıl yorumluyorsun kanunu

Merhaba hanımlar uzun süre yazamadım bugün dr kontrolümüz vardı oglum 82 günlük. Kilo 5 560 boyu 59 cm olmuş dr maşşlh tosuncuk olmuş dedi kalça cıkıgı ultrasonu cekildi sıııntı yok ama bi bacak sınırda görünüo bi ortopediye gösterin bi dahaki ay dedi içimiz rahat olsun diye. Gecen ay kabilde üfürüm kontrolü yaptırmıştık ufak bi delik var ama kapnıcak dedi. Sünnet ettirmiştik onu kontrol etti testislerdeki su da azalmış dedi. Dedim bu ay takviye sütlerimi kullandım ama depo bitti daha da sagamıorum bebek hep memede zaten dedim o zaman mama kullanabilirsin yetmediğini hissedersen dedi ki yetmio artık biliyorum aksamları bizim için felaket cocul memeye asılır aglar ben sıkarım filan bu aksam emdikten sonra 60 cc de mama verdim hepsini içmedi ama bayagı içti hipp combiotik mama aldım gaz yapmıo ve organikmiş hayırlısıyla sıkıntı yaşamayoz inş tadına baktım aynı benim sütüm gibi oglum da hiç yadırgamadı. Dr rota asısı yaptın mı dedi ne düşünüosun diye sordu dedim yam etkisi filan oluomuş bilemiorum korkuorum dedi ki yaptır önümüzdeki ay başla artık önlem olsun hastalık daha fena dedi sanırım yaptırıcam aile hekimim izinde onu bekliorum şimdilik

Bu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
Aksi gibi bu aralar arada çok çok çıkarıyo ve ağzını ekşitir gibi oynatıyor o yüzdende kullanmak istiyorum ama bu nedir :)
Benimki burdan sonra bi de tekme ata ata yan donuyo öyle buluyorum. Reflu uatagina yatirmasam da icim rahat etmiyo kusar mi fln diye

Oyle olsa bile yarı zamanlıyı kullanmayabilirim çunku meslek ogretmen olunca ders programını benım yuzumden degıstırmek zorunda kalacaklar 2 ay sonra, özel okulda sıkıntılı işler aslında, hamileliğimde çok yardımcı olmuşlardı sagolsunlar yine programda esneklık yaparlar diye dusunuyorum. Zaten 8bucuktan 12.30 kadar sonra yemek 1.bucuktan 3 bucuga kadardı. Ben sut iznımınıoglen alsam 8.30 dan 11.30 calısıp ızın+yemrk 13.10 dan 15.30 calısma bence ıyı olur ve bır duzenım olur gibi

Aksi gibi bu aralar arada çok çok çıkarıyo ve ağzını ekşitir gibi oynatıyor o yüzdende kullanmak istiyorum ama bu nedir :)
Şu kiraz çekirdeğide çıkıyor ya içinden, bayagı agır bişey ben onu poposunun altına koyuyorum destek olsun diye kimi de havlu koyuyormuş. Ama çok komik gercekten

Ahahah garibim ya benaltina kucuk binyastik koyiyorum eyimi biraz azaliyo ayni benim kizda boyle cok sapsikler yaaa

Bu arada canim sen nerde otueuyosun sicak yokmu senin kizin yaninda benim.kiz ciplak geziyo

Merhaba arkadaşlar 43 günlüğüz ben hala adet görüyorum ve affedersiniz ama çok kötü kokuyorum bu normal mi acaba doktora gidicem ama kesilsin diye bekledim hala devam ediyor çok canım sıkılıyor bu duruma . Böyle biarkadaş varsa yazarmı acaba içim hiçrahat değilde inşallah geçer bu koku :/

Yok yanlış anlamadım olur mu öyle sey. Tabiki her bebek farklıdır. Annenin şartları da önemli çalışan bir anne ile evde bebeğine bakan bir annenin şartları bir olmaz. Ben belki de kendi annemle olan iletişim eksiliginden dolayı bu şekilde düşünüyorum. Kucağa alınan anneyle uyuyan bir çocuk olmadım ve bunun eksikliğini hissettim hep annem çok yoğun çalışan bir kadındı. Çocuk yetiştirme ile ilgili birçok yöntem var tabi. Ben biraz kuralsız olmaktan yanayım özellikle ilk yillarda. Bizimki de mesela huy değiştirdi ara ara biberon ve emzik aliyordu. Şimdi kesinlikle reddediyor. Çalışmaya başladığımda nasıl olacak kara kara dusunuyorum. Herkes kendine ve bebisine uygun yöntemler geliştirmek durumda. Yeter ki onlar mutlu ve sağlıklı büyüsün. Her şey kitaplardaki gibi ilerlemeyebiliyor. Traccy hogg u ben de okudum yararlı ve uygulanabilir yontemleri var. Tek bir kişiye ya da tek bir görüşe de bağlanmak mantiksiz zaten. Özgür bolattan ben de çok hoşlanmadım sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor, eğitiminin de pedagoji ile alakası yoktu sanırım .

Bende de kötü kokulu akıntı olmustu. İdrar yolları enfeksiyonuymus. Doğumdan sonra çok sık görülüyordu. Antibiyotik kullandım geçti. Bence dr a görünün.

Bende de kötü kokulu akıntı olmustu. İdrar yolları enfeksiyonuymus. Doğumdan sonra çok sık görülüyordu. Antibiyotik kullandım geçti. Bence dr a görünün.
Doğumdan sonra antibiyotik kullandım. Grçen gün üşüttüm gene yazdı doktor gene kullandım. Dediğiniz gibi ben en iyisi en kısa sürede bi doktora gideyim .

Benimkide böyle hatta bi gün nasıl olmussa çocuğum ayak tarafında ve yan olarak yatıyordu ben ayak ucuna yastık koyuyorum sağına solunada bir nebze işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…