Bu bizimbeatrices başladı adem guzellemesi demissiniz ben şimdi anladim. Adem Güneş ten ben bahsettim kendisini pek sevmiyor sunuz galiba. Olabilir ama bahsedilen konuyu Adem Güneş ile sınırlandırmamak gerekir ki " güzelleme yapmak " alakasız olmus. Ben tecrubelerimden bahsettim. Sizin de tecrubeniz varsa paylaşabilirsiniz :))
Bana da doktorun evolvia aldırıyor. Ben çok şükür memnunum.hatta kakasi anne sütü alan bebeklerin makası gibi kokuyorDun doktora kızımın hipp mamayi beğenmediğini söylediğimde evolvia yada humana kullanabilirsin ama Aptamil herobaby ve bebelac kullanma sakın dedi ama nedenini soracakken başka birşey karıştı araya.bende Aptamil kullanicaktim ama doktor öyle deyince vazgeçtim doktora guveniyorum bu konuda
Bizim dr.da 3 doz tavsiye ediyor, 3. Aydan itibaren başlayacağız. Yaptıran tüm arkadaşlarımla görüştüm sadece 1 tanesi rota aşısı olduktan 3 gün sonra bebeğin kakasında kan görmüş. Umarım bizde öyle birşey olmaz. Artık aklıma bir kere girdi yaptırmak, ilerde rota virüsüne yakalanır ve ağır geçirirse yaptırmadığım için çok pişmanlık duyarım o yüzden yaptırmaya karar verdim bende. Bilgi için teşekkürler :)Ben de emin değilim açıkcası, sağlık bakanlığı rota aşısını da zorunlu aşı takvimine almak istiyormuş ama maliye bakanlığı kabul etmemiş. Her doktor farklı görüşte bu konuda. Sonuçta çocuk gastroenterit olur o da doktor tedavi imkanı olan için ölümcül bir hastalık değil aslında. İshal diye sağlık ocağında falan tedavi olan aslında rota olan bir sürü çocuk var. Gerekirse serum veya sıvı takviyesi beslenme ile atlatır. Doktorumuza sormadım kontrole gidince sorucam ben de. Bu arada olacaksa 3 doz olması taraftarıyım.
Maşallah :)Bu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
Aksi gibi bu aralar arada çok çok çıkarıyo ve ağzını ekşitir gibi oynatıyor o yüzdende kullanmak istiyorum ama bu nedir :)
Uzines süt izni kullanmama yarı zamanlı çalışılan sürede, tam çalışma esnasında kullanılmaya devam edilebilir diye düşünüyorumEvet bende okudum onu 2 ay onu kullanırsan süt izni olmuyormuş haliyle, ama süt iznimi kullansam bir yıl devam edecek sanırım. Bana süt izni daha mantıklı geldi
Benimki burdan sonra bi de tekme ata ata yan donuyo öyle buluyorum. Reflu uatagina yatirmasam da icim rahat etmiyo kusar mi fln diyeBu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
Aksi gibi bu aralar arada çok çok çıkarıyo ve ağzını ekşitir gibi oynatıyor o yüzdende kullanmak istiyorum ama bu nedir :)
Oyle olsa bile yarı zamanlıyı kullanmayabilirim çunku meslek ogretmen olunca ders programını benım yuzumden degıstırmek zorunda kalacaklar 2 ay sonra, özel okulda sıkıntılı işler aslında, hamileliğimde çok yardımcı olmuşlardı sagolsunlar yine programda esneklık yaparlar diye dusunuyorum. Zaten 8bucuktan 12.30 kadar sonra yemek 1.bucuktan 3 bucuga kadardı. Ben sut iznımınıoglen alsam 8.30 dan 11.30 calısıp ızın+yemrk 13.10 dan 15.30 calısma bence ıyı olur ve bır duzenım olur gibiUzines süt izni kullanmama yarı zamanlı çalışılan sürede, tam çalışma esnasında kullanılmaya devam edilebilir diye düşünüyorum
Ben mi yanlış anlıyrm
beatrices sen nasıl yorumluyorsun kanunu
Şu kiraz çekirdeğide çıkıyor ya içinden, bayagı agır bişey ben onu poposunun altına koyuyorum destek olsun diye kimi de havlu koyuyormuş. Ama çok komik gercektenBu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
Ahahah garibim ya benaltina kucuk binyastik koyiyorum eyimi biraz azaliyo ayni benim kizda boyle cok sapsikler yaaaBu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
Bu arada canim sen nerde otueuyosun sicak yokmu senin kizin yaninda benim.kiz ciplak geziyoBu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
İstanbuldayım, ya bugün elleri ayakları çok soğuktu, vücut ısısıda 36.1 çıktı o yüzden öyle giydirdim. :)Bu arada canim sen nerde otueuyosun sicak yokmu senin kizin yaninda benim.kiz ciplak geziyo
Bu bizimlilipit ile aramızda bir latife, o da sever Adem beyi arada takılırız. Kusura bakmayın rahatsız olduysanız:)
Bebeginizi saglikla buyutun.
Kaka yapmak istiyormu.ikinma falan yani.
Tabiki yanlış anlamayın benimki tamamen kişisel sizinle alakalı bir dueum değil. Harvey Karp mahallenşn en tatlı bebeği, =tracy hogg uyku eğitimi gibi kitapları okuyorum zamanında Doğam cücenoğlu vs ama şöyle bir durum var çok iyi bir pdr prof unun doktora öğrencisiydim ve piyasadaki bu insanları az çok anlayabiliyorum.
Mesela beni ödülle cezalandırma var özgür bolat ın o adama da içim ısınmıyor.
Çocuk olayı şans biraz büyük konuşmamak gerekiyor ve beylik laflara yer yok. Kimi çocuğa beraber yatmak olumlu etki eder kimine olumsuz. Bence buna anne çocugun durumuna göre karar vermeli, arkadasım ilk dogdugu andan beri uyku eğitimi için herşeyi yaptı 6 aylık oldu çocuk uzmanlarla da görüştü, yok çocuk cevap vermiyor, illa annenin memesinde uyuyacak.
Yani Adem güneşi bilmem sadece instagrmda takip etmiştim ama sürekli kişisel gelişim şeklinde paylaşımlar yapıyordu dedikleri yanlış değildi çoguna katılırım ama zaten bildiğimiz şeyler birkaç literatür okununca, o yüzden dedim canım. Eğlencelik çerez niyetine tecrübe kitapları da var onlardan okudum oyuncu anne şermin çakra gibi...
Ama paylaşalım deneyimlerimizi kesinlikle ben bu ara bebeğimi olabildiğince yatağında kendi kendine uyuma haline alıştırmaya çalışıyorım mesela. Ama hep başında bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar 43 günlüğüz ben hala adet görüyorum ve affedersiniz ama çok kötü kokuyorum bu normal mi acaba doktora gidicem ama kesilsin diye bekledim hala devam ediyor çok canım sıkılıyor bu duruma . Böyle biarkadaş varsa yazarmı acaba içim hiçrahat değilde inşallah geçer bu koku :/
Doğumdan sonra antibiyotik kullandım. Grçen gün üşüttüm gene yazdı doktor gene kullandım. Dediğiniz gibi ben en iyisi en kısa sürede bi doktora gideyim .Bende de kötü kokulu akıntı olmustu. İdrar yolları enfeksiyonuymus. Doğumdan sonra çok sık görülüyordu. Antibiyotik kullandım geçti. Bence dr a görünün.
Benimkide böyle hatta bi gün nasıl olmussa çocuğum ayak tarafında ve yan olarak yatıyordu ben ayak ucuna yastık koyuyorum sağına solunada bir nebze işteBu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?