Benim oğlumda bensiz durmuyo gündüz hep yanında durmamı istiyo hiçbirşey yapamıyorum o uyanıkken..evde kullanmak iyi olucak benim içindeEn kötü ihtimal bir ay sonra aparat olmadan kullanırsın canım ben özellikle gündüz evde kullanmak için aldım
Walking Dead i bende izliyordum şu internete vermeme olayından sonra öyle kaldı veriyorlar Mı bakmadım sonra daFi yi izledinmi onu izle bence. Film deniz derya netten gir acayip listeler var şimdi tarzını bilmiyorum, ne izledin izlemedim bilmiyorum birşey diyemem. Benim dizim yarım kaldı walking dead onu takip edemiyorum
Benim buyuk kizimda yasadik biz 2 ay bu sorunu.Fitil var bebekler icin ama cok agliyordu,emziriyordum kayisi kompostusu denedik o da ise yaramisti.Ama dönemsel.8-9 gune kadar problem degil demisti doktor.Tabi o kadar uzayinca cocuk huzursuzlaniyor.Anneler mrb
Ben temmuz annesiyim... aranızda hiç kaka yapmakla sorun oldu mu?
Kızım dogudunda kakasını yapıyordu norml kıvamda , norml renkte, gunde 3-4 kez
Daha sonra 5 gun yapmadı dr zeytinyag ver dedi verdim hemen o aksam yaptı
Şimdi bu hafta yine yapmadı artık bugun 7. Gun... telaşlanıyorum, aklıma kotu şeyler geliyor neden boyle....
Dr goturcem ama aynı durumda biri varsa cagreyi nerde nasıl buldu yazarsa sevinirim
Benim kizimda gunde 4-5 kere yaparken gecenlerde 2 gun yapmadi.ben telaslandim.kabiz falan olursa diye.ama onda soryn yoktu.yaptugindada kabiz degildi normal,sorunsuz yapmisti.Hayır
ıkınma gaz cıkartırken yapıyor bazen
Benim buyuk kizimda yasadik biz 2 ay bu sorunu.Fitil var bebekler icin ama cok agliyordu,emziriyordum kayisi kompostusu denedik o da ise yaramisti.Ama dönemsel.8-9 gune kadar problem degil demisti doktor.Tabi o kadar uzayinca cocuk huzursuzlaniyor.
Kızlar iki gündür bebegimin baya saçları dokülüyo. Yastık hep tüy içinde. Normalmi acaba. Kulak kıllarının dökülmesi normalde saçı bilemedim. İlk cocugumda nasıldı unutmusum herseyi
İnşallah fırsat bulursam önerdiğin diziyi izleyeceğim canım. Gündüzleri çok kısa uyuyor o arada belki izlenebilir aynenBak o zaman izlemediysen sana tarzına uygun 3 sezonluk süper bir dizi. "Penny dreadful" ilk fırsatta izle.
Game of thrones yeni sezonu baslamış,
Walking dead hamileyken izliyordum ya herkes kızıyordu kızım kabus göreceksin falan diye 6. Sezondayım, şimdi bir arkadasım genius önerdi onu izlemek istiyorum bilgisayarımı bekliyorum. Artık uzun sürede biter ama uyku aralarına sıkıştırılır bence ..
Ya bir yerde yakalamıştım ama sonra bilmiyorum bakamadımki..Walking Dead i bende izliyordum şu internete vermeme olayından sonra öyle kaldı veriyorlar Mı bakmadım sonra da
Bir günde olmaz sanki ya. Süte 24 saatte geçermiş yediklerimiz. Önceden mukus döküntü filan yoktu sende, değil mi?Evet cnm bende öyle anladim
Bebegımın kakasında kan gordum akşam
Bugun diyetımde peynır ve yogurt yemıstım
Ondan mıdır dersın
Yok cnm dun dondurma yedım bıde mantarlı et sote yapmıştım pul bıber fazla koymusum, mantar ya da acı yapar mı kiBir günde olmaz sanki ya. Süte 24 saatte geçermiş yediklerimiz. Önceden mukus döküntü filan yoktu sende, değil mi?
Belki popoda çatlak filan var mı? Takip edelim kuzuyuz
Canım endişe etme benim 56. Gün hala geliyor kırmızı şeklinde adet olduğumu düşünüyorum bakalım ne zaman son bulacak :)Merhaba arkadaşlar 43 günlüğüz ben hala adet görüyorum ve affedersiniz ama çok kötü kokuyorum bu normal mi acaba doktora gidicem ama kesilsin diye bekledim hala devam ediyor çok canım sıkılıyor bu duruma . Böyle biarkadaş varsa yazarmı acaba içim hiçrahat değilde inşallah geçer bu koku :/
Yeşil sebze olsa yediğin geçiyor renk olarak. Keşke acı yapmasaymışsın, soğuk da sıkıntı biliyorsun. Kombo olmuş. Bu üç gün sakin beslenirsen iyi olabilir. Dokunmadığını bildiğin şeylerle. Patates, kabak, et gibi. Baharatsız tabii.Yok cnm dun dondurma yedım bıde mantarlı et sote yapmıştım pul bıber fazla koymusum, mantar ya da acı yapar mı ki
Ahahahha ay neydi o gunler ya bizimkide ruyasinda pispis pis diye bagiroyodu o kadar bilincaltina islemis ki simdi duymuyo bileBen yalnız yatamadığım için doğumdan itibaren eşim hiç ayrılmadı yanımdan. Şahsen ayrılmasınıda istemem. İçim rahat etmiyor o olmayınca çünkü. Başlarda oğlum gece uyandığında sıkıntı oluyordu. Adamcağız çocuk uyuyoken aniden kalkıp pişpişpiş diye bağırmaya başlıyodu :) neyseki şimdi alıştı dönüyo arkasını uyuyor :)
Ben mustelanın yağını ve kremini kullanıyorum banyodan sonra. Alt değiştirirken saf zeytinyağı kullanıyorum tavsiye ederim.Ne surmeliyiz canim ya bebe yagi iyi gelmedi kizima bi kere surdum hep kirmizi olmustibvucudu bende surmeye korktum
Kolay geçsin acısız aşılar o zaman :)Kızlar maşallah diyeyim oğluşuma. Dün çok usluydu. Misafirde geldi işlerimi rahatça yaptırttı bana.
2.ayımız çok zor geçti bizim..
İnşallah 3.ayımızın sakin geçeceğinin işaretidir bu.
Bu arada yarın aşı günümüz. Kaç haftadır inşallah oğluşş çok ağlamaz diyorum. Zira canı çok kıymetli...((
Çok alemsin :)) veee de çok azimlisin tebrik ederimSagol cnm, zayıflayacagım sonra fit ficudumı paylaşcam burada çok azimliyim
Ilk etsp 73 sonra 65
Senden de zayıf olcam görürsün sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?