2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Fi yi izledinmi onu izle bence. Film deniz derya netten gir acayip listeler var şimdi tarzını bilmiyorum, ne izledin izlemedim bilmiyorum birşey diyemem. Benim dizim yarım kaldı walking dead onu takip edemiyorum
Walking Dead i bende izliyordum şu internete vermeme olayından sonra öyle kaldı veriyorlar Mı bakmadım sonra da

Benim buyuk kizimda yasadik biz 2 ay bu sorunu.Fitil var bebekler icin ama cok agliyordu,emziriyordum kayisi kompostusu denedik o da ise yaramisti.Ama dönemsel.8-9 gune kadar problem degil demisti doktor.Tabi o kadar uzayinca cocuk huzursuzlaniyor.

Kızlar bu gece benm ufaklık ellerini emme ötesinde emiyor ve sancılı gibi uyuyamiyor, bugün 62 günlük olduk sizde de böyle sürekli emme isteği oluyor mu?

Fitil aldım bi kere kullandım ama işe yaramamıştı
Bebege mi verdin kompostoyu?
Bizimde artık 8-9 gun olucak cnm , ben huzursuzlanıyorum, bebegim zaten gaz sancılarından dolayı huzursuz buda eklenince...kotu oluyor.".......bence....

Kızlar iki gündür bebegimin baya saçları dokülüyo. Yastık hep tüy içinde. Normalmi acaba. Kulak kıllarının dökülmesi normalde saçı bilemedim. İlk cocugumda nasıldı unutmusum herseyi

Artık yeni saçları çıkıyor annesi. Bizimkinin de çıkıyor. Kısmen keltos bir oğlan oldu. Tararken de taraga geliyor. Alttan minik minik çıkan saçlar var.

İnşallah fırsat bulursam önerdiğin diziyi izleyeceğim canım. Gündüzleri çok kısa uyuyor o arada belki izlenebilir aynen

Evet cnm bende öyle anladim
Bebegımın kakasında kan gordum akşam
Bugun diyetımde peynır ve yogurt yemıstım
Ondan mıdır dersın
Bir günde olmaz sanki ya. Süte 24 saatte geçermiş yediklerimiz. Önceden mukus döküntü filan yoktu sende, değil mi?
Belki popoda çatlak filan var mı? Takip edelim kuzuyuz

Bir günde olmaz sanki ya. Süte 24 saatte geçermiş yediklerimiz. Önceden mukus döküntü filan yoktu sende, değil mi?
Belki popoda çatlak filan var mı? Takip edelim kuzuyuz
Yok cnm dun dondurma yedım bıde mantarlı et sote yapmıştım pul bıber fazla koymusum, mantar ya da acı yapar mı ki

Canım endişe etme benim 56. Gün hala geliyor kırmızı şeklinde adet olduğumu düşünüyorum bakalım ne zaman son bulacak :)

Yok cnm dun dondurma yedım bıde mantarlı et sote yapmıştım pul bıber fazla koymusum, mantar ya da acı yapar mı ki
Yeşil sebze olsa yediğin geçiyor renk olarak. Keşke acı yapmasaymışsın, soğuk da sıkıntı biliyorsun. Kombo olmuş. Bu üç gün sakin beslenirsen iyi olabilir. Dokunmadığını bildiğin şeylerle. Patates, kabak, et gibi. Baharatsız tabii.

Sabah sabah yine cinleri tepemde...
Kalkmışken koca kişisine sandviç hazırlayım yesin işyerinde dedim. Bana demez mi kardeşimede yap. Deli oldum. 30yaşında adamı her akşam doyurduğumuz yetmiyor bide onada yapacakmişim.
Kv tatili uzatmış. Orda keyfine bakıyor o düşünmüyor ben düşünecekmişim.
İşte burda dediniz kızlar tuzlu yap yemeği gelmesin falan. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine yapamadım. Suratta asamadım.tamam çok ağır yemek yoktu ama her akşam geriliyordum geliyor diye.

Koca kişisinede dedim aynen. Anangil keyfinde ben mi düşünecem oğlunu dedim. Oh hh bi rahatladım sanki.

Kızlar maşallah diyeyim oğluşuma. Dün çok usluydu. Misafirde geldi işlerimi rahatça yaptırttı bana.
2.ayımız çok zor geçti bizim..
İnşallah 3.ayımızın sakin geçeceğinin işaretidir bu.
Bu arada yarın aşı günümüz. Kaç haftadır inşallah oğluşş çok ağlamaz diyorum. Zira canı çok kıymetli... ((

Ahahahha ay neydi o gunler ya bizimkide ruyasinda pispis pis diye bagiroyodu o kadar bilincaltina islemis ki simdi duymuyo bile

Kolay geçsin acısız aşılar o zaman :)
Benimkilerin üçüncü ayı ikinci ayından daha huysuz geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…