2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gerçekten mi? Biz yaptırmayı düşünmüyoruz eşimle konuştuk. Tabi içimde şüphe vardı. Bunu duydum şimdi rahatladım benimkiler zaten 3 günde bir kaka yapıyor sancıları oluyor.

Kızlar benim bebeğimin karnından sürekli guruldama, fokurdama gibi sesler geliyor. Sizde de oluyor mu ? Doktora söylesem mi yoksa normal midir bi yazar mısınız ?
Benim bebeğimde de karın guruştusu vardı ama yanısıra gürültülü ve mukuslu kak vardı. Besin alerjisi çıktı. Bir danış bence doktora.

Ben dizi önerebilirim game of Thrones. Yeni sezon başladı ve ben fırsat bulup izleyemedim. Film olarak seminer dönemi marslı ve diriliş diye bir film izlemiştik hoşuma gitmişti izlemediyseniz bir bakın bakayım :))
Ben hiç kaçırmıyorum Game of Thrones müthiş!

Gerçekten mi? Biz yaptırmayı düşünmüyoruz eşimle konuştuk. Tabi içimde şüphe vardı. Bunu duydum şimdi rahatladım benimkiler zaten 3 günde bir kaka yapıyor sancıları oluyor.
Cnm senınkıler kac haftalık doğmuştu
Bnm gorumcemın ıkızlerı rota yakaladı mahvoldular
Ben yaptırmadım dr yaptır dese yaptıracaktım çünkü güveniyorum ona. Sen doktoruna danış bakalım. Dediğim gibi bnm duyumuma göre erken doğan bebeklere özellikle yapılsın isteniliyormuş. İyi araştır derim karar verme hemen

Benim eşim hiç istemiyor ikna etmem imkansız gibi malesef. İnşallah bişey olmaz. Ne kadar sürelik bir koruması var acaba bir yıl? iki yıl? Bilen var mı?

Haftaya doktora gidince sorarım benimkiler 35. Haftada doğdular canım 2500 gr.

Bugun ıtıbarıyle 82.2 yim
Yanı on günde toplam 3400 verdım
Seyredın dostlarım erıyen beni

Yıl sonuna fit ficuduma ulaşıcam

Zayıflamak ısteyenler hadı hep beraber
Peşine takılmam gerekiyor acilen. Ben 80 im bugün tartıldım sabah da krep yapıp bal ve reçelle yedim of çok fena senin kahvaltı tabağını görünce acayip bir suçluluk duygusu kapladı beni

Tv yi en son ne zaman açtık hatırlamıyorum bile..
Kızlar dün benim arkadaşlarım geldi.
Bugun de eşimin arkadaşları gelecek. 10kişi:)
İnşallah bunuda sorunsuz atlatırım...
Canım helal olsun sana nasıl beceriyosun. Ben en basit sey kek diye onu yapayım desem yine bi sürü zamanımı alıyo. Elim agır.
Benimde rşimin arkadası ve eşi birde iki cocugu gelicek yarına. Napıcagımı kara kara düşünğyorum

Tatlım çok basit:)
Koca kişisi tiramisu yaptı yine...
Hamarat eller diye bi yer var sarma. Su böreği. Kısır alacam şu saate diyorsun zilin çalıyor kapıya sipariş geliyor:))
Bugunkiler akşam gelecek diye patates salatası yaparım ben dedim.. Umarım oğlan durur...
Hiç kimse kendini yormasın kızlar...
Bu canı bi daha mı bulacağız.
Hem bu işi yapan kadınlarada destek olmuş oluyoruz...
Bana akşam bi çay demlemek kalıyor:)

Yok almadım henüz canım o zaman ben de alayım. İnternetten sipariş ediyoruz değil mi? Eczaneden alınabiliyor muydu?

Nerden buluyoruz arkadaslar saf zeytinyagini
Kizlar kizim emdiktem sonra agiz dolusu kusuuo usuttmu acaba nasil anlayacagim ustuttugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…