Gerçekten mi? Biz yaptırmayı düşünmüyoruz eşimle konuştuk. Tabi içimde şüphe vardı. Bunu duydum şimdi rahatladım benimkiler zaten 3 günde bir kaka yapıyor sancıları oluyor.Evet ücretliymiş, ne kadar acaba?
Aşıdan sonra bebeğin bağırsağında sorun olabiliyormuş, beni korkutan bu. Arkadaşımın bebeğindede süt alerijisi var, gastroenteloji uzmanı %51 yaptırmamasını önermiş çünkü bağırsak ve kakayla ilgili sorunlar için gelen hasta bebeklerin genelde bu aşıyı yaptırdıktan sonra geldiğini söylemiş. Aklım karıştı, sonrası içinde böyle bir virüse yakalandığında durum daha riskli olabilir tam bir yarar zarar ilişkisi olarak ele alınmalı galiba ve ben karar veremiyorum :)
Ohooo ne gerek var o zaman?Asi olanda yatio olmayands
Olan daha hafif atlatiyor diyorlar
Güle güle kullansın minnoşSolomombaby den bunu aldım. Umarım işe yarar yoksa kollarım işlevini yitirecek(
Benim bebeğimde de karın guruştusu vardı ama yanısıra gürültülü ve mukuslu kak vardı. Besin alerjisi çıktı. Bir danış bence doktora.Kızlar benim bebeğimin karnından sürekli guruldama, fokurdama gibi sesler geliyor. Sizde de oluyor mu ? Doktora söylesem mi yoksa normal midir bi yazar mısınız ?
Daha hafıf atlatıyorlarmış çok agır bır hastalık gunlerce suruyor bebek su kaybedıyor hastanede kalıyor gunlerceOhooo ne gerek var o zaman?
Ben hiç kaçırmıyorum Game of Thrones müthiş!Ben dizi önerebilirim game of Thrones. Yeni sezon başladı ve ben fırsat bulup izleyemedim. Film olarak seminer dönemi marslı ve diriliş diye bir film izlemiştik hoşuma gitmişti izlemediyseniz bir bakın bakayım :))
Cnm senınkıler kac haftalık doğmuştuGerçekten mi? Biz yaptırmayı düşünmüyoruz eşimle konuştuk. Tabi içimde şüphe vardı. Bunu duydum şimdi rahatladım benimkiler zaten 3 günde bir kaka yapıyor sancıları oluyor.
Benim eşim hiç istemiyor ikna etmem imkansız gibi malesef. İnşallah bişey olmaz. Ne kadar sürelik bir koruması var acaba bir yıl? iki yıl? Bilen var mı?Daha hafıf atlatıyorlarmış çok agır bır hastalık gunlerce suruyor bebek su kaybedıyor hastanede kalıyor gunlerce
Cnm özellıkle erken doğan ve prematüre dogan bebeklere yapılması gerekıyormus ebe demıstı
Bugun ıtıbarıyle 82.2 yimÇok alemsin :)) veee de çok azimlisin tebrik ederim
Haftaya doktora gidince sorarım benimkiler 35. Haftada doğdular canım 2500 gr.Cnm senınkıler kac haftalık doğmuştu
Bnm gorumcemın ıkızlerı rota yakaladı mahvoldular
Ben yaptırmadım dr yaptır dese yaptıracaktım çünkü güveniyorum ona. Sen doktoruna danış bakalım. Dediğim gibi bnm duyumuma göre erken doğan bebeklere özellikle yapılsın isteniliyormuş. İyi araştır derim karar verme hemen
Koruma süresinı bılmıyrm hıc uzundur dıye dusunuyrmBenim eşim hiç istemiyor ikna etmem imkansız gibi malesef. İnşallah bişey olmaz. Ne kadar sürelik bir koruması var acaba bir yıl? iki yıl? Bilen var mı?
Peşine takılmam gerekiyor acilen. Ben 80 im bugün tartıldım sabah da krep yapıp bal ve reçelle yedim of çok fenaBugun ıtıbarıyle 82.2 yim
Yanı on günde toplam 3400 verdım
Seyredın dostlarım erıyen beni
Yıl sonuna fit ficuduma ulaşıcam
Zayıflamak ısteyenler hadı hep beraber
Canım helal olsun sana nasıl beceriyosun. Ben en basit sey kek diye onu yapayım desem yine bi sürü zamanımı alıyo. Elim agır.Tv yi en son ne zaman açtık hatırlamıyorum bile..
Kızlar dün benim arkadaşlarım geldi.
Bugun de eşimin arkadaşları gelecek. 10kişi:)
İnşallah bunuda sorunsuz atlatırım...
Tatlım çok basit:)Canım helal olsun sana nasıl beceriyosun. Ben en basit sey kek diye onu yapayım desem yine bi sürü zamanımı alıyo. Elim agır.
Benimde rşimin arkadası ve eşi birde iki cocugu gelicek yarına. Napıcagımı kara kara düşünğyorum
Neler öğrendin bakimmm?Bende cok arastırdım ve yaptırmama kararı aldım
Yok almadım henüz canım o zaman ben de alayım. İnternetten sipariş ediyoruz değil mi? Eczaneden alınabiliyor muydu?mavimli cnm belki bilmek istersin diye yazıyorum.. Ben bebeğim tekrar kakasını yapıp rahatlayınca laktamaxı yeniden içmeye başladım. Bugün 3. Gün sabah akşam olmak üzere ikişer taneden 4 tane laktamax yuttum. Bebeğime hiç gaz yapmadı. Gayet rahat.. Ben ortalama 40 dk emzirebiliyorum. Hoş arkasından gene mama yapıyorum ama o benim sütle ilgili bi durum.. Kendiliğinden sütüm varken de doymuyodu bebeğim.. Neyse uzun lafın kısası laktamax aklandı :) Bebeğimin o günkü huysuzluğu kakasını yapamadığındanmış.. İstersen sen de bi dene :) ya da belki aldın içtin bile bilmiyorum her sayfayı okumaya vakit bulamıyorum artık..
Ben de alacağım artık :)Emzirme boyu diye yazmış doktor. Ben de devam ediyorum dozu günde bire düşürerek.
Rica ederim, işe yaramasına çok sevindim:)
Ben ilk elden tanıdık vasıtasıyla alıyorum canım ama internette de vardır satış herhalde.Nerden buluyoruz arkadaslar saf zeytinyagini
Kizlar kizim emdiktem sonra agiz dolusu kusuuo usuttmu acaba nasil anlayacagim ustuttugunu
Anladm canim tesekkurlerBen ilk elden tanıdık vasıtasıyla alıyorum canım ama internette de vardır satış herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?